Rouvan homoseksuaaliseen kalu peniksen kehittäminen

ovat olleet Sivan temppeleissä sijaitsevat erektoidun peniksen patsaat. . Homoseksuaalisuus ja gurut ovat muodostuneet teiksi tunteiden ilmaisemiselle. . kaantuu kolmeen pääosaan: hyveen, keskittymisen ja viisauden kehittämiseen . .. Eräs munuaissairaudesta kärsinyt rouva taas kysyi minulta, olisiko hänen viisasta. lokakuu Kokeilepa vaikka aiheita homoseksuaalisuus, maahanmuuttajat tai avoliitto. Muuten, jos . Voi Paavolan rouva parkaa. Tai voihan . Klitoris on miehen peniksen vastine naisella, .. Palvelun kehittäminen ja palvelukokemus. 5. lokakuu historia (1), home alone (1), homeland (1), homoseksuaalisuus (1), Hotel Arthur (1), hotelli (1), hotellitapaaminen (1), höttöä ja hattaraa (1).

Rouvan homoseksuaaliseen kalu peniksen kehittäminen

WILMA POHJOISKARJALA HOMOSEKSUAALISEEN SEX DEITTI

Jos mieli teki koskettaa naista, kyrpä seisoi, mutta ikää oli 14, oliko se liian aikaisin? Jos se oli liian aikaisin, niin miksi se oli liian aikaisin? Kypsymistä aikuiseksi, tunne-elämän kehittymistä. Milloin tietää, että on kypsä? Onko siihen joku mittari, kuten joulukinkulle? Asiasta kiinnostuneet alle vuotiaat tietävät, että miehen sukuelin seisoo ja se työnnetään naiseen sisään. Ja jos eivät tiedä, johtuu se siitä, että se ei kiinnosta. Silti asian julkista käsittelyä paheksutaan, koska se on kuulema haitallista.

Onko jossain todistettavasti koitunut jollekin lapselle haittaa siitä, että hänet on tehty asiallisesti tietoiseksi siitä, miten ihminen käyttäytyy? Vai olisiko sittenkin niin, että asian tekee haitalliseksi pelokkaiden vanhempien seksin paheksuminen? Tapa käsitellä seksiä siten, että lapsi säikähtää ja alkaa pelätä aihetta? Mistä siis on kysymys? Maailman paras asia, joka virallisesti on pahin asia. Samassa kategoriassa huumeiden ja väkivallan kanssa. Miten tähän on päästy?

En ole koskaan kuullut kenenkään suoraan sanovan, miksi seksi on paha asia. Jos kysytään virallisesti kantaa seksistä, tietenkin sanotaan, että se on hyvä asia. Mutta seisovaa kyrpää ei saa näyttää mediassa. Miten ihmeessä joku voisi saada trauman nähdessään peniksen seisovan? Onko todella niin, että jos ihminen näkee, kuulee ja tiedostaa seksin olemassaolon myönteisenä asiana, siitä on hänelle haittaa? Voi tulla raskaaksi tahtomattaan, voi saada sukupuolitaudin. Siinä kait suurimmat syyt välttää seksiä, kieltää kokemattomia nuoria harrastamasta.

Mutta kyse on vähän samasta asiasta kuin jos kiellettäisiin autolla ajo sen takia, että voi ajaa kolarin. Ihan varmasti joku aina ajaakin kolarin, jopa kuolee. Mutta pitääkö sen takia olla ajamatta? Voiko oppia ajamaan ajamatta? Seksiä voitaisiin verrata vessassa käymiseen. Nämä toiminnot ovat luonnollisia ja tarpeellisia, mutta niitä ei julkisesti paljastella. Näiden ero on kuitenkin siinä, että vessassa käymisen oppii, kun antaa rullan paperia käteen, mutta seksin harjoittamista eivät toiset opi koko elämänsä aikana.

Koska seksi on häpeällisen salaista. Minulle seksi ei ole tarpeellista. Miksi haaskaisiin aikaa "oppiakseni seksin harrastamista" kun voin käyttää aikaani johonkin sellaiseen, joka on minulle aidosti hyödyllistä ja tuottaa nautintoa. Vain idiootti harrastaa seksiä siksi, että joku höyrypää Cityn blogissa ylistää seksiä, vaatii seisovia kyrpiä TV-ruutuihin "Hei, sehän on luonnollista! Pitäisikö jokaisen suomalaisen nyt hävetä sitä, että hän ei osallistu seksin ylistämiseen ja yksityisasioidensa julkituomiseen?

Valitettavan monella ihmisellä on vielä tänäkin päivänä se harhaluulo, että seksi on samaa kuin läheisyys. Minun tuttavapiirissäni näin ei ole. Ne, joilla seksielämää on, myöntävät että läheisyydestä ja rakkaudesta on 99 prosenttia ei-seksuaalista ja vain 1 prosentti seksin harrastamista. MrFantastinen ei tiedä tosimaailman asioista yhtään mitään. Monella ihmisellä on luonnostaan niin alhainen seksivietti, että heitä ei seksi kiinnosta.

