Yle homo tv1 aamu tv h-kuppi

yle homo tv1 aamu tv h-kuppi

Sodan loppuessa hän tapasi Sonjan ja he rakastuivat. Ensitapaamisesta on jo 70 vuotta, mutta lempi leiskuu edelleen. Andyn ja Lancen muhkea muinaisaarre komeilee museon vitriinissä.

Sen koommin Lance ei ole bongannut muuta kuin kaljatölkinrenkaita. Onko taito päässyt ruostumaan? Russellilla on asiasta ihan oma teoria. U HD 30 min. Itämerensuomalaisten tiedetään lainanneen veneitään viikingeille, mutta oliko Etelä-Suomi asutettu rautakauden lopulla? Ruotsalaisessa dokumentista selvitetään itämerensuomalaisten ja ruotsalaisten välistä suhdetta viikinkiaikana. HD ohjelmatekstitys ruotsi 30 min.

Suomi , 88' O: Musiikkikomedia kahdesta ystävyksestä, jotka pyrkivät musiikkialalle hintaan mihin hyvänsä. Tapio "Tapsa" Rautavaaran esittämiä ikimuistoisia lauluja Yleisradion video- ja filmiarkistoista eri vuosikymmeniltä. U ohjelmatekstitys suomi kuvasuhde 4: HD ohjelmatekstitys suomi 45 min. Oopperalaulaja Mari Palo ei inhonnut puuroja edes lapsena. Hänen lapsuutensa rakkain ruokamuisto on mummon keittämä ruispuuro, johon muusattiin mukaan oman maan mansikoita. Niillä hän kasvoi, ja pihlajanmarjakarkeilla.

Kansanedustajat kysyvät hallituksen ministereiltä ajankohtaisista asioista. HD ohjelmatekstitys suomi 10 min. Saadakseen Maggien jäämään Joe yrittää todistella, että hänestä on tullut parempi mies. Ruth-täti löytää muinaismuistoja Martinin lapsuudesta. HD ohjelmatekstitys suomi 13 min. Helsinki nousee keskikesällä maailmankartalle, jos Yhdysvaltain ja Venäjän presidentit Donald Trump ja Vladimir Putin tapaavat Helsingissä. Hyacinth päättää Richardin kauhistukseksi etsiä pientä viikonloppupaikkaa maalta.

Akuutti este vie Richardin toisiin tehtäviin ja Elizabeth saa hänen paikkansa etsintäpartiossa. Lopullinen valinta on mielenkiintoinen. Kuntosalilla käyvä Schumann kiinnittää huomion siellä treenaavaan mieheen. Kun mies sitten löytyy surmattuna kaatopaikalta, paljastuu että hän oli munkki joka eli kaksoiselämää.

Siksikö hänen piti kuolla? Reality-sarja huutokaupan ihmeellisestä maailmasta. Myyntiin tulee burmalainen patsas. Asuntotyhjennyksessä löytyy arvokas kynttilänjalka.

Kiril Mattilan keräilyvietti herää, kun hän näkee, että joku asia on häviämässä. U HD ohjelmatekstitys suomi 30 min. Trumpin ja Putinin tapaaminen varmistui Helsinkiin, Presidentti Niinistö ja ulkoministeri Soini kommentoivat tapaamista, Työttömien aktiivimallia on muokattu uusiksi. HD ohjelmatekstitys suomi 25 min. Kansanedustaja, kapteeni Poldark, puolustaa heikompien oikeuksia parlamentissa kaukana Lontoossa. Demelza pitää pyörät pyörimässä Namparassa.

Kirjeet kulkevat tiuhaan, mutta mitä kuukausien ero tekee puolisoiden suhteelle ja Rossin kaivokselle? Onko George niellyt tappionsa kuin herrasmies? The New York Times jatkaa Donald Trumpin toimien tutkimista, mutta joutuu samalla keskelle metoo-kampanjaa. Lehti on liputtanut voimakkaasti kampanjan puolesta, mutta miten toimia, kun väärintekijä löytyy myös omasta työyhteisöstä?

Hanna, Björn ja Tina tietävät nyt varmaksi, että kollegoiden joukossa on myyrä. Inezin kautta he kuulevat, että alamaailmassa suunnitellaan vallankaappausta. Davor solmii yhteyksiä moottoripyöräjengin kanssa. Vallankaappaus voi alkaa hetkenä minä hyvänsä, ja sivullisia voi joutua tulilinjalle.

Christian tietää leikkivänsä tulella. HD ohjelmatekstitys ruotsi 1 h 0 min. Unto pakoilee sisartaan Oilia, joka hakee veljeään kylpyyn. Unto vihaa kylpyjä, ja tarvitaan Unton mietintäriepua, ennen kuin Unto suostuu menemään kylpyammeeseen. HD ohjelmatekstitys suomi 1 min. Kuuma kesä on uuvuttanut Mohvelit, eivätkä ne jaksaisi toteuttaa toiveita.

Liisa toivoo kaikille paljon sitruunajäätelöä. HD ohjelmatekstitys suomi 4 min. Hinku ja Vinku oppivat, että jokaiselle on parasta olla oma itsensä. Tommi ja Talvikki auttavat Kiekuraa poimimaan vihanneksia ja jakamaan niitä kaupunkilaisille. Kun Kiekuran kärry hajoaa, he päättävät hoitaa tehtävän yksin. HD ohjelmatekstitys suomi 11 min.

Maltilla, Valtilla ja Senjalla on tärkeää asiaa suojateistä ja tarkkaavaisuudesta liikenteessä. HD ohjelmatekstitys suomi 3 min. On kuuma kesäpäivä, Pikku Pupulla ja Pikku Hiirellä on koko päivä aikaa leikkeihin. Paras leikkipaikka on iso, ryhmyinen puu. HD ohjelmatekstitys suomi 34 s. Laura menee lastenlääkäriin terveystarkastusta varten ja pääsee tasapainottelemaan yhdellä jalalla, tunnistamaan kuvia kaukaa ja kuuntelemaan erikoisia ääniä kuulokkeista.

En halua mennä uimahalliin. Simon luokka pääsee ensimmäistä kertaa uimahalliin. Simoa hermostuttaa, koska hän ei osaa vielä uida. Mutta kun Luluakin pelottaa, Simo haluaa rohkaista ystäväänsä ja unohtaa oman pelkonsa. HD ohjelmatekstitys suomi 5 min. Tuomo ja Iina esittävät kappaleen Mitä mummi rakastaa? HD ohjelmatekstitys suomi 2 min. Pertti ja Purtti leikkivät hippaa studiolla, kunnes Veeran ja Erikin vieras päättää pistää pojat ojennukseen.

