Seksi homo suomi24 vaimo sai vierasta

seksi homo suomi24 vaimo sai vierasta

Samalla katsella, miten mehut valuvat työntöjen tahdissa pitkin reisiä. No se vain kiihottaa ja jopa siinä määrin että itsellä vieraat naiset ei niin kiihota vaikka vaimon luvalla saisin käydä vapaasti! On niin pirun ihanaa panna pantua vaimoa että ei oikein ehdi sisälle panna kun jo tulee ja usein vaimo on jo siinä vaiheessa sen verran paljon pantu jonkun muun tai muiden toimesta että toista kertaa ei ota minua pukille ennen seuraavaa päivää! Varsinkin kesän jälkeen hän on käynyt kahden aika nuoren kaverin luona viikottain panettamassa itseään muiden ex panojensa lisäksi ja aika uskomatonta kuinka nuoret miehet jaksavat painaa liki viisikymppistä naista , no hän on seksikäs ja osaa pukeutua eikä ole juuri ylimääräistä kertynyt!

Vaimon pillu on kyllä näiden vuosien aikana aika tavalla venynyt, mutta eipä se ainakaan minua ole hidastanut, aina noiden sessioiden jälkeen on herkässä kuin mikä! Meillä alkoi vaimo kulkemaan itse noin 10 vuotta sitten ja kerran hän soitti yöllä yhden aikaan ja kysyi ihan noin vain että voiko mennä yöksi jonkin baari tutun luokse ja että tulee aamulla ja sitten saan kunnolla seksiä, no arvatkaapa olinko koko yön kuin tulisilla hiilillä ja unta en saanut hetkeäkään vaan tappi oli kovana kun asia kiersi mielessä koko ajan!

No niinhän vaimo tuli aamulla kymmenen jälkeen jollain kyydillä ja sanoi heti että häntä on naitu kahden kaverin toimesta koko yö ja haluanko erota kun on näin tehnyt? No en tosiaankaan halua ja kävin kiinni kuin ensimmäistä kertaa pääsisin naisen päälle ja siitä se alkoi ja on jatkunut nyt kymmenisen vuotta ja vaimolla on ollut tosiaan miehiä ja on kait saanut aikamoisen maineenkin tietyissä porukoissa mutta ei ole haitannut ja toivottavasti jatkuu vielä pitkään!

Olihan se kun perjantaina sai katsoa miten vaimo pukeutui pikkujouluihin stringit, stay upit, kohottavat rintsikat ja tietysti musta pitsinen paitapusero lyhyellä minihameella sekä korkeat korkkarit. Eilen aamulla tultiin sitten kotiin taksilla ja huulipunat oli pitkin poskia sekä stay upissa oli pikkasen valumaläikkiä. No ensin sain kertomuksen mitä oli tapahtunut ja et jos haluun niin joka paikas oli liukkautta valmiina.

No ei siinä kauvaa mennyt kun nautin suuseksin antamisesta käytettyyn pilluun ja lopuksi laueta sinne kakkoseen. Syntiä harrastatte ja vielä kerskailette. Kyllä avioseksiä harrastan, mutta siinä pitää olla kunnioitus sekä jumalan siunaus. Turhan useasti seksin harrastaminen on pakanallista ja kunniatonta. Masturbointi on myös tuomittavaa ja siitä voi joutua helvettiin. Elkää nyt hyvät ihmiset pilatko elämäänne antamalla halujanne saatanan valtaan.

Onhan se myös kokemus kun käy vaikka risteilyllä Tukholmassa pyytämässä tehtyjä syntejä anteeksi. Risteilyllä onnistuu nämä jutut. Porauslautta on irti maasta ja sen kyllä huomaa. Aina mukana muutama halukas, puolin ja toisin. Niin, juuri tuo naisen syntinen olemus, se on se asia, joka laittaa veret kiertämään. Risteilyt on hienoja kun ihmiset on uusia ja irti arkiympyröistä. Vaimoni esittelee minut monesti ystävänsä miehenä tai työkaverina.

Pääsen sitten mukaan tavallaan vaitiolon varmistamiseksi. En tiedä mikä siinä on mutta hyvältä tuntuu kun saa vaimon liukasta pillua jota on juuri naitu oikein kunnolla. Joskus vaimo tuli "töistä" kotiin ja oli heti aika himokkaana ja halusi seksiä, alettiin touhuaan ja pian häneltä tuli pimppipieru kun saatiin vaatteita pois, no hän oli ilmeisemmin juuri hiljan ollut jonkun kanssa harrastamassa seksiä ei kai niitä muuten tule?

Joskus olisin mielenkiinnosta halunnut koittaa 2m voimin panna mutta ei ole vielä tullut mahdollisuutta, vain näille liukkaille on päässyt ja nytemmin olen saanut nuollakkin en osin ole huomannut eroa maussa.

