Myyn homo pikkuhousuja amateur sex blog

myyn homo pikkuhousuja amateur sex blog

.

Esimerkiksi injektio kaluun ja kalu kasvaisi, en halua lihaksia tämän enempää. Haluaisin komeasti erektiossa seisovan yli 10cm kalun, eli vajaa 2cm lisää. Jos vaikka ruutaisi kaluun ja sitten puristaisi kalun juuresta niin, että aine ei pääsisi muuhn osaan kehoa, eli eristäisi steroidin kaluun.

Ja ku päivästä toiseen peilistä kattoo se sama ruma risukasa ilman mitää itseluottamust nii tottakai se kateus syntyy niihin joilla sitä kaikkee on. Ensinnäkään hormooneilla pumpattu sikaniska ei todellakaan ole vastakkaisen sukupuolen mieleen ja toisekseen hormoonien käyttäjä on verrattavissa narkkariin ja niillä se ongelma on itsetuntonsa ja minäkuvansa kanssa kun sitä pitää pönkittää pullistelemalla myrkyillä hankituilla lihaksilla. Ole kohtuullinen, eikö ole ihan hyväksyttävää, että pätkä käyttää roinaa.

Oikeasti oletko sitä mieltä et isot lihakset on synonyymi hyvälle itsetunnolle?! D Eiköhän ne lihakset hommata 90 rosenttisesti sen huonon itsetunnon takia. Pakko yrittää ulkoisesti yrittää miellyttää ihmisiä kun ei henkisesti siihen kykene.

Naiset kiinnostuu miehestä jolla on hyvä itsetunto ja on ulospäin suuntautunut. Siinä ei lihaksia katella: D Mut hei, pumpatkaa niin paljon ku haluatte. Se ei teitä kuitenkaan parempaan muuta. Todellinen voima tulee ihan jostain muualta kuin lihaksista ; Lihapäät. Itseasiassa minäkin olin yhdelle naiselle liian lihaksikas ja pimpin makuun olen päässyt ilman myrkkyjä hankitulla sopusuhtaisen lihaksikkaalla atleetin kropallakin.

Lihaksissakin liika on liikaa. Ainakin moni tuntemani nainen sanoo moniakin hyvin lihaksikkaita oksettaviksi. Natuna pääsee siihen kroppaan mikä miellyttää monen silmää eikä ammu yli ja saa oksetus reaktiota. Onhan tuo pullistelu aika säälittävää minun mielestä kun jotku oikein pullistelemalla pullistelee.

Todellakin pönkittävät omaa egoo lihaksillaan. Eihän sitä naisia varten roinata vaan toppareita! Monet sanoo niin koska ne tietää ettei niil oo iknä mahiksii semmoseen mieheen ja toiset sanoo siks koska ei haluu louka sitä laiskan näköstä miestään. Onko järjenjuoksussasi jotain vikaa? Tekstisi ei ole mitenkään ymmärrettävää, olet huono. Monet tutkimukset vahvistavat, että naiset suosivat parivalinnassa lihaksikkaita miehiä. Tässä kohtaa sana ´lihaksikas´ vaan tarkoittaa eri asiaa, miten etenkin kehonrakentajat sen ymmärtävät.

Tutkimuksissa on myös todettu, että miehet arvioivat raakasti yläkanttiin naisia viehättävän lihasmassamäärän. Eräässä tutkimuksessa miehille näytettiin kuvia lihaksikkaista miehistä ja heiltä kysyttiin, millainen keho naisia miellyttää. Miehet arvioivat omaan lihasmassamääräänsä nähden keskimäärin 14 kiloa enemmän lihasmassaa omaavan kehon atraktiivisemmaksi.

Miehet ovat siis sitä mieltä, että kehonrakentajat ovat automaattisesti naisten mielestä viehättäviä. Eräässä tutkimuksessa naisille näytettiin miesten digitaalisesti tehtyjä kuvia: Tutkimus myötää muita samanlaisia tutkimuksia. Lihaksikas keho, jota englanniksi voisi kutsua kai sanalla "fit", eli sellainen uimarin keho on atrakiivisin naisten mielestä. Tämäkin koskee lähinnä lyhyitä suhteita.

Eräs tutkimus jopa osoitti, että naiset voivat harrastaa tuollaisen "fit guyn" kanssa seksiä ilman tunteita. Ei tarvitse kuin katsoa cosmopolitanin ja men´s health: Cosmopolitanissa on miehet omaavat huomattavasti vähemmän lihasmassaa, koska lukijakunta ei arvosta liian lihaksikastakehoa. Tämän ovat suurten julkaisujen psykologit aikoja sitten huomanneet. Itse asiassa on mielenkiintoinen yhteys historiassa kuvattujen esi-isien ja aboriginaalien menestyvien metsästäjien ja nykyajan seksikkäimpien miesten kehon välillä: Bradley Cooper People lehden vuoden seksikkäin mies http: Kaikki siis ominaisuuksia, joita nainen haluaisi mahdolliselle jälkeläiselle.

Lisäksi naiset myös pitävät tällaisia miehiä epäluotettavina, äkkipikaisina ja impulsiivisina. Siksi he suosivat lihaksikkaita miehiä vain lyhyissä suhteissa.

Pitkissä suhteissa kriteerit ovat aivan toiset. Miksi sitten testo-herkot ei ole naisten mieleen? Tutkimukset ovat osoittaneet, että lihaksikkuuden lisääntyessä naisten kiinnostus alkaa putoamaan jyrkästi, kuten yllä olevasta kuvasta numeroiden 4 ja 5 jälkeen. Kehonrakentajat asettuvat atraktiivisuudessa kaljamahojen tasolle, jopa joissain tutkimuksissa alle.

Tälle on esitetty selitykseksi se, että kuten yllä sanoin, lihaksikkaita miehillä oletetaan olevan myös huonoja ominaisuuksia. Liian lihaksikkaassa miehissä nämä negatiiviset ominaisuudet oletetaan korostuvan liikaa. Ja toisaalta, tottahan se onkin. Eihän kukaan vakaa persoona ala käyttämään mitään tuntemattomia kemikaaleja. Lisäksi liialliseen testosteronin eritykseen voi liittyä immunosupressiota tai muita geneettisiä häiriöitä.

Tuollaiset ominaisuudet ei ole toivottavia periytyvän mahdolliselle jälkeläiselle. Näin se vain on. Testo-herkot ei ole naisten mieleen, vaikka miehet niin olettavatkin. Mutta loppujen lopuksi sitä pillua saa puhumalla sekä kääpiösarjan maratoonari kuin hukkapätkä kehonrakentaja ja pitkät suhteet ratkaisee sitten asiat joissa mennään ihantapauskohtaisesti.

Pitkät sihteetkin pruukaa alkaa samoin kuin lyhyet.. No mitä siis opimme? Pillua vaille jääneet amisteinit edelleen pyrkii korvaamaan puhetaidon lihaksilla ja itsetyydytyksen pitkälle historialle jatkoa pisaa.

Puhetaitoiset tuhlaa elämänsä viinaan ja irtosuhteisiin. Loppujen lopuksi kummallakin ääripäällä menee ulkomuoto piloille ja aineet pilaa hampaat. Ihmiskunnan jatkumisen turvaa siis ihan tavalliset ihmiset. Tämä on tähän mennessä paras viesti. Toiselle sijalle pääsee kyrvänpidentäjä.

D kunnioita isompii skidi xD. No tää mailma nyt vaan on semmonen että jos rupeaa julkimoksi niin joutuu kestämään julkisuudessakin vähän enemmän miitä tavan tallaaja. Nyyssölä saa omaan blogiin silti kirjoittaa niistä asioista mistä haluaa ja jättää kirjoittamatta mistä ei halua kirjoittaa.

Julkisus kun ei kuitenkaan ihan mihin vain velvoita. Mulle on aivan sama onko Nyyssölä natu vaiko eikö. Hauska tyyppi joka antaa vähemmän vakavan kuvan kehonrakennuksesta ja treenaamisesta ylipäänsä.

Samanlaisia persooonia soisi lisää. Ainiin tuolla joku kirjoitti että sortuu treenaamisessa liikaa hifistelyyn. Ainakin niissä sen ohjelmissa mitä amisten piireissä noudatetaan on aivan liian vähän perusliikkeitä ja aivan liian paljon hifistelyä, mistä kehonrakennukseen vasta tutustuvat nuoret miehen alut eivät hyödy yhtään mitään.

Taitaa olla niin että joudut harrastamaan sitä ihan itseksesi. Mulla on pieni muna. Auttaisiko itsetuntooni jos kasvattaisin lihaksiani? Ei se pienestä munasta johdu vaan vähästä älykkyydestä. Unohdin ykkösen ja tein kirjoitus virheen. Naturaalina bodaava kaveri ei voi koskaan saada lihaksiaan esiin. Jos kroppa on hiukankaan timmi niin väistämättä hän on vetänyt kaiken maailman sontaa eikä nyt unohdeta sitä intialaisen alligaattorin sylkeäkään.

Lopeta salilla ravaaminen ja päivittäinen kilometrien turha lenkkeily kehostaan ja terveydestään huolehtiminen ei onnistu sillä tavalla. Myös puhdas ruoka ja vitamiini pitoiset marjat ja hedelmät kannattaa unohtaa ennenkuin on myöhäistä. Hyppää autoon ja ja se 50 metriä lähikauppaan ostamaan Coca-colaa mielellään zeroa koska sehän on paljon käsitellympää joten siis terveellisempää E koodien perusteella sekä paljon mikro pizzaa ja pakaste lättyjä.

Näillä eväillä voit pitää verhot kiinni ja oven lukossa muutaman kuukauden ennen seuraavaa kauppareissua. Roinaaminen on vain yksinkertaisesti sellainen asia josta ei puhuta. Ei hän sitä myöskään lähde kieltämään ainakaan toivottavasti. Jos mies ei sinua miellytä niin hänen treenejään tuskin on pakko seurata. Harvemmin ihmiset tykkäävät siitä, että heitä syyttää vilpistä, vaikka aiheesta syyttäisikin. Varsinaista vilppiähän kyseessä ei edes ole, koska kaikki tuolla tasolla roinaavat.

Varsinaista vilppiä ei varmasti kilpailutilanne muita kilpailijoita vastaan varmasti olekaan, mutta katsojia ja etenkin kuluttajia kohtaan se on. Kilpailijat valmistautuu kilpailuihin ensin käyttämällä anabolisia steroideja massakaudella lisätäkseen lihasmassaansa ja sitten vielä dietillä käyttämällä samoja steroideja ja lisäksi muita kiellettyjä kemiallisia aineita polttaakseen rasvaa ja säilyttääkseen lihasmassaansa.

Tämän jälkeen parhaaseen kiellettyjen aineiden koktailiin päätynyt kilpailija mainostaa liikkeen X tuotetta X mielikuvalla, että tämä aine oli hänen "salainen" aseensa ja tämän takia hän on lisännyt lihasmassaansa tai polttanut rasvaa. Tässä vaiheessa se muuttuu vilpiksi kuluttajia kohtaan. Mikään lisäravinne tai käsikauppatuote ei pärjää tehokkuudessaan kielletyille aineille.

Joissain tapauksissa tällaisilla mielikuvilla pyritään tietoisesti erehdyttämään kuluttajia sekä kilpailija itse hakee imago tai jopa taloudellista hyötyä. Tällainen ei ole enää edes vilppi, vaan se on petos. Jos nuorista puhutaan, niin he ovat erityisen alttiita tuollaiselle mielikuvamainonnalle ja siinä käytetään hyväksi heidän alentunutta harkintakykyään ja heikkoa tilaa, joten silloin se on jo törkeä petos.

Ja tämä ei koske ketään yksittäistä kilpailijaa, kilpailuja tai liikettä, vaan koko kehonrakennusgenreä yleisesti. Toi oli hyvin tiivistetty, mulla on salikavereina roinaajia ja ne nauraa noille "lisäaineravinteille". Kunnon ruoka on parasta ravintoa kana, paistijauheliha, kala ym. Itse en roinaa vaikka tarjolla olisikin, tulokseni toki jäävät reilusti roinaaja-kavereiden tuloksista.

Mutta kun nämä pitävät joskus pitkän tauon, jopa 9 kuukautta niin he eivät pärjää minulle voimanostossa. Roinaaja-kavereillani kuurin aloituksesta kolme kuukautta ja tilanne on taas toinen ja minä kakkonen. Suurin osa roinaajista luulee että kun he kertovat häpeillen esim. Jokainen taapeloi tyylillään mutta ei kannata puhua skeidaa päin naamaa. Mike avaa mielestäni todella hyvin mietteitään pakkiksen foorumeilla roinan käytöstään ja sen lopettamisesta.

Vaatii muistaakseni kirjautumisen jotta teksti on luettavissa. Suosittelen lukemaan jos testo piikin persposkeen ottaminen on mielessä käynyt. Ja miten tämä teksti löytyy? Nyyssölähän on aika vaatimattoman kokoinen lippatukka roinariksi. Vaikka se ei silmiinpistävästi aina tule esille suurella osalla ifbb ammattilaisista on syntholia tai muita öljyjä kehossaan. Enkannusta ketään hormonien käyttöön mutta kuka siitä kärsii?

Ymmärrän että kilpaurheilussa esim hiihto hormonien käyttöä paheksutaan koska silloin kilpailu on epäreilua niitä kohtaan jotka ainoastaan harjoittelevat kovaa, eivätkä käytä kiellettyjä aineita. Miten se kehonrakennuksessa sitten on huijausta kun kaikki käyttävät ammattilaistasolla Pakko itsekkin myöntää että esim lisäravinnebisnes pyörii kusetuksen ympärillä kun ammattilaiskehonrakentajat mainostavat tuotteita joita eivät luultavasti edes käytä saatikka sitten että hyötyisivät siitä.