Lehmä ei halua enää nukkua olohuoneessa. Talossa ei kuitenkaan ole ylimääräistä makuuhuonetta. Skagerrakin vaaralliset vedet ovat koituneet monen aluksen tuhoksi, joten merenpohja kiinnostaa hylkyjen etsijöitä.

Mitä Erik Bakkevig kumppaneineen mahtaa löytää syvyyksistä? Maggie kokee melkoisen järkytyksen. Mitä hänen kattonsa alla oikein tapahtuu? Abs saa houkuttelevan tarjouksen.

Alice saa selville Big Macin salaisuuden. Zosia ylittää valtuutensa uuden potilaansa kanssa. Ollie puuttuu asiaan eikä karikoilta vältytä. Serena huomaa akuuttiosastolla muutoksia, kun hän palaa töihin. Pysyykö Dom Arthurin rinnalla? U HD 60 min. Sarja seuraa kuutta kovaa kaveria, joiden tatuoidun ja lihaksikkaan ulkokuoren taakse kätkeytyy epävarmuutta ja rakkauspulmia.

Nichlas haluaisi olla yhtä iso kuin muut, mutta ei siedä steroideja. Simon on löytänyt unelmatytön, mutta stripparin työ ja parisuhde on vaikeaa yhdistää. Marco unelmoi lopettavansa pitkän uransa rikollisena, mutta edessä on oikeudenkäynti.

Parisuhteen loputtua vapaus ja kokaiini ovat ottaneet vallan Simonin elämässä. Lyhytelokuva kertoo Olavista, jonka kesämökin katto on mystisesti laskeutunut. U HD ohjelmatekstitys suomi 16 min. Maarit ja Sami Hurmerinnan harvinainen video U ohjelmatekstitys suomi kuvasuhde 4: Taiteilija Anssi Kasitonni teettää kummankin Latelan tallin kanssa tilataidetta.

Tehtävä alkaa autojen valitsemisella. U HD ohjelmatekstitys suomi 27 min. Pojat pääsevät taiteen tekemisen vauhtiin, mutta Lateloilla on erilaiset näkemykset siitä, mitä on taide. Krista ja Karri tempautuvat tanssiin yllättävin seurauksin.

Tero haastaa vanhan kilpakumppaninsa talokaupoissa. Jimi ryhtyy toimiin kaivosta vastaan. Epun, Oskun ja Ronin bändi saa nimen. Jimi puntaroi vapautensa arvoa. Iriksen itsetunto saa kolauksen. U HD ohjelmatekstitys suomi 28 min. Värikäs sarja extremelajien harrastajista eri puolilla maailmaa. H-lohkon ottelu Senegal - Kolumbia. Kooste H-lohkon ottelusta Japani - Puola. G-lohkon ottelu Englanti - Belgia. Kooste G-lohkon ottelusta Panama - Tunisia.

Kevin omaksuu vaihtoehtoisen henkilöllisyyden laupeudentyössä. Historiallisessa Vadstenan kaupungissa on aivan ihastuttava vanha talo. Christopher O´Regan vie sen omistajat aikamatkalle luvulle, ja Erika entisöi eteisaulan ja portaikon. HD ohjelmatekstitys ruotsi 59 min. Joulu on viimein tullut, ja Theresa laittautuu koreaksi. Frank laittaa linnuille lyhteen ja veistää pojalleen joululahjan. Joulukuusi noudetaan Frankin vanhempien tilalta.

Miksi niin monet vaalentavat hiuksiaan, vaikka blondien sanotaan olevan tyhmiä? Mona ja Ragna lähtevät Hollywoodiin etsimään nykyajan blondimyyttien alkujuurta. He tapaavat vastustamattomia platinablondeja ja alkavat nähdä oman blondiutensa uudessa valossa. Norjalainen sarja blondien kulttuurihistoriasta. Yksi pitkän elämän edellytyksistä on kehon toimintakyvyn ylläpitäminen. Tutkijat uskovat, että ihmiselimistön varaosia voitaisiin kasvattaa siassa.

Norjalainen dokumenttisarja tutkii pitkän elämän salaisuutta. Vasta-avioituneet Hermann ja Schnüsschen huomaavat, että avio-onneen tarvitaan joskus hyvin paljon. Dokumentti seuraa suomalaisen nykysarjakuvan keskeisiä tekijöitä. Psyykoseja, groteskeja urbaanitarinoita ja kesämökkielämää. Vanhoja rakennusperinteitä ja pian unohdettua käsiteollisuutta. U ohjelmatekstitys suomi 10 min.

Homoseksuaalisuus laillistettiin Iso-Britanniassa 50 vuotta sitten. Brittinäyttelijä Rupert Everett pohtii dokumentissaan mitä on saavutettu ja mitä menetetty, kun homoseksuaalit ovat tulleet kaapista ulos.

Everettin mielestä homoudesta on hävinnyt kapina ja tilalle on astunut mukautuminen osaksi valtavirtaa. Ismo Nykäsen pienoisdokumentti Salvador Dalin syntymäkaupungissa sijaitsevasta ravintolasta, jossa Dali aterioi viikoittain luvulta kuolemaansa saakka. Kun radioasemalla tapahtuu henkirikos, puheohjelman juontajana toimiva Isä Matteo on jälleen tapahtumien keskipisteessä.

Sarja avaa ikkunaa merkkivuoden Suomeen ja tutkii sen vaikutusta nykypäivän yhteiskunnassamme. Oulu oli yksi Suomen sodan näyttämöistä. Sodan ja rauhan olemusta pohtii kirjailija Joni Skiftesvik.

U ohjelmatekstitys suomi 6 min. HD ohjelmatekstitys suomi 59 min. Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. Nukketeatterista ja äidin opetusten tärkeydestä. Draamasarja Kasperista ja Petrasta sekä heidän pehmoleluistaan Neitikanista ja Leijonanpennusta.