Vaimon lainauksessa on jotain psykologista joka antaa sen nautinnon. Se voimakas kontrasti, kun kiltti, siveä ja hyvämaineinen perheenäiti muuttu hetkessä ja menee vieraan kanssa sänkyyn yhtäkkiä.

Vähän sama jos täältä pimeän ja pakkasen keskeltä pääsisi hetkessä Tyynenmeren paratiisisaarelle. Meidän rva laulaa kirkkokuorossa, on mukana hyväntekeväisyydessä ja pojan urheilutiimissä muitten vanhempien kanssa eikä kukaan voisi uskoa sitä muutosta.

Lomamatkalla tai vieraan kanssa hotellihuoneen kätkössä muuttu seksivampiksi korsetteineen yms asuineen. Siinä vaiheessa kun vieras imee kaulaan fritsua ja käsi hameen alla pyhimmässä johon yleensä vain aviomiehellä lupa niin oma kalu nousee väkisin. Sitten kun vieraskalu alkaa tunkea häpyhuulten läpi ja alkaa nainnin niin tunnen aina ettei kyseessä ole sama nainen. Kyse on seikkalusta joka murtaa arjenkurimuksen ja antaa lisäenergiaa kaikkiin elämän haasteisiin.

Lopuksi, kun saan työntyä naituun naiseeni ja tunnun hänestä lemmentuoksun niin se antaa räjähtävän orkun ja lakeamisen ennestään märkään tavaraan. Se on mielen stimulointia, vähän kuin suolaa ja sokeria. Vähän mustasukkaisuutta mutta myös nautintoa siitä kun kaunis aviovaimo heittää hetkeksi nurkaan oman kiltinvaimon rooliasun.

Paremmin en osaa selittää. Myös kiihottaa hänen valmistautumisensa baarireissulle ja kun ilmoittaa möhemmin menevänsä jonkun miehen luo aamuyöksi ja tulee viimein naituna kotiin. Homot ei itseäni kiinnosta eivätkä nekään naisesta, joukkueurheilussakin miehet yhdessä alasti pukuhuoneessa ja saunassa muttei kukaan väitä sitä homojenhommaksi.

Kyse vain erilaisesta nautinnosta ja avarakatseisuudesta. Juuri samoin koen meidän suhteessa. Sinä jotain valtavan psygedeelistä, energistä ja niin totaalista. Kaipaan jotenkin sitä fiilistä ja suon sen vapauden vaimolle ja myös itselleni.

Olemme avoimia ja vilpittömiä toisiamme kohtaan. Meillä on rakkaus- suhde eikä kysymyksessä ole uuden suhteen hakeminen vaan laajennettu rakkaus aina joskus.

Kaipaisin vain miehiltä enemmän rohkeutta esittää asiansa kun aistivat haluttavan vaimon. Tällaista kivaa ja kosteaa on luvassa! Monesti mietin mitä muut tutut ajattelisi kun tietäisi miten mun kiltti vaimo suostuu tähän. Nyt ollaan taas suunniteltu laivamatkaa ja hän käy ostamassa seksikkäät vaatteet ja on innoissaan miten saa valita hyvän tanssittajan ja houkutella hyttiin.

Minä siis kiihotun ja nautin kun saan katsella miten hän lähtee vieraan kanssa. Loppu illasta näen miten hän palaa syyllisen näköisenä takaisin ja vietämme tanssien loppuillan ja miten oma penis uppoaa hytissä hänen liukkaaseen vakoon sisään ja ne suudelmat samaoille huulille joita vieras on suudellut kiihkeästi nauttiessaan mun kilttiä kiihkeää vaimoa.

Miesten fantasioita nämä onkin ja taas useimmiten ne kiltinvaimon fantasiat on kahestaan salaa miehenkaa joka on lihaksikas ja ottaa vähän väkisin. Aika hyvä parisuhde pitää olla et mies ensinnäkin uskaltaa ehdottaa ja useinhan siinä käy et se kiltti vaimo on mykkäkoulussa pariviikkoa ja syyttää jo miestä et haluuko se luvalla pettää.

Tosin se kiltti vaimo kun lähtee tyttöjenkanssa vaikka risteilylle niiin on sulaa vahaa kun se oikea osuu kohalle. Nainenhan ei mielellään jaa vaan haluu pitää omanaan.

Mitä tulee kokemuksiin niin se kun on osaavat miehet tuntuu hyvälle kun saa olla monen haluttavana ja huomionkohteena, enkä puhu nyt mistään väkisinpanijoista.

Myöskin se fiilis sen luominen on osa nautintoa ei siis heti suoraan sänkyyn tyyliin. Myöskin naiselle mustasukkaisuus tulee helpommin, onhan se kun tulee katsottua miten se mies nauttii siitä vieraasta kahen naisen huomionkohteena ja kun hän ottaa sen orgasmin vieraankanssa ja on niinsanotusti halukkaan näköinen.

