Mies etsii läski kalu homoseksuaaliseen

Aina olen pitänyt saman sukupuolen edustajien seksiä jotenkin luonnollisena asiana. Odotin että tässä puhuttaisiin miehen aivoista, mikä siellä muuttuu kun mies valitseekin miehen. Se olisi mukava tietää. D En tiedä oliko tosissaan kirjoitettu, mutta kiitos nauruista: Vaikka ihmisnaarailla on piilo-ovulaatio, eli se hetki milloin on hedelmöityskykyinen, ei näy ulkopuolisena ominaisuutena kuten "puna pers-epaviaaneilla", niin naisellakin on vain n.

Tämä on 14 vrk ennen kuukautisten alkua. Ikävä kyllä e-pillereiden syöminen sekottaa naisen luonnollisen himon, koska ne saavat elimistön kuvittelemaan olevansa jo raskaana, milloin ei tietenkään tarvitse lisääntyä enää. Se saattaa olla syynä siihen miksi usein naiset eivät ole yhtä halukkaita seksiin kuin miehet. Saattaakin olla että tästä syystä yliseksuaaliset miehet ovat valmiita seksiin ihan kenen tahansa myös homon kanssa koska e-pilleriöttömiä siis himokkaita naisia on liian vähän. Italiassahan homo ei ole se mies jolta otetaan suihin, ainoastaan se mies joka ottaa suihin.

Ne miehet jotka ovat naismaisia homoja, saattavat olla sitä siksi että kaikki sikiöt ovat aluksi naaraita siis naispuoleisia ja vasta kun ihmissikiö saa tarpeeksi mieshormoonia, siitä tulee mies. Jos äidin hormooni tuotanto on sekaisin, urossikio jää ilman riittävää testosteronia, eli siitä tulee naaras.

Siis naismaisen homon aivot ovat naisen aivot ja siksi ne kiihottuu miehestä kuten oikea nainenkin kiihoittuisi. Lesboilla saattaa olla kyseessä liiallinen testosteronin tuotanto, joka saa ne himoitsemaan naista. Useat lesbot ovat kertoneet että kun he ovat tuleet raskaaksi tai saaneet hormoonihoitoa, he ovatkin alkaneet himoita miehiä. Koska naishormoonia eli estrogeeniä paljon omaavat naiset ovat herkempiä esim. Siitä voi johtua se että homot usein pillahtavat itkuun, kuten muutkin naiset. Kun taas normaalit hetero miehet eivät itke paitsi jos Suomen jääkiekkojoukkue häviää Ruotsille ; Eli homoudesta tai lesboudesta voisi "parantua" hormooni hoidoilla?

Ai niin ne miehekkäät yliseksuaaliset homomiehet ovat homoja vain siksi että homoilta he saavat enemmän seksiä kuin naisilta, koska edes naismaisten homojen ei tarvitse koskaan syödä e-pillereitä, kun eiväthän ne voi tulla raskaaksi eli ne haluaa seksiä enemmän ja useammin kuin e-pillereitä popsivat naiset.

Tällä hetkellä tiedetään se, että homomiesten aivoissa on rakenteellisia eroja heteromiehiin verrattuna. Eräiden tutkimusten mukaan yksi seksuaalisuuteen voimakkaasti vaikuttava aivojen osa» on homomiehillä pienempi kuin heteromiehillä. Eli hypotalamuksen etuosa on homomiehillä pienempi kuin heteromiehillä. Heteronaisilla se on vielä pienempi. Naismaiset homomiehet ovat heteromiehen ja naisen välimaastossa. He eivät ole täysin miehiä mutteivät ihan naisiakaan aivoiltaan.

On todettu, että raskausvuorokausina Homo seksuaalisen suuntautumisen voisi selittää raskaudenaikainen hormonien vaikutus sikiön aivojen erilaistumiskehitykseen. Seksuaalikäyttäytymiseen vaikuttava hypotalamuksen etuosa on heteromiehillä kaksi kertaa kookkaampi kuin homomiehillä tai naisilla. Tutkimukset osoittavat homoseksuaaleilla esiintyneen jo lapsena biologis-anatomisen sukupuolensa vastaisia kokemuksia. Siis jo lapsena ennen murrosiän hormonaalisia muutoksia, aivot olivat muokkautuneet erilaisiksi.

Jos muhun lisättäisi estrogeenia, kuolisin yliannostukseen ilman minkäänlaista kiinnostusta miehiin. Ottakaa yksi plussa pois, luin ensin vain alun, jossa oli biologisia tosiseikkoja, mutta sitten lähti täysin pseudotieteen alueelle.

Luultavasti sitä evoluutiopsykologiaa tai jotain biopsykologiaa, ei oikeaa biologiaa. Sitä paitsi logiikkakin pettää näissä miehen vartalon naismiehissä. Jos aivot "naisen", luulisi että halutkin, sillä sieltä "säätelyalueilta" aivoista ne halut lähtevät Tieteellinen päättely syy- ja seuraussuhteineen on vielä kesken tässäkin. Mistä tietää, vaikka kyse olisi epigenetiikasta. Siis jos tiedät, mitä se tarkoittaa. Yksilöistä on muutenkin aivan liian varhaista ja vaarallista yleistää koko sukupuolia yleistämään.

Voi jukulauta kun yhdellä on työlästä. Kyllä nainen haluaa seksiä silloin kun hänellä on oikea mies joka tietää miten nainen saadaan kuumenemaan, siis naisella ei ole päämääränä justiin se seksi vaan kaikki muut asiat ympärillä, jos ne "muut" asiat toimivat niin varmasti toimii seksikin.

Juuri se sanonta että "PITÄÄ SAADA" ärsyttää kaikista eniten ja sitä tuntee että on aivottoman pennun kanssa eikä aikuisen miehen joka ei koskaan sano että pitää saada vaan kiihoittaa naisen itse siihen pisteeseen. Mutta sitähä ei tavallinen pälliäinen käsitä muuta kun höpöttelee miesnaisista ja naismiehistä, joka on naurettavaa narinaa.

Nainen tietää itse mitä haluaa ja jos mies on niin tyhmä ettei osaa tulkita naistaan niin pakko kai silloin on nettiin mennä valittamaan. Yksi totuus on se, että miehen halut ovat aikaan sidottuja, toinen on sitten varmaan se, että tämä täytyy tarjoilla naisille ihan toisella tavalla kuin suoraan sanomalla. Tuon aloittajan katkeruus ja naisviha on jo sitä luokkaa, että eipä tosiaankaan olisi pahitteeksi käydä ammattiauttajan juttusilla. Tulet sitten takaisin kun olet selvillä vesillä.

Empä oikein usko tarinaasi. Ei voi olla täyshetero, jos oman sukupuolen kanssa tykkää seksiä harrastaa. Täysheterot miehiset miehet, joilla on voimakas libido, ovat niitä ns. Eivät he mihinkään naismieheen vaihda, he pitävät useampaa rakastajatarta naisia! Nainen voi kyllä tehdä seksuaalisia juttuja miehelle, jotta "vahvistaa parisuhdetta" tai haluaa läheisyyttä ja seksi on ainoa keino saada sitä koska muuten mies ei suostu halailemaan ym.

Hyvä esimerkki tästä on eräs näistä miljonäärien vaimoista, joka kertoi että hänen miehensä haluaa ainakin 3 kertaa päivässä. Aamulla vaimo herää ottamaan suihin mieheltään.

Ruokiksella vaimo menee miehensä työpaikalle "rakastelemaan" ja vielä illalla lopuksi ennen nukkumaan menoa mies on tyydytettävä. Kyseinen nainen oli kouluttamaton "bimboblondi" joka oli tavallaan solminut työsuhteen, jossa palkaksi hän sai ylellisen elämän mutta maksuna oli seksipalvelut. Mies jopa osti hänelle DDDD kupin rinnat. Kertaakaan nainen ei väittänyt että hän itse olisi nauttinut näiden palveluiden antamisesta.

Eli todellakaan se että nainen suostuu seksiin, ei tarkoita sitä että nainen olisi yhtä seksuaalinen kuin mies. Eli silloinkin naisessa on vika jos hän haluaa olla yhdynnässä monta kertaa päivässä. Mikähän olisi sopiva määrä sitten että miehenkin mielestä tasapaino säilyy.

