Suomi24 chat 22 homoseksuaaliseen tampere seksi

suomi24 chat 22 homoseksuaaliseen tampere seksi

Muistakaa hoitaa suhdettanne ja etsikää apua, jos tilanne muuttuu ongelmalliseksi. Sitä väsymyksen voimaa ei oikein edes tajua, kun on niin pitkä aika siitä, kun on ollut levännyt. Nimimerkille olisinpa taas nuori; Et ole nukkunut kolmeen vuoteen,mutta esikoinen on 4-vuotias?

Montako lasta sinulla on? Tee rikosilmoitus, mikäli et kykene keskustelemaan miehesi kanssa. Kuinkahan vanha mahdat olla? Miten menkat vaikuttaa seksiin, paitsi ehkä hormonitasapainosi on sekaisin. Milloin kävit viimeksi gynellä? Hänen kanssaan voisit myös keskustella haluttomuudestasi. Kaksi lasta, 2- ja 4-vuotiaat. Harrastan seksiä, koska en nyt tunne sitä vastenmielisenä ja monesti innostun itsekin siitä ryhdyttyäni siihen, vaikka en tee aloitetta.

Haluan miellyttää miestäni myös. En usko, että tähän auttaa mikään muu kuin aika En ymmärrä tätä syyllistämistä, koska en voi tälle oikeasti mitään! Työkokemuksesta voisin ehdottaa seuraavaa: Hieronta etenee käsivarsiin ja muihin ei seksuaalisiin alueisiin, kun hieronnan tekee oikein niin kiihotut todella voimakkaasti sen aikana. Kun tarpeeksi kiihotut hulluuden partaalle asti niin saatat ollakin valmis esim. No mikäs tässä nyt on ongelmana? Eihän siinä ole mitään pahaa jos ei välitä seksistä?

Muutenkin länsimainen maailma on kovin yliseksualisoitunut. Ole vain ylpeä itsestäsi. Ja voihan tuo olla ohimenevää. Itselläni on aikoja kun ei vain kiinnosta. Se voi olla tietenkin sinkin puutettakin.?. Otan Jorman suuhun ja samalla heitän läppää tänne Suomi24 foorumille jotta tänne foorumille saataisiin edes jotain juttua aikaiseksi.

Ja nää vitun urpot uskoo kaiken: Mä oon miettinyt omalla kohdallani samoja asioita. Sillä erotuksella että olen mies ja kiinnostunut pääasiassa naisista, ainakin jossain mielessä Oon vähän yli v ja jo jokusen aikaa miettinyt että jos olenkin aseksuaali. Kun en tunne mitään erityistä tarvetta harrastaa seksiä. En oikeastaan ole koskaan halunnut harrastaa seksiä kenenkään kanssa. Jotenkin tunnen kuitenkin vetoa naisia kohtaan ja ehkä joitakin miehiäkin kohtaan, mutta nähdessäni viehättävän näköisen ihmisen, en ajattele että haluaisin seksiä tämän kanssa.

Saatan kyllä kiihottua, mutten halua seksiä Tyttöystäviä minulla on ollut ja olen menettänyt poikuuteni, mutta vähän oli seksin kanssa kyllä yrittämistä ja se on aina tuntunut jotenkin väkinäiseltä.

Olen aina harrastanut seksiä vain jos tyttöystäväni on halunnut, en ole itse oikeastaan tehnyt ikinä aloitetta En ihan tiedä olenko silti aseksuaali vai onko mulla vaan jotain ongelmia asioiden suhteen Siinä hukkaa itsensä ja sen mitä oikeasti haluaa!

On vaikea löytää itsensä kaiken sen paskan seasta. Osasit laittaa kolme kaksoispistettä mun nimimerkin perään ja käyttää sitä! Mutta kumpa olisinkin vaan homo tai hetero! Elämä olisi paljon selkeämpää! Mutta kun en ole. Olet ilmeisesti bi jollain määritelmällä ja passiivinen sellainen. Mies monasti kokee, että hänen kuluu tehdä aloite, mutta se on enemmänkin stereotypian toistamista. Moni nainen on aktiivinen, ainakin parisuhteen alkuvaiheessa.

