Suihinotto homo opas karvat pois alapäästä

. Ei hätää ihmiset, en oo kuollut. Hänelle sopii ajelu, muiden ajelu tai ajamattomuus on minulle yks ja sama. Viestiketju osiossa ' Sinkun elämää 'käynnistäjänä Paljas Munkaan mies ei muuten haise koskaan hielle, vaikka kainaloitaan ei ajelekaan, eikä koskaan käytä dödöö. Nyt naiset ja herrat, sanokaa hyvästi tylsille höylille, tulehtuneille karvatupeille, rikkinäiselle iholle ja varsinkin kutittavalle sängelle! Mutta on aiheetonta sanoa, että se on hygienisempää, jos ei ole näyttöä sanojensa taakse. Sokerilla saa karvat pois joka helvetin kolkasta.

ASIAN SHEMALES KUINKA NUOLLA KALUA GAY

Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Sheivaa ajoittain isompaa reuhkaa pois, ei kuitenkaan posliiniksi. Pallikarvat ainakin saavat kyytiä. Todella moni v. Tykkään x 1 List. Mun pyynnöstä lyhentää karvoitusta ja toisinaan sheivaa pallit. Kainalokarvoja lyhentelee, ei kuitenkaan kokonaan pois. Musta kainalokarvat on jotenkin miehekkäät kuitenkin Molemmille suihinotto mukavampaa ilman karvoja. Saa paremman kosketuksen kasseihin, kun ei ole karvat tiellä. Minusta ja ilmeisesti myös miehestä karvojen kuuluu olla siellä missä ne on.

Ja haluaisin nähdä tieteellisen todisteen siitä, että ne kuuluisi ajaa tai että se oli hygienisempää. En tykkäisi imeskellä mitään "karvakuulia". Onko riittävän hyvä selitys? Käytkö koskaan kampaajalla, tai käykö miehesi parturissa? Kainalot ajaa ja lyhentää alapäästään. Itse asiassa ollaan molemmat yleensä karvattomia! Mutta musta on kyllä kiva, jos mies sheivaa ainakin pallit. Karvattomina ne on kivempi ottaa suuhun. En pidä karvoista itelläni, mutta miehellä karvat on ihan kivat.

Tosiaan ilman karvoja ja karvoilla aika sama juttu. Oma mies ajaa joskus harvoin ja sanon sillon, että molemmat on hyvä juttu. Oikeestaan voisin sanoa, että on ne karvat kivemmat.

Kyllä mä sheivaisin tai jättäisin sheivaamatta jos mies pyytäisi. Toisinaan ajelee pallit, posliinina näyttää sen verran hassulta ettei kaikkia vedä. Kyrvänvarren myös siistii suuseksiä ajatellen. Kyllä tuo siistii ja ajelee pallit. Pallikarvat ajelee pois mutta ei muuta ja ehkä perskarvoja? Ei oo kovin karvanen muutenkaan, vois näyttää hassulta jos olis. Munkaan mies ei muuten haise koskaan hielle, vaikka kainaloitaan ei ajelekaan, eikä koskaan käytä dödöö.

Ei helkata sentäs, mihin tää maailma on menossa? Luojan kiitos mun mies on niin tavan duunari, etti ikinä oo varmaan ees aatellut moisia.. Kyllä kait mies saa olla mies, eikä mikään muija?! Ukkoni ei ole ikinä sheivannut kainaloita eikä alapäätään. Täältä pesee nyt 50 muuta samankaltasta ja jotta niitä ei tullut yhdeksääsataa kappaletta, päätin keksiä yhdistelmiä, jotka liittyvät jollain tapaa seksiin, alapäähän tai tisseihin YLLÄRI. Silmämunakarva Kiitos, Sussu Stereotyyppinen lesbo painaa kiloa, ajaa rekkaa ja yrittää iskeä kaikkia vastaantulijoita kenellä on vagina.

Ajattelin rikkoa ennakkoluuloja ja hieman sivistää Suomen kansaa kertomalla 10 faktaa lesboista. Kaikki lesbot eivät ole rekkalesboja. On olemassa kaikennäköisiä lesboja ja jopa sun naapuris saattaa kuulua tähän liigaan. Hyvänä esimerkkinä voidaan käyttää Portia DeGeneresiä ent. De Rossi joka on kuuluisa näyttelijä ja lesbo:. Kaikki lesbot eivät ole feministejä. Kyse on urbaanista legendasta.

Kaikki römpsänsörkkijät eivät järjestä mielenosoituksia ajaakseen naisten oikeuksia. Kaikki lesbot eivät myöskään vihaa miehiä. Se, ettemme tunne seksuaalista vetovoimaa miehiin tai olla kykeneväisiä rakastumaan kyseiseen sukupuoleen ei tarkoita sitä, että me vihattaisiin niitä.

Lesbous ei ole pelkästään seksiä. Se on täyttä ja aitoa rakkautta. Me emme nussi kaupassa, dj-kopissa tai baarin vessassa aina kun on mahdollisuus. Parisuhteessa ollaan samalla tavalla kuin heteroseksuaalisessa parisuhteessa. Ero on siinä, että lesbosuhteessa molemmat ovat naisia.

Kumpi teistä on parisuhteen mies? Edelliseen viitaten, me olemme molemmat naisia: Lesbous ei ole vaihtoehto. Ei kukaan rupea römpsänsörkkijäksi vaan siksi, että on ruma tai ettei saa miestä, sellaiseksi synnytään. Tuskin itsekään minään kauniina päivänä toteat pystyväsi rakastumaan naisena naiseen tai miehenä mieheen tai minkälaisena tahansa kehen tahansa taikka että pillunnuoleskelun sijaan päätät ruveta ottamaan kikkeliä poskeen tai toisin päin?

Joo, sitä vähän mäkin. Lesbot eivät yritä iskeä kaikkia naisia. Hyi toi lesbo tuijottaa, se yrittää iskee mua tai Ei mua haittaa, että sä olet lesbo, kunhan et yritä mua iskeä. Bitch please, taidat aatella vähän liikoja itestäs. Yrittääkö joka ikinen mies iskeä sua? Kaikki lesbot eivät nussi strap-onilla.

Kyseinen ennakkoluulo syntyy katsomalla C-luokan lesbopornoa. Lepakkojen perusvarustukseen kuuluvat sormet ja kieli. Strap-on kuuluu sarjaan Makuasiat, joista ei voi kiistellä. Kaikilla lesboilla ei ole lyhyitä hiuksia. Kyllä, box-shockereilla voi olla myös pitkät hiukset. Mikset sä samantien ole miehen kanssa jos sä pidät tosi poikamaisista naisista? Kyseisen tyylisissä naisissa kiehtoo myös se fakta, että he uskaltavat olla juuri sellaisia kuin oikeasti ovat. Vielä bonuksena päälle, kaikki lesbot eivät ole kasvissyöjiä eikä kaikki kasvissyöjät lesboja.

Kukin tyylillään pätee myös meihin lettunaisiin, oli se sitten lehtipihvi tai kasviswokki.

HOMOSEKSUAALISEEN VOGUE SAUNA KOKEMUKSIA SIHTEERI JKL