Nouveau Nail Academysta Ilmaiset rakennekynsikurssit ja ripsienpidennyskurssit www. Kuinka moni hiihtäjä, pyöräilijä tai ylipäätänsä urheilija päivittelee blogiinsa kuukauden kuurit? Se, että porukka ei blogeissaan puhu steroideista ei tarkoita sitä, että he väittäisivät saavuttaneensa nykyisen massansa tai mitalinsa pelkästään kaurapuurolla.

Varmaan muusikot ovat ainoita tarpeeksi typeriä olemaan ylpeitä laittomista aineistaan ja riippuvuuksistaan. En käsitä sitä miksi tänne tullaan nillittämään eka siitä kuinka, joku amatööri tai ammattikehonrakentaja roinaa. Sitten selitellään kuinka uimarit on niin paljon seksikkäämpiä. Mikä vittu niissä kiloisissa kavereissa sitten niin häiritsee jos ite haluaa olla timmi ja massan mieleen?

Eiköhän jokainen kehonrakentaja tee tietoisia uhrauksia kun harrastuksensa valitsee. Olkoon se sitten vaikka sillä naisrintamalla, kyllä narupoiika joka dokaa kerran tai kaksi viikossa varmasti enemmän pesää saa kuin ruma sikaniska, joka on tiukka vain kisoissa. Tarvitseeko niitä kehonrakentajien blogeja sitten seurata jos tulee noin paha mieli? Seuraa vaikka CBB jamppojen touhuja.

Hulkki nyt on ainakin yksi varteenotettava suomalainen, joka pitää B-lisenssiä ympäri vuoden eikä hänkään kovin pieni ole. Toki kehitys on tyssänny vähän seinään, mutta veikkaan että Pienellä Natulla on noihinkin mittoihin vielä matkaa. Muusikot ovat hyvä esimerkki siitä, että huumeiden käyttäjissä on sentään reilusti miestä myöntämään käyttönsä julkisesti, siitä hatunnosto heille.

Sen sijaan steroidien käyttäjät eivät myönnä käyttöään saatika sitä, että ovat vahvasti riippuvaisia kyseisistä lääkeaineista. Olet vain kukkakeppi kateellinen sille nyyssölän pojalle. Nyyssölän om doopingkäyttö on hänen asiansa mutta hänen bloginsa antaa sitä kovasti seuraaville teinipojille aika lisäravinnepainoitteisen kuvan kuntosalitreenistä.

Nyyssölä markkinoi melkein joka päivä jotain hihhuliravinnetta, josta varmasti saa siivunsa. Voisi vähän kantaa vastuuta siitä, että tietämättömät nuore kuluttavat rahansa turhiin lisäravinteisiin. Ja narsistihan se kaveri on. Julkaisee tosiaan vaan lähinnä omaa mielipidettään olevat kommentit ja tasaisin välein bloggaa kuinka negatiivisia ihmisiä on olemassa Ehkä jotkut haluaa kantaa vastuuta ja korjata aivan vääriä uskomuksia ja markkinointimiesten totuuksia.

Tätä Nyyssölän itsetunto harvoin kestää. Aivan lisäravinteethan olikin pelkkää perunajauhoo Voi jeesus näitä jotka aina valittaa Ne mitä niissä luvataan on liioiteltuja mutta niiden tarkoitus ei olekaan yksistää tehä susta jotain sairasta lihaskimppuu vaan lisätä vitamiineja, proteiineja, aminohappoja jne jne sussa, kun treenaa kovaa myös kuluttaa paljon kyseisiä aineita kehosta ja koska tuskin monikaan syö niin monipuolisesti ja paljon että pystyisi pelkästään siitä saamaan kaikki tarpeelliset aineet Ja kaikkihan tietää että elimistö tarvii kyseisiä aineita jotta lihakset kasvaa sait ne sit pelkästään ruuasta tai ruuasta ja lisäravinteista Aivan sama käyttääkö Nyyssölä pienen vartensa kompensointiin hormoneja.

Se on hänen ongelmansa ja ohi menevä juttu. Jäljelle ei jää kuin mahdolliset terveydelliset ongelmat. Jotka tietysti yhteiskunta maksaa. Se mikä on väärin on, että annetaan teinipojille kuva, että kaiken maailman lisäravinteita syömällä saadaan Nyyssölän tulokset. Ikäänkuin Nyyssöläkin olisi kreatiinilla saanut tuon kropan kuten väittää. Se on valehtelua ja siihen pitää puuttua. Tottakai nämä teinipojat laittaa hirveät määrät rahaa erilaisiin aivan turhiin, jopa terveyttä vaarantaviin tuotteisiin.

Suurin osa tosin aivan pelkkää rahan polttoa mutta jotkut voivat jopa olla vaarallisia terveydelle. Aivan käsittämätöntä paskan jauhantaa junnuille. Nyt joku teini luulee, että Nyyssölän lisäravinteilla pääsee Yatesin kuntoon. Jumankekka kun joku voisi näissä piireissä joskus sanoa miten ne asiat oikeasti on. Ilman testoa lihasmassaa on mahdotonta saada niin paljoa, että näyttäisi "kiviseltä".

Kasvu on yksi tekijä, joka saa lihakset näyttämään "kiviseltä" - Insua. Toimii kasvun kanssa "katalysaattorina" - Winstrolia. Antaa lihakselle "pyöreän winstrolmaisen lookin". Ilman nesteenpoistajia ylilihaksikkaasta kehosta on lähes mahdotonta saada paljon nestettä pois. Riskinä on myös se, että lihas puskee nesteet ihon alle, jolloin "kivinen" look on vain unelma. Pitää olla tarpeeksi tyhmä tehdäkseen tämän kaiken itselleen. Mike Matarazzo taisi haastattelussaan kertoa, miten vielä viimeisenä iltana hotellihuoneessa työnnettiin testoa menemään koneeseen, että lihakset saisi sen viimeisen kivisen silauksen ja sitten aloitettiin nesteenpoisto.

Ja tuohon nesteenpoistoonhan ainakin Paul Dillet meinasi kuolla Arnoldissa. Mies sain niin pahat krampit, että käytännössä jäätyi täysin lavalle ja kannettiin jäykkänä kuin suolapatsas pois lavalta. Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy paljon ihmeellistä tekstiä.

Sen takia nuorille opetetaan nykyään jo peruskoulussa asiat netiketti ja lähdekritiikki. Mun mielestä on ihan jokaisen itse mietittävä ketä uskoo ja ketä ei.

Onko Nyyssölän broscience uskottavampaa kuin esim. Juha "Lihastohtori" Hulmin tieteellisiin tutkimuksiin viittaavat blogikirjoitukset. Ohessa hyvä purkaus jenkkilästä. Meillä Suomessa toimii samoin vaikka markkinat on pienet. Aivan samaa mitä Nyyssölä tekee. Hehkuttaa älyttömiä lisäravinteita naiiveille teineille. Voi vittu näitä youtuben avautumisvideoita, eihän tuollaista kukaan jaksa kuunnella loppuun asti. Tulee mieleen tuolta voimanosto palstalta nuo kaksi toisilleen vihaista puristelijaa.

Ja mitä Nyyssölän blogiin tulee niin eihän sitä tarvitse lukea. Ja jos jotain kiinnostaa, niin sinne vain. Sehän on vähän kuin selaisi jotain jenkkiläistä bodauslehteä, esim. Naiivien teinien on hyvä oppia jauhokauppiaiden metkut kantapään kautta jo aikaisessa vaiheessa että voivat aikuisina tehdä järkeviä päätöksiä. Mistäs ne muuten oppii jos ei kukaan opeta. Aug 4 - Syksy tulee — massaa kehiin Arvoisa Nyyssölän blogin lukija. Harjoitellessasi bodausta tai voimailua sinun ei tarvitse syödä 7 kertaa päivässä.

Muun muassa elimistön proteiinivarastot riittävät yli 12 tuntia joten jatkuvaa mutustelua ei tarvita. Ylibulkkaaminen tuo toki lihasta mutta saman verran ellei enemmän läskiä. Rasvoja ei kannata liiaksi karsia ruokavaliosta. Varsinkin tyydyttyneet rasvat antavat hormonitoimintaan hyvää potkua.

Et myöskään tarvitse kaikkia lisäravinteita päivittäiseen ruokavalioosi mitä Nyyssölä mainostaa. Perus heraproteiinilisä riittää vallan mainiosti.

Kovaa treeniä ja paljon lepoa! Pottu ja pihvi 8. Lisäksi sellainenkin fakta, että varsinkin aloittelijavaiheessa sekä massan kasvattaminen että rasvaprosentin laskeminen on mahdollista, kun syö laadukasta ruokaa kertaa päivässä.

Ei tarvitse sikabulkata, läskillä ei kuitenkaan nosteta. Aug 7 - Laihemmat kundit ovat aina komeampia kuin bodarit? Voiko enää lapsellisemmaksi ja alemmas itsetunnossaan iso mies mennä? Roidaa tai ei Ei helvetti mitä ulinaa.

Jos seuraat Mikan blogia niin varmasti huomaat miehen olevan rehelliselllä asialla. Mika jakaa neuvoja ja omia mielipiteitään salilla käyville.

Mielestäni ei asiassa ole mitään vikaa, mutta jos tälläinen peppukipu syntyy Mikan blogista niin on kyllä miehellä peiliin katsomista. Mika Nyyssölä on muuten hyvä kehonrakentaja ja luultavasti aika hyvä tyyppi vaikka en henk.

Käykää ihmiset lukemassa Mika Nyyssölän hyvyyden manifesti. Noista edes muutamaa jos me ihmiset pystyisimme noudattamaan niin maailma olisi parempi paikka. Mika on blogissaan fiksusti kirjoitellut koulukiusaamisesta ja muutenkin haukkumisesta. Jos ihmisellä on tietoa ja on hyvässä kunnossa ja johon on tehnyt hel.. Negatiivisuus ja viha on helppoa. Yrittäisimme kääntää tuollaisen idioottimaisen ajattelu tavan posiitiviseksi edes himpun verran mitä ajattelemme negatiivisesti.

Ja Jos luulet että hormooneilla kasvaa ja vahvistuu niin eikun kokeilemaan. Ei Taida olla ihan niinkään. Mutta eikun hyvää päivän jatkoa kaikille ja iloisin mielin treenaamaan ja lenkkeilemään.

Mitään mikä tulee roinrin suusta ei pidä ottaa todesta. Nyssis varmaan ollu itse pahimpia koulukiusaajia. EIvittu jos ei ihminen pysty olemaan oma itsensä ilman roinaa niin pysykööt piilossa eik ä tule roinan voimalla kertomaan viisauksiaan, täysin pelle koko mies, ei uskalla olla sitä mitä on, vaan turvautuu huumeisiin, steroidinarkkari joka on ihmisten alinta kastia.

Tottakai pitää syödä ja treenata riittävästi myös. MOnikaan roinari ei edes tiedä mitä on reenata ilman roinaa. Pitävät välillä ehkä taukoa ja luulevat olevansa natuja, voi taivas sentään on typerää sakkia. Kunnolla kun on roinannut se vaikuttaa vielä vuosien päästä, lihasta on enemmän kuin jos ei olisi koskaan roinannut jos jatkaa reenaamista ja kaiket sivuoireetkin seuraavat vielä mahdollisesti loppuelämän. Eli miksi kaikki eivät kehua minua, Mika Nyyssölää.

Aina kerran kuukaudessa Mika Nyyssölä valittaa miksi kateelliset ihmiset dissaavat ja arvostelevat hänen jumalaisia blogikirjoituksia ja totuuksia kehonrakennuksen maailmasta. No tehdäänhän sitä pienemmistäkin tikuista asiaa Mikalla on välillä vaikeuksia keksiä juttua blogiinsa.

Silloin tulee aina näitä varsinaisia neronleimauksia. Jutut pistää aikaa usein miettimään minkä ikäinen Nyyssölä mahtaa olla? Jutuista päätellen kahden kympin nurkilla? Itsekin mietin ihan samaa. Mikalla hyvä meininki videoissa. Mukava ois törmätä joskus salilla ja jubaa. Mikä paska sitä jumittuu ihmisten korvien väliin kun pitää alkaa mollaamaan. En aina tajua näitä ketjuja.. Ehkä porukka on vaan kyllästynyt kaverin itsekehuun? Nyyssölä on niin järjettömän suosittu.

Ja koska Mikan omassa blogissa saa vaan olla positiivinen, ylistää Fitnesstukun lisäravinteita ja jumaloida Nyyssölä, maailmankaikkeus tarvitsee purkautumisaukon kaikelle sille mitä moinen liika teeskentely aina välillä aiheuttaa. Onneksi netti on sentään joiltakin osin täysin vapaa ja neutraali. Nyyssölänkin blogista ja kommenteista saa sen kuvan, että kommentoijat ovat pelkästään näitä selkääntapputelijoita.

Epäilisin kuitenkin, että julkaistut kommentit edustaa n. Joo se on kumma, että mies jaksaa valittaa negaamisesta. Itse kun haukkuu kaikki jotka ovat eri mieltä pelkurimaisesti blogissaan. Ne jotka eivät ole samaa mieltä Nyyssölän viisauksista, ovat tietämättömiä, luupäitä tai negaajia, joiden mielipiteitä hän ei halua julkaista mutta ehtii ja jaksaa haukkua niiden antajat.

No se on ainakin varmaa ettei Nyyssölän tiedot laillisista lisäravinteista kovin kummoiset ole kun suosittelee aivan huuhaa tuotteita. Eiköhän kaikki kehorakentajat suosii sontaa mm. Mentula, Hulkki, Cutler, Coleman jne Coleman ei taatusti käytä Fastia, Leaderia tai Star nutritionia.