Ei hyvä jos mies ei saa. Ei hyvä jos mies saa liikaa. Aloitus pitäisi olla Miehen logiikka -palstalla, koska harva nainen on niin tyhmä että alkaa sepustelemaan jotain aivojuttuja perustellakseen sillä sen että haluaa homoseksuaalisia kokemuksia tai seksiorjan itselleen. Jos ei aloittaja saa tarpeeksi heteroseksiä, niin perustakoon haaremin mikäli resurssit ja muodollinen pätevyys pärstäkerroin, munan pituus, potenssi jne. Meistä on moneksi, eivätkä kaikki homot läheskään ole yhtä älykkäitä kuin naiset.

Mies saa seksiä juuri niin paljon ansaitsee saada: Voe jumalauta mitä shittiä! Minä oon ihan umpihomo ja tarvitsen seksiä vähintään kerran, mielellään parikin kertaa vrk. Eli se siitä sun teoriastasi sitten. Ei pettämistä voi perustella millään aivojen erilaisella rakenteella taikka vilkkaalla libidolla, tuommonen on ihan sovinistipunaniskajunttien teorioita.

Ehkä se muijas ei vaan jaksa kiinnostua susta koska et yksinkertaisesti ole seksuaalisesti haluttava. Mistä näitä ääliöitä sikiää tänne suoli Paskaa suolletaan tuutin täydeltä. Hah hah, taas ylläpidon neropatin älyväläys. Ei kai tuohon muuta voi sanoa. Jos nainen on mielestäsi vain antavana osapuolena, ei ole ihmekään että seksi ei ennen pitkää enää kiinnosta Hän varmaan hoitelee itsensä usein koska sitten SAA.

Ei sillä ole koskaan naista ollukkaan, joku saatanan ääliö mielisairaalasta. Ainoa seikka vaan pisti kirjoittamaan. Nimittäin vuotinen valtakunta on vasta tulossa, sillä Herran vihan päivää ei ole vielä ollut ja se päivä tulee olemaan ennen vuotista valtakuntaa, jolloin sheitana on kahlittu ja vainoista henkiin jääneet pyhät, jotka eivät ole kumartaneet petoa, hallitsevat Kristuksen kanssa vuotta.

Tätä aikaa rukoillaan -Isä Meidän rukouksessa "Tulkoon sinun valtakuntasi, ei pelkästään lopullista Taivasten Valtakuntaa. Sheitana tietää, että hänen aikansa on vähissä ja panee nyt parástaan, että saisi mahdollisimman monen eksymään ja täyttämään tulista valtakuntaansa tulevassa ajassa. Hyvää Joulua kaikille S24 lukijoille! Raamattu on aikansa elänyt kirja ja saa sellaisena olla näytteeksi tuleville sukupolville jossa voidaan kertoa että sitä on joskus ollut ihmisiä jotka ovat eläneet sen mukaan.

Oikea uskovainen ei vihaa ketään, ei tuomitse ketään, antaa arvon lähimmäiselleen ja ei pidä huolta toisten ihmisten seksi elämästä jaan keskittäytyy omaansa. Eipä taas olisi voinut olla yhtään harhaanjohtavampi otsikko. Eikö homous olekaan psykoseksuaalinen kehityshäiriö?

Oli miten oli, ketään ei kiinnosta mistä juontuu, kunhan eivät kirkkoamme valtaa. Soini sano, että avioliitto on miehen ja naisen välinen. Siksi äänestän Soinia pressaksi. Älkää puhuko kakkaa siis sitä, että muka synnyttäs homoksi. Jos muka synnyttäs jokskuks niin mitä voitas jos syntyy pedofiiliksi. Sitte oltas vaan synnytty semmoseksi ja ei muuta kuin sekaannuttas alaikäsiin vaan geenien takia.

Kukaan hullukaan ei ole vielä tollasta väittänyt. Mutta homouden puoltajat on ottanut tollasen geenipuoltolauseen omakseen. Homoks syntyminen on kehitetty vaan homoilun puoltamiseksi.

Kukaan ei synny muuks kun heteroksi. Luonnoton kasvuympäristö, ihmissuhdeongelmat, väärä ympäristö Ajattele nyt vaikka lapsensa raiskaamista, eläimiin sekaantumista Eihomous on ihmisen ominaisuus joka hänellä on ja on jo syntymästä asti, siis ei vamma vaan poikkeaa näistä heteroista hieman mutta suurin osa elämästä on juuri kuin heteroilla. Soini saa sanoa mitä sanoo , kaikilla ihmisillä on vapaus olla liitossa sen kanssa jota rakastaa, ja sinun tehtäväsi ei ole katsoa heidän housuihinsa, mitä ne sisältää.

Joten antakaa jo olla nuo typerät juttunne tai vaihtakaa omille palstoillenne. Katselen työssäni pientä poikaa joka on tuleva aikuinen homo, hän ei vielä tiedä itse sitä, hänen vanhempansa ovat alkaneet ajattelemaan että olisikohan niin, pieni poika joka kasvaa suureksi mieheksi ei vielä tiedä että ihmisiä jotka kieltävät hänen olemasa olonsa on olemassa, hän elää vielä leikkien maailmassa. Hän on vaan syntynyt sellaiseksi.

Joten toivoa saattaa että maailma kehittyisi ja hänenlaisiaan alettaisiin ymmärtämään. Sitten sinulle joka vertailet homoutta ja pedofiilejä, oletkohan oikein selvillä vesillä. Mutta taas pedofiili on se joka aiheuttaa pienelle lapselle elinikäisiä traumoja sekaantumalla heihin.

Kaksi asiaa joita ei voi verrata toisiinsa. Pedofiili on kauhea luonnevika ja vahingoittaa toisia ihmisiä. Kuulehan, tätäkin palstaa voi lukea joku nuori homoseksuaali tai transseksuaali, joka ei ehkä koskaan harrasta seksiä kenenkään eikä minkään kanssa ja sinä siis hänet "tuomitset" luonnottomaksi tai syntiseksi tai joksikin. Oikein hyvä teoria tällä avaajalla. Pihtarit vieköön sokerikuppinsa taivaaseen ja kiittäköön lainasta!

Turhaa puhua mistään seksielämästä! Heti kun akka söi myrkkyä jota myöskin hääkakuksi kutsutaan ja sai lapsia, niin pihtaus alkoi ja sitä onkin jatkunut jo yli 10 vuotta! Ei pärjäisi ilman vierasta pillua, mutta tahtoo ne tunteet tuollaiseen puolisoon sammua Onhan se lasteni äiti ja ihana sellainen, mutta itsellenihän minä sen otin eli muistaisi minuakin vielä kun rakkaudesta kerran naimisiin mentiin.

Pihtari mikä pihtari ja vieköön sokerikuppinsa taivaaseen ja kiittäköön lainasta, jospa ne siellä sitten hoonaisi maallisen vaelluksen edestäkin! Ja kaiken vaivan palkaksi saat lähes poikkeuksetta pakit! Tämä kun toistuu muutaman kerran niin tuleepas mieleen, että sokerikuppeja on maailma täynnään ja aika löysillä puheilla Ei tarvii mielistellä eikä kulkea kerjuulla!

Eikä tule pakkeja kuin korkeintaan ainoan kerran! Jos jo alussa osoittaa pillullakiristämisen oireita, niin kyöpelinvuorelle vain! Itse otin akan joka saatana pihtaa koko ajan ja vierasta pitää etsiä ja välillä maksullistakin. Ei sen römpsä niin kummoinen sokerikuppi ole mutta kun siihen aikoinaan vähän ihastuikin ja rakastuikin, niin voishan sitä vielä kurmoottaakin vanhalta muistilta.

Oli se alussa aika näpeä nussimaan ja ulvoi kuin syötävä kun parrua syötti perästäpäin, mutta on äänet sänkykämmarissa menneet akan kuorsausääniksi! Mieti siis kahdesti ja ajattele vielä kolmesti ennenkuin alat!

Ei sitten tarvitse katua! Pitkästä aikaa vilkaisin tänne ja yllätyin kun samaa ketjua vielä pyöritellään täällä. Ensimmäistä tehtäessä toosaa tuli ihan viikottain vielä raskausaikanakin mutta siihen se lopahti. Imetti vuoden ja oli jalat ristissä milloin milläkin verukkeella.

No imetys lopahti vuoden jäleen ja alettiin suunnittelemaan toista. Akka tuli päivittäin astuttavaksi aina kun oli tärpit keleissä. Harmi vain että sekin lysti jäi pariin kuukauteen ja ressu oli ladattu taas. Sen jälkeen sitä on sitten toista vuotta ilman ja nyt nuorimman ollessa pari vuotias niin akka äityy oikein antamaan kerran kesässään.