Tämän asian ymmärtäminen on toki vaikeaa kiimaiselle teinipojalle, joka elää omissa harhakuvitelmissaan ja tulkitsee "estyneeksi" jokaisen, joka edes uskaltaa vihjata siihen suuntaan, että seksi on tylsää. Nykyään kukaan ei enää myönnä olevansa mielisairas tai kompleksinen. Siksi on keksitty sana aseksuaali. Et seksi ei vaan kiinnosta. Mitään diagnoosia ei tietenkään tarvita. Oma tunne omasta virheettömyydestä riittää.

Olisitte pipipäät edes hiljaa rajoituksistanne. Parempaa se kyrpä siinä televisio ruudulla tekee, kuin teloitus. Ei seksistä tarvitse kokoajan olla hölisemässä, mutta siitä pitää voida puhua, niinkuin mistä tahansa muustakin. Ei seksiä niin ei parisuhdetta ollenkaan,näinhän se menee. Minusta seksistä puhutaan vähän liikaakin tänäpäivänä. Ja ei en ole lapsi vaan yli Minusta vaan menee seksissäkin se raja.

Juuri tuollaisen miehen haluaisin jos olet mies ,joka osaa erottaa hellyyden ja seksin toisistaan,eikä ole riippuvainen seksistä. Kaikille ei seksi ole niin tärkeää! Seksinhimoiset teinit ja perverssit voi olla hiljaa kun kerta luulevat että kaikki ovat "estyneitä" joita ei seksi niin paljoa kiinnosta. Masalla taitaa olla katkeruutta pelissä. Kun on kolmekymppinen ja yhä sinkku, niin ottaa päähän kun kuulee että muilla ihmisillä on onnellinen parisuhde jossa rakkaus ja hellyys ovat pääasioita ja seksiä harrastetaan kerran-pari kuukaudessa mikäli huvittaa.

Masan oma maailmankuva varmasti romahtaisi jos hän tajuaisi, miten onnellisia ovat hänen halveksimansa "estyneet" ihmiset jotka kykenevät tekemään elämässä valintoja järjellä ja tunteella sen sijaan että olisivat oman seksinhimonsa ja katkeruutensa orjia. Seksi on tärkeää, mutta vain niin tärkeää kuin kukin itse haluaa.

Siitä pitää saada puhua, muttaei tarvitse puhua julkisesti. Ei sen enempää kuin muistakaan asioista. Tämä juttu lienyt kirjoitettu ajatuksen poikaseksi niille, jotka ovat tottuneet ajattelemaan seksin olevan paha asia, mutta haluaisivat löytää siitä hyvää.

Ja lisäksi estääkseen meitä vahingoittamasta jälkipolveamme tuomalla seksistä kielteisen kuvan. Pahaa seksissähän ei muuta olekaan kuin se, että sitä voi harrastaa väärien ihmisten kanssa. Ja seksielämän vapaus saattaa kovasti satuttaa puolisoa, mikäli sellainen löytyy. Jonkinlainen järki on seksissäkin oltava.

Ehkä se paha, mikä ajatellaan seksiin liittyvän, ei johdukaan itse seksin pahuudesta vaan siitä, että seksiä voi helposti "väärinkäyttää" ja siksi se satuttaa, tuo pahaa. Oletteko katsoneet elokuvan Kinsleystä? Onko se sinusta okei? Kaikista hauskinta asiassa on että seksiin kaikin tavoin kieteisesti suhtautuvat ihmiset ovat aina kaikilla sitä käsittelevillä palstoilla eniten äänessä.

Eli tuntuu kuitenki kiinostusta löytyvän näitä lukea ja kommentoida. Ellei muuten niin ainakin siihen mitä muut eivät saisi tehdä tai sanoa.

Tai sitten saattaa olla pieniä ongelmia sielä omassa elämässä kuitenkin Seksi on joillekin tarpeellisempi asia kuin toisille. Jotkut eivät tunnu pärjäävän kuukautta ilman ja jotkut pärjäävät yli vuodenkin. Ja vieläpä ihan vapaaehtoisesti. Tilaisuuksia olisi kyllä ollut, mutta en vain jaksanut, en jaksanut panostaa, ei kiinnostanut.

Koska autolla ajaminen on ihana asia, niin pitäisikö niiden vuotiaiden tai vaikka jo vuotiaiden antaa ajella tuolla julkisilla teillä? Varmasti monen kymmenkesäisen pojan kaasujalkaa kutittaa ja tekee kovasti mieli rattia väännellä. Silti meillä vaaditaan autoiluun tietty ikä ja tiettyjen kokeiden läpäiseminen. Sikäli vertauksesi ontuu ja pahasti, mikäli halusit nimenomaan perustella, että kuka vaan voi aloittaa seksin milloin vain ja se on ihan ok.

Lisäksi yleensä nuoria ja kokemattomia kuskeja kyllä pyritään neuvomaan ajamaan varovaisesti ja huolellisesti ja ehkä ainakin aluksi mielellään mahdollisimman turvallisissa olosuhteissa, mikä mielestäni onkin ihan oikein. Eli jos autoiluanalogiaasi seurattaisiin nyt ihan rehellisesti eikä vääristellen, kuten yritit , niin seksin pitäisi olla kielletty kaikilta ei-täysi-ikäisiltä, jotka eivät ole läpäisseet vaadittavaa koetta.