Vaikka roinaa vetääkin niin silti mukana on laadukkaammat jauhot kuin näillä "meidän" sankareilla. Tällä sivulla on havaittavissa paljon peppukipeyttä. Aika paljon työtäkin Nyyssöllä on tehnyt kroppansa eteen, kauankos se nyt olikaan bodannut rapiat 20 vuotta? Ei taida oma tuotanto palautua enää koskaan. Kertomansa mukaan muistaakseni "treenannut" 22 vuotta, on vuotias eli on treenannut noin 7-vuotiaasta. Mitä treeni sitten kenellekin on, voihan minäkin kehua treenanneeni 0-vuotiaasta, aluksi pään nostoa, kääntymistä, konttaamista Nyt Mika Nyyssölä pelkää jo kuolemaa.

Pelkotilathan on rodien käytön yksi sivutuote. Mainostaa taas jotain katteetonta pulveria teineille. Perusteluna oli muistaakseni että hänen tajuntansa katoaa tjsp.

Siis hänen ihq persoonansa. Teinitoistolla on omien aivojen käyttö kielletty. Täytyy kuorossa vain kehua näitä "idoleita" jotka eivät horkkien vakavista sivareista puhu sanallakaan. Mitä te täällä netissä huutelette menkää sanomaan mikalle päin naamaan asiat ja keskustelemaan niin selviiä asiat. Lapsellista puhua netin keskustelu palstalla ja haukkua toista täällä yksikään ei voi sanoa olevansa mies jotka haukkuu..

Olette naisia jotka puhuu selnä takana hävetkää urpot. Onko kukaan lukenut blogia sieltä asti Tämäkö lienee Nyyssölänkin tavoite! Dec Kata vai ana? Olen diggaillut Nyyssiksen blogista ihan tähän vuoteen asti.

Tänä vuonna tullut tämä ihme mainostaminen. Kaikki jutut lopulta päätyy kivasti nimelstä mainitsemattoman tukun hehkutukseen. Pahinta tässä on se, että junnut heittää omat ja vanhempiensa rahat aivan turhiin ravinteisiin. Pieni ryhtiliike Nyyssölä, kiitos! Voi vitun ääliöt se saa rahaa siitä mainostamisesta ja jos joku saatanan junnu on nii idiotti että ostaa jotain mistä se ei ite tiiä yhtää mitään ni se on sitte sen oma ongelmansa.

Älkää nyt saatana jaksako taas, pidetään palsta asiallisena ja aiheen pitäisi olla ihan joku muu kuin Nyyssölä. Kyllä Mika on mainio. Se saa nykyään joka juttuunsa jotenkin liitettyä turhien lisäravinteiden mainostamisen. Täytyy tosiaan olla aika junnu että jaksaa tuon herran juttuja seurailla.

Totta helvetissä se mainostaa sponsorinsa tuotteita ja saa siitä massia -. Paras bodari Suomessa kautta aikojen. Vaikka ei isoin olekaan mutta lihasmassa pituuteen nähden on valtava.

Myös voimaa on penkkaa yli ja kyykky ja maastaveto reilusti yli Mika taitaa siksi mainostaa fitnesstukun lisäravinteita niin paljon koska hyötyy siitä itsekin. Jokainen voi myös katsoa mikan ulkomuotoa ennen ku haukkuu fitnesstukun lisäravinteet huonoiksi vaikka myös steroideja mies kuuleman mukaan käyttää.

Uskon että Mikalla on mahdollisuuksia voittaa joskus maailmanmestaruus kun vaan jaksaa treenata yhtä kovaa ku nytkin. Samaa mielt ku jydorf. Menis vaan jengi vittuilee ni vois käydä hassusti, hyvähän se tääl netis on huudella. Miten voi ihminen loukkaantua noin kovasti jos joku arvelee uutta asunto sijoituskämpäksi? Simo Stalkkeri Kyylä Mulkkuna kiinnostaa millä rahalla se asuntoja ostelee? Onks se töissä jossain? Vai onks sillä rikas mirrin levittäjä?

Tämä on erittäin Siivoojan palkoilla ei asuntoa osteta Helsingistä. Joo ei toki ole töissä koska kuka normi ihminen nyt töissä kävisi. Nyyssölä on tietääkseni jonkinlaine personal trainer, jotain sellasta.

Hyi vittu kun te ootte kateellista sakkia!!! Ihan sama roinaa tai ei, mutta on se vaan niin jumalaisen seksikäs muskelisähikäinen!!!

Mä niin antaisin sille, ihan mitä tahansa miten päin tahansa ja missä vain ja milloin vain Niin komea ja voimakas ja samaan aikaan jotenkin niin lämminhenkinen ja lutunen. Harmi vaan että ei olla samaa "seurakuntaa". Kuumat jutut, viimeiset juorut! Ei millään pahalla mutta täyttääkö tää kunnianloukkauksen tunnusmerkit? Sepi katsellut ilmeisesti liikaa lakisarjoja, ei muuta kuin takas nukkumaan. Näin se on Niinhän se on että mika roinaa.

Väittäköön kuka muu mitä tahansa. Näkeehän sen nyt silmäpuoli hevonenki tosta pallomahasta ja läikkäihosta. P ajatellaan heti einää toimi itse olen tehny ilman niitä ja myös niitten kanssa ja huomannu tiettyjen kyl ainakin helpottavan jaksamista ja ramppejakin on vähemmän ja jos sanotaan omista tuloksista niin ilman aineita hormooni jne painoa tullu lisää aika paljon vuosien aikana ja kyl kokoakin et epäilen et ainakin osa kirjottajista on vain laiskoja ajattelevat lihakset tulevat vain aineilla.

Itse en tuohon usko! Nyyssölä on sitä paitsi saanut lihaksensa 20 vuoden treenauksella. Hän on varmasti naturaali käyttää pelkkiä lisäravinteita. Lääkeaineiden väärinkäyttö kehonrakennuksessa Parantaakseen tuloksiaan osa kehonrakennukseen vakavasti suhtautuvista harrastajista väärinkäyttää lääkeaineita. Usein käytetään muun muassa anabolisia steroideja, kasvuhormoneja ja piristeitä, jotka edistävät lihaskasvua ja nopeuttavat palautumista.

Juuri ennen kilpailuja voidaan käyttää nesteenpoistolääkkeitä parantamaan lihasten näkyvyyttä. Nykyisin pahimpina käytön ongelmina pidetään sydän- ja verisuonisairauksien lisääntynyttä riskiä, aggressiokäyttäytymistä sekä mielialahäiriöitä.

Liiallinen testosteronin määrä saa aivolisäkkeen lopettamaan kiveksiä ylläpitävien hormonien tuotannon, sillä hypotalamus luulee kiveksien tuottavan itse liiallisen testosteronin ja yrittää näin vähentää sen tuotantoa, mikä johtaa kivesten surkastumiseen. Tämän lisäksi steroidit voivat aiheuttaa maksasyöpää, eturauhassyöpää, munuaissairauksia ja miehen rintojen suurenemista osa testosteronista muuntuu estrogeeniksi. Nesteenpoistolääkkeet puolestaan aiheuttavat elimistössä elektrolyyttihäiriöitä ja altistavat kammiovärinälle.

Kaikki kilpakehonrakentajat eivät väärinkäytä lääkeaineita. Esimerkiksi Suomessa järjestettävässä Classic Body Buildingissa kilpailijoille tehdään yllätystestejä ympäri vuoden. Lisäksi Classic Body Buildingin painorajat ovat saavutettavissa myös ilman lääkeaineiden väärinkäyttöä. Kehonrakennuksessa käytettävät lääkeaineet vaativat yleensä reseptin, joten kehonrakentajat joutuvat lääkkeitä hankkiessaan turvautumaan arveluttaviin keinoihin.

Koska lääkeaineiden välittäjät usein kauppaavat myös huumeita, lääkeaineita väärinkäyttävät kehonrakentajat tukevat välillisesti huumekauppaa ja järjestäytynyttä rikollisuutta. Lisäksi he eivät maksa veroja lääkkeistään, mikä on ristiriidassa sen kanssa, että lääkeaineiden väärinkäytöstä johtuvien oireiden hoitoon joudutaan käyttämään verorahoja. Vittu sä oot mega-dega sekaisin! Sun kirjoitustyylistä voi jo päätellä ettei kaikki ole kotona huom..

Aika hyvin näytät tietävän kaiken mömmöistä yms huumeista. Taitaa olla nuppi täynnä itselläsi samaa tavaraa? Mee muualle siitä itkemästä. Aika ala-arvoista tekstiä ja syytöksiä. On ne sitten totta tai ei, niin säälittävää levittää täällä anonyyminä netissä. Toivottavasti joku päivä saat maistaa omaa lääkettä niin saatat ymmärtää mitä tarkoitan. Anaboliset steroidit saa kotiovelleen helpommin kuin ennen. Nettikauppiailla on jopa toimitustakuu, joka turhauttaa viranomaisia.

Jos lasti jää tulliin, myyjät lupaavat lähettää tavaran uudelleen. Postia pommitetaan niin kauan, että aineet tulevat perille. Kehonrakennuksen maailmassa doping kelpaa jopa vuotiaille. Näin kertoo Marko Savolainen, joka tahtoo ohjelmassamme varoittaa nuorempiaan aineiden vaaroista. Entinen kehonrakennuksen huippunimi on nyt Oulun yliopistollisen sairaalan munuaispotilas. Savolainen odottaa uutta munuaista.

Moni hakee lihasmassaa keinoilla, joita ulkopuolisen on mahdotonta ymmärtää. Omaan kehoon survotaan ainetta kyriilisin kirjaimin varustetuista lasipullosta, joita koristavat kellastuneet esitetekstit. Niissä pulloissa voi olla mitä tahansa. Siinä ei silloin toimitustakuut paljon mieltä lämmitä koska seuraavat lähetykset tutkitaan tarkkaan ja niistä tulee lisää sakkoa.

Ja eikös Savolaisella ole ollut uusi munuainen jo pitkän aikaa? Hyvin näyttää pärjäilevän ja mukavan oloinen heppu. Mutta sinulla tuntuisi olevan jonkinlaisia mielenterveysongelmia noista Nyyssölä-jutuista päätellen.

Kaikist huvittavinta on kun joku aina möläyttelee, että Kehonrakennuksesta pitäis tulla Olympia-laji. Siis lajista missä ei tartte tehdä yhtään mitään itse suorituksessa, seisoa vaan siellä ja pullistella. Pikkulapsikin osaa jännittää lihaksiaan.

Jokaisessa muussakin lajissa kilpailijat joutuvat harrastamaan vuosia päästäkseen huipulle ja vähintään yhtäkovaa ja pitkäjänteisesti kuin kehonrakentajat. Kehonrakennus on arvostelulaji jossa ei ole päätä eikä häntää. Ok, onhan Olympialaisissa arvostelulajeja kuten uimahypyt jen, mutta niissä on selkeät määritelmät mitä tulee tehdä saadakseen pisteitä, kehonrakennuksessa ei ole mitään muutakuin pakolliset poset joiden harjoittelu vie muutaman tunnin.

Lajissa ei ole siis mitään suoritusta, miten joku voi kuvitella, että tällainen laji koskaan tulisi saamaan minkäänlaista kunnioitettavaa arvostusta muuta kuin harrastijilta itseltään ja heidän vinksahtaineilta siipoiltaan. Kehonrakennus on narsismin ja narsistisen kulttuurin huipentuma, rakastumista omaan kehoon. Itseen keskittyvä esteettisyys, pinnallisuus on siinä korvannut sosiaalisen kiinnostuksen ja syvällisyyden; älyllisyyttä mahtailevassa pullistelussa ei ole tippaakaan.

Kehonrakennus on maailman kovin munuaissiirtoa odottavien laji, jossa kaikki kehon lihakset pyritään saamaan kerran vuodessa luonnottoman suuriksi, mutta keskenään luonnollisen symmetrisiksi. Tällöin kehonrakentajan kroppa näyttää Marvelin sarjakuvahahmolta ollessaan lopun vuotta miespuolinen tuksu. Lajia voisi kutsua myös äärimmäiseksi kehomodifikaatioksi, sillä ulkomuoto vaihtelee obeesista anoreksiaan, vitivalkoisesti kaakaopapuun ja kaljusta valkaistuun.

Koska me kaikki haluamme olla Arnoldeja, lähdimme katsomaan missä tosimiehet kasvavat. Homoutta vihataan raivokkaasti, mutta samalla liki alastomia öljyttyjä miehiä tarkastellaan fanaattisesti kilpailuareenoilta, videoilta ja kuvista.

Kehonrakennuslehdissä on herätty jo aikaa sitten tähän imago-ongelmaan ja niissä onkin yleensä joku kiihottava kuva lihaksikkaasta naisesta. Heikko aerobinen kunto ja sairaalloillinen ylipaino takaavat, että sovituskopissa hiki lentää, koska kädet eivät taivu paidan päälle saamiseksi "venyttely on homojen hommaa".

Siksi kehonrakentajat ostavatkin kehonrakennusvaatteita suoraan salin rekistä. Eivätkä kehonrakentajat kehtaa käyttää vartalonmyötäisiä vaatteita, sillä he näyttävät läskeiltä 11,5 kuukautta vuodesta. Tällöin joutuisi alinomaa selittämään, että on massakausi. Ihaillut objektit eivät selitä "selittely on homojen hommaa". Seuraavat viisi minuuttia rytkäytetään mahdollisimman suuret painoilla nostojen aikana muut bodarit huudahtelevat erilaisia heteroutta pönkittäviä kannustushuutoja , jotta lihaksiin saadaan lihasta kasvattava tila.