On siinä se hyvä puoli ettei väljy tavara mutta vähän huolettaa että ehtii akka aivan lakastua ja taidot ruostua itseltäkin kun ikää on vielä alta 50 mittarissa. Tässäkin keskustelu rimpsussa oli yksi hyvä keskustelija elikäs Herra seksikuolema. Tiedän noin 30 kaveristani minä aivan saman tarinan! Aivan loistavasti kirjoitettu ja osui kun nappi otsaan! Ei mennyt siis näidenkään diipadaapojen lukeminen ihan hukkaan. Eipä ole tapanani kirjoitella näille sivuille ja vielä vähemmän seksielämästäni mutta sen sanon minäkin, että todellakin herra Seksikuolema puhuu asiaa.

Olen kokenut täsmälleen saman jutun kahden eri vaimon kanssa, nyt itselläni on ikää sen verran ettei viitsi enää vaihtaa eikä enää hypätä vieraissakaan.

Sitäkin on tehty jo kylliksi ja ylikin. Se on muuten erikoista, että vierasta saa helpommin kuin vaimoa. Juttu etenee aina vaan pahempaan suuntaan: Syksyllä se pani "lompsan lopullisesti kiinni" Sä lähestyt asiaa väärin,kun oivallat et saat naisen haluamaan sitä niin saat niinpajon kun pystyt Minä vanhempi mies oivalsin sen ja tapasin sattulalta pari naista nyt olen oikeasti pulassa niiden kanssa saa panna vaikka koko yön tai päivän et kalu on sininen ja niil pillu arkana.

Jos osaat avata sen padoran lippaan niin olet pulassa Mut siihen ei riitä pisto nosto ja ravistus vaan sun pitää ymmärtää naisen halu se vaatii aikaa hellyyttä huomioimista kärsivällisyyttä ja kestävyyttä Kun olet oppinut sen ja nainen saa sarjaorkkuja olet pulassa ja voi olla ettet enää pysty tyydyttämään naista vaan hakee apua mualta.

Onhan ne naisetkin joilla on enemmän mieshormoonia, seksuaalisesti aktiivisempia kun ne naiset joilla on pääasiassa vaan naishormoonia. Mitä pahaa siinä on vaikka mieshomolla olisikin naisen aivot?

Vai väitättekö että naiset olis jotenkin tyhmempiä kun miehet? Olisiko jotenkin noloa jos miehellä olisi naisten aivot, vaikka se sitten oliskin homomies? Jos kerran naiset ja miehet on yhtä hyviä niin kai ne naisten aivot kelpaa miehillekin?

Jos kyseessä on mies, sillä on miehen aivot, oli ne aivot sitte millaset tahansa. Vaikka homomiesten aivoissa oiskin rakenteellisia eroja heteromiesten aivoihin nähden ja niissä olisi joitakin yhtymäkohtia naisten aivojen kanssa, niin eivät ne siltikään ole naisten aivot, kun niiden onnellinen kantaja on mies!

Yks hyvä vastaus tässä ketjussa oli nimimerkillä"Tiedemies"Tosi asiallinen ja fiksu vastaus. Joka laittaa tälläisiltä narsistihomoilta turvat tukkoon ja lopettaa tuollaisen skeidanjauhannan. Hypotenuusa vai mikä On sitä, salamieheni on vallan hätää kärsimässä kun vonkaan jatkuvasti, vaikka miehenikin panee joka päivä. Suosittelisin kaikille Seksipäiväkirjat Bettina Arndt löytyy ihan kirjastosta. Kertoo aikalailla tieteellisin faktoi ja usean pariskunnan kirjoituksien perusteella näistä eroista.

Tosin ei mitenkään miesmies naismies naisnais jutuilla. Kirjan perusteella on sanottava että naiset jotka haluavat miehiään enemmän seksiä ovat vähemmistö. Ei nainen seksillä hae seksuaalista nautintoa eli tyydytä seksin himoaan, vaan nainen hakee seksillä läheisyyttä ja koittaa sitouttaa miehen parisuhteeseen. Harvoin nainen edes saa yhdynnässä lopullista tyydytystä eli orgasmia. Mies taas haluaa seksiä siitä yksinkertaisesta syystä että "panettaa" ja se on ihan sama kuka sen tyydytyksen antaa, kunhan mies vain SAA.

Tästä syystä vaikka mies kuinka rakastaisi vaimoaan ja perhettään, mies pystyy käymään huorissa tai panemaan lähes ketä tahansa joka tarjoutuu tyydyttämään miehen tarpeet. Varsinkin ne oikeen pervot tarpeet, joita ei haluta tyydyttää vaimon kanssa koska vaimo kuuluu miehen mielessä samaan kategoriaan äidin ja pyhän madonnan kanssa.

Eli ei vaimon kanssa pysty tekemään niitä kaikkein sairaimpia juttuja mitä vaaditaan kerta hoidolta tai huoralta. Siksi miestä ei kiinnosta seksi vaimon kanssa, vaan hän mielummin katsoo kinkypornoa. Naista panettaa yhtä lailla kuin miestäkin, eikä nainen tarvitse sen enempää siihen parisuhdetta kuin mieskään.

Toki monen mielestä seksi kuuluu vain parisuhteeseen niin miehen kuin naisenkin , mutta se on eri asia. Lähipiirissäni on juuri meneillään kaksi eroa, kummassakin syynä se että miestä ei paneta ja naista panettaa eikä mies tyydytä naisen tarpeita. Miksi naisen pitäisi aina sopeutua siihen miten miestä haluttaa omista haluista riippumatta?

Aika sovinistista ja keskiaikaista ajattelua. Se, että useampi nainen ei saa yhdynnässä orgasmia ei merkitse mitään koska yhdyntäorgasmi ei ole se pääasia. Jos miehelle seksi on vain yhdyntää niin aika mielikuvituksetonta touhua! Itse en saa yhdynnässä orgasmia mutta seksissä saan vakipanon kanssa joka kerta, useasti. Enkä sekstaa hänen kanssaan sitoakseni häntä parisuhteeseen, koskaan en häntä huolisi miehekseni. Kun kuitenkin olen naisellinen heteronainen ja harrastan seksiä vain huvin vuoksi kun panettaa, olenko mä sitten naisnaismies?

Voi jeesus, mitä sontaa sitä saa vielä nykypäivänä lukea Ei meinaa uskoa todeksi Jos nainen ei saa orgasmia, niin olis kyllä miehellä kyllä oppimisen paikka, jos on niin huono sängyssä, ettei nainen saa tyydytystä. Saahan nainen itsekin tyydytyksen itsensä kanssa. Miksi ihmeessä naiset harrastavat masturbointia yhtä paljon kuin miehetkin, jos "hakevat seksillä läheisyyttä ja muuta kuin seksinautintoa". Kyllä se tulee yhtä lailla purkautumisen tarve naisellekin.

Missä ihmeen tynnyrissä sinua on kasvatettu???? Seksinautinto ei ole sama kuin läheisyyden ja sitoutumisen tarve. Kysymällä joltain naiselta olisi tämäkin asia sinulle selvinnyt ennen tänne kirjoittamista ja itsesi nolaamista.

Enkä tosiaan katso sitä kinkypornoa sen takia, että haaveilen läheisyydestä. Minä olen ainakin päätynyt sänkyyn naisten kanssa, jotka tuntuisi jaksavan panna vaikka miten monta kertaa lyhyen ajan sisällä ja oma pistoolilipas on jo tyhjä.

Eikä sillä tapaa muutenkaan enää niin kiinnosta. Toinen sitten hipeltää siinä vierellä ja on kalun kimpussa kokoaika. Eipä siinä, viehättäväähän se on, että nainen on niin kiimassa, mutta rajansa kaikella! Eli omat empiiriset kokemukset sanoo, että naiset jaksaa seksiä keskimäärin enemmän ku me miehet. Eräs asiantuntija kirjoitti tästä asiasta näin: LeVay arvioi, että aivojen erilaisuus saattoi olla seurausta homoseksuaalisesta käytöksestä.

Aivotutkimus oli jo aiemmin osoittanut, että aivot muotoutuvat ympäristöstä saatuihin ärsykkeisiin myös aikuisiässä. LeVayn tutkimuksen jälkeen on osoitettu rottakokeilla, että paritteluun liittyvä käytös voi muuttaa hermosolujen kokoa Nature Homous ei ole synnynnäistä, vaan seurausta ympäristöstä ja ulkoisista olosuhteista.

Homoseksuaalisuus on enimmäkseen synnynnäistä, ja miehillä johtuu raskauden aikana koetusta testosteronivajauksesta. Ei ole todisteita, että olisi synnynnäistä, mutta homouteen altistava geeni saattaa olla geeneissä.