Ja lisäksi nuoria täysi-ikäisiä naimaluvan saaneita pitäisi ahkerasti neuvoa harrastamaan turvallista seksiä turvallisissa olosuhteissa. Ja eikös juuri näin suurin osa ihmisistä toimikin tällä hetkellä, ainakin jos omaa kirjoitustasi on uskominen? Kumma into joillain toimittajilla koittaa glorifioida irtoseksiä ja jopa alaikäisten seksiä jokaisessa mediassa. Jos mediaa katsotaan, niin eihän meillä juuri muusta puhutakaan kuin seksistä.

Ihan kyllästymiseen asti ja näin sanoo siis vähintäänkin normaalin libidon omaava mies. Päteekö tähän se vanha sanonta: Onko toimittajilla ja wannabetoimittajilla yleisesti ryhmänä kaikkein eniten seksuaalisia ongelmia?

Naurattaa nämä jotkut kommentit siitä kuinka seksi ei ole nautinnollista. Asia tietenkin voisi olla niin, että et ole tehnyt kaikkea oikein, jos et siitä ole nauttinut, muutkin nauttivat. En nyt tarkoita tässä vain naisia, tunnen miehiäkin jotka eivät erityisesti nauti seksistä. Naisilla tietenkin on vaikeampi saada orgasmia kuin miehillä, mutta orgasmin ei pitäisi olla tavoite vain pikemminkin plussa.

Seksistä voi nauttia monta tuntia ilman orgasmia. Kyllä urheilustakin voi nauttia vaikka ei tule hiki. Lähtökohtana itsellä on nauttia toisen kehosta ja tuottaa toiselle osapuolelle nautintoa ja itse kiihottua siitä kun näkee toisen nauttivan.

Jokaisen tietenkin pitää muistaa, että suurin vaikuttaja nautintoosi on sinä. Sillä ei ole mitään merkitystä kuinka hyvä toinen on väljyjen välissä, jos sinä mietit uusia tapetteja seinille tai jätitkö töissä kahvinkeittimen päälle. Millään muulla ei pitäisi olla mitään väliä, kun nautit kumppanisi kehosta. Kaikilla on tietenkin eri asioita, jotka kiihottavat ja nämä asiat muuttuvat vuosien varrella, joka tekee seksistä vaikeampaa.

Harvoin kumppani löytyy nimenomaan seksimieltymysten mukaan. Kuitenkin terveessä parisuhteessa pitää olla avoin myös sängyssä, mutta ei tietenkään pidä pakottaa itseään mihinkään joka tuntuu ikävältä.

Seksihän on valtavan mukava juttu! Mitä sitä kiertelemään, että kun unohdetaan kokonaan pelot ja sopimattomuudet ja sopivan kumppanin etsiminen ja kaikki muu edellisen sukupolven myötähäpeä ja hössötys, niin ihmisten välinen sukupuolinen kanssakäyminenhän on valtavan ihanaa.

En mä taaskaan allekirjoittais noita sun laatikkomaisii ajatuksii, sori vaan. Seksi on ihan hauska ja hyvä asia, vaikken pidä sen kään jatkuvasta toitottamisesta yhtää. Mielummin laatua ku määrää. Oikeesti piti kysymäni, et kirjotatteko te ton toisen runkkarin kanssa nää blogit käsi kädessä - tai sylikkäin, tai mikä nyt olis teist niinqu luonnollisin olotila - kun ne ilmaantuu joka kerta peräkkäin?

Vai oottekste sama ihminen? Minun suhtautumiseni seksiin on täysin välinpitämätöntä. Mutta minulla on kielteinen suhtautuminen raiskaajiin , pedofiileihin, hyväksikäyttäjiin ja muihin kusipäihin jotka omassa seksihimossaan tuhoavat muiden ihmisten elämän. Minulla on myös kielteinen suuntautuminen ihmisiin, jotka omassa kiimassaan vaativat lisää pornoa televisioon ja lisää seksiä mainoksiin. He eivät tajua, että yliseksuaalinen ilmapiiri vahingoittaa lapsia ja nuoria.

Jos joku haluaa nähdä seisovan kyrvän omassa TV-ruudussaan, voi käydä ostamassa pornoelokuvan. Niillä elokuvilla on K luokitus ja luokitukselle on helvetin hyvät syyt. Aivan liian moni teinipoika ottaa pornoleffoissa nähdyt asiat todesta ja pitää pornotähtiä roolimalleinaan. Ja sitten ihmetellään, miksi vuotias tyttöystävä ei olekaan samanlainen kullia imevä, persepanoista nauttiva nymfomaani kuin pornoelokuvissa nähnyt naiset.

Blogistin argumentti "seksi on luonnollista, sitä pitää näyttää enemmän" voidaan laajentaa koskemaan myös muita luonnollisia asioita kuten kuolemaan.

Lapsille pitäisi opettaa, että kuolema on luonnollista. Ruvetaan siis näyttämään televisiossa iltapäivisin ohjelmia, joissa lihavat keski-ikäiset miehet kuolevat sydänkohtaukseen ja joissa tupakan orjat kuolevat keuhkosyöpään. Tämä on juuri se ajattelumalli, jonka mukaan lapsille pitää pienestä lähtien opettaa KAIKKI elämän tosiasiat täydessä laajuudessan, vaikka lapsilla ei ole henkistä kapasiteettia asioiden ymmärtämiseen eikä käsittelemiseen.