Jätät kuitenkin kertomatta masturboitko, tai milloin ja missä tilanteessa kalusi jäykistyy. Niiden tilanteiden analysointi auttaa löytämään sun seksuaalisuutesi. Hmm, en ole asiantuntija, mutta koska kuitenkin tunnet nautintoa esim. Mietin että koetko kuitenkin rakkauden tunteita muita ihmisiä kohtaan? Mahdollinen halusi elää suhteessa on täysin luonnollinen,e ikä sitä tarvitse kokea ristiriitaisuudeksi.

Jokainen tai usea meistä haluaa ja kaipaa kumppanuutta. Jos asia kovin paljon vaivaa sinua tai huomaat, että turhaudut esim. Voit oppia itsestäsi paljon uutta ja saat varmasti vastauksia kysymyksiisi myös. Olen Homo myös en voi sille mitään. Hyvä sulle et oot neitsyt se on tervettä elämää mene loppun asti neitsyt linjalla et menetä mitään vaan päinvastoin. Ihminen voi olla aseksuaalinen eikä kiinnostua seksistä ilman mitään traumoja. Osa ihmisistä on ihan luonnostaan aseksuaaleja ja syntyneitä sellaisiksi.

Kaiken maailman keittiöpsykologit jaksaa sitten selittää noita "älykkäitä" freudmaisia tulkintojaan muista ihmisistä. Miksi tämä on saanut noin paljon plussia? Ei seksuaaliseen kasvuun ja kehitykseen mitään traumoja tarvitakaan, ainakaan välttämättä, jotta se menee ns. Mutta kaikki elämässä opittu, koettu, nähty, kuultu, miten on ymmärretty ja tajuttu ja varsinkin tunnettu, vaikuttaa joka ikisen iikan sen alueen käsittelyyn. Tahtoi hän sitä tai ei. Seksuaalisuus on ihmisessä syntymälahjana, miten se kasvaa ja kehittyy, on ihan toinen tarina.

Kyllä se iän myötä halut herää. En viitsi alkaa, tai oikeammin jaksa selvittää, miten ikä vaikuttaa asioihin, jotka ovat olemassa ihmisessä valmiina jo syntymästä asti, mutta herääminen on hyvä sana tässäkin aiheessa. Sillä alapäässä ei tapahdu mitään ennen kui yläpäässä on tapahtunut. Ihmisessä kaikki vaikuttaa kaikkeen, ehkä siitä on hyvä alkaa asiain hahmottaminen ja herätteleminen. Nää on niitä toimituksen lääp lääp jutunaiheita.

Seksi ei vaan kiinnostanut. En ymmärtänyt mikä siinä on se idea ja miten kukaan voi tykätä siitä. Pornoa sen sijaan katsoin oikein mielelläni. Sitten luin kirjan nimeltä Neiti N: Pian tämän jälkeen ymmärsin, että ns. Joten älä vielä luovuta. Ehkäpä et ole vielä löytänyt todellista seksuaalista suuntautumistasi. Täytyy muistaa, että oikeanlainen kumppani vaikuttaa paljon. Jos samaa aallonpituutta ei löydy, niin ihan turha sekstata.

Tuus likka tänne, niin roustoan sua tällä 18 cm sukunuijalla kunnolla eestä ja takaa. Seksi on yleensäkin yliarvostettu asia maailmassa.

Seksi on kahden ihmisen välinen kaunis ja tosi tärkeä asia. Ja kaikki tosissaan lähtee ensin yläpäästä. Älkääkä nuoret olko huolissani, niinkun itse olin, turhanpäiväistä ressiä orgasmin saannin kanssa.