Mitä tulee meihin "käytettyihin" vaimoihin niitä on muutamia ja niistä ei yleensä sit kans ole lupa puhua kylillä vaan kuuluu myös kollmannen pitäää omana tietona et siinä on yks miksi naiset ei puhu ja siks on turvallisempaa nauttia salaa kahestaan. Meilläkin on ollut puhetta vieraasta, lainasta ja ryhmästä. Onhan noita koitetukkin vuosia sitten. Molempia kiihottaa ja sitä kohti mennään, mutta niin vain kävi, että vaikka asian olisi voinut tehdä salailemattakin niin vaimo otti ja kehitti itselleen salasuhteen.

Mikä vaikutti niin en tiedä.. Sen sopivan löytäminen on vaikeaa ja vaimolle meillä ainakin se vieras on yhtä kuin uusi ihastus, jota ei jaeta.

Tuntuu se kiihottavan miehiä yleisesti. Tai laittaa miehet arvostamaan naisiaan entistä enemmän. Minulla tuttavapiirissä on muutaman vuoden sisään monta naista jäänty kiinni vieraissa käymisestä. Muutamalla on ollut suhde työkaveriin ja muutama on käynyt vieraissa muuten vaan ja usein. Kukaan pareista ei ole eronnut vaan kaikki naiset on tulleet raskaiksi vähän kiinnijäämisensä jälkeen.

Parit vaikuttavat onnellisimmilta kuin koskaan ja sitä he sanovat itsekin. Muutama on sanonut, että alkuaikojen intohimo on palannut. Vieraitten paneminen näköjään kannattaa. Vastaa alkuperäiseen viestiin Käytetty vaimo Miehet mikä teitä siinä viehättää kun haluttaa päästä vieraitten miesten jälkeen panee omaa.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

Oletko varma, että haluat jatkaa? Mul oli yks tuttu, jonka kans asiasta juttelin siis tosta fantasiasta. Oli asiaa miettiny, mut ei kuitenkaa uskaltanu lähtee moista kokeileen. Et se homma vähä kaatu sit siihen, koska haluisin kuitenki sen kolmannenki osapuolen olevan jokseenki tuttu - ei ihan random. Mut asia ny on hiukka pistetty jäihin, mut katotaan ny joskos kevät sais hormonit hyrräämään ja vähä uutta intoa tälle saralle niin..

Minua ja kiihottaa ajatus olla vaimoni ja jonkun toisen miehen kanssa ja me olisimme miesten kesken vaimoni katsellessa. Kiihottaa se että jos vaimoni kiihottuis, en tiedä kun en ole uskaltanu tämmösiä edes jutella hänelle, kun hän on hyvin uskonnollinen.

Olin laivalla ja huomasin poikien tykkäävän toisistaan. Sanoin että saavat toisn sänkyn ja en kerinnyt kunnolla hametta otta kun oliva ilman housuja toisten kimpussa. Otin kaljaa ja polttelin kun ennen en ollut livenä nähnyt kun kaksi nuorta kalut pystyssä tostesevan takapuolessa kiihottavaa.

Aamulla kävivät suhkussa ja antoivat oikein samaanaikaan aikaan munaa kiitokseksi vanhalle eukolle. Vaimo kiihtyy rajusti kun nain kaveriani ja sitten hän haluaa kummatkin. Toisen pilluun ja toisen peppuun. Löytäisinkö kolmannenkin panemaan suihin: Katselimme kerran jo kauan sitten telkkarista ohjelmaa mikä käsitteli juuri transvetismiä.

Hän alkoi kyselemöään jos minun tekisi mielei kokeilla. Ni kieltelin tietenkin, mutta myöhemmin illalla, kun itsekin oli jo hiukan kännissä, hä kävi hakemassa joitakin asujaan ja pyysi minua puketumaan niinhin. Ja hetken kuluttua oli ylläni kaikki korsetista lähtien.

Jopa sellainen vaalea hupiperuukki ja meikki. Vaimo otti minusta muutamia kuvia ja vei sitten eteisen suuren peilin eteen. Se oli yhtä orgasmina kaikki ja vaimo suorastaan huusi tärinässä. Sen jälkeen hän on hankkinut minulle omia asuja ja aina kun rakastelemme, minulla on ne ylläni. Sitten aloimme etsiä netistä kaveri, joka jakaisi samat harrastukset ja vastauksia tuilikin suorastaan paljon. Lopulta tutustuimme rääseen naimisissa olevaan, jo meistä vanhempaan mieheen, josta tuli meille vakivieras.

Vaimo oli selainen ohjaava puoli kun olimme yhdessä ja imimme ja naimme tuo miehen kanssa. Tietenkin nussimme kahdestaan vaimoa kaikilla hänen toivomilla tavoilla, kuten yhtäaikaa analiin ja vittuun. Seksielämämme on todella upeaa ja jokapäiväinben kanssakäimisemme on ihan eri tasolle kuin ennen.