U HD ohjelmatekstitys ruotsi 13 min. Se vain seisoo suolla ja tuijottaa kaukaisuuteen. Sami Sammakko haluaisi leikkiä, mutta Hilkka ei jaksa innostua. Lopulta Sami saa Hilkasta kaverin hippaan. Mimmi Lehmä tapaa Variksen ja pyytää häntä ystäväkseen. Mutta voivatko varis ja lehmä olla ystäviä? Steffi lähtee teatterileirille, mutta ilman parasta ystävää siellä on vaikeampaa kuin hän luulikaan. Five Corners Production, Lars haluaa muuttaa pois Bekkebakkenista ja suunnittelee lähtevänsä Detroitiin muiden elävien kuolleiden luokse.

Sitten hän tapaa arvoituksellisen Annan. Lars, Anna ja Robert huomaavat, että oudot voimat haluavat puhdistaa Bekkebakkenin kaikesta erilaisuudesta. Tänään testausvuorossa on suomalaiskeksintö, kirkasvalokuulokkeet. Sen jälkeen tutustutaan robotteihin ja kokeillaan uutta nokkelaa urheiluvälinettä. Kun sota tuli kaupunkiin. Ainutlaatuisia kuvia Tukholmasta sodan syttymisen aikoihin syyskuussa Jan Bergmanin sarja Tukholmasta vuosina U ohjelmatekstitys ruotsi kuvasuhde 4: Lyhyitä tiedeohjelmia, jotka ovat sisältyneet norjalaiseen tiedemakasiinisarjaan Schrödingerin kissa.

Kuinka suuri riemu voi vaihtua pohjattomaan tuskaan vain silmänräpäyksessä - ja päinvastoin? Tahtomattaankin Gonzalo, Victoria ja Ángel ottavat mittaa toisistaan ja elämää suuremmista voimista. Pieniä tarinoita suurista hetkistä ihmiskunnan historiassa viimeisimmän vuosisadan aikana. Tutut sekä ennen näkemättömät kuvat kertovat paljon maailmasta jossa elämme, sekä myös meistä ihmisistä. Ranska Mestarikoomikko Jacques Tatin klassikko herra Hulot'n vaelteluista huippumodernin Pariisin toimisto- ja yöelämässä, missä hän luo kaaosta pelkällä läsnäolollaan.

Cours du soir, Ranska Playtimen lavasteissa kuvatussa lyhytfilmissä Jacques Tati opettaa orastaville koomikoille pantomiimin alkeita mm. Pulkkinen johdattelee Sally Wainwrightin poliisisarjaan, jossa naispoliisi on yhteisön tukipylväs ja moraalinen kompassi. Minulla on kaksi lasta, toinen on kuollut ja toinen ei puhu minulle. Kulmakunnan pikkunilkeillä on uusi ajanviete: Ollessaan ottamassa tekijöitä kiinni ylikonstaapeli Catherine Cawoodin tekee karmaisevan löydön.

U HD 59 min. Följ med då cyklisterna för Team Rynkeby startade från Åbo mot Paris. Ett fyrtiotal cyklister för Team Rynkeby - God Morgon Turku startade från domkyrkan på torsdag förmiddag Team Rynkeby - God Morgon är ett nordsikt välgörenhetsprojekt där sju team från Finland deltar.

Projektet samlar resurser för cancersjuka barn och unga. SAK on näreissään hallituksen suunnitelmista helpottaa irtisanomisia pienissä yrityksissä ja sallia nuorille työttömille perusteettomat määräaikaiset työsopimukset.

Venäjän presidentin Vladimir Putinin ja Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin tapaamispaikaksi on vahvistunut Helsinki.

Japan - Polen i Volgograd. Refereras på svenska Janne Isaksson. Senegal - Colombia i Samara. Refereras på svenska av Antti Koivukangas och Jonatan Johansson.

Vaihtoehtoinen kuvakulma otteluun Japani - Puola. Taktinen kuvakulma näyttää koko ottelun lintuperspektiivistä, jolloin pelin taktiset hienoudet tulevat paremmin esiin. Huippuhetket minuutti minuutilta -lähetys kerää yhteen ottelun kohokohdat, sitä mukaa kun ne tapahtuvat, avauspotkusta loppuvihellykseen!

Jos tulet lähetyksen pariin kesken matsin, huippuhetket-lähetys kertaa nopeasti parhaat tapahtumat siihen asti. Vaihtoehtoinen kuvakulma otteluun Senegal - Kolumbia. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö tapaa mediaa liittyen Venäjän ja Yhdysvaltain presidenttien tapaamiseen Helsingissä. England - Belgien i Kaliningrad. Refereras på svenska av Christoffer Herberts och Jonatan Johansson. Panama - Tunisien i Saransk. Refereras på svenska av Christian Vuojärvi.

Vaihtoehtoinen kuvakulma otteluun Englanti - Belgia. Vaihtoehtoinen kuvakulma otteluun Panama - Tunisia. Koripallon miesten karsintaottelu Slovenia - Espanja. Fyssarin vinkit toimistotyöläiselle 8. Brooke löytää itsensä Ridgen syleilystä. Billin tekoset järkyttivät häntä pahoin. Steffy kertoo Billille, että Liamkaan ei aio antaa anteeksi eikä luopua johtajan tehtävästä. Hän yrittää saada miehensä ja appensa sopimaan erimielisyytensä, mutta se vaikuttaa koko ajan epätodennäköisemmältä.

Wyatt joutuu napit vastakkain veljensä kanssa, jolle valta on kihahtanut ikävästi hattuun. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Marlonin ojasta Paddyn allikkoon. Arthur ja Gabby pilailevat Emman kustannuksella. Salongissa on paniikki päällä. Paddyn treffit tuntuvat menevän paremmin kuin Marlonin.

Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Leila Lindholm tekee pikaruoista terveellisempiä versioita. Kanapurilaispihvi kääritään sämpylän sijasta salaatinlehteen ja tarjoillaan uunissa tehtyjen bataattiranskalaisten kanssa.

Lisäksi tehdään falafelpyöryköitä, cashewpähkinämaitoon tehtyä mansikkapirtelöä ja chian siemenistä tehtyä vanukasta, jonka lisukkeena on lakritsimarinoituja marjoja. Kuppilassa on tänään nauru herkässä, kun koomikko Sarah Millican tulee Jamien ja Jimmyn vieraaksi. Mikroaterioihin tottunut Sarah joutuu tekemään alusta asti makkarapastansa.

Jamie ja Jimmy lähtevät taistelemaan vasikanlihan maineen palauttamiseksi. Leila Lindholmin caesarsalaattiin tulee tällä kertaa sekä merirapuja että grillattua lihaa. Toinen värikäs salaatti sisältää muun muassa papuja ja lämminsavulohta. Makeana herkkuna on Snickers-patukoiden tapaisia tuhteja palleroita. Remppaajat saavat kesken kiireen haasteen. Haaste liittyy tällä kertaa ruokaan, kun paikalle saapuu erilaisia kansainvälisiä keittiöitä edustavia ruokarekkoja.

Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Papan talon uusi elämä. Sterling on perinyt isoisänsä maatilan, jossa ei ole asuttu yli kymmeneen vuoteen. Hän haluaa talosta kodin itselleen ja aviomiehelleen Caseylle. Chip ja Jo kohtaavat kutsumattomien asukkien jättämiä jälkiä muokatessaan talosta asuttavaa kotia. Elias saa yhden ystävän lisää.

Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa. Jirin elämästä tulee merkitsevää. Spectraa remontoidaan täyttä vauhtia, mutta Sally ei paljasta edes perheelleen, kuka hänen uusi tukijansa on. Steffy vetoaa Brooken tunteisiin ja pyytää tätä palaamaan Billin luokse. Brooke yllättyy miniänsä palavasta halusta puolustaa roistomaista miestään. Liam pitää työntekijöilleen kokouksen ja kertoo heille Spencerin tarjoamista uusista eduista.

Vanessa ja Pearl löytävät Paddyn häkkiin sidottuna. Gabby ja Arthur etsivät Gabbyn kaulakorua. Lydia löytää kartanosta piilotetun kameran. Burgerimies Akseli Herlevi nauttii makeista munkeista ja rymistelee Bourbon Streetilla. Käynti ennustajan luona kertoo miten kauan maksa kestää. Jarno Limnell ja Anna Rimpelä.

Kevät on saapunut Pohjoiskalotille. Mervi Kallio kurkistaa formulasirkuksen kulisseihin uuden kisaviikonlopun kynnyksellä. Luvassa tunnelmia ja tapahtumia kisakaupungista, suomalaiskuskien tuoreimpia kuulumisia unohtamatta. Edellistalven nietosten tukkimista kaduista ja lentokentistä suivaantuneet Jeremy, Richard ja James päättävät näyttää mallia, kuinka lumisotaa käydään.

Kolmikko rakentaa vanhasta leikkuupuimurista hiekoittimella ja liekinheittimellä varustetun lumiauran, jota lähdetään testaamaan Norjaan. Oman osansa Dominatoriksi ristityn lumipuimurin tehosta saavat kokea mökit, autot ja jopa pahaa-aavistamattomat hiihtäjät.

Jeremyn paritestissä puolestaan nähdään BMW M3 Competition Pack ja Audi RS5, joista kumpikin tarjoaa näyttävässä paketissa vanhan liiton V8-voimaa ja yllin kyllin nykyaikaisia sähköleluja.

Vieraana pistäytyy amerikkalainen näyttelijäkaunotar Amber Heard, joka muistetaan muun muassa Zombieland-elokuvasta. Brittiläinen autoiluohjelma, jossa ruoditaan autokansaa puhuttavia ilmiöitä pilke silmäkulmassa ja katsastetaan mielenkiintoisimpia menopelejä reippaalla otteella. Rajavartiolaitos saa hälytyksen kajakkionnettomuudesta. Ensihoitajien työskentelyä seurataan Lahdessa. O'Keefe, joka jatkaa lähetyksiään turvapaikastaan käsin, syyttää presidentti Keanea kenraali McClendonin kuolemasta.

Kansliapäällikkö Wellington suostuttelee julkisuuskuvastaan huolestuneen Keanen vapauttamaan Saul Berensonin ja toiset kaksisataa vangittua.

Turvallisuusneuvonantajaksi nimitetyn Saulin ensimmäinen tehtävä on O'Keefen nappaaminen. Tarkkaillessaan Wellingtonin asuntoa Carrie näkee tuntemattoman naisen, jonka tunnistaminen osoittautuu hankalaksi. Epätoivoissaan hän hakee apua netin syövereistä - kohtalokkain seurauksin. Valkoisia valheita, osa 2. Suurrikosyksikkö jatkaa arjalaisliikkeen järjestämän oikeussaliammuskelun tutkintaa. Panokset kovenevat, kun tapauksen todistajia vaiennetaan.

Buzz tekee läpimurron isänsä murhatutkinnassa. Sharonin sielunelämä ajautuu kaaokseen ampumisen vuoksi. Valkoisia valheita, osa 3. Rengas Zyklon-jengin ympärillä kiristyy, kun suurrikosyksikkö pääsee vihdoin salaperäisen johtajan jäljille.

Kuka hyötyy oikeussalimurhista ja uusnatsien ahdingosta? Rusty keksii keinon Buzzin isän murhaajan tunnistamiseksi. Julio jättää haikeat hyvästit Markille. Belgiassa raju ukkosmyrsky runtelee festariyleisöä, ja Turkissa rankkasateen synnyttämä hyökytulva vyöryy kaupunkiin. Hirmumyrsky Sandy iskee New Yorkiin. Amerikkalainen dokumenttisarja äärimmäisistä luonnonilmiöistä. Tässä hauskassa uudessa lastenohjelmassa monelle entuudestaan tuttu Myyrä seikkailee uuden ystävänsä Pandan kanssa.

Tervetuloa mukaan näiden suloisten ystävysten matkaan! Miksi Hissen varjo ei mene pois, vaan seuraa ja matkii Hisseä koko ajan? Hisse suuntaa Hoksausmaahan ottamaan asiasta selvää. Leijonakuninkaasta tuttu tarina saa jatkoa Disneyn uudessa animaatiosarjassa, jossa uusi sukupolvi suojelee Jylhämaata!

Sarjassa leijonakuningas Simban toinen lapsi Kion saa tehtäväkseen johtaa Leijonakaarti-ryhmää. Vastoin perinteitä Kion kokoaa ympärilleen joukon, joka ei koostu ainoastaan leijonista vaan myös muista eläimistä!

Yhdessä nämä keksiliäät veljekset toteuttavat jännittäviä päähänpistojaan vaihtelevalla menestyksellä. Hauskaa heillä kuitenkin on aina!

Tässä animaatiosarjassa seurataan Angry Birds -peleistä tuttujen pahankuristen possujen elämää! Sarjassa possut kohtaavat monenlaisia yllätyksiä ja haasteita, joita ratkoessaan he päätyvät hupaisiin ratkaisuihin. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista.