Nyt vasta olen löytänyt itseni ja itselleni sopivan kumppanin, ainakin seksi pelittää tosi hienosti. Minä olen 54 vuotias ja elämänkokemusta sen verran että olen huomannut seksin yliarvostuksen. Seksi voi pelittää hienosti mutta moni muu asia menee sen edelle elämässä ja maailmassa. Seksi ei ole kaikki 7. Seksisuhteista ei seuraa mitään hyvää. Olen tunnustava kristitty ja heikkoudessani langennut monesti, siksi olen sinulle ihan kateellinen. Ihan samassa junassa mennään ja ollaan menty jo 44v.

Samat tunnot ollu ja on. Joskus ollu mietteissä,et kohtaa jonkun,joka vie jalat alta. Yhen kerran oon sentään käyny elämän aikana treffilöillä. Näin sitä kai mennään loppuun asti.

Ei myö huonoja olla,jokainen elää tavallaan. Sinun tarinasi on ihan, kuin minun niillä erotuksilla, että minä olen mies ja minulla on paljon kavereita sekä naisissa, että miehissä. Nuoruudessani tosin olin syrjäänvetäytyjä. Mullakaan ei ole mitään vetoa ns. Tiedän olevani hetero, koska saan kiksejä kuitenkin kauniista naisista. Olen syntynyt hyvin uskonnollisessa perheessä, jossa seksin katsottiin kuuluvan vain avioliittoon. Olen harrastanut masturbointia ennen, kun tajusin edes, mitä se on.

Lapsena minua kiihotti mitä ihmeellisimät asiat. Niitä en tähän rupea tähän listaamaan, mutta mulla oli ihan ihme fetissejä lapsena. Aina, kuin kiihotti jokin asia, teki mieli hiplata sukukalleuksia, josta sitten seurasi valtava orgasami. Tästä ei seurannut siemensyöksyä, joten pystyin masturboimaan missä tahansa housut jalassa.

Murrosikäisenä tuli eka kerran siemensyöksy, mutta enhän minä tiennyt, mitä se mönjä oli, kun minulta kiellettiin seksuaalivalistus. Pelkäsin sairastuneeni johonkin vakavaan tautiin ja masturbointi jäi.

Myöhemmin, kun tajusin, että se oli vain siemennestettä, aloin uudelleen masturboimaan. Tällöin se täytyi tehdä vessassa. Ja fantasiankohteena eivät olleet enää asiat, eikä esineet, vaan kauniit naiset. Olen luokitellut itteni usein aseksuaaliksi, mutta tajusin, että harrastan minä kuitenkin yhdenlaista seksiä, masturbointia. Olenko sitten aseksuaali, vai joku muu. Suuntautumiseltani olen hetero, mutta miksi luokitellaan tällaiset henkilöt, kuten aiheen aloittaja ja minä?

Ei kiinnosta seksi enää Oikeastaan minulla liittyy epämiellyttäviä pakkoajatuksia siihen, mikä johtuu varmaan siitä, että seksistä on tehty niin iljettävä ja luonnoton "muoti-ilmiö. Nykyään en pidä miehen kosketuksesta, mutta läheisyydestä ja hellyydestä kyllä. Joskus ajattelin, että naiset saattaisi olla parempia sängyssä kuin miehet Saatan haluta seksiä toisinaan miehen kanssa, mutta jälkeenpäin minua tavallaan harmittaa ja ihmettelen, että miksen vaan tyydy itsetyydytykseen.

No nykyisin olen tyytynytkin. Luulen että mitä enemmän tulee ikää lisää, sen vähemmän kaipaan seksiä. Ja elämässähän ei koskaan saa sitä johon rakastuu, eihän? Seksi muiden kanssa onkin sitten " jyystämistä. Tästä taisi löytyä se totuuden siemen " ei saa sitä johon rakastuu".

Jos ei ole aidosti kohdannut tunnetasolla, on seksi yhtä tyhjän kanssa, jättää sisimmän tyhjäksi, ihmisen pelkäksi kuoreksi. Kannattaa ihan jo mielenkiinnon vuoksi lukea. Valitettavasti en muista kirjailijan nimeä, mutta kirjan nimi oli tuo. Mr African rap star 7. Olet täysin normaali Suomalialainen. Jätit kertomatta oletko myös ulkomuodoltasi sellainen normaali lähiösiiderivalas. Silloin varmasti myös miehillä tulee samanlaisia reaktioita sinusta että etoo ja jopa oksettaa.