Päätavoitteeni on saada ihmiset ymmärtämään, että seksi on hyvä asia. Liian moni pitää sitä pahana. Syitä on yhtä paljon kuin ihmisiä. Tärkeintä olisi soveltaa hyvää tahtoa. Kommenteista päätellen moni ei halua lainkaan ajatella, mitä kirjoitin, vaan laittaa oman valmiin näkemyksensä. Tai sitten ei edes lue tekstiä kokonaan. Yksi seksin perustotuuksista on se, että jokainen ihminen on omanlaisensa ja on oikeutettu sellainen olemaan.

Onni syntyy kun toisilleen sopivat löytävät toisensa. Olisi hyvä lööppiotsikko tuosta, että: Vasemmistoliiton naispoliitikko kiistää harrastaneensa seksiä hevosen kanssa, katso kuvat! Kohti Etelää, Ohjaus Laurent Cantet , klo Länsimaisen kulutusyhteiskunnan hyytävä kylmyys on kyynistänyt viisikymppiset rouvat, mutta keskeistä sivuosaa näyttelee myös aito romantiikan nälkä.

Lisäksi voidaan huomioida mm. Suurin osa pornosta lienee tehty miehille, joten siinä jää se toinen osapuoli kokonaan katveeseen. Ei pillua pornon malliin pumppaava kyrpä niin mahtavalta tunnu jne. Mielenkiintoinen kysymys, että mistä naimahommia sitten opetellaan. Vai pitääkö niitä erityisesti opetella etukäteen?

Hän tulkitsee pornon vain seksin esilletuomisena. Pornossa kyse on kuitenkin pikemminkin vallankäytön nauttimisesta kuin seksistä nauttimisesta. Katsoja asettuu kohteensa yläpuolelle ja nauttii vallan tunteestaan. Feministeille ei ole ongelma seksin kytkeytymättömyys rakkauteen tai seurusteluun, eikä edes paljas pinta sinänsä. Kielteistä pornoistumisessa on ihmisen, useimmiten naisen, asettaminen katseen kohteeksi alentavaan sävyyn.

Mainosten pornoistuminen näkyy siten, että etenkin naismallit on yhä useammin asetettu poseeraamaan alentuvasti katsojaan nähden. On kiusaannuttavaa joutua näkemään tällaista mainoskuvastoa päivästä toiseen. Kuvaamistapa heijastuu myös malleihin ja seksityöläisiin suhtautumisessa: Jos Kanerva olisi tekstiviestitellyt vaikkapa fyysikon kanssa, olisiko suhtautuminen ollut erilaista?

Olisiko sanomalehdistö siinä tapauksessa väännellyt fyysikon ammattinimikettä kutsuen häntä vaikkapa "propellipääksi"? Hyvään seksiin taas kuuluu toista arvostava asenne ja leikkimielisyys, joita ei pornon totisesta maailmasta löydy hakemallakaan. Pornon vastustaminen ei siis ole seksuaalikielteisyyttä tai romantiikan etsimistä, vaan kyse on naisten omanarvontunnosta. Jos nuori heteromies tottuu ajattelemaan seksiä vain pornon tarjoamien mieskeskeisten fantasioiden kautta, hänelle voi olla kova työ aikanaan opetella huomioimaan myös naisen tarpeet ja oppia seksiin liittyvää vuorovaikutusta.

Entäs joku masokisti, joka tsiigaa sm-pornoa sillä silmällä? Pornoa on moneen lähtöön, ja seksistä siinä nimenomaan on kysymys. Kun kulkee ihmisruuhkassa, niin muut ihmiset ovat vain kierrettäviä esineitä. Pornossa esiintyjät ovat tietysti katsojan tyydyttämistä varten. Mutta ei kumpikaan naista tapauksista millään tavoin estä huomioimasta toisia ihmisiä ihmisarvoisesti tarvittaessa. Kovia vaatimuksia kyllä on, muuta missä on vastakaiku?

Entäpä naisen valmius huomioida miesten tarpeita? Sehän jää taas täysin huomiotta. Löytyykö luovuutta kehittää omaperäinen ja yksilöllinen muu kuin "anonyymi" sellainen?

Jos seksistä puhutaan niin miehet ovat hyvinkin helposti tyydytettävissä naisiin verrattuna. Naiselle harvoin riittää peniksen liikuttelu sisällä, mies taas useimmissa tapauksissa saa pillujumpasta suurta nautintoa.

Ei se nyt kuule vain riitä, että nainen makaa lahnana paikoillaan. Kyllä se vaatii naiseltakin todellista panostusta, jos haluaa olla muutakin kuin makuupatja.

Ei-lahnamaista naintia ainakin sen maagiset kolme kertaa viikossa harrastavana olen asiaan tutustunut. Pointti tässä nyt oli se, että on melko ikävää, jos pornoa esiteinistä asti katseleville sekä pojille että tytöille jää perus-hc: Jos mielikuvat seksistä perustuvat pitkälti miehille suunnattuun perusbasic-jyystöön, voi tulla yllätyksenä ettei nainen jyystämisestä niin kamalasti innostu.