Näyttävässä animaatiosarjassa seikkailee rohkea ja utelias poika Tashi ja hänen serkkunsa Jack. Serkukset suojelevat Tashin kylää erilaisilta vaaroilta ja eksyvät unohtumattomille seikkailuille ympäri Tashin eksoottista asuinpaikkaa. Sarja perustuu Barbara ja Anna Fienbergin suosittuun lastenkirjaan.

Amy lähtee matkoille ja Sonic jää Knucklesin kanssa vahtimaan taloa. Jotain menee pieleen ja kaverusten on osallistuttava Kamppaile Kaverisi Kanssa -kisaan voittaakseen palkinnon. Eggman kuitenkin juonii ja osallistuu myös kisaan voidakseen tuhota Sonicin.

Sarjan toisella kaudella Jylhämaata koettelee kuivakausi. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. Uuden suomeksi puhutun Rusty Rivets -animaatiosarjan taustalla ovat supersuositun Ryhmä Haun luojat! Sarjassa keksiliäs Rusty ja hänen paras kaverinsa Roosa ratkaisevat teknologian avulla erilaisia ongelmia. Yhdistelemällä asioita ja keksimällä luovia uusia käyttötapoja esineille tämä kaksikko ratkaisee pulman kuin pulman!

Amerikkalais-kanadalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. The Freemaker Adventures 7. Keisarin unelma toteutuu, kun Naare saa koottua mahtiaseen.

Mutta suostuuko kätyri luovuttamaan aseen isännälleen? Nadiaa ja Lawrencea on vaikea miellyttää, vaikka tarjotut talot vastaavat heidän lähes kaikkia toiveitaan. Egyptillä on täysi työ yksityiskohtien ja Lawrencen tiukkaakin tiukemman budjetin huomioimisessa. Brent on kiintynyt perheen kesäasuntoon, sillä se sijaitsee hänen lapsuutensa kesien maisemissa Muskoka-joen varressa. Vaimo Kelly haluaisi kuitenkin muuttaa, sillä mökki kaipaa remonttia, eikä sijainti ison tien varressa ole lapsiperheelle turvallinen.

Ihka-aidon Napakymppi-lapsen sydämestä kisaa John Travolta imitaattori. Janne Kataja ja Herra X kohtaavat edelläkävijän tulevaisuudesta. Kreikkalainen ravintola Souvlaki, Tikkurila. Ravintola Souvlakista on muodostunut Dimitrios Barbantoniksen yksinäinen vankila, kun hän päivästä toiseen odottaa asiakkaita tyhjään ravintolaan.

Ravintola on saanut TripAdvisorissa huippuarvostelut ja se on äänestetty Vantaan toiseksi parhaaksi ravintolaksi. Ruokaa kehutaan kaikkialla, mutta asiakkaita ei käy. Selviää, että pihassa seisova vanha tyhjä grillikioski viestittää ohikulkijoille, että koko ravintolaa ei ole olemassa. Vanhan, sympaattisen siirtolapuutarhapalstan tuoreet omistajat kaipaavat pihaan toiminnallisia ja visuaalisia elementtejä. Tontille on rakennettu uusi mökki, mutta varsinainen piha on ajanpuutteen takia jäänyt vähemmälle huomiolle.

Tanja ja Niko loihtivat pihaan rustic gardenin, johon tulee mm. Ravitsemustieteilijä on kehittänyt hummuksesta makean jälkiruokaversion, ja toinen yrittäjä on uudistanut perinteisen riippulukon. Nuori yrittäjä on keksinyt helpotuksen kipuileviin jalkapohjiin, ja urheileva veljessarja esittelee uudenlaisen juomapullon proteiinipirtelöille.

Tankavaaran kultakylä kätkee pitkän historian ja uskomattomia tarinoita ja ihmiskohtaloita. Tänne on moni tullut etsimään kultaa, mutta myös hakemaan rauhaa elämänmuutosten keskellä. Ravintola Wanha Waskoolimies on piilotettu kultakimpale, joka erottuu muista Lapin turistikeskuksien tarjonnasta, mutta sinne on saatava enemmän asiakkaita.

Tankavaaran rauha ja hiljaisuus ovat valttikortteja vieraiden houkuttelemisessa, mutta miten tulisi selkeyttää ravintolan konseptia, jotta se eroaa muusta tarjonnasta? Miten pärjää Lahtelainen ravintoloitsija Marko Touru Lapissa ja mitä kaikkea täytyy ottaa huomioon, kun myyntivalttina on Lapin lumo ja kultakuume? Sami Kuronen myy harvinaisen muoviämpärin. Markun päivä kuluu Muumien kanssa. Heli yllättyy Akin pehmeästä puolesta.

Mikon hyvin alkanut kisa kokee käänteen, kun ongelmat kasaantuvat passin katoamiseen ja lentokenttäkaaokseen. Jussilla on väärät luulot haasteestaan Fijillä. Illan Keno-arvonnan sekä Synttärit-arvonnan tulokset.

Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Tulokset myös Veikkauksen sivuilta www. Pelastakaa sotamies Ryan Tom Hanks esittää pääosaa Steven Spielbergin viiden Oscarin suurelokuvassa. Tarina sijoittuu Normandian maihinnousuun kesäkuussa Kahdeksan miehen ryhmä on lähetetty pelastamaan vihollisen linjojen taakse jäänyt sotamies Ryan. Pääesikunta haluaa pelastaa Ryanin perheen ainoan sodasta elossa tähän asti selvinneen pojan hinnalla millä hyvänsä.

Lavan valtaavat Suomen kärkipään stand up -koomikot ja nyt saa nautiskella nauruhermoja kutittelevasta huippukomiikasta! Lisa ja Darrell pähkäilevät, kuinka saisivat rekkansa vapaaksi. Alex saa huomata, että jäällä ajaminen on vaarallista. Art pyytää vanhan tutun mukaansa toimittamaan kuormaa. Lokakuussa vuonna muun Helsingin nukkuessa tanskalainen vankikarkuri ryösti Palace-hotellin ja teloitti kaksi virkatehtävissä ollutta poliisia.

Pian käynnissä oli Suomen historian suurin ja perusteellisin poliisioperaatio. Mittava osa poliisivoimista oli valjastettu jahtaamaan kylmäveristä murhaajaa. Ranskassa asuvan miehen Italian passi viedään tarkempaan tutkintaan. Tullikoira kiinnostuu laukuista, joiden omistajaa ei ala kuulua.