Eipä siinä voi hommat paljon kiinnostaa. Mutta älä huoli, sillä Afrikan pojat hoitaa lisääntymisen ja ihmiskunta ei kuole sukupuuttoon. Seksi on oikeasti yliarvostettua. Tässä maailmassa pitäisi koko ajan olla menossa ja panemassa, kiitos median ja nykyisen yhteiskunnan.

Aika harvoin kukaan oikeasti koko ajan ajattelee vain seksiä, ellei kyse ole murrosikäisestä nuoresta tai seksiaddiktista. Elämässä on aika paljon muutakin. Jotkut ihmiset eivät koskaan harrasta seksiä, koska sopivaa kumppania ei löydy tai muuta vastaavaa. Irtosuhteet sopivat joillekkin, itse en lähde siihen, vaikka nykyisin sitä "kaiken kokenutta" tunnutaan pidettävät parhaimpana vaihtoehtona.

Jos seksi ei kiinnosta niin entä sitten? Siihen voi olla monia syitä, aina ei vaan haluta, elämässä on stressiä, ei oikein tiedä omaa identiteettiä jne.

Ehkä kannattaisi kanavoida ajattelun energia johonkin muuhun, vaikka opiskeluun. Ehkä et ole vain löytänyt sitä kaikkein vetävintä ja viehättävintä ihmistä, jonka kanssa haluat harrastaa seksiä. Kun oikeanlainen tyyppi osuu kohdalle, voi halutkin muuttua aika paljon. Olet vielä nuori ja elämä edessä. Itse olen 26 vuotias mies ja minulla on lähes sama ongelma myöskin. Kokemattomuus on naisista ja tiedän olevani hetero takuuvarmasti. Toivoisin toki tietenkin, että löytäisi naisen, jonka kanssa ihan oikeasti haluaisi viettää aikaa ja mahdollisesti käydä seksuaalisen kanssakäymisen.

En ole koskaan halunnut mitään yhden illan juttua, ajatus sellaisesta ei ole koskaan miellyttänyt minua. Siksi en ole koskaan käynnyt baareissakaan saati tupakoinnut. Muutenhan elämä menee mukavasti, työ- ja koulutuspuoli sekä talous hyvällä mallilla, tosin yksinäinen olen hyvin paljon, ystävät ovat pääasiassa juuri työ- ja koulupuolelta mutta niiden ulkopuolella olen lähes aina yksin. Siitä huolimatta en ole paljoakaan tuntenut oloani yksinäiseksi.

Kestän sitä ilmeisesti paljon paremmin kuin moni muu ihminen. Kuitenkin tässä alkaa kuitenkin miettimään haluaako näin jatkaa koko loppuelämänsä ajan. Vielä ei varmasti olisi liian myöhäistä muuttaa omaa elämäntilannetta mutta helppoa se tuskin tulee olemaan kun on suoraan sanoen koko elämänsä ajan käsittänyt ja ymmärtänyt nämä asiat näin. Olen edelleen kyllä sitä mieltä, etten aio yhden illan jutulla "ensimmäistä kertaa" tehdä.

Mitä siis pitäisi tehdä, jos jatkan näin on tietenkin hyvin todennäköistä ettei mikään tule muuttumaan elämän aikana? Voi käydä niinkin, että vaikka olisi ollut seksuaalisesti voimakas ja halukas, niin monien pettymysten jälkeen ja iän myötä, voi tulla sellainen vaihe, ettei halua enää uutta suhdetta eikä varsinkaan vain seksisuhteita ja seksikin jää pois. Seksuaalisuuden tiedostaa ja tuntee ajoittain, mutta se jotenkin uinahtaa taka-alalle eikä sitä lopulta enää kaipaakaan.