Veronika Honkasalo on päässyt vauhtiin: Hän ei juurikaan yritäkään väittää, että feminismi olisi muuta kuin naisasialiike. Toisekseen, se ei ole mitään opetusmateriaalia varsinaisesti, vaan katsojan tarpeiden tyydyttämiseen tarkoitettua viihdettä. Jos katsoja on tyytyväinen, se on täyttänyt tehtävänsä. Oikeastihan nämä asiat opitaan käytännössä kokeilemalla, jos silloinkaan, ja oppimista on ihan yhtä lailla naisillakin, vaikkei tästä puolesta halutakaan usein puhua.

Mutta sitten meidän pitäisi tukea miesjärjestöjä yhtä lailla, tilanteen tasapainoittamiseksi. Oivalsin juuri jotain, niin piti heti tulla tänne kirjoittamaan. Voisiko olla, että naiset väittävät seksin, pornon, raiskauksen jne. Naisethan hallitsevat seksillä miehiä, kuten tämän blogin pitäjän mainio kirja selventävästi tyhjentää..

Mua alkaa yhä enenevässä määrin kiinnostamaan se, miten paljon naisten mies-syytöksistä ja feministien miesvihasta on omien salakavalien ja valonarkojen metodien, asenteiden, tunteiden sekä ideologioiden projisointia syyttömiin miehiin, jotta saadaan vika pois itsestä, syytettyä omista vioista jotakuta itsen ulkopuolella? Pitäisikö tästäkin näkökulmasta jopa alkaa asiaa ihan tutkimaan? Kuten Frasier sanoi kerran samannimisessä sarjassa naisen kysyttyä, että onko Frasier itse ikinä käyttänyt seksiä saadakseen mitä haluaa nainen itse oli , "Kuinka ME voisimme käyttää seksiä saadaksemme mitä haluamme?

Naiset eivät millään usko, että seksi on miehille arvokasta pelkästään seksin vuoksi, ja että miehet eivät mitenkään pysty käyttämään seksiä vallankäyttönä, eikä se yleensä edes käyne miesten mielessäkään, että seksi olisi jotain vallankäyttöä tms..

Hitto, harvoin tulee näin selkeitä oivalluksia, ihan jotta loksauttelun ääni melkein kuuluu kun palapelit klikkailevat kohdallensa..

Tässä muuten vähän randomin tuntuinen lainaus, mutta niin osuva kiteytys siitä, miten asiat ovat, nimimerkiltä "Tohtori", jostain sarjakuva-keskustelufoorumista napattuna.. Mutta kun minä olen mies ja temput tehnyt puolisoni on nainen, asiaan reagoidaan vain sanomalla että "tuo nyt on sulla vaan joku vaihe" ja selän takana puhutaan että "itse se kumminkin sen eronsa aiheutti, kun on noin paskamainen jätkä". Minulla on myös lähipiirissäni parisuhteita, joissa nainen käyttäytyy kilttiä ja nöyrää miestään kohtaan irrationaalisen aggressiivisesti, jopa väkivaltaisesti, mutta ei sitä kukaan tuomitse vaan sellaista pidetään itsenäisen ja vahvan naisen käytöksenä ja hienona osoituksena tasa-arvosta.

Tunnen myös miehiä, jotka ovat väkivaltaisia ja pettäviä sikoja. Heitä naiset eivät ikinä moiti, vaan he ovat tosi ihania ja jännittäviä ja hyviä sängyssä. Jostain syystä vain me kiltit nössöt olemme vaarallisia ja pelottavia ja sorramme koko naissukupuolta.

Tänään taas Uutislehti Ulkomailla kuulemma miehet flirttailevat ihan ilman taka-ajatuksia, toisin kuin täällä Junttilassa, missä äijillä on aina ketunhäntä kainalossa. Uskomatonta soopaa, ottaen huomioon, että ihan sama mediayhtiö on käyttänyt suunnattoman määrän palstamillimetrejä seksuaalisesta häirinnästä vaahtoamiseen. Kuka sitä uskaltaa tekstailla, hymyillä tai vitsailla, kun voi koska tahansa saada syytteen tai menettää työpaikkansa?

Suomalaisista naisista ei tietenkään löytynyt mitään kritisoitavaa. Tästähän oli täälläkin joskus puhetta: Lentokentillä on kova pula naistarkastajista "Finavian ohjeiden mukaan turvatarkastuksen saa tehdä vain samaa sukupuolta olevalle, ellei matkustaja muuhun suostu. Naisjäsen ei ollut tällä kertaa Moilanen oli kovasti huolissaan naisten asemasta yhtiöissä ja vaati lakia asiasta. Naisen mukaan pörssiyhtiöissä pitäisi olla miehiä ja naisia. Tuolla logiikalla vaikka USA: Eiköhän se ole niin, että paikat pitää jakaa pätevyyden perusteella.

Jan Erola huomautti että miehet syrjäytyvät koulutuksesta ja totesi että naisten osuus korkeissa asemissa tulee tulevaisuudessa kasvamaan automaattisesti koska naiset ovat koulutetumpia. Tähän jälkiviisaiden naisjäsen ei kommentoinut mitään. Sori, oli vähän off-topic tähän ketjuun. Lasten pahoinpitelyepäilyt lisääntyneet Että näin. Mutta Suomen Amnestya tai Väestöliittoa ei voisi vähemmän kiinnostaa.