Ruumasta löytyneet huumepaketit johtavat laatikkoon, jonka sisältöä on käsiteltävä kunnioituksella. Amerikkalainen matkaseurue on piilottanut alkoholijuomia veneeseensä. Muumilaaksolaiset heräävät öisin kummallisiin pamahduksiin.

Kukaan ei tiedä, mikä pamahdukset aiheuttaa. Muumipeikko ja Nuuskamuikkunen lähtevät selvittämään asiaa. Hemuli odottaa tärkeää kirjettä. Junasilla on tiedossa hauska elokuvailta, josta Bruno on myöhästyä kuljetustehtävänsä takia.

Hän päättää toimia kuten ihannoimansa Supertuksu, mutta joutuukin vain pulaan. Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta. Hanae sattuu putoamaan Kaurin päälle, ja Kauri loukkaa polvensa ennen hehkuhedelmäkonsertin esitystä!

Lisäksi Hanaeta huimaa, ja niinpä hän rauhoittuu hoitamaan loukkaantunutta chhichikamuaan. Tällä välin Aikor hyökkää puuhun kömpelöittämällä muut monchhichit. Vain Hanae voi pelastaa kaikki!

Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää.

Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Kamulien planeetta pt 1. Pikku prinssi ja Kettu saapuvat planeetalle, jolla ympäriinsä lentelevät jättikorvat vartioivat planeetan asukkaiden hiljaisuutta. Ystävykset tutustuvat Hiljaisuuden hirmuvaltaa vastustavaan kapinallisjoukkoon. Nipsu on törmännyt tyttöön, joka on niin kipeä, ettei pysty puhumaan.

Hemuli saa kauan odottamansa kirjeen. Animaatio Leosta, maailman epäonnisimmasta leijonasta, joka joutuu mitä kummallisimpiin seikkailuihin, mutta ei suostu antamaan periksi.

Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm.

Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. Mikke kertoo henkilökohtaisesta ongelmastaan. Max ja Caroline menevät vankilaan tapaamaan Carolinen isää musikaalin merkeissä. He kertovat tälle suunnitelmistaan avata jälkiruokabaari. Sophie saa tietää vauvansa sukupuolen. Max ja Caroline etsivät tiloja jälkiruokabaarilleen.

Randy palaa kuvioihin Carolinen harmistukseksi. Barbaran salkusta paljastuu jotain yllättävää, ja Werner joutuukin etsimään apuvoimia. Charlotte pääsee jyvälle Wernerin puuhista. Ella haluaisi Williamin takaisin, mutta tämä ei osoita vastakaikua.

Fabien pettyy, kun Michael kieltää tätä ryhtymästä baarin pianistiksi. Alfons saa Fabienin kuitenkin asennoitumaan oikein pikkolon työhön. Rebecca keksii, miksi sorsanpoikaset eivät suostu syömään. Beatrice kokee pettymyksen, kun Friedrichin testamentti avataan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Dannyn egoa koetellaan, kun Charlotte arvioi sankarimme lemmenlahjat varsin keskinkertaisiksi. Ja kukapa olisikaan parempi henkilö opastamaan Dannyä hellän rakkauden saloihin kuin siloposkinen Justin! Myös Candace alkaa epäillä itseään ja tekeekin uudenvuodenlupauksen olla entistä seksikkäämpi. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin. Koko perheen kilpailuohjelmassa riittää rytinää ja räimettä, kun timantinkovat ammattigladiaattorit ottavat mittaa haastajistaan seitsemässä eri lajissa.

Kun Walterilla menee sukset ristiin energiaministeriön kanssa, vaihtuu Scorpionin siisti sisätyökeikka aarrejahtiin luvulla uponneen laivan perässä. Eikä aikaakaan, kun Walter ja Paige löytävät itsensä merihädästä. Toby pääsee toteuttamaan lapsuutensa merirosvohaaveita, mikä herättää Happyssa huolta. Allie auttaa Slyta vaalien alla. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita.

Mac ja synnyttävä äiti joutuvat sokkeloiseen satimeen kovaotteisten konnien ahdistamina. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. Brick lähetetään ennen konfirmaatiota pastori Tim-Tomin leirille. Hän kohtaa siellä pojan, joka paljastuu Heckeille erittäin tutuksi. Axl haluaa pitää suhteensa Lexieen vielä salassa, joten Sue ja Brad järjestävät Lexielle treffit.

Yhdysvaltalainen komediasarja Heckin perheestä, johon kuuluvat äiti, isä ja kolme lasta. Homer päättää säästää vanhainkotiin maksamansa rahat ottamalla isoisän luokseen asumaan, ja isoisän kiukuttelut suututtavat pian lähes kaikki perheenjäsenet. Vain Selmalta liikenee ymmärrystä vanhalle yksinäiselle miehelle. Kilpailijoilla riittää ihmeteltävää, kun autosta pitäisi tehdä tilaihme perhelomaa varten. Toiset ylittävät itsensä pelkoa herättävällä maastoradalla, ja toisille rima nousee liian korkealle, kun joudutaan tihrustamaan jäisten ikkunoiden läpi.

Virolainen tosi-tv-sarja, jossa surkeimman kuskin tittelistä kisaa kahdeksan kuskia apukuskeineen. Homer ryhtyy paparazziksi jaksossa, jota tähdittävät näyttelijät Jon Lovitz, J.

Simmons sekä Betty White. Tämän kauden viimeiset karsinnat käydään korkeassa ilmanalassa Denverissä, joka on selostaja Matt Isemanin kotikaupunki. Lisäksi sieltä löytyy Meagan Martinin kaltaisia huippuninjoja. Jake Murray on puolestaan yksi nopeimmista ninjoista, ja Unelmien poikamiestyttö -sarjasta tutuksi tullut palomies Ryan Sutter testaa nyt taitojaan esteradalla.

Homer etsii epätoivoisesti maitoa muksuilleen. Yllättäen maitomatka poikii hänelle uuden työtilaisuuden. Maggie on liian riippuvainen äidistään ja niinpä Marge osallistuu Internetissä mainostettuun lasten itsenäistymisohjelmaan. Vierailevana tähtenä tässä jaksossa Matt Dillon. Marge joutuu keskelle pankkiryöstöä ja jännittävää panttivankidraamaa Nine - Yhdeksän yhteyttä -televisiosarjaa parodioivassa jaksossa.

Tapahtumat eivät jätä perheenäitiä rauhaan ja hän muodostaa kummallisen suhteen kidnappaajaansa. Lisalla koittaa suuri päivä opintojensa suhteen. Uunon huikeat poikamiesvuodet maaseudulla 7. Uunon huikeat poikamiesvuodet maaseudulla.