Vaikka seksi on suuri voimavara elämässä, sen loppuminen on toisaalta helpotus, kun ei tarvitse enää taiteilla suhteessa seksinkään takia. On oma vapaus ja oma rauha. Ystävinä miehet ovat ihan OK, mutta ei muuta.

Enempää en enää kaipaa. Olen yli nelikymppinen, lapseton nainen. Seksi ei kiinnosta enää yhtään toisen ihmisen kanssa. Masturboin joskus, mutat sekin on vähentynyt huomattavasti. Nuorena seurustelin ja väliaikoina oli yhden yön juttuja. Seksi oli jotain, mitä tavallaan kuului tehdä, vaikka siitä ei niin nauttisikaan. Seurustelen tälläkin hetkellä, mutta myöskään kumppanini ei ole onneksi kiinnostunut seksistä.

Olen erittäin tyytyväinen tilanteeseen tällä hetkellä. Seksi on hirvittävän yliarvostettua. Olen harmaa aseksuaali, eli seksi kiinnostaa, mutta vain itseni kanssa. Aseksuaalisuudessa ei ole mitään hävettävää. Tosin itse koen olevani jotakin heteron ja aseksuaallin väliltä. Tarkoittaa sitä, että kunnon mielenkiinto varsinaiseen aktiin herää lähinnä vasta sitten, jos aion hankkia lapsen, mikä on itse asiassa varsin luonnollinen reaktio.

Muuten minulle riittää suudelmat ja läheisyys hyvin pitkälle. Itse koen seksin glorifioinnin pelkän nautinnon tai suorituksen perusteella hieman turhaksi, enkä saa siitä kunnon kiksejä. Itse olen 21v neitsyt mies ja minulla on aikalailla samat fiilikset. Välillä on äärimmäisen pervojakin fantasioita ja on tullut "tutkittua" omaa kehoa monella tapaa mutta tosielämässä en ole koskaan seurustellut tai edes pidellyt tyttöä kädestä.

Oikea seksi on ihan vieras ajatus, ja varmaan vuosia kestänyt pornolle runkkailu päivittäin on "syövyttänyt" aivoja vaikka sitä tuleekin uskoteltua itselleen ettei porno ole millään tavalla realistista. Vaikutat aivan tasapainoiselta ja älykkäältä,analyysiin kykenevältä henkilöltä. Useimmat meistä eivät kykene eroittelemaan omaa seksuaalisuuttaan vastaavasti. Itse pitäisin epänormaalina vaikkapa jos ikäiselläsi olisi ollut kymmeniä eri sukupuolipartnereita.

Vaikka vastaava tuntuu olevan enemmänkin sääntö kuin poikkeus. AP En usko, että olet a-seksuaali. Luulen että on normaalia tuntea ällötystä jotain tuntematonta kohtaan. Itse inhoan seksiä ja suutelua.

Mikään ei oo niin ällöttävää: Oon tiennyt olevani aseksuaali jo kauan. Kumma että pitää olla kiinnostunu seksistä että on "normaali". Ite en välitä yhtään. Parisuhteesta kuitenkin haaveilen ja haaveeksi taitaa jäädäkin. Olisi vain kiva istua sohvalla jonkun kainalossa ilman että on paineita että nyt on pakko harrastaa seksiä tässä suhteessa tai kohta on taas pakko kun edellisestä jo niin kauan.

Joku ihana scifi nörtti mies kainaloon ja telkasta Star Trekiä ym. Jos jostain löytyy niin vuotiaaseen naiseen voi ottaa yhteyttä: Suuteleminen ja seksi ovat kaksi eri asiaa. En ymmärrä jatkuvaa suutelua ja kuolaamista huulet törröllään kuten eräät "julkkikset". Suutelu on täysin ihmisen keksimää, vaikkakin sitä nykypäivänä esiintyy lähes kaikissa kulttuureissa. Sillä ei varsinaisesti ole mitään tarkoitusta, mutta jotkut saa siitä mielihyvää. En osaa oikeen itse sanoa pidänkö vai en, kun en ole päässyt kokeilemaan.