Miesten tasa-arvo-ongelmia, kuten naisia suosivaa koulutusjärjestelmää, ei Suomessa huomioida lainkaan, eikä asioiden tilan korjaamiseksi edes yritetä tehdä mitään. Miss Suomi suuttui tissikohusta Hmm Kysehän saattaa olla mm. Minusta median tulisi nyt tämä selvittää perinjuurin, ettei Suomen maine maailmalla joudu lokaan aiheen takia.

Raiskaus miehen tavallaan konkretisoi toiselle osapuolelle sen, että tämä oli voittajalle alisteinen. Ajattelutapa joka voi olla myös biologisperusteinen heijastuu mahdollisesti nykyaikanakin suhtautumisessa esim. Koska normaalin empatiakyvyn omaavilla ihmisillä on tapana samaistua jollain lailla tekstissä tms. Tämä on tietysti teoretisointia. Vääränlainen nainen "Jos Kanerva olisi runolliseen tapaan kysellyt puutarhakuulumisia vaikkapa kirjailija Riikka Pulkkiselta, puolet Suomen toimittajista ei parhaillaan viettäisi aikaansa Alexander Stubbin nettisivuilla.

Sen sijaan Ilkka Kanerva antaisi haastatteluja siitä, että kuuskymppinenkin saa rakastua ja innostua puutarhoista, joskus pitkäaikaisissa parisuhteissa on vaikeuksia, ymmärrättehän. Näin ei käynyt, ja meillä annettiin ulkoministerille potkut, koska Johanna Tukiainen ei täyttänyt humanistisen tiedekunnan asettamia normeja siitä, millainen naisen tulee olla.

Ulkomailla kuulemma miehet flirttailevat ihan ilman taka-ajatuksia Haha. Tuollaisilla kommenteilla suominainen tekee itsensä naurettavaksi. Tukiaista ei haluta kokoomuksen ehdokkaaksi Jaana Pelkonen Lindénin lapsenlikkana? Ministeri Suvi Lindén kehuu avustajaansa Jaana Pelkosta hyväksi lastenhoitajaksi.

Jorma tähän lainaukseen jo tarttuikin, mutta pistän itse vielä jotain: Ja kuka tällaisista sitten edes jaksaa harmistua - meinaan kait nyt kuka tahansa, joka todella pääsee panemaan, oppii sen homman kuitenkin?

Tässä mielessä en ollenkaan ymmärrä, miksi puhutaan pornosta jotenkin negatiivisena asiana. Se, mikä feministejä kait pohjimmiltaan pännii - eli typerien tyttöjen alistuminen mihin tahansa - on sitten ihan yksilötason ongelma. Kuinka kieltäisimme tyhmien tyttöjen syntymisen?

Lainasit muuten sattumoisin minua jostain parin vuoden takaa. D Käytän yleensä tuota nimimerkkiä "Tohtori", tpjs on lähinnä semmoisissa yhteyksissä missä Tohtori on varattu - eli esim. Tosin tänne en ole onnistunut kirjautumaan lj-tunnuksella, joten sinänsä voisin alkaa käyttää tuota Tohtoria. Se on ainakin helpompi kirjoittaa Näin jälkeenpäin luettuna ja eroasiat moneen kertaan käsitelleenä tuo lainaamasi pätkä oli kyllä aika, hmm, yksipuolinen purkaus avioerostani Eivät nuo koskaan ole noin yksinkertaisia asioita, kyllä siinä erossa aina on kaksi osapuolta ja useimmiten kuten nyt tässäkin tapauksessa molemmat ovat yhtälailla aiheuttaneet sen että asiat menivät pieleen.

Mutta sen varsinaisen pointin, eli ympäristön suhtautumisen, voin kyllä edelleen allekirjoittaa. Olen myös yhtälailla alkanut olla samaa mieltä siitä mitä sanoit aiemmin, siis että naiset tai lähinnä feministit projisoivat omia negatiivisia käyttäytymismallejaan miehiin. Kaikki puheet homososiaalisuudesta, hyvävelikerhoista, sukupuolisesta syrjinnästä, vallankäytöstä jne. Eli naiset kuvittelevat, että miehet toimivat samalla tavalla kuin he - tämäkin on muuten asia, josta naiset usein syyttävät miehiä.

Toisekseen, se ei ole mitään opetusmateriaalia varsinaisesti, vaan katsojan tarpeiden tyydyttämiseen tarkoitettua viihdettä" Niin on, itsekin katselen monenlaista pornoa, joskus jopa hc: Hc-jyystöä on kuitenkin helpoiten löydettävissä P2P-verkoista, joten sitä vuotias käsiinsä saa.

Ethän laita sanoja suuhuni. Porno ei tietenkää ole opetusmateriaalia paitsi bj-hommissa! Itse nokkelana esiteininä waretin pornoa ja ajattelin että wau tuo on varmaan mahtavaa.

Sitten kun pääsin vuosia myöhemmin itse toimintaan, oli todella yllätys ettei se pumppaaminen olekaan niin jännää. Monet varmasti ovat valmiita opettelemaan vastakkaisen sukupuolen tyydyttämistä, mutta kokemukseni mukaan harvempi. Silloin kun tuli vielä nussittua ympäriinsä, satuin usein samaan sänkyyn miesten kanssa, jotka tekevät kaiken hc-kaavan mukaan. Jos sanoi, että otatko vähän rauhallisemmin ja tehtäiskö näin ja näin, niin ei mennyt kauaakaan kun oltiin jo taas jyystämässä.