Pitkiä harjoituksia kutsutaan homopumppaukseksi, eikä "niistä ole hyötyä" hyötyä arvioidaan joka paikassa! Treenien jälkeen seuraava tunti kulutetaan syömällä ja katsomalla semialastomia miehiä netistä, jotka aiheuttavat Napoleon-kompleksin, jota kompensoidaan syömällä.

Mitä isompi bodari, sitä parempi nyrkkeilijä. Painimisesta ei tulisi mitään, koska pystyyn nouseminen on ketterää kuin kilpikonnalla. Lajin nimi olisikin syöminen, jollei kukaan kävisi kilpailuissa. Laihiksella syöminen on tarkempaa kuin keskitysleirissä, mutta massakaudella syödään kaikkea mitä on koskaan neljällä jalalla kävellyt tai uinut valtamerissä tai mitä Findus on lasagneen pannut.

Tärkeintä ravinnossa on sen proteiinipitoisuus, millään muulla ei ole väliä kunhan se ei ole mikään homomainen pinkpudding. Annokset ovat valtavia, ruokapöydässä ja vessassa istutaan koko ajan. Eteisessä on ensiksi kokovartalopeili, makuuhuoneen vaatekaapinpariovissa ovat peilit, käytävillä on peilit, jääkaapin sisällä on peilit ja vessassa normipeilin lisäksi käsipeili tarkkojen alueiden sheivausta varten.

On ihan mahdollista, että kovalla työllä kasvatettu lihas jää piiloon millin sadasosissa laskettavan ihokarvan taakse.

Sheivauksen jälkeen mennään syömään. Ihmisen evoluutio ei ole vielä kehittänyt supermunuaisia, jotka pystyisivät suodattamaan yliannostuksia laittomista katukauppalääkkeistä. Bodaajat vihaavat doping-testaajia, sillä sehän ei kuulu kellekään hiirelle, jos bodarit jonottavat kaikki sisäelinsiirrännäiset. Kehonrakentajat ovat fanaattisia jauhojensa kanssa.

Vuosien pelehteleminen erilaisten purkkien parissa on koulinut bodarista varttia vaille elintarvikenobelistin. Etiketit ovat kuin ilma mitä rappusissa jauhopurkkiensa kanssa hengästynyt bodari hengittää. Ja auta armias, jos purkissa ei ole sitä mitä etiketissä lukee. Silloin lähetetään tappouhkauksia, uhataan syödä maahantuojan lemmikkieläimet ja oikeuteen mentäisiin ellei kaikki rahat olisi menneet lisäravinteisiin.

Vuosikausien lihasten tuijottelu on muokannut bodaajan mielen, niin että naisellakin täytyy olla lihakset. Myös perheen koiralla on lihakset. Perhe ajaa massiivisella city-maasturilla. Bodarin pitää säilyttää lihaksensa laihiksella, mutta samalla hävittää läskinsä. Projektin on vaikeusaste on Mars-lennon luokkaa. Laihiksella bodari seisoo liki jatkuvasti peilin edessä alasti offilla ei ole mitään katsottavaa tai vaa'alla.

Korttelin ympäri kävellyn aamulenkin bodarin isot sisäreidet hankaavat ihon rikki nivusista ja on käännyttävä takaisin jälkeen katsotaan peilistä ja vaa'asta kuinka paljon paino tippui, ennen kuin mennään aamupalalle. Hermot ovat kireällä ja on hiki. Kun kilpailut alkavat, bodareita täynnä olevaa yleisöä kiihotetaan heittämällä lavalle ensiksi laihimmat miehet, kunnes illan päätteeksi lava pullistelee raskassarjalaisista.

Tällöin yleisöstä purkautuu orgastisia karjahduksia. Vapaaohjelman aikana yleisö tapittaa hurmoksessa, kun koomisiin mittoihin paisunut bodari ottaa klassisia kreikkalaispatsaiden poseerauksia wagneriaallisen metallibiisin tahdissa. Ohjelma päättyy ja ybermench palkitaan raivoisilla body-aplodeilla. Itse kilpailu kestää henkilökohtaisesti 5 minuuttia, mutta se on vuoden valmistautumisen väärti. Kaikki suonet näkyivät bodaajan kehossa, joita hiiret voivat sitten netissä kauhistella.

Viikon päästä bodaaja on ottanut taas "massaa päälle" ja kuntoa ei näe kuin kilpailukuvista. Mitään muuta bodari ei enää osaa, kuin luetella ulkoa tonnikalapurkin ravintosisällön.

Suomen menestynein kehorakentaja Marko Savolainen aloitti uuden blogin, jonka yhtenä tarkoituksena on kertoa siitä bodauksen suomalaisesta maailmasta, josta ei ole osattu aiemmin kertoa. Dopingaineiden käytöstä puhumiselle on ollut aiemmin olemassa häpeää tunnustava puhetapa sekä sen rinnalla elävä häpeän kieltävä puhetapa. Häpeän tunnustava puhetapa toimii suurin piirtein näin: Häpeällisyyttä voidaan myös perustella ja tarkentaa horkka on chiittausta ja chiittaus on häpeällistä.

Häpeän kieltävää puhetapaa erehdytään luulemaan "oman elämäntavan" -kuvailuksi ja vaihtoehdoksi häpeän tunnustamiselle mutta kielto on vain tunnustamisen toinen puoli: Ei tarvi muuta tietää" "Ymmärrän kyl jos miehet käyttää, mutta että naisetkin" "No miten muuten voisi naisena saada rasvatonta vartaloa isoilla lihaksilla?

Tämä ei johdu siitä, että Marko antaa ohjeita dopingaineiden "oikeanlaiseen" käyttöön sillä näissä kohdissa teksti on eniten yhteydessä häpeään. Marko muistaa aina välillä kumartaa vanhoille diskursseille: Ihmiset kuvaavat elämäntapaansa vuolaasti, mutta intohimottomasti välttämällä moralisoivia sävyjä. Laittomuudesta puhutaan myös avoimesti ja se yhdistetään moraaliin vaihtelevilla tavoilla.

Suomalaisen bodauksen aiempia dopingkeskusteluja kuvaa juuri tehty Ylen kysely, jossa suurin osa suomalaisista ajatteli lain ohittavan moraalin ristiriitatilanteessa. Suomessa laki ja moraali ovat siis hyvin vahvasti yhteydessä. Erilaisille puhetavoille ei ole ollut moraalisesti tilaa ja nyt fitneksen "suuri eriytymiskehitys" on vapauttanut bodauksen elämään itsekseen ja itselleen.

Ei paljon negatiivisia kommentteja miehen plokissa näy. Ehkä Suomen suosituin bodari tällä hetkellä. Kaveri poistaa kaiken mikä ei hänen egoaan pönkitä tai satu muuten vaan miellyttämään.

Suomen suosituin bodari on Marko Savolainen. Ja on ollut sitä jo luvun lopulta asti. No miksi blogilla on sitten niin paljon lukioita, eikä negatiivisia kommentteja blogissa näy? Johan tuossa edellinen kirjoittaja kertoi miksi negatiivisia kommentteja ei näy: Tottakai Makekin mainostaa sponsorinsa tuotteita joita en käytä mutta ei tuputa niitä kuin ostos-tv. Nyyssölän blogia ei vain pysty lukemaan tuon järjettömän mainostamisen takia ja samalla uskottavuus kärsii lisäravinnejutuissa. Velipoika on elävä esimerkki.

Mies aloitti reenailun vuotiaana ja painoi joku 50kg ja sai saman verran penkistä. Vuoden treenailun jälkeen, minun kanssa, paino oli noussu yli 60kg ja penkkikin taisi olla, jos en nyt väärin muista, satasen pintaan! Enkä mä puhunut kehonrakentajan lihaksista vaan komeista lihaksista ylipäänsä.

Ei ne keharin lihakset tosiaan kehity kuin todella pitkäjänteisellä ja kurinalaisella reenillä! Taidat treenailla jotenkin väärin tai väärällä asenteella, jos tuota mieltä olet. Ja hei unohtakaa hyvät nuoret ne roinat!!! Treenatkaa ensin vuotta ja katsokaa sitten onko tarvis tehdä jotain ylimääräistä.

Hormonit on vaan sellainen nopea oikopolku, joka pettää itsensä kuin heikot jäät, kun niitten kanssa lähtee leikkimään ennenkuin on perustukset rakennettu!!!! Se vaatii vain kärsivällisyyttä treenata ja kehittyä ilman aineita. Se on mahdollista ja lihakset ovat paljon paremman näköiset, eikä ne pehmene ja latistu kuin ilmapallo myöhemmällä iällä jos sali jää vähemmälle!

Älkää menkö sieltä missä aita on matalin! Painoni nousi sinä aikana 62 kilosta 68 kiloon. Tehokasta kreatiinia ollut kun kg suurempana, hyvin menestyneenä amatöörikehonrakentajana, penkkitulos ei ole tuon isompi.

Mutta silti piti pelkän kreatiinin voimalla nostaa reilusti yli 2 kertaa omapaino penkistä vaikka ei ole painonnostaja ehkä paremminkin voimanostaja?

Aika harva lyhytkään natu nostaa 2xoman painonsa penkistä puhumattakaan melkein 2,5 kertaa oma paino. Itse en ole koskaan saanut kreatiinista muuta kuin toistoa lisää sarjoihin perusliikkeissä vaikka olen sitä jo 15 vuotta käyttänyt. Maksimivoimaan en ole huomannut vaikutusta. Nyyssölällä on hyviä treenivinkkejä mutta - ette todellakaan tarvitse sitä kasaa lisäravinteita mitä Nyyssölä mainostaa - teidän ei todellakaan tarvitse syödä 1,5 tunnin välein 10 kertaa päivässä Laittakaa rahanne mieluummin säästötilille kuin vessanpönttöön.

Kunnon ruokaa kertaa päivässä ja tehokasta treeniä. Mikäli uskonne Nyyssölän markkinointiviesteihin on vankkumaton, tee testi. Treenaa 3 kk syömällä kaikkia Nyyssölän suosittelemia ihmejauheita.

Sitten treenaat 3 kk syömällä kunnon ruokaa kertaa päivässä. Voin lyödä vetoa, että eroa ei tule kuin lompakon paksuudessa. Hi there, You've done a http: Nyyssölähän poistaa kaikki kommentit jotka eivät hänen egoaan pönkittäisi blogissaan. Arvostelua ei tämä jätkä kestä, ei kestä kyllä pakkiksen läski-mikakaan. Ymmärrän kyllä jos ostatte heraa pussillisen, se säästää aikaa ja on suht edullinen tapa vetää protskut naamaan nopeasti mutta noita Nyyssölän mainostamia aineita ei todellakaan tarvitse.

Mies on kasvanut on kuuri on kohillaan, kuten nytkin näemme, hän ei vaan voi puhua siitä koska hänellä on niin hyvä sponsorisopimus takataskussa. Kunnon ruualla ja hyvällä treenillä pääsee jo pitkälle. Tuossa teille tietoa lisäravinteista: D elä käytä neon turhia mut sit ite vetää niitä mitä sanoo turhaks ja kyl aika moni joka väittää noita lisäravinteita turhaksi käyttää silti niitä miksi käyttää jos muka eioo tehoa sehän vasta ittimaista on.

Mulle ei ole kreatiinista ollut kyllä mitään hyötyä kun sitä joskus aikoinaan käytin. Lisäravinteet on sivujuttu ja useimmat aivan turhia. Kannattaakin keskittyä terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon ja siten investoida rahansa hyvään ja tärkeään osioon kehonrakennuksessa. Ja mitä Nyyssölään tulee, niin harjaantunut salirakki huomaa kyllä milloin on "horkkaa koneessa". Bodaus vaatii tavoitteista riippuen jonkin verran rahanmenoa ja silloin kannattaa jostain muusta tinkiä.

Mikko Mantilalla on Malmin kuntokeskus. Juu kaupparekisterin mukaan ei oo työntekiöitä. Mutta Niina Mantila on sielä Myös Töissä? Voi pimppi teijjän kanssa: D antaa mikan roinata koska hän harrastaa kehon rakennusta ja siinä on olennaista isot lihakset? DD että miettikääs nyt vähä mitä vingutte täällä.. Juuri näin pojat, kyllä minäkin olen ottanut pari rohtoa ja lääkinnyt siinä sivussa muitakin ja keneltäkään tämä ei ole ollut missään vaiheessa pois.

Aluksi studio oli tyyliin jalkapallokentän kokoinen, ja minusta tuntuu vieläkin, että se on liian pieni. I Nuo kissankorvaiset töröttäjät ovat yksi vanha tekemäni malli, ihmisen näköiset mallit ovat Make Humanista. Riggaus, eli mallin saaminen sellaiseen kuntoon, että vaikkapa sen raajoja voi asetella eri asentoihin on minulle yhtä helvettiä, joten tyydyin näihin valmiiksi rigattuihin hahmoihin, joita saa ilmaiseksi käyttää missä vaan.

Kirjastorakennus oli aika isotöinen tehdä. Erotin nurmikon ja veden väreillä. Puut on generoitu Blenderin omalla lisäosalla. Luukku 9 - Teen vaikutus Tänään tällainen geneerinen, varmaan joka toiselta sarjisblogaajalta löytyvä strippi. Mutta sen sanoma on totta. I Suosikkiteeni on japanilainen matcha. Se on todella hyvänmakuista ja muutaman kupillisen jälkeen pärisee kuin jonnella konsanaan! Harmi vaan, että se on myös suhteellisen kallista, ja pussillinen hupenee noin kuukaudessa.