Aika moni mies kiihottuu myös naisten välisestä seksistä. Mielestäni aika normaalia, että nainen pitää kahta miestä yhdessä kiihottavana. Meillä homma lähti käyntiin siitä, kun halusin panna vaimoani perseeseen. Hän lupasi suostua, jos ensin ottaisin hänen dildonsa omaan persereikääni. Se tuntui niin hyvältä, että rupesin harrastamaan sitä aika usein, myös yksin kotona ollessani. Aikaa myöten tuli sitten halu kokeilla aitoa tavaraa.

Löysin netin seuranhakupalstalta kaverin ,jonka kutsuin luokseni vaimon ollessa työmatkalla. Kuinka ollakaan, hän palasi odotettua aikaisemmin ja löysi meidät makuuhuoneesta kaverin kyrpä suolessani. Suuttumisen sijasta hän kehottikin meitä jatkamaan. Kaverin lauettua vaimo halusi ensin minulta kyrpää pilluunsa, ja kaverin saatua stondiksensa takaisin antoi myös hänelle. Nykyisin tapailemme sekä tätä kaveria että muita nettituttavia samoissa merkeissä, ja aina aloitamme miesten välisellä panolla.

Minulla on ollut samanlaisia mietteitä. Tekis mieli kokeilla miehen kanssa, vaikka vaikka kolmantena Vaimoni tietää työpaikallaan pojan mikä pukeutu tytöksi, Ollan juteiltu asiasta ja sitä ei häiritse. Kerran toi sen kotia kun oli huppelissa ja hame päällä. Eukkoni käski keitiiöön kyslemään ja katsoo mitä sillä on hameen alla, Menin takaa kyselemään ja nostin nametta ja sillä oli pienet punaset pöksyt.

Vaimoni tuli taakseni ja riisu housuni nilkkoihin ja läimäs pakaroille ja otti pojalta pienet punaiset pois. Ohjas kädellään minua toista pyllyyn ja kun olin sisällä hiero molempien kiveksiä takaa. Erikoinen kokemus vaimon haluista. Mä en muuta katokaan ku gay-pornoa! Moi oli kiva tutustuu tänään t. AHHH kun kiihotta homo porno jutut niin kullisti ett vois pyytää pari homo sexualia tänne vetää mua perseesee niiden karvaisilla swenska kyrvillä.

Olen aina pitänyt itseäni heterona, mutta viime aikoina olen alkanut fantasioimaan ruskeasta isosta mulkusta suussani tai kauniista transsusta minihameessa kyrpä pystyssä. Minulla on aiheista monia ihania fantasioita joiden ajatteleminen saa nytkin munani turpoamaan Minua alkoi miesten välinen seksi kiihottamaan valtavasti, kun yllätin oman velipoikani ja mieheni harrastamassa seksiä saunan takkatuvassa.

Veikalla oli minun pikkarit jalassan ja armas mieheni imi veljeni kullia. Kyllä siinä tilanteessa housut kostuivat alta aikayksikön. Olin toki nähnyt veljeni tyydyttävän itseään aikaisemmin ja tiesin hänen lainailevan asujani, muttä tämä oli todella kuumaa.

Kun ilmaisin itseni heille, luulin että molemmat saivat sydärin, mutta rauhottuivat kun pyysin heitä jatkamaan. Eivät jatkaneet, ennen kuin minä olin alasti siinä heidän vieressään. Se sessio loppui siihen, kun mieheni pani minua takaa päin ja itse otin kiimaiselta veljeltäni suihin. Nyt on miesseksi joka päivä mielessäni. Olenkin ehdottanut miehelleni jatkoa edelliseen. Kaipaan yhteistäseksiä, niin, että tuntuu ihan kipeältä.

Minun ex-vaimo kerran sanoi jostain todella kiihottuneena minulle, että haluaisi nähdä minut miehen nussittavana En ehtinyt panolle, kun hänen märkää pilua nuollessani naiseni ollessa sängynreunalla reidet täysin levällään pitäen päästäni kiinni. Nuolin häntä alastomana kontallani peppu pystyssä kuten aina tein. Katsoin nuollessani häntä silmiin varmaan jotenkin alistuneesti, kun hän laukesi siihen.

Meillä vaimo on hillittömän innostunut alistusjutuista. Muutama homo mies alistaa ja käyttää hyväksi minua hänen ohjeiden mukaan. Vaimo on tosi innoissaan kun saa käskeä

Seksi homo suomi24 vaimo sai vierasta

Free homoseksuaaliseen hd sex suomi seksivideo

Naisten homoseksuaaliseen orgasmi siwa helsinki aukioloajat

Tuon käsityksen taustalla saattaa olla asenne, että kaikki sellainen käyttäytyminen, joka eroaa heteronormatiivisesta, on homoutta. Meillä vaimo hiukan vastahakoinen tällaiseen käytäntöön. Miten olette saanet houkuteltua heidät siihen? Kysyin usein naidessa vaimoltani, miltä tuntuisi saada välillä vierasta kyrpää.