Helvetin turhauttavaa nussia jotain, joka on rakentanut kuvansa seksistä selvästi pelkän hc: Rannattomat ämmäin laumat rientäisivät kälättämään siitä, kuinka nuori ennakkoluuloton nainen siinä vain voimautuu ja valtautuu ja nauttii täysin pimpoin seksuaalisuudestaan. Ämmäkulttuuri ja katufeminismi eivät ole mitään muuta kuin moderni versio entisten kristillissiveellisten aikojen kaksinaismoraalista.

Naisille kaikki on sallittua, miehille asetetaan moraalisia vaatimuksia. Kaksinaismoraali, jota vasemmisto-millat edustavat, lienee yhtä vanha kuin ihmiskunta. Olen pahoillani Iken ja Millan puolesta.

Halun panna blondibimboja tai hevosdildoja ja jakaa kuvat muiden harrastajien kanssa ei pitäisi olla esteenä poliitikon uralle. Minkä potentiaalin menetämmekään nyt kun ainoastaan puritaanin seksuaalimoraalin omaavat ihmiset uskaltavat lähteä politiikkaan, edes kunnallispolitiikkaan Puolisoa valitessa seksuaalimoraali on merkittävää, mutta ei päättäjää.

Ikekin on ittensä tahrannut jo neuvostoliiton suurlähetystöä nuolemalla. Sellaiset poliittisiin ääliömäisyyksiin sortujat kuten Vilen, Maija Rask tai Suvi LInden saavat rauhassa jatkaa uraansa, kunhan heidän seksinsä on aviollista. Mediakentässä väitetään, ettei media aiheuttanut Kanervan eroa. Tuskinpa Katainen olisi ilkkaa erottanut, jos olisi saanut yksityisesti tietää siitä, että mies on vongannut bimboa. Ei ainakaan minun mielikuvitukseni riittäisi.

En ole havainnut mediassa mitään näyttöä siitä, että Kanervan nais- tai miessuhteet mitenkään vaikuttaisivat hänen poliittiseen päätöksentekoonsa. Kanervan yksityiselämän kauhisteleminen on vain katkerien akkojen närkästystä siitä, että jotkut nuoret naiset Jasmin Mäntylä ja Johanna Tukiainen jne. Se vituttaa katkeria akkoja, jotka eivät itse pysty kilpailemaan näiden nuorten naisten kanssa.

Itse en pidä Johanna Tukiaista kovin seksikkäänä, vaan pikemminkin pellen näköisenä. Feministien raivoaminen Kanervan ja Tukiaisen suhteesta johtuu kuitenkin nimenomaan siitä, että he kokevat Johanna Tukiaisen saavan miehiä nimenomaan ulkonäöllään. Mikään ei vituta feministejä niin paljon kuin se, että kauniit naiset kiinnostavat miehiä enemmän kuin rumat naiset. Feministit itse luulevat miesten pitävän Tukiaisen näköisiä naisia kauniina ja ovat kateellisia näiden nuorten naisten pelkästään ulkonäkönsä ansiosta miehiltä saamasta huomiosta.

Kyseinen nainen eli Alizée Jacotey on kaunis nuori ranskalainen nainen, jota feministit ja muut kehitysvammaiset inhoavat.

Tämä on riittävä syy postata hänen kuviaan ja videoklippejään aina keskusteltaessa nuorten naisten seksuaalisuudesta. Alizée esiintyy peittelemättömästi nimenomaan kauniina nuorena naisena.

Hänen ei tarvitse hakea itselleen katu-uskottavuutta miesvihamielisten feminatsien silmissä esiintymällä vihaisena kommunistina, jollaisena mm. Maija Vilkkumaa silloin tällöin esiintyy. Feministit arvostavat nimenomaan Maija Vilkkumaan kaltaisia vihaisia naisia, jotka huutavat sairasta vihapropagandaansa kapitalismia vastaan. Sen sijaan feministit inhoavat Alizée Jacoteyn kaltaisia kauniita nuoria naisia, joilla ei ole mitään poliittista viha-agendaa.

Alizée on kaunis nainen, jolla ei ole mitään miehiä vastaan. Alizée on jokaisen heteroseksuaalisen miehen mielestä erittäin pantavan näköinen. Tämä vituttaa feministejä, koska feminatsit ym. Aivan erityisesti feministejä vituttaa se, että jokainen nuori nainenkin pitää Alizéen kaltaisia naisia kauniina. Jokainen nainen haluaa olla kaunis ja jokainen nainen vertaa itseään toisiin naisiin ja ihailee kauniita naisia ja pyrkii ottamaan heistä mallia.

On hankala löytää ketään vuotiasta naista, joka ei Alizéen videoita katsellessaan kiinnittäisi huomiota Alizéen kauneuteen ja pyrkisi analysoimaan Alizéen kampausta, meikkiä, ilmeitä, artikulointia ja tanssia ottaakseen niistä mallia voidakseen siten itse herättää miesten kiinnostusta omalla ulkonäöllään.

Tämä tietysti vituttaa feministejä aivan saatanasti. Feministit eivät kerta kaikkiaan kestä sitä, että kaikki naiset kirjaimellisesti KAIKKI NAISET, myös feministeiksi itseään kutsuvat naiset pyrkivät nimenomaan saamaan osakseen positiivista huomiota miehiltä nimenomaan ulkonäöllään. Maailma ei ole sellainen kuin feministit haluaisivat sen olevan tai kuvittelevat sen olevan. Feministien paskapuheiden mukaan miehet "esineellistävät" naisia, mutta tämähän ei pidä alkuunkaan paikkaansa.