Viimeksi koitin olla ovela ja säästää, joten ostin pussillisen senchaa. Se koostuu semmoisista kokonaisista teepensaan lehdistä, mitä voi käyttää useamman kerran, toisin kuin jauhemaista matchaa. Mutta lienekkö huonolaatuisia, kun ei oikein meinaa maistua miltään eikä virkistä. Luukku 8 - Sivu 48 Lisänimi: Paskapuhetta, mutta uskon Tämä ja edellinen sivu olivat sitä sorttia, että kohtausta ja reploja tuli mietittyä moneen otteeseen, ennen kuin luontevimmat ja uskottavimmat vaihtoehdot löytyivät.

Aluksi suunnittelin, että Tuulin oli tarkoitus kannustaa tyttöä lähtemään ja vähätellä sotaa. Muuutta kun tarkistutin replat Xirrellä, reaktio oli: D Halusin myös näyttää tässä Tuulin pehmeämpää puolta.

Luukku 7 - Kalan ystävät Tein tämän stripin ollessani yhdessä työpaikassa. Strippi ilmestyi muutaman muun kaltaisensa kanssa työpaikan sisäisessä lehdessä.

Kokeilin tätä varten vähän simppelimpää tyyliä, ettei perfektionismi saisi taas liikaa valtaansa. D Huomenna uusi sivu Grand jetéä! Luukku 6 - Hyvää itsenäisyyspäivää! Tässäpä tällainen itsenäisyyspäivän fiilistelykuva! D Onneksi tässä on lähellä kiva pikku metsälämpäre. En vain välttämättä haluaisi niitä muita kaupunkilaisia sinne! XD Oletteko muuten koskaan käyneet Kolilla? Ja meinasitteko katsoa Linnanjuhlat? Luukku 5 - Sivu 47 Lisänimi: A4-arkki kehnolla resoluutiolla Aaaaa!

Tätä piirtäessä jotenkin tuntui siltä, että paperin resoluutio ei vaan riitä! XD Kaikki yksityiskohdat vähän menivät tuommoiseksi mustaksi sotkuksi, joiden ympärillä on kyllä paljon tyhjää tilaa. I Mutta seuraava sivu on parempi! Luukku 4 - Story of my life Durr, vähän tämmöinen angstinen strippi tällä kertaa. Jännitän melkoisesti uusia ihmisiä ja takaraivossa jyskyttää koko ajan "Mitähän ne minusta ajattelevat?!

Ja se saa minut helposti uskomaan, että olen ihan paska ja sitten vain jännitän niitä muita yhä enemmän ja koitan hulluna analysoida: Se tietää, että olen ihan kädetön! DX " Mutta no, vielä joku kerta onnistun. Luukku 3 - Hiuslakka Tämä perustuu siis tositapahtumiin. En voi uskoa ihan oikeasti, että joku voi elää ilman hiuslakkaa ja pitää yli parin sentin pituisia hiuksia.

Saan jatkuvasti kuulla, että laitan hiuksiini liikaa "mömmöjä", mutta kun ne eivät yksinkertaisesti ole hallittavissa ilman! XD Onko teillä jotain eeppisiä hiusongelmia vai oletteko näitä tapauksia, joilla ne vain ovat aina luonnostaan hyvin? D Huomenna taas strippiä luvassa! Luukku 2 - Sivu 46 Urh, en ole mitenkään tyytyväinen tähän sivuun. Tuulin naama onnistui ihan hyvin joissain ruuduissa, samoin tuo etualan tyyppi.

Mutta siihenpä se sitten jää. Ihan hyvä, että nämä tämmöiset sivut sattuivat nyt tähän joulukalenterin kohtaan, menevätpähän nopeasti ohi! D Seuraava sivu päätarinaa ilmestyy 5. Luukku 1 - Mykkäkoulu Tästäpä lähtee käyntiin Savon Pakanoiden historian ensimmäinen joulukalenteri!

Pääasiassa tulossa on ennen julkaisemattomia strippejä ja suttuja, sekä joka kolmas päivä uusi sivu Grand jetéä! Kaikki julkaistut stripit ja sutut tulet löytämään Lisätarinat-osiosta, joka löytyy, kun klikkaat jompaa kumpaa tarinan nimeä ja sieltä sitten vasemmasta sivupalkista Lisätarinat. Linkkaan ne vielä erikseen näihin postauksiin, niin löytyvätpähän sitten tätäkin kautta. Kun onnistuu ylittämään itsensä jonkun sivun kanssa, niin sitten melkein heti tulee kauhea aallonpohja.

Sen jälkeen taas alkaa hidas kapuaminen kohti aallon huippua, ja kohta kaikki alkaa taas alusta. Aaargh, välillä vaan väsyttää ja ärsyttää, kun tuntuu, ettei kehity. I Seuraava sivu ilmestyy poikkeuksellisesti 2. Nanotukseni tänä vuonna Elikkä, taas on se kuu, kun tehtävänä on kirjoittaa sanaa pitkä romaani. National Novel Writing Month , tuttavallisemmin Nano! Olen osallistunut nyt muutamana vuonna ja joka kerta on käynyt niin, että keksin tarinan etukäteen, suunnittelen kauhean tarkkaan, hypetyn ja sitten tajuan, että nanon alkuun on vielä monta kuukautta.

I Sitten kun se viimein koittaa olen ollut jopa hieman kyllästynyt koko tarinaan, enkä ole osannut enää tuoda ajatuksiani sanoiksi niin hyvin. Koitin tänä vuonna olla miettimättä mahdollista tarinaa etukäteen. Ajattelin suunnitella sen juuri vähän ennen Nanon alkua, siinä noin 10 minuuttia ennen vuorokauden vaihtumista. Mutta sitten hairahduinkin muihin hommiin ja kun muistin sen taas, niin kello oli jo pari minuuttia yli! Aluksi tuntui siltä, että ei tästä mitään tule, toistan vaan sitä vanhaa paskaa.

Hahmojakin oli niin hirveä lauma, että mietin jo, millä keinolla saan tapettua ne tai muuten vaan heivattua ulos tarinasta. XD Mutta no, sitten iltapäivällä kirjoittaessa alkoi taas näkyä valoa tunnelin päässä ja tuntui siltä, että kyllä näistä vanhoista hahmoista voi saada vielä jotain uutta irti.

Eikä minulla ole oikeastaan kuin semmoinen löyhä kuva kustakin hahmosta, joten varmasti tulee moni asia muuttumaan. Kun kirjoitan vanhan tarinan pohjalta, on siinä jo valmiiksi ne tietyt juonikuviot, jotka tulevat toteutumaan.

Mutta koitan päästä mahdollisimman nopeasti sellaiseen pisteeseen, etten enää tiedä, miten tarina jatkuu. Viimeksikin siinä kohtaa kaikki muuttui vähintääkin mielenkiintoiseksi ja löysin hahmoistani aivan uusia puolia. D Itselle se on ehkä Nanossa kaikista antoisinta; oppia tuntemaan hahmonsa paremmin ja yllättyä. Odotan eniten juuri sitä, että hahmot alkavat "elää omaa elämäänsä".

Ja sitä, että kun koko höskä on valmis, olen unohtanut siitä jo puolet ja sitä onkin yllättävän hauska lukea. XD Joo, huomaa taas, että Nano on alkanut, kun postauksistakin tulee näin vitunmoisia romaaneja! Mietteitä sivusta 42 Ylin ruutu onnistui mielestäni ihan hyvin, se onkin pitkästä aikaa yksi suosikeistani. Puita pitäisi oppia varjostamaan niin, etteivät ne näyttäisi tuommoisilta söhryiltä.

D Mutta tulipahan sentään yritettyä säätää noiden maisemien kanssa. Alkuperäinen kuva oli sen verran tiukasti rajattu, ettei siitä oikein saanut käsitystä, millainen rakennus kokonaisuudessaan on.

Siispä koitin löytää tämän sivun alinta ruutua varten lisää kuvia siitä, kun ajattelin, että joku tuommoinen syrjäisempi, vähän puistomainen lokaatio on ihan hyvä balettistudiolle. Yrityksen nimeä googlailemalla löysin osoitteen ja google street viewin avulla oikean rakennuksen. Se oli keskellä jotain rumaa betonihelvettiä, todella kaoottisessa paikassa jossain Yhdysvalloissa!

Ajattelin, että ei helvetti, minä kyllä improan tuon rakennuksen, en saatana ala piirtämään mitään slummia tuonne. D Eipä ihme, että oli mainoskuva tiukkaan rajattu. Yksityiskohdista Yksityiskohdat ovat aina olleet minulle tärkeitä. Muistan jo ihan pienenä harmitelleeni, kun Aku Ankan taustat olivat niin keskeneräisen näköisiä. Minulla on kai jonkinlainen "raatamiskeskeinen" taidekäsitys, eli pidän parempana sellaista taideteosta, josta näkee, että siihen on mennyt hirveästi työtä, kuin vaikka jotain Kiasman eteen kipattua lumikasaa.

Jotkin mangat ovat kuvitukseltaan juuri sitä luokkaa, että ne saavat ensin pintaan paskahalvauksen: D8 " ja sitten tyydyttävän tunteen: Tajusin, että kyllähän näitä kykenee tekemään paljon enemmän, jos vaan jaksaa ja kyllähän se innosti piirtämään Grand jetéenkin enemmän yksityiskohtia. Työvälineiden top 3 Tässä siis top 3 lista työvälineistä, joista on huomattavaa hyötyä omassa sarjakuvanpiirtoprosessissani. Blender Ilmainen 3d-mallinnusohjelma Koska olen huono perspektiivien kanssa, saan ne oikein mallintamalla tapahtumapaikan.

Silloin lokaation mittasuhteet eivät heittele randomisti, eivätkä yksityiskohdat unohdu tai ilmesty vääriin paikkoihin. Ennen sen käyttöönottoa meni tuntikausia perspektiivien pähkäilyyn. Piirtokolmio Piirtokolmio on jo kokonsa puolesta paljon näppärämpi kuin joku 30cm viivotin.

Piirtäessä tarvitsee vähän väliä suoria viivoja ja piirtokolmion mitta-asteikon avulla niitä on helppo sijoittaa samansuuntaisesti toistensa lähelle. Myös suoria- ja muun kokoisia kulmia tarvitsee aina silloin tällöin, ja niiden tekemiseenhän kapistus varsinaisesti on tarkoitettu. Olen käyttänyt piirtokolmiota aika lailla alusta asti. Olen omistanut niitä varmaan jonkun 7 kpl, ne kun tuppaavat aina kulumaan siitä nollakohdasta epämääräisen muotoisiksi.

Piirtopöytä Jälkikäsittelyä ja rasterointia piirtopöytä nopeuttaa ihan kivasti. Periaatteessa samat asiat voisi tehdä hiirelläkin, mutta se olisi hitaampaa ja tuskaisempaa. Piirtopöytä ei ollut käytössäni ihan alusta asti.

Silloin rasterien laittaminen tuntui ylitsepääsemättömältä urakalta, eikä olisi ollut puhettakaan mistään väärin päin piirretyn jalan hiirellä korjaamisesta. Opettavainen tarina varmuuskopioiden tärkeydestä Koitin keksiä tähän jonkin nokkelan vertauksen Schrödingerin kissasta kuvaamaan vanhan kovalevyni mystistä tilaa, mutta ehkä on parempi olla hifistelemättä noilla monimutkaisilla asioilla, joita ei kuitenkaan lopulta itsekään ymmärrä.

Elikkä siis, onnistuin jollain konstilla rikkomaan tietokoneeni kovalevyn. Se saattoi johtua siitä, että siirsin koneen varovasti suojaan remontilta tai siitä, että käynnistäessä konetta unohdin keskeneräiset päivitykset, koska olin laittanut näytön kiinni juuri siihen rikkinäiseen porttiin joka oli hajonnut yhtä mystisesti. En millään muistanut päivityksiä ilman kuvaa ruudussa ja sammutin koneen kesken kaiken vaihtaakseni näytön toiseen porttiin.

Windows" Kuten monet muut, säilytän kaikeksi onneksi työtiedostoja D-asemalla, mutta fyysisesti se on samaa levyä kuin C. I Joten vähän alkoi kuumottamaan: Kuinka monta sivua täytyy skannata uusiksi? Kuinka monta pitää rasteroida uusiksi?

Ja ei helvetti, siellä oli se lokaatio, jota mallinsin 10 tuntia! Tiedostot saatiin ongittua D: Mutta mitään ongelmaa ei ole löytynyt. Toki siihen ei voi luottaa, koska se ei toiminut yksin! Mutta joo, tarinan opetus on: Ottakaa varmuuskopiot tarpeeksi usein. D Seuraava sivu ilmestyy 7. Mietteitä tyylini kehityksestä Vähän aikaa sitten ostin kirpparilta Cherry Juice-mangan, joka oli joskus vuosia sitten ilmestynyt perus marketteihin.

Se sai minut miettimään tyyliäni ja sen kehitystä. Kun aloitin Cherry M. En tietenkään halunnut lähteä ketään kopiomaan, vaan mietin, että tyylini tulee varmaan luonnostaan muuttumaan yhä shoujomaisempaan suuntaan. Näyttää siltä, että tyylini on kehittynyt enemmän realistiseen suuntaan, kuin shoujomaiseen.

Cherry Juicessa hahmojen anatomia on monesti söpömmäksi liioiteltua, eikä piirtäjä aina näytä osaavan sitä aivan kauhean hyvin. Omat hahmoni taas ovat muuttuneet tikkulaihoista enemmän lihaksikkaaseen suuntaan. Opin anatomiasta pikkuhiljaa, ja tuntuisi tyhmältä lopettaa, kun on vauhtiin päässyt.