Varsin valaisevaa lukea siitä-seksualisuudesta ja tästä-seksualisuudesta, mutta ajatus kun nousi esiin omaan koppaan on se että voisiko hyvät aseksuaalisuudestaan tietoiset sitten hakeutua kaltaiseensa seuraan tmv. Tarkoitan tuolla sitä että joku roti näihin pihtaaviin partnereihin , joko miehiin tai naisiin, olisi kiva saada senkin puoleen että jos ei seksi sitten kiinnosta vaan jopa ällöttää niin olkaahan asiassa rehellisiä suhteen alusta saakka niin välttyy ns tavanomaisemman seksualisuuden omaava monelta surulta ja hampaan kiristykseltä, kun teiltä sitä seksiä ei tipu Koska parisuhde rakentuu rehellisyydelle.

Joillakin on jopa jonkin verran seksiä - kuten itseni tapauksessa. Jos olet itse parisuhteessa ihmisen kanssa jota epäilet aseksuaaliksi tai hyvin vähäisesti seksuaaliseksi ihmiseksi etkä viihdy siinä parisuhteessa niin ole hyvä ja lähde sitten, äläkä tule tänne kitisemään siitä miten vähän saat seksiä.

Jotkut pariskunnat sopivat jopa seksin kuuluvan parisuhteensa ulkopuolelle jotta se seksuaalinen kumppani saisi tarvitsemansa tyydytyksen mitä esim. Ole hemmetin ylpeä neitsydestä sukupuoleen katsomatta! Ei pidä kaikkien kanssa lähtee panee, eikä ainakaan anaali jälkeen pimperoon, tai mikä hemmetin kevätheltta se oli Mitä "syvempää" tyydytystä kaipaa harjoittaa, sitä täydellisemmin kohta pystyy lihaksiaan hallitsemaan ja kuollessaan nielemään paskasna ja näin joku tyyppi joka sua sit hoitaa, kun kuolet, tekee kaiken siistimmin kuin kenenkään muun.

Nauti elämästä, jua, lakkaa huolehtimasta, pidä huoli mielenterveydestäs ;P 8D, mut elä vedä mömmöi monia tai ainakaan määräämättömiä, jos niitäkään ihan himona taikka ihan "simona". Ei pidä lähteä toisten juttuihi, jotka ei ole sua varten taikka huhaa sinfoniaa. Ja loputtomat hellyydenosoitukset pyynteettömästi kumpuavat pelkästään rakkaudesta ja siitä vain, kun toinen haluaa sinulle sanoa hyvästit lähtiessään töihin Jokaista ei ole luotu holhoamaan toisista, jos ei edes itsestään!

Voikaa ihmiset vahvoina ja pitääkää itseänne yllä. Pullana uunissa, kivenä kolossa, piikkinä matossa, siimana vedessä, kellona katossa, viivana kierrossa taikka vain taikinana suolessa tai jossakin sen puolesta.

Onkohan mitenkään kategorisoimatta pelkkää haluttomuutta? Olen viidenkympin iässä oleva mies, kokenut monien naisten kanss aihan hyvää ja tyydyttävää seksiä, mutta enää ei vain haluta vaikka pystyisikää. Ei haluta ehdottaa "mennäänkö sänkyyn", ei haluta piirittää naista "että pääsisi sänkyyn" Onko mitta tullut jolain tavalla täyteen.

Naiset sen sijaan tuntuvat enemmän ja enemmän kaipaavan seksiä, sitä "kunnon panoa", ja ovat hyvin rohkeita. On erittäin kiva jutella toisen sukupuolen kanssa, mutta aina kun näyttää pyrkimyksenä olevan lähempi kanssakäyminen, menetän kiinnostukseni.

Minulle ihminen sinänsä ajatuksineen on mielenkiintoinen. Enkä koe jääväni mistään paitsi. Minusta sinulla on asiat erittäin hyvin. Aivosi toimivat oikein hyvin, niiden logistista toimintaa ei häiritse mikään.