Ympäristö ja isäsuhde lapsena vaikuttavat myöskin paljon homouden syntyyn ja tietysti maksetut tutkijat tuloksiin. No olipas siinä varsin tieteellinen yhteenveto. Ootko ajatellut jatkaa opintojasi nyt kun peruskoulu on jo ohi? Taas väärin ympäristöllä ei ole mitään tkemistä mihkään homouden syntyyn sillä homous on mukana jo syntyessään. Oletko itse ehkä homo kun olet muka niin tietävinäsi.

Tiedän homojen lapsia joista on kasvanut heteroita joten miksei niistäkin sitten tullut homoja kun vanhemmat olivat niitä, myös vanhempien ystävä piiri. Tästä aiheesta kirjoitettiin vasta Helsingin Sanomissa ja esitettiin viimeisintä tieteellistä näyttöä. Kannattaa mennä Hesarin verkkosivuille etsimään tietoa, jotta viisastuisit asian suhteen.

Se, miksi yksilö kehittyy, on ympäristön ja elinolosuhteiden sekä yksilön oman identiteetin kehittymisen seurausta. On myös tutkittua, että eräissä suvuissa homoutta esiintyy toisia enemmän, juuri osittain geneettisen perimän vaikutuksesta.

Voidaan siis tämän tiedon perusteella todeta, että on sukuja, joissa on paljon miehekkäämpiä heteromiehiä ja sukuja, joissa on suhteelisen paljon homoseksuaalisuuten taipuvaisia miehiä, joko kaapissaan tai julkisesti ulostulleita homoja. Nämä kaappihomothan voivat olla naimisissa naisen kanssa, salaten todellisen seksuaalisen identiteettinsä.

Uskon tähän teoriaan itse, sillä todellisuus näyttäytyy tämän kaltaisena. Loistavaa, että täällä on muitakin asioista tieteelliseltä kannalta tietäviä ja asiallisia. Mites käy jos tulee testosteroniyliannostus?

Alkukirjoituksen teksti on tosi. Lisäksi naisten kanssa seksi on kallista. Miehet antaa yleensä ilmaseksi, paitsi senssisivustojen nuoret rattomiehet. Samoilla sivustoilla suurin osa seksin hakijoista on yli 40 vuotiaita miehiä.

Mies löytää todellisen seksuaalisuutensa vasta 40 vuotiaana. Silloin uskaltaa kyseenalaistaa oman heteroseksuaalisuutensa. Älykäs mies pystyy myös kyseenalaistamaan oman seksuaalisuutensa. Metsät, puistot ja parkkipaikat vilisee nopeaa miesten välistä sexiä kun ukkomiehet etsii nopeaa helppoa sexiä. He ovat löytäneet itsessään nuoren super panomiehen.

Minäkin olen jo "vanha ukko" ja etsin senssisivuilta nuorten viriilien miesten seuraa ja kaveruutta. Ilmoittavat hakevansa vuotiaan miehen sex seuraa. Kymmeniä vastauksia olen saanut, mutta vastailu loppuu kun en ole valmis maksamaan satoja euroja yhdestä tapaamisesta: Ahaa, taidat olla se kreationistipalstan a.

Tuo on kyllä osittain totta, näkyyhän näitä joillain sivuilla. Kai se on helpompi saada nopeaa tyydytystä kun kelpaa "mikä vain"? Tosin riippuu sivustostakin mistä noita kattoo.

Joo voi se nainen muka haluta seksiä kokoajan vaikka todellisuudessa se haluaisikin vain läheisyyttä mutta kuvittelee joutuvansa maksamaan läheisyydestä seksillä. Nainen haluaa seksiä vain päivän ajan kuukautiskierron puolessavälissä kun sillä on ovulaatio.

Silloin nainen oikeasti haluaa paritella useita kertoja muutaman päivän aikana, varmistaakseen hedelmöittymisen. Tätä ilmiötä ei tapahdu e-pillereitä syövillä naisilla, koska heidän elimistönsä luulee naisen olevan jo raskaana, eikä tietenkään tuolloin ole mitään järkeä enää olla yhdynnässä.

Kuuskymppinen nainen haluaa seksiä koko ajan. Ei meinaa vanha enää jaksaa. Mikäli et ole, et voi edes itsestäsi kertoilla päivän ajan haluavana. Homouden poisto tabetteja saa lääkäritlä. Kannattaa olla yhteydessä Päivi Räsäseen. Päivi on lääkäri ja osaa autta jos alkaa homostuttamaan. Ex homo Sinä et ole koskaan ollut homo, joten se siitä. Sellaisia tabletteja ei olekkaan jotka ottaisivat jonkun homouden pois, joten nyt olet ihan väärässä.

Sinä et ole mikään ex hom vaan provoilija netissä. Homouteen synnytään, ja sen näkee jo päiväkodissa kuka on saanut ne taipuvuudet, homoksi ei tulla noin vain yhtä äkkiä eikä homona olemista jätetä myös noin vaan.

Kerran homo , aina homo. Nyt eletään eri aikaa kun mitä 40 luvun ihmiset ja tänään saa homotkin olla tasavertaisia ihmisiä. Ja te uskovaiset sitten, jos jumala nyt loi ihmisen niin tekikö hän jonkun virheen kun tuli homojakin, joita te vihaatte raamatun antamalla tuella, eiköhän olisi jo aika katsoa tätä homoutta tieteellisestä näkökulmasta ja lopettaa jahtaamasta ihmisiä jotka ovat aivan normaaleja.

Tuo exhomon kommentti taisi kyllä olla ihan satiiria, elä hermostu: Näin miehenä en usko että näin on mitä väität. Aivojen osa-alueiden koko ei minun lukemien tutkimusten mukaan mitenkään vaikuta millainen ihminen on. Joskus ennenvanhaan kuviteltiin että kallonmuoto vaikuttaa älykkyyteen, kuten myös ihonväri jne,.. Osa ihmisistä toki uskoon ennustamiseen, horoskooppeihin,.. Naistenlehdissä on mitä ihmeellisempiä mittareita mistä näkee miehen vehkeen koon ja seksuaalisen kykenevyyden. Milloin se on mikäkin sormen pituus, nenän koko, kengän koko.

Koskaan mikään pieni ruumiinosa ei kuitenkaan tunnu vaikuttavan naistenlehtienkään mukaan pippelin kokoon tai libidoon: D Sama varmana pätee tähän sinun hypotalamus väittämääsi.

Seksin haluaminen kaameassa puutteessa ei kuitenkaan korvaa kykyä herättää naista seksuaalisesti vaan siinä vaaditaan sosiaalisia taitoja. Näin väittäisin minä heteroseksuaali mies. Loppuen lopuksi miehet ja naiset eivät eroa juuri mitenkään seksuaalisilta haluiltaan näin keskimäärin. Enemmän seksuaalisuus on hukassa aina vähän kokemattomimmilla ihmisillä sukupuolesta riippumatta.

Kulttuurista voi tietenkin tulla rajoitteita näkemykselle seksistä ja voi ehkä olla että tästä syystä että keskimäärin naisilla on enemmän ongelmia orgasmin kanssa.

Tähän en itse usko, mutta nähtävästi moni nainen ajaa naisen muka vaikeata seksuaalista ymmärrystä mihin en itse usko: En usko että kulttuurilla juurikaan on tekemistä sen asian kanssa, että naisen on yleensä vaikeampaa tai ainakin hitaampaa saada orgasmi kuin miehen. Enemmänkin siinä lienee kysymys "laitteiston" erilaisuudesta. Onhan niitä kahta sorttia saunankiukaitakin: Mikä tietysti näillä kymmenillä 6 on välillä vähän harmillistakin, kun rakas kumppani ei oikein enää tahdo pysyä tahdissa mukana Mies joka haluaa naista ei suinkaan rupea sen takia homoksi ettei oma vaimo anna.

Vaan etsii toisen naisen hän. Mut se pointti mitä meinasin on se että katkera ja pettynyt.. Joo joo, päättelysi yksinkertaistaen: Oi sitä tyhmyyttä Homoksi ei TULL noin vaan yhtä äkkiähomoksi synnytään ja siinä ei ole mitään väärää.

Kuka on sanonut että pitäisi olla hetero, se on tyhmien ihmisten spekulointia asioista mistä heillä ei ole mitään tietoa, muuta kun luulevat että homo on joku ihmeellinen olento jota saa ivata ja kieltää hänen tunteensa, ja sitten vedetään vielä yhtä kirjaakin todisteeksi ettei homoja hyväksyttäisi.