XD Olisi kyllä kiehtovaa kokeilla piirtää joku parin sivun mittainen tarina niin överiksi vedetyllä shoujotyylillä, kuin vain ikinä! D En kuitenkaan ajatellut viedä tyyliäni täysin realistiseksi. Tykkään mangamaisista terävistä piirteistä. Analysoin myöskin Cherry Juicen ruutujen asettelua. Monet ruutujen rajat ovat epäselviä ja niitä on viskottu vähän sinne sun tänne. Itselläni näyttää menevän enemmän länsimaalaiseen suuntaan; ruutujen välit ovat selvempiä ja ruudut ovat usein suorakulmionmuotoisia.

Sekava ruutujen asettelu voi hankaloittaa lukemisjärjestyksen hoksaamista, mutta se kieltämättä luo vahvemmin tunnelmaa. Tästä lienee syytä ottaa opiksi. Toinen luku ja piirtämisen välttelyä Jee! Toinen luku alkaa tästä! Kanteen olen 70 prosenttisesti tyytyväinen, sivuun 37 en juuri yhtään.

D Sain piirrettyä tämän kuun sivujen tavoitemäärän täyteen, mutta koska kiireisimmät kuukaudet ovat vasta tulossa vuoden lopussa, ajattelin, että olisi hyvä tsempata ja piirtää vielä yksi sivu. Motivaatio kohdistui taas jonnekkin muualle: Huomasin ostaneeni kahdenvärisiä pimeässä hohtavia helmiä ja halusin tehdä niistä jonkun pokemonin. Nostalgiasyistä tähän valikoitui Ho-oh Pokemon Crystalista. Tästä tosin ei tullut ihan kauhean mairitteleva, erityisesti tuo kiero jalka häiritsee.

XD Myös mittasuhteet ovat vähän pielessä. Mutta no, mitäs pienistä. Tämmöisen tyylitellyn Twilight Sparklen sai omakseen yksi brony. Vielä tekeillä on Ghast niin ikään Minecraftistä, mutta se ei päässyt valmiiksi asti, kun valkoiset helmet loppuivat kesken.

Löysin tosi inspiroivan käsityöblogin ja sitä kautta syntyi pakottava tarve tehdä nukenvaatteita! Tässä siis tekemäni toppi ja hame.

Topista tuli vähän erilainen kuin olin suunnitellut, mutta tykkään siitä näinkin. Alaosaksi nyt piti vaan keksiä jotain, mutta ihan hauska kai tuokin on. Olisi jo hirveä hinku päästä julkaisemaan toista lukua~ Havaitsin semmoisen jutun, että jos pitää piirtää jotain pieniä kikkareita, vaikka ilmassa leijuvia terälehtiä tai leivänmuruja pöydällä, niin ihan mututuntumalta niitä on vaikea sommitella mitenkään harmonisen näköisesti. Auttaa, jos tiputtaa paperille pyyhekumin puruja ja työntelee niitä sormella senkaltaiseen asetelmaan, mitä hakee.

Ne kun ovat niin pieniä ja niitä on niin paljon, ettei voi hallita niitä kaikkia ja väkisinkin osa niistä asettuu sellaisiin kohtiin, mitä ei itse osannut ajatellakaan. Näin siis löytää useimmiten ne harmoniset kohdat. Veikkaan, että tässä on samanlainen ilmiö kyseessä, kuin vaikka monesti 3D-mallintaessa; ihminen itse koettaa asetella asiat liian täydellisesti, mikä saa lopputuloksen näyttämään epäaidolta.

Kun mukaan heittää vähän randomiutta, lopputulos paranee huomattavasti. D8 Mut jee, tämän jälkeen on enää yksi sivu ensimmäistä lukua jäljellä, ja sitten alkaa toinen luku!

Toivottavasti sillon ois jo lämmintä. Olipa virkistävää piirtää taas vaihteeksi balettiposeja. Ne ovat aika outoja ja aina välillä haastavia ymmärtää, koska pääasiassa olen harjoitellut eri asennoissa istuvia tai seisovia ihmisiä. Omituisuudessaan ne ovat varsin kiehtovia ja pakostikin anatomia ymmärrys kasvaa. Ja huh, viimein pääsin eroon Pamelan silmälaseista ja "lätsästä"!

Ne kekkoset vaan tuntuivat peittävän koko naaman, niin ettei sille saanut piirrettyä minkäänlaista ilmettä! XD Ja se hattu. En vaan ymmärtänyt sen muotoa. XD Saa nähdä, tullaanko "lätsää" enää näkemään. D Perfektionismi sanoi, että minun pitää tehdä Pamelasta realistinen ihminen, ja siksi en ajatellut piirtää häntä aina samoihin arkivaatteisiin.

Koitin saada niistä mahdollisimman suoralinjaisia ilman, että menisivät ihan laatikoiksi, mutta silti kokemattomuus paistaa noista aika selvästi. D Myös tuon alimman ruudun perspektiivin käsittäminen oli hankalaa. Turvauduin jälleen kerran 3D-mallinnusohjelman apuun ja käytin edellisen sivun ylimmän ruudun maiseman referenssivalokuvaa mallina. Oli siinäkin taas kikkailua kerrakseen! Mutta vituttaapahan vähemmän, jos täytyy piirtää tuota lokaatiota uudelleen.

Aika tyytyväinen olen tuohon toisen ruudun Susun ilmeeseen, eikä tuo kasvojen kulmakaan ihan kamala ole. Cherryssä välttelin aika paljon noita yläkulmien piirtämistä, kun en oikein tajua leuan ja kaulan väliin jäävää aluetta Tai siis sitä leuan alapintaa, mikä se nyt onkaan. D Tässä sarjiksessa sitä ei oikein pysty välttämään, mikä on hyvä oppimisen kannalta, mutta varjopuolena epämuodostumilta ei myöskään vältytä.

XD Olen yleensä todella huono-onninen, mutta silloin harvoin, kun onnistaa, niin onnistaa isosti! Olen jo pitkään etsinyt sopivankorkuista pöytää, ja nyt sen löysin! Kaikki pöydät ovat yleensä ihan liian korkeita, enkä tykkää siitä, kun jalat eivät yllä maahan istuessa. Tämä säädettävä kaunokainen oli kierrätyskeskuksessa tarjouksessa viiden euron hintaan!

ÖvÖ Vanha hinta oli näköjään ollut €: F Sen säätämiskahva oli kadonnut aikojen saatossa, mutta se oli jätetty juuri oikealle korkeudelle! Nyt on huomattavasti mukavampi piirtää! En oikein osaa sanoa, tuliko tästä sivusta hyvä. Luulen, että onnistuin välittämään Susun tunteen ihan ok: Mutta perkeleen Xirre meni ja korruptoi tuon ylimmän ruudun, niin nyt se näyttää omassa mielessäni ihan väärältä.

Ajattelin pikaluonnosvaiheessa, että tulee varmaan olemaan kivaa keksiä hahmoille teini-lookit, mutta jotenkin sitten olikin stressi ja kiire, eikä se ollutkaan kivaa. Huomasin myöskin, että tuollaisten hahmoille ahdistavien tilanteiden piirtäminen on hiukan masentavaa ja siksi vähän työläämpää. En ymmärrä miksi, sillä yleensä suhtaudun piirtovaiheessa hahmoihin todella objektiivisesti.

XD Tämän sivun portaat nimittäin tarjosivat aikamoisen loppuvastuksen! En ole millään tavalla arkkitehtuurin ekspertti, joten tukeuduin parhaaseen löytämääni referenssikuvaan, joka sattui olemaan hyvin yksinkertainen läpileikkauspiirros portaikosta. No, ensin tulostin referenssikuvan ja piirsin pääelementit valopöydän avulla läpi.

Ihmettelin, että miten tämä rappu on näin kummallinen, miten tätä nyt pitäisi tulkita? Ajattelin, että olen vain kokematon näissä jutuissa, ja kysyn kohta neuvoa viisaammalta, kunhan saan tämän valmiiksi. Menin sitten takaisin koneen ääreen, jossa oli auki se tulostamani dokumentti. Olin piirtänyt rapun väärin päin!

XD Miten tämmöistä voi edes sattua? En vaan ymmärtänyt, mitkä kaiteet menivät minkäkin taakse tai eteen. Tein portaikosta jopa pikaisin 3D-mallin hahmottaakseni sen paremmin. Lopputuloksena syntyi portaikko, josta ei päässyt kulkemaan, koska ristiin rastiin menevät kaiteet blokkasivat kaikki kulkureitit. XD Oli sellainen fiilis, kuin olisi vahingossa piiränyt M.

D Vasta seuraavana aamuna olin tarpeeksi täysjärkinen korjaamaan sen. Hitto, olisin vain halunnut piirtää yhtä huonetta, jonka tein ensimmäisestä lukua varten. Sen mallintamiseen meni paljon aikaa. Onneksi sen vuoro tulee vielä uudestaan~ On ollut hankalaa keksiä toiselle luvulle kantta. I Yksi simppeli idea on jo, mutta tuntuu, että pitäisi tähdätä korkeammalle D Seuraava sivu ilmestyy 4. Sivu 29 ja vuorosanojen synnystä Pahoittelut julkaisun viivästymisestä! Olin matkoilla, niin en päässyt koneelle.

Mutta nyt kun on rahat tärvätty, ei ole taas pitkään aikaan tarvetta lähteä kotoa. XD Aloitan sarjakuvan teon yleensä niin, että hahmottelen seuraavan kohtauksen kokonaisuudessaan.

Elikkä piirrän vain sutaistuja ympyröitä siihen, missä hahmojen päät noin suunnilleen ovat ja hahmottelen niihin kohtaukseen sopivat ilmeet. Vuorosanoiksi tungen vain jotain, minkä tyyppistä settiä hahmojen siinä kohdassa kuuluisi sanoa. Yleensä se on jotain todella hirveää paskaa.

D Sivu 29 on siitä erityinen, että sen kehitysprosessista säilyivät tallessa nämä erityisen kornit sananparret. D Tuuli sanoi alunperin: Elämäntapasi estävät sinua elämästä 'periaatteittesi' mukaan! Voi tätä ironian määrää! XD Joskus vain valaistun siitä, millä tavoin ihmiset pyrkivät käyttäytymään tietynlaisissa tilanteissa, tai vaihtoehtoisesti, miten he eivät ainakaan käyttäytyisi.

D Ei hemmetti, nyt on luvun viimeinen sivu rasteroitavana! Jaaa nyt on taas maa valkoisena! No, tätä se varmaan on juhannukseen asti, niin kuin viimevuonnakin.

XD Toivottavasti ainakin kesä olisi lämmin. Ehkä tämä vielä joskus valmistuukin. XD Olen alustavasti suunnitelut, että lukuja tulisi viisi tai kuusi. Saattaa tulla enemmänkin, riippuen siitä, miten tapahtumat jaksottuvat. Arviota kokonaissivumäärästä en siltikään osaa tehdä, mutta ainakin yli on varma. Kuten otsikosta voi päätellä, esille nousivat taustat. Suurin osa taustoistani on tylsiä tai olemattomia. Vaikka olen tehnyt 3D-mallin Tuulin asunnosta, jota tässä onkin tullut paljon piirrettyä ei se tarjoa kovinkaan mielenkiintoisia kuvakulmia.

Samoin mallinsin pukuhuoneen, mutta aika yksitoikkoinen sekin on. Eli, paitsi että taustoihin olisi saatava lisää kiinostavia yksityiskohtia, myös lokaatioita olisi kehiteltävä vähän jännempään suuntaan. Aina se ei tietenkään ole mahdollista, tai ainakaan kovin helppoa. Mutta, katsomma mitä voimma tehä. Olen huomannut, että kovan piirtorutistuksen jälkeen tarvitsee pitää vähän taukoa. Siksi otin viime kuun vähän rauhallissemmin, ja asetin tavoitteeksi vain yhden sivun.

Näin muuton jälkeen on vaikeaa löytää taas sitä piirto-vaihetta. Yritin eilen piirtää uutta sivua, mutta saakeli, että piti taas palata alkutekijöihin. D Eihän se sinällään paha juttu ole, mutta jotenkin silti toivoin, että piirtäminen olisi sujunut kuin vettä vaan. Tietysti tässä varmaan vaikuttaa ympäristönmuutoskin D Siitä on nyt tullut Steamiin HD remake, jos jotakuta kiinnostaa.

Mietteitä sivusta 22 En ole koskaan ollut kauhean hyvä tekemään hahmoille ilmeitä. Yksi syy tähän kivikasvoisuuteen on varmaankin se, että Disney-elokuvissa minua ärsyttää suunnattomasti joidenkin hahmojen yli-ilmeily ja -elehtiminen.

Siksi hahmojen naamojen solmuun piirtäminen tuntuu siltä, kuin pilaisin ne. Piirtohetkellä se tuntui todella äärimmäiseltä ilmeeltä, mutta kun sitä katsoo nyt, niin voisi se ehkä olla vielä vähän äärimmäisempi. XD Toisen ruudun Tuulin pää näyttää oudolta, kroppaan sopimattomalta.

Tuo outo pilkkukuume Tuulin vaatteissa johtuu siitä, että eri rasterit menevät limittäin, kun kuvaa pienennetään. Printtiversiossa, jota teen tässä samalla, tätä ongelmaa ei ole. Ruudusta tuli jotenkin tasapainoinen ja siitä on helppo nopealla silmäyksellä tajuta, mitä siinä on. Yleensä harmaan eri sävyt tekevät ruuduista lättänöitä ja vaikeaselkoisia. Pahiten failasin ehkä elokuussa; silloin sain aikaiseksi vain yhden sivun, vaikka tarkoitus oli pyöräyttää kolme.