Hupaisa kertomus siitä, kuinka johtaja Uuno Turhapuro sai alkunsa, ja siitä, kuinka hän vietti huolettomat nuoruusvuotensa. Pertti Melasniemi, Suomi, Juno MacGuff Ellen Page on sanavalmis ja topakka vuotias lukiolaistyttö, joka huomaa ensimmäisen seksikokeilunsa jälkeen olevansa raskaana parhaalle ystävälleen Paulielle Michael Cera. Juno tajuaa olevansa liian nuori ja naiivi äidiksi, mutta hänestä ei myöskään ole tekemään aborttia. Niinpä hän päättää synnyttää lapsen ja antaa sen adoptoitavaksi.

Juno löytää lehti-ilmoituksen kautta lasta toivovan varakkaan Loringin pariskunnan Jennifer Garner ja Jason Bateman syntymättömän lapsensa adoptiovanhemmiksi. Siitä alkaa kolmikon yhteinen odotus. Yhdeksän kuukautta on kuitenkin pitkä aika, ja paljon ehtii tapahtua, ennen kuin h-hetki lopulta koittaa.

Raskautensa aikana Juno oppii monta asiaa itsestään, läheisistään ja elämästä yleensä. Elokuva sai neljä Oscar-ehdokkuutta ja voitti Oscarin parhaasta alkuperäisestä käsikirjoituksesta. Jason Reitman, USA 92'. Pääosissa Ellen Page, J. Tavaroiden räjäyttely on Adamin ja Jamien lempipuuhaa, mutta tällä kertaa he omistavat koko jakson räjähdyksen vastakohdalle, eli imploosiolle. Jaksossa käsitellään myyttiä, jossa valtava säiliövaunu painuu kasaan kuin ohut peltipurkki alipaineen voimalla.

Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista. Naisten jalkapallon MM-kisoissa Yhdysvalloissa vuonna oli suurimmat naisurheilun koskaan saamat yleisöt, ja Yhdysvaltain historian suurimmat jalkapalloyleisöt. Dokumentissa amerikkalaismestarit muistelevat historiallisia tapahtumia ja esittelevät kisojen aikana itse kuvaamaansa materiaalia kulissien takaa.

Yhdysvallat, 1 h 30 min. Richard tosin ei tiedä, että Jeremyn mönkijä kulkee myös vedessä. Veden kanssa tuskailee myös studiovieras Tom Hiddleston, joka joutuu ajamaan kohtuuhintaista autoa erittäin kosteissa olosuhteissa.

Lisäksi Jeremy pääsee testaamaan uutta McLaren P1 -hybridiä. Ihmisshakkia harrastava Eric saa viimein tilaisuuden ylentyä torniksi, mutta unelman toteutumiseen tarvitaan vastahakoisen Carynin apua. Kausi 5, osa 2. Annan ja Andreaksen kodin remontti ei ikinä valmistunut, sillä Andreas menehtyi nopeasti edenneeseen syöpään. Myös Annan sosiaalinen elämä on kuihtunut. Sofias Änglar, tosi-tv, Ruotsi, Kausi 6, osa Epäonniset remontoijat saavat ammattitiimiltä apua saattaakseen pieleen menneen työn loppuun.

Arga snickaren, lifestyle, Ruotsi, Kramer keksii uuden ihovoiteen ja Jerry on suuttunut Banialle, joka peesaa hänen uraansa. Elaine ja Puddy ovat lomalla, ja George saa vammaistyöpaikan. Seinfeld, komediasarja, USA, Kausi 9, osa 2. Jerry pilailee tyttöystävänsä kustannuksella ja tyttö pakottaa Jerryn valitsemaan äänen ja tytön välillä.

George saa jälleen kerran potkut ja Elaine yrittää päästä eroon poikaystävästään - turhaan. Kausi 69, osa 6. Asunnon ostaminen ei ole helppoa, puhumattakaan silloin, kun kaupat tehdään ulkomailla. Sarjassa seurataan asunnonvälittäjien ja asiakkaiden kintereillä ympäri maailmaa. Kausi 69, osa 7. Kausi 9, osa 3. George menee töihin isänsä autotallifirmaan ja Kramer elää pikkukaupunkilaiselämää ihan kotonaan. Elainesta on tullut juutalaisten miesten himoitsema ja Jerry avautuu tunteilleen.

Kausi 9, osa 4. Kramer kyllästyy veripankkien ahneuteen ja varastoi verensä kotiin. Jerry joutuu onnettomuuteen ja hänestä tulee veriveli Kramerin kanssa. Elaine yrittää todistaa vastuuntuntoisuuttaan tarjoutumalla lapsenvahdiksi, ja George etsii taas vastausta ikuiseen tyydytyksen kaipuuseen.

Kausi 6, osa 5. Hotellinjohtamisen konkari Anthony Melchiorri laittaa tiimeineen kulahtaneita hotelleja uuteen uskoon. Hotel Impossible, tosi-tv, USA, Kausi 11, osa Al ja Peggy riitelevät kunnolla ja päätyvät eron partaalle.

Kelly ottaa mittaa kilpakumppanista, joka tavoittelee samaa elokuvaroolia. Kausi 2, osa Laceyn vanhemmat ovat järjestäneet tyttärelleen avioliiton Intiassa. Jonkun on esitettävä hänen sulhastaan, jottei kauhea kohtalo toteudu. Anger Management, komediasarja, USA, Kausi 7, osa Sairaalasarja kertoo New Jerseyssä sijaitsevasta opetussairaalasta Princeton-Plainsborosta, siellä työskentelevästä omalaatuisesta lääkäristä Gregory Housesta ja hänen tiimistään.

House, draama, USA, Kausi 6, osa 6. Kausi 69, osa 8. Kausi 69, osa 9. Kausi 3, osa 2. Luvassa on pelottavia erikoistehosteita, silmäniloa sekä erikoinen sakinpelaaja. Napataan olutta ja tavataan työmiehiä ja painilupauksia. Kausi 4, osa 8: Kesäapulaiset Riitta, Maisa ja Teuvo aloittavat viimeisen työpäivän Kyläkaupalla. Loppukesän päivä on täynnä rakkautta, kun hääkappelissa uusitaan vihkivalat. Teuvo häärää seremoniamestarina, Riitta haastattelee? Vesa heittäytyy höveliksi ja tarjoaa kahvit Tarjoushaukalle.