Hän kiihottui siitä selvästi, vaikka panttasikin kauan vastaustaan. Kun hän lopulta myönsi, että olisihan se kiihottavaa, kysyin, että haluaako ihan käytännössä.

Myönsi, joten ehdotin vieraan hakemista netistä. Esteli, mutta valitsin parhaat päältä ja mielenkiinnolla alkoi niitä selailla. Ensimmäinen katselu ei vielä johtanut mihinkään, vaikka katseli kyllä isokullisia muita pitempään.

Seuraavalla yrityksellä sanoi yhdestä, että tuolle voisi antaa. Otin yhteyttä kaveriin ja kyselin hieman hänen tavoistaan. Lupasin kertoa vaimolle ja hän sai valita johtaako pidemmälle.

Kaveri saapui ja järjestin niin, että saivat olla paljon kahdestaan ja tutustua. Saunasta lähdin ennen heitä ja siellä homma oli päässyt kunnolla matkaan. Saunasta palasi saaneen näköinen pari.

Vein vaimon makkariin ja koitin pillua, josta valui yhä spermaa. Työnnyin sisään ja kaveri tuli hieromaan vaimon tissejä. Lauettuani kaveri oli jo valmis uuteen erään. Kaveri kävi meillä muutaman vuoden, mutta sitten kipinä vaimoni ja kaverin välillä hiipui ha jouduimme hankkimaan uuden panijan. Ainakaan ei tuputtamalla kannata yrittää houkutella toista jos hän ei kerran ole asian kanssa sinut.

Myöskin miehelle tilanne kun tulee yllättäen voi olla hankala. Minulle kyseinen yllätys tuli eteen kun kaveri soitti että olisinko innokas lähteen heille mökille.

No en nyt ikinä olisi ajatellut että tämä pari ajattelisikaan jostain kolmannesta pyörästä. Siinä kun iltaa istuttiin viiniä maistellen huomasin miten hänen vaimonsa lähenteli siihen malliin et aloin olemaan aika kiihottuneessa tilassa, mutta katselin kaveria et hei mitä tää on. Kaverin vaimo alkoi kumminkin jo menee pitemmälle ja lopuks sitten siinä kaverin katsoessa huomasin kaikkien nauttivan tilanteesta. Eli näin miehenä se kun houkutellaan tavallaan mukaan niin on se mikä vie. Olen aina miettinyt miksi vaimon lainailu muille kiihoittaa minua.

Minä miehenä alan jo kiihottumaan siinä vaiheessa kun valmistaudutaan iltaan ja vaimo pukee itsensä houkuttelevaan kuntoon. Onhan se ilta kun saa katsoa miten vaimo houkuttelee vieraan miehen niin sanotusti iholle ja miten vieras mies ottaa kiihkeästi vimon.

On se tietysti kiihottavaa kun näkee naisen saaneen toisen miehen kullia, tai itse jopa näkee paikan päällä. Se tilanne ei ainakaan sovi mustasukkaisille puolin eikä toisin. En sellaista kannata, fantasiana menee. Meillä oli aluksi fantasiana ja nyt on toteutettu muutaman kerran vuoden sisällä. Nautin katsella vaimoa, kun laittautuu vierasta varten ja on selvästi jänmnittynyt ja kiihottunut.

Kun vieras siten tulee on kiihottavaa katsella heidän suutelemista ja miten vaimo avaa vieraan housut ja alkaa imemään vierasta. Välillä olemme vaimoni kimpussa molemmat, mutta "vieras" saa laueta aina ensin Vaimo haluaa rakastella usein takaapäin. Kun vieras on laueenut sisään, o helppo tunkeutua valmiiksi lämmitettyyn pillunmehulla ja spermalla kostutettuun pilluun.

Samalla katsella, miten mehut valuvat työntöjen tahdissa pitkin reisiä. No se vain kiihottaa ja jopa siinä määrin että itsellä vieraat naiset ei niin kiihota vaikka vaimon luvalla saisin käydä vapaasti! On niin pirun ihanaa panna pantua vaimoa että ei oikein ehdi sisälle panna kun jo tulee ja usein vaimo on jo siinä vaiheessa sen verran paljon pantu jonkun muun tai muiden toimesta että toista kertaa ei ota minua pukille ennen seuraavaa päivää!