Parhaita kuukausia olivat heinäkuu, syyskuu, lokakuu ja joulukuu neljällä sivulla. Nyt kun katselen noita vanhoja sivumääriä, niin tuntuu tosi oudolta, etten ole jaksanut piirtää sen enempää. Varsinkin vuosien ja tulokset tuntuvat surkeilta; loppepeleissähän piirsin kumpanakin vuonna vain 6 sivua.

D Loput piirsi Usagi. Mitä veikkaatte, että sarjakuvassa tulee tapahtumaan? Pistääkö jokin tyylillinen seikka silmään? Lupaus vuodelle Tuntuu, että sivumäärä olisi voinut olla vähän suurempikin, jos en olisi lusmuillut alkuvuotta. Siksi uskallankin ottaa nyt tavoitteekseni 36 sivua, ja epärealistiseksi tavoitteeksi Lisäksi haluan nyt viimein tehdä sen joulukalenterin!

D Alustavasti olen miettinyt, että joka kolmas päivä tulisi uusi sivu. Eli 8 sivua joulukuussa! Muina päivinä olisi sitten jotain muuta sälää, kuten strippejä ja luonnoksia. Hyvää uutta vuotta kaikille! Vaikka Grand jetén tarina onkin vielä vasta käynnistymässä, niin haluaisin tietää, mitä mieltä olette siitä tässä vaiheessa? Tuleeko mieleenne jotain tyylillisiä asioita, joita pitäisi parantaa? Ensi vuonna sarjakuvassa tullaan näkemään muutakin toimintaa, kuin vain kahvipöytäkeskusteluja. D Tulee olemaan tosi jännää päästä piirtämään toista lukua.

Ja muistakaahan tulla vilkaisemaan kuluneen vuoden katsaus uudenvuoden päivänä, eli 1. Ooh, näin joulun aikaan on kivaa, kun monissa seuraamissani blogeissa ja vlogeissa on meneillään joulukalenteri!

ÖwÖ Melkeinpä joka joulukuu olen miettinyt, että olisi kivaa pitää täälläkin joulukalenteria, mutta Mutta vituttaisi kyllä, jos ei! Joo, tämä sivu ei ehkä ole se kaikkein onnistunein Moni asia häiritsee niin, että on laitettava silmiin tippoja!

XD Innostuin pitkästä aikaa neulomaan. Tai no, se on ollut hyvä tekosyy vältellä piirtämistä. Sain eilen valmiiksi sivun, jossa oli yksi hemmetin vaikea ruutu, ja sen jälkeen neulomisintokin katosi kummasti. D Yllättävää kyllä, olen pysynyt ihan aikataulussa, mitä sivujen piirtämistavoitteeseen tulee.

Vielä tässä kuussa pitäisi pinnistää neljä sivu. I Oh, ja pian tulee veronpalautukset! Minä ajattelin viimeinkin hankkia sen uuden kameran! Hehkutusta pelisarjasta Heroes Rise Oletan, että kovin moni teistä ei varmaan ole kauhean kiinnostunut länsimaisesta supersankankari viihteestä?

Nyt tuli vastaan kuitenkin sellainen trilogia, että on pakko hehkuttaa! Kyseessä on Choise of Gamesin Heroes Rise. Pelisarja on todella laadukkaasti kirjoitettu monivalintatekstiseikkalu.

Todellakin vähän eri kaliiberia kuin Sakuran Absurdoimaa-tekstiseikkailu. D En ole aiemmin pelannut ns. Odotin, että peli olisi tyyliin: Tarinan alkupuolella sai luoda oman hahmonsa. Sai valita muun muassa hahmonsa sukupuolen, nimen, seksuaalisen suuntautumisen, sankarinimen ja -asun. Ensimmäisessä osassa alettiin luoda uraa sankarina, toisessa jouduttiin sankarien tosi-tv: D Pelissä oli paljon hyvin kirjoitettuja hahmoja, ja kun viimeinen osa oli pelattu loppuun tuli sellainen samanlainen orpo olo, kuin Pottereiden lukemisen jälkeen: Juuri se, että hahmonsa sai luoda, valita miten tunsi mistäkin eteen tulevasta asiasta ja miten asioihin reagoi, sai tuntemaan, että todella on osa tarinaa ja sen maailmaa.

Eli, vaikka perinteinen supersankarimättö ei niinkään kiinnostaisi, hyvän tarinan nimissä suosittelen silti tutustumaan pelisarjaan! Voin kuitenkin paljastaa, että kyllä tämä etenee muunkinlaisiin tapahtumiin! XD Tässä nyt on ollut meneillään pieni suvantokohta, mutta pian Tuli joistain kuvista vähän kehnoja, kun tällä 10 vuotta vanhalla pokkari-kameralla ei saa otettua tärähtämättömiä kuvia kuin kirkkaassa auringonvalossa.

Ja kirkkaassa valossa yksityiskohtia on vaikeaa erottaa. I Näistä tuli ihan kivat, ehkä vähän selvemmiksi voisin korostaa noita muotoja. Laukusta tuli mielestäni todella kivan näköinen punaisena!

Olisin halunnut niihin vähän sellasen hopeaisen häivähdyksen, joten tulostutin ne käyttäen Shapewayssin metallic plastic-materiaalia. Korvikset jäivät vähän rakeisen oloiseksi, kun taas odotin vähän tasaisempaa lopputulosta.

Materiaali osoittautui myöskin hauraammaksi kuin muut testaamani muovit; toisen korviksen tappi murtui juuresta. Ehkä tähän olisi sopinut paremmin materiaalin polished-versio? Liittyen Neferalleni tuo nukke taustalla keksimään taustatarinaan piti väkertää tuommoinenkin härveli. Kutsuttakoon sitä nyt vaikka artifaktiksi.

D Ajattelin testata tuolla mallilla seuraavaksi värillisen hiekkakiven tulostamista. Ö Pelotti kyllä työntää korviksen tappi nuken pään sisään, mutta yllättävän kestäviltä vaikuttivat! Huomasin, että värillisillä polished-materiaaleilla tulostaminen tekee lopputuloksesta kiiltävämmän ja ehkä vähän jämäkämmän, mutta tulostuskerrokset näkyvät paremmin. Vähän jäi löysänoloiseksi, mutta enemmän olisi vituttanut, jos olisi tullut liian tiukka.

D Yksityiskohdat jäivät ehkä vähän sameiksi. Paksunsin myös tämän laukun olkahihnaa. Valokuvatessa tuli uusi idea: Nyt päivänvarjostakin tuli huomattavasti kestävämpi.

Eikä enää piikit lerpsota! XD Nyt kun jostain vaan saisi silkkipaperia Muutamat näistä ovat jo myynnissä meikän Shapeways-kaupassa!

Käykää toki kurkkaamassa ja napatkaa matkaan, jos siltä tuntuu. Toiset hahmot onnistuu piirtämään ihan heittämällä ja sitten toisia ei saa onnistumaan millään.

Kun kokeilee seuraavana päivänä uudestaan, niin piirtää sen saman hahmon juuri samalla tavalla päin vittua! Se voi tapahtua minkä hahmon kohdalla tahansa. Kyse ei ole siis designin monimutkaisuudesta, sillä joskus monimutkaisimmat hahmot onnistuvat kerralla hyvin, mutta simppelimmät eivät sitten millään. Väkisinkin tulee sekasikiön näköisiä. Korjasin ongelmat vanhoista malleista ja monta uuttakin koeyksilöä on tulossa.

D Paketin pitäisi saapua kuun puolen välin jälkeen, joten hyvällä tuurilla voisin postata aiheesta kolmannen osan seuraavan sivun ilmestymisen yhteydessä, eli Ollan mietitty Xirren kanssa tässä vähän aikaa sitten, miten sarjakuvan tekoa voisi nopeuttaa.

Jokaisen sivun kohdalla vaiheita on kaksi; piirustusvaihe ja kuvankäsittelyvaihe, jossa sivu mm. Käsittelyvaihetta on vaikea lähteä lyhentämään. Sen metodit ovat hioutuneet siinä määrin, että prosessin nopeuttamiseksi pitäisi löytää jokin aivan uudenlainen työskentelytapa. Sen sijaan piirustusvaiheessa olisi nopeuttamisen varaa, mutta ainoa tapa on vain jatkaa harjoittelua ja tulla nopeammaksi piirtäjäksi.

D Mutta hänen mielestään jälki on alkanut olla tasalaatuisempaa. Mitä mieltä te olette? Usein sivun juuri valmistuttua tuntuukin, että: En vain huomaa jotain, mikä on vielä kesken Silloin voisin julkaista sivun joka viikko! Ehkä äärimmäinen tavoite voisi olla , koska silloin voisin julkaista kaksi sivua joka viikko! Sivu 12, random "kauhu"video ja mietteitä Tällainen sivu tälläkertaa! Piti mallintaa Tuulin asunnosta ihan oma skenensä, että saan yksityiskohdat ja perspektiivit oikein.

Ja koska en ole kauhean hyvä käsittelemään rigattuja malleja, syntyi tällainen "kauhu"video. D Nyyh, tussini tekevät kuolemaa, enkä tiedä, mistä täältä tuppukylästä saisi uusia samanlaisia! Lienee varmaan helpompi tilata netistä.

Ostin kuitenkin toisen merkkisiä tusseja, joista lähtee ihan järkyttävän paksu jälki. Joten seuraavilla sivuilla voi olla tavallista kökömpää laatua. I Kiinnostaisi myös kokeilla, millaista jälkeä saisi, jos piirtäisi sivun A3-paperille. Hyvänä puolena olisi se, että naamat saisi piirrettyä tarkemmin, mutta huonona puolena olisi eksponentiaalisesti enemmän työtä! Tulosteet saapuivat jumalattoman isossa paketissa, joka oli täynnä ilmatyynyjä ja kuplamuovia.

Laukku onnistui muuten hyvin, mutta jostain syystä sen sisäosat olivat täyttyneet muovista ja etuosan reiät olivat umpeutuneet. Osaan vähän veikkailla, mistä moinen johtuu, eli pitänee korjata se seuraavassa versiossa. Laukun olkahihnoista tuli aivan todella ohuet ja hauraan oloiset. Niitäkin lienee syytä paksuntaa. Tämä laukku onnistui juuri niin kuin pitikin! Jännä huomata, että tähtikuvio on laukun keskellä aavistuksen verran epäselvempi, mutta muuten se on ihan kiitettävän skarppi.

Korvis-kokeilustani tuli ihan säälittävän pieni! D Olin mittaavinani tapin halkaisiaksi yhden millimetrin, mutta lopputulos oli sitä kapeampi. Itse koru-osuudessa oli vähän kolmikulmaisuutta, vaikka yksityiskohta oli häviävän pieni. Simpukkakorvis onnistui mielestäni ihan hyvin, vaikka Shapeways ilmoitti, että sen onnistumisprosentti oli 0.

Joo, päivänvarjo ei sitten mennyt ihan putkeen. D Olin ilmeisesti laittanut sen huonoon tulostuskulmaan 3D-koordinaatistossa.

Ei auta, kuin ottaa opikseen. D Osa 1 Seuraava sivu ilmestyy 8. Olen mallintaunut tässä pitkin vuotta nukkekokoisia 1: Tein tilin Shapewayssiin, jossa voi 3D-tulostuttaa omia ja muiden käyttäjien malleja. Ensimmäiset versiot malleistani ovat nyt menossa 3D-tulostettaviksi!

Viulun muodon inspiroimana väsäsin tämmöisen. Entien toivon, että juuri tämä tulisi onnistuneena perille. Sain tähän idean yhdestä Blender Cookien tutoriaalista. Tein sen Monster High nuken mittojen mukaan. Halusin tehdä toisenkin korviksen, vähän esittävämmän. Olen halunnut jo pitkään nukkekokoisen japanilaishenkisen päivänvarjon, mutta ajatus hammastikuista askartelemisesta karmii selkäpiitä!

Jos tämä onnistuu, niin ei tarvitse, kuin läntätä joku kangaspala päälle, niin valmista on! Sainpahan uuden sivun julkaistua! Piti vähän siivoilla, kun meinaa sivutila paukkua. D Yksi suurimmista tilasyöpöistä oli Sakuran kuolaamaa-peli , joten siirsimme sen Google Driveen. Saatiin vapautettua ihan kivasti lisää tilaa, mutta se ei riitä ikuisesti. Pitänee varmaan kohtapuoliin alkaa availemaan kukkaronnyörejä ja ryhtyä maksavaksi asiakkaaksi Arkulle. D Seuraava sivu pöllähtää Ensimmäinen ruutu onnistui mielestäni yli odotusten!

Voiko sanoa, että ali odotusten? XD Kyllä tuo tavoitteen asettaminen on pistänyt kummasti tulta perseen alle. Ei pitäisi varmaan hehkuttaa tässä vaiheessa, mutta nyt on jo yksi sivu varastossa! Tavoite tälle vuodelle nyt jo!

Tajusin tässä vähän aikaa sitten, että olen piirtänyt tänä vuonna jo 13 sivua. Grand jetén aloittaminen kyllä hämää kummasti; on helppo unohtaa piirtäneensä kuusi sivua Cherry M. Koska alkuvuodesta en tiennyt yhtään, pääsenkö aloittamaan uutta sarjakuvaa suoraan Cherryn jälkeen ja tuleeko sitä piirtäessä taukoja sen takia, ettei juonta ole kehitetty tarpeeksi pitkälle, en ole kirjannut sivujen valmistumista ylös yhtä tarkasti kuin viime vuonna.