Kirjan nimi on muistaakseni Raamattu monen oppi kirja joka ei sovellu satuineen nykyaikaan. Mitä helkutin juttua tämä ihminen rablailee nais miehestä, se on ihan vaan sinun oma käsityksesi asioista, jota kukaan muu ei kanssasi jaa. Melkein tuntuu kun leikkisit luonnonparantajaa kaikkine olettamuksinesi, ja vielä ettäjos ei saa niin mies raukka menee homoilemaan.

Tavallinen mies joka on hetero menee naisen luo jos on paineet raukalla niin kovat, ja homot taas ovat omiensa kanssa juuri samoilla perusteilla kun heterotkin. Joten hulluja päätelmiä kaikki sinun analyysisi, otappa ja lue kirjallisuutta homoista että alat käsittämään mitä se on.

Vaikka olen hetero niin minusta on sydäntä raastavaa lukea ja kuunnella ennakkoluuloisten ihmisten käsityksiä homojen elämästä. He eivät ole sen seksihaluisempia kuin heterotkaan, mutta jos ovat rakastuneita niin seksi kuuluu elämään luonnollisesti, ja siinä ei pitäisi olla mitään ihmettelemistä.

Ihan saa käsityksen että luulet homojen menevän kenen kanssa tahansa vaan seksin vuoksi. Niin ei ole asia. Jotenkin kyllästyttää tuollaisten ihmisten ajatukset kun ne ovat niin hemmetin pielessä mitä tulee todellisuuteen. Vaan etsii toisen naisen" Nii mut mitä se auttaa kun se toinenkin nainen on nainen, joka ei halua seksiä?

Tai siis se voi esittää alkuun haluavansa seksiä niin kauan että se saa sut. Sit kun se on saanut sut niin se ei enää halua. Koittakaa nyt ymmärtää ettei nainen halua teitä seksin takia, vaan se haluaa seksiä jotta se saa teidät. Sitten kun se on saanut, ei se sitten enää halua seksiä. Kuten joku tuolla edellä hyvin sanoi "Heti kun akka söi myrkkyä jota myöskin hääkakuksi kutsutaan ja sai lapsia, niin pihtaus alkoi ja sitä onkin jatkunut jo yli 10 vuotta".

Ainoa toivonne on että olette hyvässä fyysisessä kunnossa lihaksikas, ei läskiä tai kaljamahaa ja olette valmiita OIKEASTI tyydyttämään naisenne seksuaalisesti. Ei panemalla vaan nuolemalla vaikka sitten pari tuntiakin jotta naisenne saa.

Ette te itsekään seksiä haluaisi, jollette koskaan sais, vaikka naisenne tulis? Panemalla ette saa muutakun naisen teeskentelemään orkkua jotta pääsee teidän jynkytyksestänne eroon! Naisena tämän kirjoittajan viesti on kuin "musiikkia korville": Ah, kun kaikki miehet tajuasivat tämän. Vaikka se sitten olis mies ulkoisilta ominaisuuksiltaan. Ei se oo häpee omistaa naisen aivoja vai mitä? Sinusta huomaa ettet ainakaan ole töissä laboratoriossa.

Hetoro mies ei ole kiinostunut jääkiekosta. Ei ylipäätään mistään minkä ympärillä pyörii miehiä. Hetero mies on kiinnostunut naisita ja heidän tekemisistään. Heteromiehen mielestä miesten pukuhuoneesssa haisee pahalta. Heteromies ei lähde poikien kanssa kaljalle vaan jahtaamaan naisia. Nämä miehet jotka käyvät ottelussa ovat jotain muita kuin heteromiehiä.

Kallonkutistajat saavat selittää tarkemmin. Pienestä tokkurasta selvittyäni, huomasin Ei mies eikä nainen Olisiko niin että naismaiset homomiehet ovat heteromiehen ja naisen välimaastossa? Koska eikös ihminen ole sitä mitä sen aivot on? Siis ihmisen "sielu" on sen aivot. Niin että periaatteessa naisellinen homo, jolla siis olisi naisen aivot, ei olisikaan homo, koska kiihottuu normaalin naisen tapaan miehestä?

Ja muutenkin nehän käyttäytyy kuin naiset. Kävelee kun nainen, itkee kuin nainen, kiinnostuu ulkonäöstään, ym käyttäytyy kuin nainen Homot adoptoivat lapsia, koska eivät voi saada omia, kuten muutkin hedelmättömät naiset. Jos homoilla on naisen aivot, niin he haluavat lapsia, kuten muutkin naiset.

Jos kerran naisen voi muuttaa mieheksi hormoonihoidoilla, niin voisihan homonkin muuttaa mieheksi? Yleensä laitan myös naamion naamalle ja papiljotit. Jos se mies joskus hoksaisi, ketä kannattaisi katsella.. Millaisessa suhteessa toinen "antaa luvan" tai "kieltää" toiselta TV-ohjelmia? Tai netistä näitä ammattilaisia. Mutta kyllä kieltämättä olen sanonut, että siitä en oikein tykkää, jos alastonsuomessa käy katsomassa niitä "tavallisia" naisia.

Meille riittää ihan toisemme kertaa viikossa yhä vain 23 vuoden jälkeenkin. Ei ole ihme, että jossain vaiheessa miehen mitta täyttyy ja lähtee kävelemään. Kenen kanssa kuvittelee sit tosielämässä tekevänsä sitä? Ei ainakaan oman vaimonsa. Lisäksi se kertoo ettei itse kykene kunnioittamaan omaa aviosuhdettaan kun täytyy tuoda makuukamariinsa muita henkilöitä! Paljon paree pitää mieli kurissa ja keskittyä omaan puolisoon ja hurvitteluun hänen kanssaan" "Siis perisuhteen vika jos toinen saa kimmokkeen lähteä vieraisiin -eikö itsehillinnän puute, itsekäs halu, toisen arvostuksen puute tai minä minä asenne?

Kuule, eiköhän ihminen ole sitä mitä syö ja millä tayttää aivonsa!! Siis keho ja mieli on altis sille millä ruokit niitä ja piste.

Miehet taas ovat tunteettomia tuppisuita, eivät puhu eivätkä pussaa ja tykkäävät vain rajusti panna kuivana kakkoseen ruikkia mällit tukasta repien naamalle? Siinähän on aiheena mitä kummallisempia juttuja. No, viimeeksi kun katsoin niin juttua oli leikatuista "naisista", siis shemaleista. Hormonaaliset teoriat selittävät seksuaalisen suuntautumisen joko raskaudenaikaisilla hormonivaikutuksella sikiön aivojen erilaistumiskehitykseen tai aikuisiän hormonipitoisuuksien vaihteluilla.

Kattos tulihan se vanha matra sieltä lopuksi "naisen vika" niin on aina sanottu vuosikausia jokaisesta asiasta joka on väärin pikkuaivomiehen mielestä.

Kai se sitten on meidän naisten vika että tuollaisia homojen vihaajia on olemassa, sitähän me naiset ei koskaan haluttu, haluttiin vaan rauhaa maan päälle ja rakkautta, mitä suomalei ns miehen aivoissa ei ole koskaan ollut, kun ne raukat luulee että yksipuolinen seksi on rakkautta, ja kun nainen ne jättää niin ne raukat kulkee palstalta palstalle valittamassa kohtaloaan. Kopetetaan jo tämä ketju, hullujen huoneellakin on jo valot sammutettu ja lääke alkaa tehota, ne nukkuu nythomojen vihaajat.

Itse nainen joka nauttii seksistä ja mielellään mahdollisimman usein ja tarpeeksi pitkäkestoisesti, ei siis tarkoita sitä, että esileikkejen myötä seksi ohi 20 minuutissa. Toki ajoittain kausia, jolloin ei nappaa niin paljoa. Siihenkin syy useimmiten siinä, että seksi kyseisen kumppanin kanssa ei enää tyydytä, useimmat miehet kun haluavat liian samanlaista seksiä aina. Tietyt asennot ja ylipäätään tietämättömyys naisen kehosta.

Eli eivät osaa tyydyttää ilman opastusta.. Aiheesta keskusteltu useiden naisten kanssa ja tähän asti kaikki samaa mieltä siitä, että miehet eivät vaan osaa "käsitellä" naisen vartaloa oikein.