Kaikenlainen ystävyys, ihastuminen, rakastuminen, horjuttaa aivojen järkevää toimintaa, johtaa sinua harhaan jolloin toimit väärin, teet vääriä valintoja. Kun katselee noita ihmisiä puuhasteluissaan, on syrjäänvetäytyminen pakollista, eihän sitä ylisuuren egon kanssa hölmöilyä kestä erkkikään. Kokeiles googlettaa aseksuaaliforumia niin löydät kanssatovereita ja vastauksia erilaisiin kysymyksiin jotka askarruttavat.

Täsät selviät kun koekeilet kerran seksiä miehén kanssa niin kiinostaako uudestaan vai ei. Olen myös 25v nainen ja olen aivan samoilla linjoilla kanssasi. Pidän seksistä ajatuksena, leffoissa ja kirjoissa, mutta itse fyysinen kontakti ei kiinnosta. Kerran olen kokeillut ja kerta riitti. En halua läheisyyttä, en kaipaa sitä ja jo kädestä pitäminen on aiheuttanut ahdistusta. Olenkin pidemmän aikaan miettinyt olenko aseuksuaali ja nyt olen aika varma että olen.

Mä kutsun sitä rakasteluksi, tai en puhu siitä ollenkaan, ja silloin se herättää minussa niitä tunteita, joita mä kaipaan. Naiset ovat ihania ja toivon perustavani vielä perheen naisen kanssa, jota mä rakastan. Taivaan Isän siunausta ja rakkautta teille ja mulle! Suht sama juttu täällä. Olen vuotias tyttönen, ja molemmat kaksi seurustelusuhdettani päättyivät siinä vaiheessa, kun olisi pitänyt alkaa harrastaa seksiä. Minähän en moiseen tahtomattani suostunut.

En itse pidä edes suukotteluista. Halailun ja kädestä kiinni pitämisen sekä yleisen läheisyyden toisen vieressä nukkuminen tai kainaloon käpertyminen voisin vielä suvaitakin, mutten juuri muuta. Silittelykin on vähän siinä rajalla. Masturboinut en ole koskaan, ja neitsyys siis on tallella ja todennäköisesti myös tulee aina olemaan.

Se, mikä tekee tapauksestani vähän erikoisen on kuitenkin se, että fantasioin seksistä: Minulla ei kuitenkaan ole mitään miesihannetta, enkä ajattele miehen ulkomuotoa tai esim. Itse asiassa en edes haaveile yhdynnästä, vaan ainoastaan herkkien alueiden koskettelusta siis että joku koskettelee minua, enkä minä toista ynnä muusta tuollaisesta. Ehkäpä olen sitten aseksuaali?

No nyt ainakin tiedät, että täällä on muitakin kohtalotovereita: D Ei se seksuaalinen kiinnostus välttämättä sen yhden kerran kokeilun mukaan määräydy. Seksuaalisuus on osa jokaista ja voi muuttua elämän varrella. Kannattaa kuitenkin miettiä aina pari kertaa ennen kun lähtee johonkin mukaan. Seksi alkaa kummasti kiinnostaa siinä vaiheessa, kun partneri hankkii parempaa seuraa Mistähän tuulesta tämäkin kommentti on napattu? Eiväthän kaikki homot varmastikaan ole sinkkumiehiä, vaan joukossa on paljon vastakkaisen sukupuolen kanssa suhteessa olevia, joille homoseksuaalinen suhde oman naisen ohessa on itsestään selvä juttu.

Bi-seksualismi onkin toiseksi yleisintä heteroseksuaalisuuden jälkeen. Puhtaasti homoseksuaalit tai lesbot ovat vähemmistössä. Ei yksi kerta homoa tee. Tiesithän, että eräjärveläiset ovat orivesiläisiä, kuntaliitos tapahtui v. Tuli vaan mieleen, kun kirjoitit "orivesiläiset ja eräjärveläiset vaimot" jne. Itse tiedän Eräjärveltä vain yhden homoseksuaalisen pariskunnan. On niitä täällä varmasti enemmänkin, mutta ei ehkä kannata ottaa turhan vakavasti jonkun kylähullun kirjoittamia homoketjuja.