Myös Tivoli Sariola päättää 50 päivän rupeaman Tuurissa. Kausi 1, osa 8. Sami Saari ja Roope Salminen etsivät laulun sanojen osaajaa. Hittikärpänen, kotimainen viihde, Sleepers - Katuvarpuset Kun yhtenä päivänä kepponen menee pahasti vikaan, nelihenkisen kaveriporukan elämä kääntyy päälaelleen.

Nuorisovankilan kauhut piinaavat vielä vuosienkin päästä, kunnes vihdoin kaveruksille tarjoutuu tilaisuus kostaa. Kausi 1, osa Nettivideoiden helmistä koostuvassa sarjassa jaetaan kotien hullunkurisimmat hetket kaikkien iloksi.

Tiukkapipoinen Rachel ja hippihenkinen Josh etsivät pientä kotia San Diegosta yhdessä Vivian-tyttärensä ja Elvis-koiransa kanssa. Laulaja Cami etsii miehensä Ericin kanssa pientä taloa, jossa voisi kestitä vieraita ja säveltää kappaleita. Fiskarsissa sijaitsevasta, lähes sata vuotta vanhasta pystyhirsimökistä muotoutuu Mikon ja Villen käsissä idyllinen design-kohde. Muotoilijan omistaman mökin sisätilat uusitaan vanhaa kunnioittaen ja harvinaiset pystyhirret otetaan esiin.

Tanja ja Niko kutsutaan apuun, sillä myös pihaan tehdään muutoksia. Abby ja tytöt valmistelevat kahta trioesitystä tuleviin kisoihin, mutta mainoskuvaukset sotkevat treeniaikataulua. Brynnille avautuu mahdollisuus varmistaa pysyvä paikka joukkueessa. Liza ja Shawn asuvat lapsineen sata vuotta vanhassa talossa kalliilla alueella, mutta koti on alkanut käydä ahtaaksi.

Löytääkö Todd tarpeeksi laadukkaan talon, jotta Lizakin innostuisi muuttamaan? Hän tapaa räväkän esiintyjän, kitaristi-mallin ja kissanaisen. Minä en, koska Ylen kanavia ei tule katsottua, eikä uutuussarjoja mainosteta ihan niin tehokkaasti Yleisradion puolella muutenkaan.

Siksi tämä taisikin olla jotain suurempaa johdatusta: Nauroin katketakseni ja melkein vähän itkinkin, meinasin jopa pakahtua jonkinlaisesta onnesta. Tästä eteenpäin seuraavat kahdeksan perjantaita istutaankin sitten visusti ruudun ääressä. Kolmen vartin jaksossa siis seurataan, kun suomalaiset katsovat telkkaria.

Kuulostaa aivan tajuttomalta idealta, mutta homma toimii. Rakastuin välittömästi sarjan kaikkiin tyyppeihin. Symppiksiä suomalaisia, molempien sanojen parhaassa merkityksessä.

Ensimmäisessä jaksossa katseltiin esimerkiksi  Ensitreffejä alttarilla,  eikä siinä voinut kuin hiljentyä mietiskelemään, kun nuoret mieskaverukset pohtivat, etteivät tällä hetkellä usko loppuelämän rakkauteen, ja heti seuraavassa hetkessä leikattiin vanhainkotiin, jossa hopeapäinen mummo sanoo, että on joutunut juuri opettelemaan elämistä ilman elinikäistä kumppaniaan.

Sitä paitsi mikä voisi olla perjantai-iltaisin parempaa, kuin nähdä, miten ihmiset ovat reagoineet UMK-voittajiin tai Temptation Islandin avausjaksoon. Jostain syystä tulee lämmin olo, kun kuulee Jorman Rovaniemeltä heittävän perinteistä keski-ikäiskommenttia kahvikupin ja pullan ääressä, tai kun huomaa sen yhden vanhainkotipapan nukahtaneen taas kesken ohjelman.

Tai kun ne papat katsoisivat mieluummin Pekkaa ja Pätkää kuin avaruusoliodokumenttia, tai kun nuori koripalloilijapoika julistaa ääneen, että hänen mielestään sinkku tekee väärin iskiessään varattua naista. En tiedä olenko koskaan kertonut, että olen ihan hullu sohvaperuna ja tv-rakastaja. Sohvaperunat on yksinkertainen viihdyttäjä, joka leikkaa ihanasti läpi suomalaisen yhteiskunnan. Ja kertokaa, olenko sittenkin yksin tämän mielipiteeni kanssa.

It's been a great year for Finnish television. Toivottavasti en nyt nostanut odotuksia korkeelle, on aina ärsyttävää jos ne ei täyty.. Empä ole ennen tullut ajatelleeksi, että ammattitaitoisen toimittajan määritelmä vaatisi Ylen tositeeveetuotantojen seuraamisen. Miksi Ylen ohjelmat olisivat yhtään sen pätevämpää televisiotarjontaa tai ammattitaitoa tukevampia kuin kaupallisten kanavien ohjelmat?

Höpö, ei tietenkään vaadi tositeeveetuotantojen tuntemista. En ihmettele yhtään että ko. That's beside the point. Fakta on kuitenkin se, että Ylen ajankohtais- ja uutisohjelmatarjonta höystettynä esim. Teeman dokumenteilla on suomen televisiojournalismin mittakaavassa laajuudessaan lähimpänä "hidasta ja laadukasta", joskus jopa "tutkivaa" journalismia. Katson kyllä aamu-tvtä ja käytän areenaa tiettyjen ohjelmien katsomiseen, tarkoitin ehkä enemmän sitä, etteivät Ylen kanavat ole päällä sellaisella jatkuvalla syötöllä, että ehtisin nähdä niitä hyvin vähäisiä mainoksia.

... Porno homo tarinat rouvan kalu

Yle homo tv1 aamu tv h-kuppi

U HD ohjelmatekstitys suomi 30 min. Simmons sekä Betty White. Elias saa yhden ystävän lisää. Lelumaan Niksu on 4-vuotias poika, joka asuu Lelumaan taianomaisessa ja värikkäässä maailmassa, jossa leikkikalut ovat eläviä ja jonne aikuisilla ei ole asiaa. Onko nolompaa kuin epäonnistua pahasti veneen ohjauksessa, rullaluistelussa tai hiekkakuoppapompuissa pyörällä?

Ilmaiset seksi video hieronta homoseksuaaliseen haaga