Ja valitettavan usein naiset eivät "uskalla tai kehtaa" asiasta kumppanilleen sanoa, vaan tyytyvät siihen mitä saavat.. Ja sehän näkyy sitten naamasta ja halujen puuttumisesta! Ja ehkäpä jopa vieraissa käymisessä, niin saa siten sitä vaihtelua Mielestäni e-pillereiden vaikutus seksi haluihin on täysin harhaluuloa, kyllä se siitä miehestä useimmiten johtuu, jos halut katoavat! Nainen kun ei ole ihan niin yksiselitteinen käsitys, vaan vaatii myös hieman tietämystä ja taitoa: Itse suosittelen erilaisia seksileluja ja avointa keskustelua ja kokeiluja Vaikka voikin käydä miehisen ylpeyden päälle huomata, ettei saa naistaan tyydytettyä.

Mutta ainahan kannattaa ottaa opiksi, eikä heti loukkaantua jos nainen sanoo mistä ei pidä. Miehet kun useimmiten luulevat olevansa sanoin kuvaamattoman upeita rakastajia, vaikka ei välttämättä ole hajuakaan mitä tekevät.. Tämä teoria ylittää idioottimaisuudessaan kaiken mahdollisen ja mahdottoman järjettömyyden seksuaalisuuden tai homouden määritteestä. On tärkeää muistaa, että ihmisen tärkein sukupuolielin ovat "aivot, aivot".

Ei sukupuolinen kiihottuminen ole ainoastaan hankaamista, olipa kysymys mistä reiästä tahansa, siis ei se ole pelkkää hankaamista. On täydellistä harhaa, että heteromies olisi seksuaalisesti kiinnostunut toisesta miehestä vain siksi, että pääsisi hankaamaan johonkin reikään. Ensin tarvitaan kiihottuminen toisen ihmisen olemukseen, siis seksuaalinen kiihottuminen ja vasta sitten voi alkaa rakentaa seksuaalisen lähestymisen kuviota.

Eli en minä kiihotu kenestäkään miehestä seksuaalisesti, vaikka olisin ollut kuinka kauan puutteessa, aivoni estävät sen. Nähdessäni sensijaan naisia, huomaan usein ajattelevani eroottisesti heistä, koska taas aivoni toimivat sen seksuaalisen suuntautumiseni mukaisesti!

Onhan toki myös bi-miehiä, jotka kokevat seksuaalista vetoa, sekä miehiin, että naisiin, mutta taas ne aivot ovat moottorina, eli sen toisen ihmisen olemus luo edellytykset eroottiselle vetovoimalle. Toki ne aivot toimivat samalla tavoin estävästi normaaliin eroottiseen käyttäytymiseen, myös naisen suhteen, kun kysymyksessä on heteromies, jos naiseen ei tunne eroottista vetovoimaa, kiihottumiselle ei ole edellytyksiä.

Jälleen pääroolissa on toisen ihmisen olemus, ulkoinen tai sisäinen, ihan miten vaan, vetovoima on erilainen tuntemattomaan tai vaikkapa omaan puolisoon, jonka tuntee hyvinkin perusteellisesti. Pelkkä hankaaminen ei todellakaan riitä, seksistä tulee tylsää, porno ja miesten lehtien arvomaailmahan antaa ymmärtää, että kyse on vain tekniikasta, mutta näinhän ei ole, miksi kuitenkin on niinpaljon ihmisiä, jotka eivät tätä ymmärrä, siis eivät ymmärrä.

On täyttä potaskaa, että miehestä tulee homo, raiskaaja, lastenhyväksikäyttäjä, itsensäpaljastaja, transeksuelli tai jotain muuta ihmeellistä vain siksi, että hän joutuu olemaan ilman seksiä naisen kanssa, vielä kerran se on täyttä potaskaa. Tämä sama pätenee myös naisiin, eli siis heteronaisiin. Harrastetaan kuitenkin runsaasti seksiä, olipa suuntautuminen mikä tahansa, kunhan se ei aiheuta vahinkoa, henkistä tai ruumiillista, toiselle osapuolelle.

Seksihän voi olla hyvin moninaista ja siinä ihmisestä ei kulu mitään pois. Monet naiset eivät halua seksiä jatkuvasti siitä yksinkertaisesta syystä, että kyseinen mies on heIvetin huono sängyssä.

Kyse ei siis välttämättä ole halun puutteesta, vaan siitä ettei halua jatkuvasti sita samaa paskaa. Eikös nyt ollut kyse siitä, että mies haluaa paljon mutta nainen ei.

Jos mies haluaa, muttei halua panostaa naisensa tyydyttämiseen, eikö se juuri tarkoita sitä, että ukko on huono sängyssä ja harrastaa vain vaginansisäistä itsetyydytystä. Silloin ei ole yhtään ihme, ettei naisen pahemmin tee mieli. Tässä käy nyt niin että ne, jotka toisia pilkkasivat koulussa homoiksi ovatkin huomanneet oman orastavan homouden aikuisiällä ja koittavat perustella syntiää ties millä teorioilla. Tai sitten tämä on ihan järkyttävän säälittävä yritys huijata naista seksiin.

Kysynkin sinulta ap, oletko koskaan pilkannut ketään homoksi? Voin jeesus voi pelastaa meidät. Tämän kirjoittajan on pakko olla mies Mistähän ihmeestä tietosi keräät, että nainen harvoin saa edes orgasmin??? Kyllä se vaan taitaa olla aivan toisin.. En ole vielä yhdenkään naispuoleisen ystäväni sanoneen harrastavan seksiä läheisyyden vuoksi, hah! Kyllä siinä on ihan muut tavoitteet, eli se orgasmi ja mielellään useimmiten vielä useampi sellainen!!!!

Toki poikkeuksiakin voi olla Kyllä on nii totaalista potaskaa että kaikki naiset olis pihtareita! Meillä ainakin on suhteen alusta asti ollut nii että minä eli nainen haluan seksiä joka päivä ja mieluiten muutamanki kerran päivässä, mies taas ei halua kun viikon parin välein, eli siis monesti se menee ihan niin että mies pihtaa ei nainen!!

Se nyt vaan joskus menee niin että väärät ihmiset rupeavat seurustelemaan, eli siis seksi halut eivät kohtaa. Ite olen ainakin päättänyt että jos joskus miehestäni eroan nii seuraavalta mies ehdokkaalta kysyn heti alkuun hänen seksi haluista ja sanon suoraan että itse pidän seksistä ja paljon ja jos kuulut siihen kastiin et kerta viikossa riittää nii parempi unohtaa heti alkuun koko juttu!

Asiat opetellut mies Taitaa aloittajan, "miésmiehen" todellinen pulma olla siinä, ettei osaa rakastella kunnolla. Kyllä naiset haluavat vähintään riittävästi seksiä, kunhan heidät joka kerran huomioi niin, että heistä tulee tyydytettyjä. Itsekäs mies ei sitä tee. Huomaavainen mies on naisensa paras rakastaja. Pitkän elämäni ajan kokemuksista voin sanoa, vika on sinussa jos nainen ei halua.

Et vain saa häntä syttymään. Oletko ollut pettymys liian monesti? Jos vain tyydytät itsesi naisesi avulla? DDD homoksi synnytää eikä tulla jumalauta. On mukavaa kun joku imee kalun tyhjäksi, ja suu on aina suu. Onnistuin luomaan kaverisuhteita sen jälkeenkin, olin se yksinäisten pelastaja.

Sitten nämäkin alkoivat aikanaan kiusaamaan minua. Eräässä ammattikoulussa oli myös kiusaamista, mutta paljon lievempää kuin peruskoulussa. Se tuntui pahalta, mutta osasin asennoitua siihen jo eritavalla. Silloin minua kiusattiin, koska en sopinut joukkoon. En tykännyt rellestää, en ollut hakijana alaikäisille ja halusin oikeasti opiskella. Hei, kiitos ihanasta blogista. Monesti tehnyt kirjoittaa sinulle kommentti tai jopa kirje, ja ehkä sen jäkimmäisenkin saan aikaiseksi.

Oletko miettinyt onko kiusaamisella yhteyttä seikkailutaipumuksiisi? Itse koen, että entisinä koulukiusattuna etsin edelleen hyväksyntää jollain tavalla, ennen ihastumalla ja nyttemmin sitten seksikumppaneiden kautta olen myös avoimessa suhteessa.

Minua kyllä ajaa muutkin seikat seikkailuihini, mutta tiedostan että hyväksynnän saaminen on yksi asia. Saattaahan sillä tietysti ollakin. Toisaalta taas, täytyy muistaa, että nämä "seikkailutaipumukset" hih saivat alkunsa siitä, että kotona ei enää "seikkailtu" ollenkaan.