Varsinkin kesän jälkeen hän on käynyt kahden aika nuoren kaverin luona viikottain panettamassa itseään muiden ex panojensa lisäksi ja aika uskomatonta kuinka nuoret miehet jaksavat painaa liki viisikymppistä naista , no hän on seksikäs ja osaa pukeutua eikä ole juuri ylimääräistä kertynyt! Vaimon pillu on kyllä näiden vuosien aikana aika tavalla venynyt, mutta eipä se ainakaan minua ole hidastanut, aina noiden sessioiden jälkeen on herkässä kuin mikä!

Meillä alkoi vaimo kulkemaan itse noin 10 vuotta sitten ja kerran hän soitti yöllä yhden aikaan ja kysyi ihan noin vain että voiko mennä yöksi jonkin baari tutun luokse ja että tulee aamulla ja sitten saan kunnolla seksiä, no arvatkaapa olinko koko yön kuin tulisilla hiilillä ja unta en saanut hetkeäkään vaan tappi oli kovana kun asia kiersi mielessä koko ajan!

No niinhän vaimo tuli aamulla kymmenen jälkeen jollain kyydillä ja sanoi heti että häntä on naitu kahden kaverin toimesta koko yö ja haluanko erota kun on näin tehnyt? No en tosiaankaan halua ja kävin kiinni kuin ensimmäistä kertaa pääsisin naisen päälle ja siitä se alkoi ja on jatkunut nyt kymmenisen vuotta ja vaimolla on ollut tosiaan miehiä ja on kait saanut aikamoisen maineenkin tietyissä porukoissa mutta ei ole haitannut ja toivottavasti jatkuu vielä pitkään!

Olihan se kun perjantaina sai katsoa miten vaimo pukeutui pikkujouluihin stringit, stay upit, kohottavat rintsikat ja tietysti musta pitsinen paitapusero lyhyellä minihameella sekä korkeat korkkarit. Eilen aamulla tultiin sitten kotiin taksilla ja huulipunat oli pitkin poskia sekä stay upissa oli pikkasen valumaläikkiä.

No ensin sain kertomuksen mitä oli tapahtunut ja et jos haluun niin joka paikas oli liukkautta valmiina. No ei siinä kauvaa mennyt kun nautin suuseksin antamisesta käytettyyn pilluun ja lopuksi laueta sinne kakkoseen. Syntiä harrastatte ja vielä kerskailette.

Kyllä avioseksiä harrastan, mutta siinä pitää olla kunnioitus sekä jumalan siunaus. Turhan useasti seksin harrastaminen on pakanallista ja kunniatonta. Masturbointi on myös tuomittavaa ja siitä voi joutua helvettiin. Elkää nyt hyvät ihmiset pilatko elämäänne antamalla halujanne saatanan valtaan. Onhan se myös kokemus kun käy vaikka risteilyllä Tukholmassa pyytämässä tehtyjä syntejä anteeksi. Risteilyllä onnistuu nämä jutut.

Porauslautta on irti maasta ja sen kyllä huomaa. Aina mukana muutama halukas, puolin ja toisin. Niin, juuri tuo naisen syntinen olemus, se on se asia, joka laittaa veret kiertämään.

Risteilyt on hienoja kun ihmiset on uusia ja irti arkiympyröistä. Vaimoni esittelee minut monesti ystävänsä miehenä tai työkaverina. Pääsen sitten mukaan tavallaan vaitiolon varmistamiseksi.

En tiedä mikä siinä on mutta hyvältä tuntuu kun saa vaimon liukasta pillua jota on juuri naitu oikein kunnolla. Joskus vaimo tuli "töistä" kotiin ja oli heti aika himokkaana ja halusi seksiä, alettiin touhuaan ja pian häneltä tuli pimppipieru kun saatiin vaatteita pois, no hän oli ilmeisemmin juuri hiljan ollut jonkun kanssa harrastamassa seksiä ei kai niitä muuten tule?

Joskus olisin mielenkiinnosta halunnut koittaa 2m voimin panna mutta ei ole vielä tullut mahdollisuutta, vain näille liukkaille on päässyt ja nytemmin olen saanut nuollakkin en osin ole huomannut eroa maussa. Vaimon lainauksessa on jotain psykologista joka antaa sen nautinnon. Se voimakas kontrasti, kun kiltti, siveä ja hyvämaineinen perheenäiti muuttu hetkessä ja menee vieraan kanssa sänkyyn yhtäkkiä.

Vähän sama jos täältä pimeän ja pakkasen keskeltä pääsisi hetkessä Tyynenmeren paratiisisaarelle. Meidän rva laulaa kirkkokuorossa, on mukana hyväntekeväisyydessä ja pojan urheilutiimissä muitten vanhempien kanssa eikä kukaan voisi uskoa sitä muutosta. Lomamatkalla tai vieraan kanssa hotellihuoneen kätkössä muuttu seksivampiksi korsetteineen yms asuineen. Siinä vaiheessa kun vieras imee kaulaan fritsua ja käsi hameen alla pyhimmässä johon yleensä vain aviomiehellä lupa niin oma kalu nousee väkisin.