Kuitenkin tässä vaiheessa voisi olla hyvä asettaa jonkinlainen tavoite. Viime vuonna sain piirrettyä 32 sivua, joten tänä vuonna aion piirtää 33 sivua! Eiköhän siinä ole haastetta kerrakseen, kun huomio, että aikaa on kuusi kuukautta piirrettävänä 20 sivua. D Ja viime vuonna sattui myöskin se kuuden sivun ihme tammikuussa. Ja tietenkin se, että simppelimmän sivun kohdalle sattuessa voisin julkaista sen yhdessä vähän tapahtumarikkaamman sivun kanssa.

Nyt sen pitäisi toimia niin kuin ennenkin. Tämä hyrskynmyrsky sai alkunsa Siitä voi lukea lisää edellisestä merkinnästä.

Tästä syystä sivut eivät latautuneet sunnuntai-iltapäivän jälkeen, mutta katkon venyessä pyysin Arkun väkeä siirtämään sivut toiselle palvelimelle. Lisätessäni uutta sivua huomasin, että sarjishan on ihan random järjestyksessä! Jotain siis taisi mennä pieleen uudelle palvelimelle siirryttäessä.

Tutkimme asiaa ja koitamme saada sarjiksen taas loogiseen järjestykseen jos siitä edes on mitään hyötyä Cherryn kohdalla! Eli hämmentäviä asioita saattaa ilmetä, mutta koittakaa olla välittämättä. D Uutta sivua koittaa ilmaantua Harmittaa vähän, kun en ehtinyt sen suuremmin pelaamaan, mutta koukuttavalta vaikuttaa.

D Voisin kuvitella, että pelistä tykkäävät ne, jotka nauttivat Pokemon-peleistä ja joita ei häiritse se, että Digimon on kopio Pokemonista. Ja uutta sivua pukkaa! Grand jetéstä tulee jatkuvasti uusia välikansi-ideoita. Cherryn kanssa vastaavaa ei todellakaan tapahtunut, vaan kaikki kannet on enemmän tai vähemmän väkisellä väännettyjä. Myöskin strippi-ideoita on kertynyt jo ihan kivan kokoinen määrä. Vielä kun olisi aikaa ja motivaatiota toteuttaa ne.

Onneksi tämä sivu ei ollut kovinkaan haastava, joten se valmistui ajoissa! Eihän siitä tullut paskaakaan! Aina, kun yritin maalata jotain värialuetta, tyhjästä ilmestyy jokin randomväri ja pilaa kaiken. Se tahraa joka paikan, eikä meinaa lähteä millään irti. Pitänee katsoa muutama tutoriaalipätkä, josko sitä saisi edes vähän käsitystä, miten noita värejä kuuluu käyttää. Syytän tästä Pokemon X: Joten pitemmittä puheitta, menkää lukemaan, niin minä menen pelaamaan!

Uusi sarjakuva Grand jeté! Ja tietenkin uusi sarjis potkaistu käyntiin! Mutta sen sijaan ykkösluvun kansi on paikoillaan, samoin ensimmäinen sivu! XD Vaikka vaikeahan tuosta varmaan on vielä mitään sanoa? Uudesta ulkoasusta sanottakoon sen verran, että se tulee jatkossa kehittymään ja pyrimme pantantamaan ja selkeyttämään sitä.

Kun aloitin sarjakuvan piirtämisen, olin kauhuissani. En olisi ikipäivänä ryhtynyt siihen ilman Usagin suostuttelua. Tiesin, että nettiin on helppo laittaa asioita, mutta niitä voi olla mahdoton saada pois sieltä.

Siksi perfektionismini kasvoi aivan uskomattomiin mittasuhteisiin ja blogiin kirjoittaminen tuntui kammottavalta. Ja tästä syystä blogiin kirjoittamani alkupääntekstit ovatkin niin noloja.

D Kommentteihin vastaaminen oli vaikeaa, ja se on vaikeaa vielä nykyäänkin. En haluaisi aina sanoa vain "Kiitos, Kiva, Mukava", jne, vaan kyetä keskustelemaan monipuolisesti. Olen ihan paniikissa usein sen kanssa, että mitä nyt sanon, kuulostaako tämä jotenkin loukkaavalta erikoiskykyni kun on suututtaa ihmiset tahtomattani tai typerältä.

Mutta älkää käsittäkö väärin, kommenttinne ovat aidosti ja oikeasti piristäneet, antaneet lisää virtaa sarjakuvan tekoon ja opettaneet kommunikaatiotaitoja. D Eli ne ovat hyvin, hyvin tärkeitä. Ja toivon, että niitä tulee jatkossa paljon lisää! Osasin jo ennen sarjakuvan aloittamista piirtää yksittäisiä hahmoja melko hyvin.

Yksi sarjakuva sivu tuntuikin valtavalta haasteelta; ajattelin jokaisen hahmon sellasena yksittäisenä hahmona, joita piirsin. Niiden huolellisesti piirtämiseen meni se tuntia. Ja totta hitossa nyt oli piirrettävä paremmin kuin koskaan; nämä sivuthan olivat menossa nettiin, kaikkien nähtäville! Kuvitella saattaa, miten uuvuttavia ensimmäiset sivut olivat. Olin myös täysin varma, että ensimmäiset kymmenen sivua nyt ainakin haukutaan maanrakoon, koska jälkeni ei yllä eikä ole koskaan yltänytkään mihinkään Arina Tanemuran tasolle.

Olin ihan oikeasti yllättynyt, kun ensimmäinen kommentti olikin positiivinen! Pitkään vapisin kauhusta, kun näin, että kommentteja oli tullut. Minua ei vihattukaan tosimaailman tapaan, vaikka ihan hyvin tiesin, että internet osaa olla julma paikka.

Pikku hiljaa pelko alkoi kadota ja tilalle tuli innostus! Olen aina ihan todella innostunut, kun näen uuden kommentin. Enkä odota pelkkää positiivista palautetta; minua ilahduttaa, että jollakin on jotain sanottavaa tuotoksiini liittyen! Sitten jossain vaiheessa Xirre sanoi, ettei jokaisen ruudun tarvitse olla taideteos, vaan sarjakuva kokonaisuudessaan on se teos. Se jäi mieleeni kummittelemaan ja sitten siirryin vähän simppelimpään ja nopeampaan tyyliin.

Se tapahtui juurikin sivulla En enää etsinyt jokaiselle hahmolle erikseen rasteria, vaan aloin rasteroimaan useampia alueita samalla rasterilla. Sakuran tukan kiiltojen värkkääminen oli liian aikaa vievää, joten vähitellen nekin jäivät pois. Täytyy sanoa, että alussa oli myös todella vaikeaa hahmottaa ihmisen anatomiaa. Mutta sen jälkeen, kun olin koulussa mallistanut ihmisen polygon polygonilta, ymmärsin paljon enemmän.

Pystyin myös mallintamaan ympäristöjä ja säätämään ne sopivaan perspektiiviin. Uuvuttavaa alussa oli myös kaikkien niiden asentojen opettelu. Mutta sitä mukaa kun niitä opetteli, sitä enemmän niitä jäi varastoon. Kun olin kerran piirtänyt käden esimerkiksi nyrkkiin, seuraavalla kerralla se onnistui jo nopeammin. Ja koko sarjakuvan piirron ajan näitä asentoja kertyi muistiin. Kehon mittasuhteitakin piti miettiä alussa tarkkaan ja mittailla yhtenään.

Mutta ymmärrys niistäkin kehittyi yllättävän nopeasti! Oli siis aina pieni ihme, että sivu todella tuli valmiiksi. Jossain toisen luvun lopun tienoilla se alkoi muuttua ihan normaaliksi asiaksi, että sivuja valmistuu. Jossain sivun 65 tienoilla sarjakuvan teko alkoi tuntua asialta, mitä nyt vaan teen. Ehkä muuttui eräänlaiseksi elämäntavaksi? Hahmot En olisi osannut kuvitella, että hetken mielijohteesta luoduista hahmoista tulisi niin yllättävän tärkeitä. Ne tuntuivat kehittyvän pikkuhiljaa tarinan edetessä, ainakin minun päässäni ne alkoivat muuttua vähän syvällisemmiksi.

Aloin myös oppia heijastamaan hahmon persoonallisuutta tämän ympäristöön. Esimerkiksi Sakuran vessaan s. Mitään varsinaista suosikki- tai inhokkihahmoa minulla ei ollut enää loppuvaiheessa. Alussa tykkäsin eniten ehkä Riinasta, koska se oli helpoin piirtää ja tiesin tarkimmin sen luonteen. Asia, mitä en osannut odottaa, mutta joka on ollut todella antoisa, on nimenomaan teidän lukijoiden erilaiset näkemykset ja kokemukset. Olen useamman kerran yllättynyt, kun joku on kertonut nauraneensa katketakseen jollekin sarjakuvan tapahtumalle, jota en tarkoittanut vitsiksi.

D Tai vastaavasti kertonut, että jokin, joka mielestäni toimii, ei toimikaan. On ollut jännittävää löytää erilaisia näkökantoja. X3 Eikä sarjakuva olisi syntynyt tietenkään ilman Usagia, hänen ansiostaan sarjakuvaan tuli myös hahmoja, joita en itse olisi osannut luoda. Niin ja haluan vielä lopuksi kiittää 3DO: XD No niin, nyt kun olette lukeneet tämän, haluaisin kuulla mielipiteenne ja arvionne. Sivun viimeisen ruudun piirtäminen oli kamalaa.

Referenssikuvia etsiessäni jouduin ensimmäistä kertaa elämässäni laittamaan Googlen kuvahausta Safe Search-toiminnon päälle! Kun piirsin Sakuraa, kuuntelin samalla Lordia. XD Lordilla taitaa olla jonkinlainen kauhua lieventävä vaikutus minuun. Katsoin nimittäin kerran aivan jäätävän zombielokuvan ja sen jälkeen piti katsoa Dark Floors Lordin elokuva , jottei enää pelottaisi niin paljoa.

D No ok, eihän kuvassa mitään gorea näy, mutta koko ajatus tuosta tapahtumasta itsessään on minusta helvetin kuvottava. Voi helvetti, että oli tuskaa piirtää tuota sisätilakuvaa. On ollut nyt pidemmän aikaa sellainen pelinteko fiilis. Pitäisi varmaan jatkaa jotain miljoonasta mallinnusprojektista, että sen saisi lähtemään. No, ei auta, oksennusta pidätellen töihin vaan, mutta sitä ennen tursotan teille luettavaksi uuden sivun.

D Mietiskeltiin tuossa Xirren kanssa, että voisin alkaa piirtämään strippejä Cherryn loputtua ja uuden sarjiksen rinnalla.

Minua kun vähän hirvittää tuo genren vaihto, niin tänne tulisi edes jotain huumoripitoista uutta luettavaa. Nyt on epilogin ensimmäinen sivu luettavissa. Mielestäni viidennen luvun kansi onnistui ihan kivasti. En osaa päättää tykkäänkö siitä vai kolmannen luvun kannesta enemmän. Sivu 92 puolestaan ei kuulu omiin suosikkeihini, siitä tuli aika kammottava!

En ole vieläkään saanut piirrettyä viimeistä sivua! Nyt pitää kyllä haastaa itsensä ja koittaa ehtiä tehdä se vielä tämän kuun puolella. Jeah, siinä oli varsinaisen päätarinan viimeinen sivu. Sitten vuorossa onkin epilogi. Senpä takia tilasin itselleni uuden urheilupaidan tämmöisellä printillä. Huomatkaa myös designin kuvaus, sekin on varsin osuva, mitä liikunnalliseen kyvykkyyteeni tulee. Minulla on tänään vähän ylivilkas päivä. Epärealistinen tavoite 43 luonnollisesti ei.

D Ei Cherryssä olisi edes ollut niin paljoa piirrettävää enää. X3 Mutta kaikenkaikkiaan tulos oli ennätyksellisen suuri.

Pidin myös kirjaa, kuinka monta sivua piirrän kuukaudessa. Tuotteliain kuukausi oli tammikuu kuudella sivulla. Paskimmat kuukaudet puolestaan olivat helmikuu, lokakuu, marraskuu ja joulukuu yhdellä sivulla.

: Myyn homo pikkuhousuja amateur sex blog

Myyn homo pikkuhousuja amateur sex blog Paras hyrräkela homo g pisteen stimulointi
ASS HOMO TO MOUTH SEKSIÄ TALLINNASSA 286
Gay kuopio chat ilmainen sexi video 977
Myyn homo pikkuhousuja amateur sex blog Hotpojat tampere hieronta homo sex
MIES ETSII MIES VIIHDELINJAT GAY Porno homo hierontaa seksiä tallinna
Gay kalun syvyys soumi porno toukokuu THAI HIERONTA LOVIISA AMATEUR FUCK SELFIE, Funky sex Hd video sex Alastomia miehiä porno putki ja vapaa homo porno musta näyte sivustoja Nukke. malmi mitä poikaystävälle ystävänpäivälahjaksi vauvakuume blogi alastonkuvat suomi myyn pikkuhousuja netissä pillua ilmaiset porno. Nrt babes sex alastonsuomi haku suomenkielistä pornoa homo seuraa suomi24 posti Nrt amateur sex blog wilmaespoo bb minna tissit rakel liekki sex vittua myyn pikkuhousuja live chat nuathai käytetyt pikkuhousut sukkahousu kuvia thai . marraskuu ent ilmaista seksia e-kontakit lataa dna puheaikaa tästä turkku sex easy fit fi finkino homo kuvat pussy magnet es sinkut sexi videoita thaimaa naiset vantaa thai hieronta lauttasaari easyfit keskustelu äiti poika sex oprin blogi pori treffit forssa pikkuhousut myy halpa puhelinseksi yöpyminen helsingissä.

Myyn homo pikkuhousuja amateur sex blog

Myyn homo pikkuhousuja amateur sex blog