Jos kotona oltaisiin seikkailtu tarpeeksi, en olisi koskaan lähtenyt seikkailemaan kodin ulkopuolelle. Mutta kyllä tietysti mieluummin vastaanotan hyväksyntää kuin torjuntaa, kukapa ei Eli en tuota ihan poiskaan lähtisi sulkemaan. Täällä kans koulukiusattu joskus aikoinaan taisinkin kirjoittaa aikasemman blogin puolelle asiasta mitä ei kyllä ole. Minulla se keskittyi enemmn vain syrjintään ei haluttu olla tekemisissä kanssani , jätettiin ulkopuolle jne joskus alaasteella enemmn sanottiin anokrektikoksi  eli kyllä hoikkiakin voi kiusata ja pari kertaa jotain rilleistä sanottiin.

Pahin kaikista oli erään kaverin kaveri poika joka sanoi minua niin rumaksi etten saisi tehdä lapsia ja jos adoptoin niin mun pitää ehdottomasti kertoa etten ole heidän oikea äiti koska muuten katsoo kuinka ruma hänen äitinsä on. Silloin tein jäähyväiskirjeenki sen hetkinen uskkon maikka onneksi sai minut toisiin aatoksiin siitä etten tee mitään tyhmää. Olin silloin vain varma etten tule koskaan saamaan poikaystävää koska olen niin ruma. No miten kävi olin 10v suhteessa ja aika moni mies nykyisin haluaisi ainakin seksiä kanssani.

Kaksi poikaa luokaltamme ottivat asiakseen ryhtyä nimittelemään minua rumasti silloin, kun ympärillä ei ollut koko luokkaa tai parhaita ystäviäni kuulemassa. Olin varmasti helppo kohde, hiljainen ja kiltti. Huutelua tapahtui esimerkiksi koulumatkoilla ja suunnistustunneilla, kun satuimme eksymään samoille rasteille.

Se oli ihan kauheaa ja nolotti minua hirveästi. En missään vaiheessa pelännyt kouluun menemistä, mutta mietin jatkuvasti, miten voisin vältellä poikia ja kiersin usein pidemmän reitin kautta kouluun koettaen välttää kohtaamasta heitä.

Mieleni oli koulussa jatkuvasti hermostunut. Kaverini eivät luullakseni tienneet koko asiasta, koska heidän ollessaan lähettyvillä sain olla rauhassa. Ikävä kyllä se, ettei juuri kukaan minun lisäkseni tiennyt asiasta, teki kiusaamisesta entistäkin nolompaa. Kerran onnistuin keräämään rohkeuteni ja mainitsin eräänä iltana haukkumisesta äidilleni. Sain vastaukseksi hyväntahtoista hymyilyä ja kommentin tyyliin "rakkaudesta ne hevosetkin potkii".

Sen jälkeen en enää ottanut asiaa puheeksi kenenkään kanssa. Näin jälkikäteen ajateltuna olen miettinyt, miksei äitini ottanut minua tosissaan. Eikö hän tosiaan ymmärtänyt tilannetta ja nähnyt, kuinka häpeissäni olin asiasta kertoessani? Miksei hän edes kysynyt, miltä nimitteleminen minusta tuntui? Loppu hyvin kaikki hyvin. Kiusaaminen loppui pikkuhiljaa, kun toinen pojista siirrettiin erityisluokalle. Yksin ei vissiin ollutkaan enää niin hauskaa kiusata muita.

Olen ylpeä siitä, miten jaksoin nuo ajat, vaikka ne istuttivatkin mieleeni epävarmuuden. En ole kovinkaan katkera pojille toinen heistä pyysi epäsuorasti muutamia vuosia myöhemmin anteeksi kehumalla minua "ihan hyväksi tyypiksi" ja toinen heistä on kuulemani mukaan narkkari , mutta jos koskaan pääsen heidän kanssaan uudestaan juttusille, kiusaus mainita nimittelemisestä ja heidän jättämistään ikävistä muistoista olisi todella, todella suuri.

Onpa kamalaa lukea näinkin monta kokemusta kiusaamisesta. Ja itsekin liityn jonon jatkeeksi. Mulla rohkeus loppui kesken ja olin kahdeksannen luokan "kotikoulussa". Eli luin kirjat himassa ja kävin tekemässä kokeet koulussa. Kukaan ei tehnyt tälle asialle mitään, vaikka vuoden koulusta poissaolo oli jo selkeä avunhuuto. Yhdeksännelle palasin, koska minulla oli muutama ystävä koulussa. Yksi opettaja tuli tuona aikana sanomaan minulle, että tietää, mitä koen ja on yrittänyt puuttua ja tehdä parhaansa.

Hän ei kuitenkaan osannut sanoa muuta kuin, että kestä vielä tämä vuosi ja sitten helpottaa. Peruskoulun jälkeisellä kesälomalla päätin, että lukiossa en enää kuuntele kiusaamista ja mietin myös etukäteen, miten vastaan. Ensimmäisellä viikolla kiusaaminen jatkui, mutta loppui saman tien kun nousin verbaalisesti kiusaamista vastaan. Tämän jälkeen musta tuli itse asiassa melko suosittu lukiossa.

No, tulipahan koettua sellainenkin vaihe nuoruudessa. Aikuisiällä olen ollut tunnettu siitä, että osaan olla paha suustani, suora ja puolustaa itseäni ja muita. Olen kuitenkin alkanut tekemään työtä sen eteen, etten olisi tarpeettoman teräväkielinen. En halua taantua entisten kiusaajieni tasolle. Välillä on asiallista ja aiheellista sanoakin takaisin, mutta en kuitenkaan halua olla se, joka ensimmäisenä on sanallisesti jonkun kimpussa.

Puolustautuminen on tietty eri juttu. Nyt päälle kolmekymppisenä tuntuu, ettei minulta puutu rohkeutta tehdä mitään, mitä haluan. Se on tietysti ihan kiva asia, mutta on vaatinut suuren työn koulukiusaamisen jälkeen.

Haukku tekee haavan ja haavan hoito voi olla aikaa vievää ja työlästä. Työni puolesta olen sitä kohdannut 13 vuoden ajan. Jos jokus koulussa työskentelevä väittää, ettei meidän koulussa, niin valehtelee tai ei näe totuutta. En tiedä onko pelottavampaa yhtälöä kuin kiusaaminen ja sen kieltävä koulu. Opena olen tämän asian äärellä, valehtelematta, lähes joka päivä. Onneksi en aina selvittelemäsää ja puuttumassa, vaan ennaltaehkäisemässä.

Kouluissa pitäisi olla enemmän aikaa avartaa ymmärrystä ihmisyydestä erilaisuudesta ja siitä miten kiusammisen mekanismit toimivat. Lapset ja nuoret tarvitsevat aitoa ja suorapuheista tietoa kiusaamisest, hiljaisesta hyväksynnästä ja seurannaisvaikutuksista. Tilanteiat voi havainnollistaa ja sanoittaa. On kummallista, kuinka vähän murrosikäiset asiasta ymmärtävät, sanovat ulkoa opittuja lauseita ja toistavat julisteista opittuja kliseitä. Aito ymmärrys tulee asiaa syventämllä ja empatiakykyä herättelemällä ja kasvattamalla.

Ikä huomioiden, voi lapsia ja nuoria hieman järkyttää suoralla puheella ja ajatuksia avaavilla esimerkeillä. Parasta tulosta saadaan, kun lapset ja nuoret heräävät huomaamaan, että he itse voivat asiaan vaikuttaa ja heillä on valta muuttaa suunta.

He eivät tajua osallisuuttaan ellei sitä heille osoiteta.

...

Mies etsii läski kalu homoseksuaaliseen

Mikä siinä on niin kummallista, että siitä pitää tehdä noin iso asia ja jopa ihmisarvon määrittäjä? Sitä paitsi on eräitä tauteja, joita ei niin vain lähdetä testaamaan ja joita ei voida parantaa.

En petä suhteessa ollessani, ja tunnen myös muita irtosuhteita harrastaneita, jotka ovat uskollisia suhteessa ollessaan" Mutta monet irtosuhteita harrastaneet pettävät helpommin. Kai ymmärrät, että ihminen joka kokee irtosuhteen vastenmielisenä, ei ainakaan voi pettää. Ja mikäli huomaisin, että minulla on hiv, välttäisin luonnollisestikin sen levittämistä kaikin keinoin. Ovat siis tällä tavoin sitoutuneempia suhteeseensa. Itse pidän "kokeneita" luottettavampina, mutta jokainen tehköön oman arvionsa ja valintansa.

Ja viestieni pointtihan oli tuossa alun perin lähinnä se, että kunnollisilla miehillä ja naisilla on oikeus saada valita sellainen kumppani, joka ei ole harrastanut yhden yön suhteita. Ei ole pakko huolia itsensä jakelijaa. Nuo lutkat ilman ihmisarvoa voivat olla hiljaa. Sitten lisäsit siihen, että tämä on miehille ok, vain naisten pitää olla seksuaalisesti pidättyväisiä.