Sitten kun vieraskalu alkaa tunkea häpyhuulten läpi ja alkaa nainnin niin tunnen aina ettei kyseessä ole sama nainen. Kyse on seikkalusta joka murtaa arjenkurimuksen ja antaa lisäenergiaa kaikkiin elämän haasteisiin.

Lopuksi, kun saan työntyä naituun naiseeni ja tunnun hänestä lemmentuoksun niin se antaa räjähtävän orkun ja lakeamisen ennestään märkään tavaraan.

Se on mielen stimulointia, vähän kuin suolaa ja sokeria. Vähän mustasukkaisuutta mutta myös nautintoa siitä kun kaunis aviovaimo heittää hetkeksi nurkaan oman kiltinvaimon rooliasun. Paremmin en osaa selittää. Myös kiihottaa hänen valmistautumisensa baarireissulle ja kun ilmoittaa möhemmin menevänsä jonkun miehen luo aamuyöksi ja tulee viimein naituna kotiin.

Homot ei itseäni kiinnosta eivätkä nekään naisesta, joukkueurheilussakin miehet yhdessä alasti pukuhuoneessa ja saunassa muttei kukaan väitä sitä homojenhommaksi. Kyse vain erilaisesta nautinnosta ja avarakatseisuudesta.

Juuri samoin koen meidän suhteessa. Sinä jotain valtavan psygedeelistä, energistä ja niin totaalista. Kaipaan jotenkin sitä fiilistä ja suon sen vapauden vaimolle ja myös itselleni. Olemme avoimia ja vilpittömiä toisiamme kohtaan. Meillä on rakkaus- suhde eikä kysymyksessä ole uuden suhteen hakeminen vaan laajennettu rakkaus aina joskus. Kaipaisin vain miehiltä enemmän rohkeutta esittää asiansa kun aistivat haluttavan vaimon.

Tällaista kivaa ja kosteaa on luvassa! Monesti mietin mitä muut tutut ajattelisi kun tietäisi miten mun kiltti vaimo suostuu tähän. Nyt ollaan taas suunniteltu laivamatkaa ja hän käy ostamassa seksikkäät vaatteet ja on innoissaan miten saa valita hyvän tanssittajan ja houkutella hyttiin. Istuttiin ja otettiin vähän. Kaverin kädet hamusit vaimoani joka puolelta.

Kun rykäisin, säikähtivät vähän, mutta pyysin jatkamaan vaan vapaasti. Pian oli vaimo vuoteella yllään vain seksikkäät alusasunsa ja kaveri kaiveli sormellaan vaimoni vakoa. Istuin sohvalle ja aloin vetelemään, katsoessani vieraan kalun työntyvän vaimooni. Vaimo katsoi kiitollisena minua ja pyysi mukaan. Menin siihen heidän viereensä ja sinä yönä sain myös minä ottaa eka kerran mihen elimen suuhuni.

Vaimo oli ihan villinä saaden useamman orgasmin. Vieraamme oli myös seuraavan yön kanssamme. Olemme myöhemmin tavanneet häntä ja hän on ollut vieraanamme ja joka kerta vamo haluaa katsella miesseksiä. Moi, anna mennä vaan, itse asiassa seksielämäsi paranee, etkä ole muuttumassa täysgayksi vaan bi -seksuaaliksi Välillä on tosi upeaa harrastaa seksiä pelkästään miehenkin kanssa ja naiset kiihottuu oikeesti todella paljon siitä kun kaksi miestä sekstaa toistensan kanssa.

Mutta sitten pitää antaa myös vaimolle mahdollisuus, jos haluaa olla naisten kanssa EI muuta kun kokeileen Minun täytyy sanoa, että kahden miehen välinen seksi kiihottaa minua toden teolla. En vain uskallakaan ehdottaa miehelleni mitään tällaista. Mua kans kiihottaa hirmusesti ajatus kahen miehen välisestä, etenki suuseksistä..

P Seurustelen miehen kans, ja ollaan toki fantasioista juteltu niitä ja näitä ja oon tästäkin fantasiasta hälle kertonu, et haluisin kimppaa kahen miehen kans. Siinä on vaan se pulma, et ite en koe yhtään olevani bi-henkinen eli en toista naista kyl huolis kuvioihin jakamaan ns.

Mut sit taas kaks miestä ja minä passais mulle paremmin ku hyvin. Tästä ny on hetki ku viimeks on tullu puheeks moinen ajatus, ja viime kerral ku se puheeks tuli niin mies heitti ilmeisesti puoliläpällään et kyl se vois antaa toisen miehen ottaa siltä poskeen, mut se itte ei ottais eikä antais percettä.

Kieltämättä mielikuvitus rupes laukkaamaan -- tosin ainoona ehkä ns. En tiä, epäilen et pystysinkö sitä toista naista nuoleen? Villis lapsuudes tuli sitä pari kertaa harrastettuu.. Lähinnä ihan leikittiin yhen lapsuuden ajan kaverin kans kotia, muistaakseni.