Hassua, että homous kiihottaa vieläkin. Tottakai se kiihottaa, koska aihe on varsinkin bi-miehille perin mielenkiintoinen aina vain ja tullee olemaan jatkossakin.

Naisten kanssa ollaan turvallisesti avio- tai avoliitossa ja salaa sitten harrastellaan poikasten ja miesten kanssa juttuja, jotka ei ehkä koskaan kantaudu vaimojen ja tyttöystävien tietouteen. Minun mielestäni maailmassa ei hienompaa värkkiä olekaan, kuin pillu. Minkä vuoksi pitää miehen työntää oma elimensä toisen miehen persereikään vapaaehtoisesti? Mikä paskalle haisevassa peräsuolessa on niin paljon houkuttelevampaa?

Perustelkaa te, jotka tiedätte. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Eipä taida kukaan pystyä perusteleen homman mielekkyyttä!!! On se vaan niin inhottavaa touhua, ettei voi kuin ihmetellä, että joku siitäkin kiihottuu.

Voi hyvä luoja sentään.

.. PARI ETSII NAISTA SEKSISEURAA GAY VANTAA

TANTRA HIERONTA HELSINKI GAY SIWA VASA

Mies gay ottaa suihin gay seksi

Tutkimusaineistona on Suomi24 -sivuston syrjäytymistä koskevat keskustelut. UNIVERSITY OF TAMPERE .. vanhukset, nuoret, lapset, homoseksuaalit, prostituoidut, lähiöasukkaat, syrjäseutujen .. Esimerkiksi chat-keskustelut ( , 22) muistuttavatkin, että vaikka esimerkiksi verkkokeskusteluja on saatavilla. huhtikuu Gratis Sex Esbjerg Suomi24 search suomi24 treffit kirjautuminen rakel liekki mun leffa fi hyvä tube mieshieroja miehelle seksiä mikkeli karvainen vittu suomi seksi chat finland F kuumaa pillua tampere sex puhelinseksiä 09 rakel liekki mun leffa seksiseuraa Eri tyyppisiä on 22 prosentissa vain toinen. Naiset Loimaa / By päiväkahvit tampere escort elle Naisseuraa seks i porno Avoin keskustelu asioiden oikeilla nimillä. Erotiikka tammisaari sexi videoita iso sexi ohjeet pillunhoito ohjeet yksin video naisseuraa chat suomi ilmainen . seksi gloryhole kotka Strip club helsinki suomi24 kuopio seksikäs pimppi kyrpä pano. Tutkimusaineistona on Suomi24 -sivuston syrjäytymistä koskevat keskustelut. UNIVERSITY OF TAMPERE .. vanhukset, nuoret, lapset, homoseksuaalit, prostituoidut, lähiöasukkaat, syrjäseutujen .. Esimerkiksi chat-keskustelut ( , 22) muistuttavatkin, että vaikka esimerkiksi verkkokeskusteluja on saatavilla. huhtikuu Joidenkin naisten mielestä anaaliseksimieltymys on homoseksuaalinen piirre. Suomi24 search aisuri helenainen blogi sexi video wilma sotkamo sex shop jyväskylä Kaufmich forex hovedbanegården københavn nrt tampere sex bdsm suomalainen pornofilmi suomi24 chat 22 netti sex fleshlight forum. huhtikuu Gratis Sex Esbjerg Suomi24 search suomi24 treffit kirjautuminen rakel liekki mun leffa fi hyvä tube mieshieroja miehelle seksiä mikkeli karvainen vittu suomi seksi chat finland F kuumaa pillua tampere sex puhelinseksiä 09 rakel liekki mun leffa seksiseuraa Eri tyyppisiä on 22 prosentissa vain toinen.