Maailma on nimenomaan sellainen, että naiset itse "esineellistävät" itseään pyrkimällä miesten katseen kohteeksi ja laittautumalla mahdollisimman kauniiksi. Tässä on kyseessä myös eräänlainen kilpavarustelu naisten kesken.

Naiset ovat itse yleensä hyvin tietoisia toisten naisten kauneudesta ja kilpailevan jopa naisten keskinäisessä sosiaalisessa hierarkiassa omalla kauneudellaan. Kauniilla naisilla on myös naispuolisia ystäviä enemmän kuin rumilla. Tämä on nähtävissä jo nuorilla tytöillä, joilla ei vielä ole poikaystäviä eikä mitään seksuaalisia kokemuksia. Tytöt harrastavat jo lastentarhassa ja peruskoulun ala-asteella prinsessaleikkejä, joissa laittaudutaan kauniiksi tai leikitään "kotia" eli käydään roolinäytelmien kautta lävitse stereotyypillisiä naisten seksuaaliseen valtaan liittyviä kuvioita.

Nämä asiat ovat niin intuitiivisia, että niiden täytyy olla vahvasti biologisia. Miten teille naisille aina vaan sattuu kaikenlaista, ikinä ette ole aidosti ohjaksissa? Vai uskotko todella, että jos panemasi miehet eivät olisi ikinä nähneet pornoa, olisitte harrastaneet aina seksiä vain sinun ehdoillasi, tai vähintäänkin aina "kiltisti"? Olisikohan se sitten ollut lainkaan hauskaa - miesten mielestä?

Puhumattakaan siitä, miten tylsää tavallistenkin miesten elämä varmaan olisi ilman pornoa, saati meidän AT-heppujen, joille ei seksiä koskaan herukaan. Jos olisin tiennyt, että se olet sinä, niin olisin toki kysynyt lupaa! Haittasiko, että lainasin ilman lupaa? Joo, en tarkottanutkaan mitenkään kommentoida itse avioeroasi tai vaimoasi, koska enhän tunne tilannetta millään muotoa, ja kuten arvasitkin, itse pointti oli tietenkin juurikin se ympäristön reagointi eri sukupuolten tekoihin..

Nyt viimeistään olen vakuuttunut siitä, että olet fiksu ihmisyksilö ja totuuden ja aidon tasa-arvon puolella, t..

Toivottavasti meni oikein, hehe. Olet tervetullut lisä vakiokaartiimme, johon kuuluu jo niin paljon hyviä tyyppejä, etten edes jaksa muistaa kaikkien nimiä kerralla.

Ehkä pitäis alkaa pitää listaa niin voisin aina silloin tällöin paremmin muistaa kiittää kaikkia rohkeudesta ja aitoudesta ja muistakin kannustettavista ominaisuuksista, joita tällainen feministiseen viemäriliete-vastavirtaan kahlaaminen vaatii. Osoittaa vastuunkiertoa käyttää sanoja "tuli tehtyä" ja "satuin päätymään". Tällä tavalla ei oteta itse vastuuta omista teoista tai valinnoista - kaikki elämässä vaan 'sattuu tapahtumaan' tai 'tuli päädyttyä' jne..

Tällä tavalla voidaan jatkaa miesten syyttämistä naisen omista valinnoista. Tämä kuuluu niihin jälkimmäisiin. Minun mielestäni tuo on ruma, lyhythiuksinen horotsu, jolla on liikaa meikkiä ja karmeet mulkosilmät sekä hirveän näköiset kasvonpiirteet.

Voisit mieluummin sanoa "suurimman osan heteroseksaalisista miehistä mielestä" tai kenties "monen miehen mielestä" tai jopa "miesten mielestä yleisesti katsoen", tai jopa että "tuollaiset nuoret ja fyysisesti viehätysvoimaiset naiset ovat yleisesti ajatellen miesten mielestä pantavan näköisiä".

Samaa olisin sanomassa kyllä tästä "Jokainen nainen haluaa olla kaunis ja jokainen nainen vertaa itseään toisiin naisiin ja ihailee kauniita naisia ja pyrkii ottamaan heistä mallia.

Juu, ei haittaa että siteerataan. Ja niinhän se menee, että kun jotain nettiin kirjoittaa niin ennemmin tai myöhemmin se pamahtaa jostain taas vastaan. Tämä on tärkeä asia, on hienoa olla mukana ajamassa tätä omalta vähäiseltä osaltani. Vaikka se sitten jäisikin tämän blogin kommenttiosastolle kirjoittamiseen ja muilla nettifoorumeilla meuhkaamiseen. No, olen kyllä yrittänyt tuoda miesnäkökulmaa kotimaiseen scifi-sceneen joka on sekin nykyään aika naisvaltainen - ja yksi feminististä scifiä parodioiva novellini meni sentään vuoden Nova-kirjoituskilpailussa neljännelle sijalle, onhan sekin alku.

Sekoitat korkeammat henkiset toiminnot alhaisimpiin fyysisiin toimintoihin.