Pussattiin, ja muistaakseni myös sormetettiin vähä ja tuli sitä vissii pillua maistettuaki. Mut ei se sillo mitn mielenkiintookaan herättäny sillai, eikä ny ku sitä muistelee näin jälkikäteen nii..

No, muistona mut ei muuten. O En usko et enäää moiseen pystysin. Mul oli yks tuttu, jonka kans asiasta juttelin siis tosta fantasiasta. Oli asiaa miettiny, mut ei kuitenkaa uskaltanu lähtee moista kokeileen. Et se homma vähä kaatu sit siihen, koska haluisin kuitenki sen kolmannenki osapuolen olevan jokseenki tuttu - ei ihan random.

Mut asia ny on hiukka pistetty jäihin, mut katotaan ny joskos kevät sais hormonit hyrräämään ja vähä uutta intoa tälle saralle niin.. Minua ja kiihottaa ajatus olla vaimoni ja jonkun toisen miehen kanssa ja me olisimme miesten kesken vaimoni katsellessa.

Kiihottaa se että jos vaimoni kiihottuis, en tiedä kun en ole uskaltanu tämmösiä edes jutella hänelle, kun hän on hyvin uskonnollinen. Olin laivalla ja huomasin poikien tykkäävän toisistaan. Sanoin että saavat toisn sänkyn ja en kerinnyt kunnolla hametta otta kun oliva ilman housuja toisten kimpussa. Otin kaljaa ja polttelin kun ennen en ollut livenä nähnyt kun kaksi nuorta kalut pystyssä tostesevan takapuolessa kiihottavaa.

Aamulla kävivät suhkussa ja antoivat oikein samaanaikaan aikaan munaa kiitokseksi vanhalle eukolle. Vaimo kiihtyy rajusti kun nain kaveriani ja sitten hän haluaa kummatkin.

Toisen pilluun ja toisen peppuun. Löytäisinkö kolmannenkin panemaan suihin: Katselimme kerran jo kauan sitten telkkarista ohjelmaa mikä käsitteli juuri transvetismiä. Hän alkoi kyselemöään jos minun tekisi mielei kokeilla.

Ni kieltelin tietenkin, mutta myöhemmin illalla, kun itsekin oli jo hiukan kännissä, hä kävi hakemassa joitakin asujaan ja pyysi minua puketumaan niinhin. Ja hetken kuluttua oli ylläni kaikki korsetista lähtien. Jopa sellainen vaalea hupiperuukki ja meikki. Vaimo otti minusta muutamia kuvia ja vei sitten eteisen suuren peilin eteen.

Se oli yhtä orgasmina kaikki ja vaimo suorastaan huusi tärinässä. Sen jälkeen hän on hankkinut minulle omia asuja ja aina kun rakastelemme, minulla on ne ylläni. Sitten aloimme etsiä netistä kaveri, joka jakaisi samat harrastukset ja vastauksia tuilikin suorastaan paljon. Lopulta tutustuimme rääseen naimisissa olevaan, jo meistä vanhempaan mieheen, josta tuli meille vakivieras.

Vaimo oli selainen ohjaava puoli kun olimme yhdessä ja imimme ja naimme tuo miehen kanssa. Tietenkin nussimme kahdestaan vaimoa kaikilla hänen toivomilla tavoilla, kuten yhtäaikaa analiin ja vittuun. Seksielämämme on todella upeaa ja jokapäiväinben kanssakäimisemme on ihan eri tasolle kuin ennen. Aika moni mies kiihottuu myös naisten välisestä seksistä. Mielestäni aika normaalia, että nainen pitää kahta miestä yhdessä kiihottavana.

Meillä homma lähti käyntiin siitä, kun halusin panna vaimoani perseeseen. Hän lupasi suostua, jos ensin ottaisin hänen dildonsa omaan persereikääni. Se tuntui niin hyvältä, että rupesin harrastamaan sitä aika usein, myös yksin kotona ollessani.

Aikaa myöten tuli sitten halu kokeilla aitoa tavaraa. Löysin netin seuranhakupalstalta kaverin ,jonka kutsuin luokseni vaimon ollessa työmatkalla. Kuinka ollakaan, hän palasi odotettua aikaisemmin ja löysi meidät makuuhuoneesta kaverin kyrpä suolessani. Suuttumisen sijasta hän kehottikin meitä jatkamaan. Kaverin lauettua vaimo halusi ensin minulta kyrpää pilluunsa, ja kaverin saatua stondiksensa takaisin antoi myös hänelle.

Nykyisin tapailemme sekä tätä kaveria että muita nettituttavia samoissa merkeissä, ja aina aloitamme miesten välisellä panolla. Minulla on ollut samanlaisia mietteitä.