Sen jälkeen lisäsit tämän ihmisarvo jupakan ja uusimpana olet alkanut esittää, että naiset ovat lutkia, koska seksuaalisesti nainen on määräävä osapuoli ja voi päättää harrastaako seksiä vai ei ja näin on kunnes jokaista baarissa olevaa miestä kumartaa piiri kiimaisia, halukkaita naisia.

Tämä on ristiriidassa sen kanssa, että olet maininnut miehen olevan määräävä osapuoli parisuhteen seksielämässä. Kaikki tämä taas on ristiriidassa sen kanssa, että usein väität, ettei naisilla ole seksuaalisia haluja kun välillä taas sanot, ettei naisilla SAA OLLA seksuaalisia haluja.

Näissä kulttuureissa sukupuolilla ei ole merkitystä yhteisössä eikä mitään vastaavaa sanaa tunneta. Lutka on länsimaalainen sana, jolla asetetaan naisen seksuaalinen käytös jollekin arvoasteikolle, johon emme aseta miehiä. Olet väittänyt, että lutka ei ole mikään mielikuvitusolento vaan maailma on lutkia täynnä. Lutka kuitenkin omienkin sanojesi mukaan on nainen, jonka seksuaalista käytöstä "lutka" - sanaa käyttävä mies ei hyväksy.

Aiemmin olet sanonut, että pilluaan jakanut nainen on lutka ilman ihmisarvoa, nyt sanot, että pilluaan jakanut nainen on luopunut ihmisarvostaan. Omien sanojesi mukaan hän on siis luovuttanut ihmisoikeutensa pois. Entäs miehet keskenään samoilla linjoilla. Yleisesti on tiedossa, että homoseksuaaliset ihmiset ovat seksuaalisesti avoivempia ja kokeilunhaluisempi. Heidän ei myöskään tarvitse huolehti ehkäisystä, ainoastaan tautien välttämisestä.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ja mielestäni lutka ei ansaitse ihmisoikeuksia. Lutkaileva lesbo on yhtä paha kuin lutkaileva heterokin. Enemmistö ihmisistä ei hyväksy raiskaajiakaan tai pedofiilejä. Pyydät siis määrittelemään veitsenterävän rajan sanalle lutka? Se raja on mahdototnta määrittää, koska naista täytyy arvioida aina tapauskohtaisesti. Sanotaanko vaikka, että nainen joka, on antanut yli neljälle miehelle koko elämänsä aikana on lutka.

Ja kaikki yhden illan jutuissa tai muuten helposti antaneet naiset ovat lutkia. Nainen saa antaa vain pitkässä parisuhteessa ja tällöinkin hänen on oltava varma,että mies rakastaa häntä ja on hänen pillunsa arvoinen. Aikaraja tähän voisi olla vähintään puolen vuoden seurustelu, mutta silloin miehen täytyy olla todella hyvä naiselle. Mutta näitä tapauksia täytyy katsoa aina tapauskohtaisesti, aivan kuten esim.

Selkeää rajaa on mahdoton etukäteen vetää. Jos naisella on seksihaluja, niin hän ei saa elää niiden mukaan, koska munaa haluava nainen on lutka. Ai miksi on lutka? Siksi koska yhteiskunta näkee asian niin ja se on ihan oikein.

Tämä oli sitten argumentti eikä slogan. Ei se yksinkertaisesti tarvitse mitään muuta perustelua. Sen sijaan mies saa kyllä haluta panna, se on miehen etuoikeus ja tämäkin aisa on yhteisön määrittämä normi eikä sitä ole todellakaan tarvetta muuttaa. Pillun jakamisen tulee aina olla tuomittava teko. Ja perustelut tälle ovat yhteiskunnassa vallitsevat käsitykset. Todisteita en voi tässä suoralta kädeltä esittää, että enemmistö on puolellani, mutta voit tehdä testin ja kysyä vaikka 20 ihmiseltä ei lutkilta mitä he ovat mieltä pilluaan jakavasta naisesta.

Olet ehkä huomannut, että jopa osa naisista tällä palstalla ei hyväksy lutkia. Väität, ettei pillun jakamisesta koidu haittaa kellekkään. Kyllä siitä ainakin se on haittana, että miesten mahdollisuudet saada vaimokseen pilluaan jakamaton nainen huononevat. Ja kukapa haluaisi olla lutkan äpärälapsi. Kysyt miksi lutkat ansaitsevat yhteiskunnan tuomion. No yksinkertaisesti siksi, että yhteiskunta ei hyväksy pilluaan jakavaa naista. Pilluaan jakava nainen saastuttaa itsensä.

Nainen halventuu, kun hän jakaa itseään. Monissa kulttuureissa tuollaisella naisella ei ole mitään asiaa naimisiin. Pillu on naisen kallein aarre jota hänen tulee varjella kaikin keinoin ja se on tarkoitettu vain hänen omalle miehelleen.

Ethän sinä voi vaatia miehiltä, että heidän pitäisi ottaa kumppanikseen nainen, jonka pillussa on uinut monen miehen mulkku. Kerroit omankin naisesi olleen neitsyt ennen sinua, kunnioittaisit sitä etkä täällä huutaisi lutkien oikeuksien perään. Kerrankin on joku kunnollinen keskustelija Olen muutaman kerran vastaillut tämän tyypin kirjoituksiin.

Enkä kertaakaan ole saanut oikeastaan mitään perusteluja näille hänen väitteilleen. Siitä teinkin johtopäätöksen että nämä ovat ihan hänen omia kudelmiaan.

Näkemykset eivät perustu oikeastaan mihinkään arvomaailmaan tai katsomukseen. Hän ei löydä edes perinteisiä perusteluja, jotka ovat mm. Oletan että hän on hyvin nuori, jo kielenkäyttökin kuulostaa siltä paljon alatyylin ilmaisuja. Hän ei osaa käyttää asioista oikeita sanoja, ei ymmärrä kaikkia käsitteitä jne. Tietoa jo perusasioista puuttuu, samoin kokemuksen tuomaa viisautta.

Itse hän väittä olevansa ekonomi, jota kyllä en usko. Yhteiskunnallinen tietämys on sitä luokkaa - tai sitten on uinunut läpi opintojensa. Lutka käsitettä hän on määritellyt laidasta laitaan. Välillä se tarkoittaa yleensä naista jolla on seksielämää ja välillä hän kytkee sen promiskuiteettiin.

Tulkitsin kuitenkin että pääasia on kieltää yleensä naisilta heidän seksuaalisuutensa. Jotenkin hän haluaa julki tuoda ihannointinsa väkivaltaisia kulttuureja kohtaan ja lietsoa sellaista mielialaa - vaikkakin vielä verbaalisesti Onneksi! Siinä pojalla onkin urakkaa - kumota fakta, jota äärimmäisen harva asettaa kyseenalaiseksi.

Se yhteiskuntaan viittaaminen tarkoittaa, sitä että suurin osa kaiken ikäisistä ihmisistä ei hyväksy pilluaan jakvaa naista. Ja jos se 20 ihmistä ei ole tarpeeksi niin kysy vaikka Ja muista kysyä nimenomaan, että mitä mieltä olet pilluaan jakavasta naisesta, se on oikea ilmaisu. Älä kysy vääristäen, että mitä mieltä olet naisesta jolla on ollut useita "seksikumppaneita" Puhu asioista niiden oikeilla nimillä.

Raiskauskin on raiskaus eikä seksiä ilman lupaa. Sitäpaitsi minulle on aivan sama, mitä yhteiskunta ajattelee koska tiedän olevani oikeassa. Uskon kuitenkin, että monet ihmiset ovat kanssani samaa mieltä. Voit myös kysyä miehiltä, että haluavatko he vaimokseen naisen, joka on ollut nuorempana koko kaveripiirin patja. Sitäpaitsi todistusvelvollisuus tässä on sinulla, koska yrität hyväksyttää yleisesti paheksuttavaa asiaa. Yhtä hyvin voisit väittää, että ihmisten pitäisi saada kulkea alasti joka paikassa näin halutessaan, eihän siinäkään ole mitään vahinkoa kellekkään.

Sinun täytyy siis todistaa, että miksi jakaminen on hyväksyttävää. Kun sanoin aiemmin, että monissa kulttuureissa lutka ei pääse naimisiin, niin en tarkoittanut mitään alkuasukasheimoa Afrikan sademetsistä, vaan esim. Islamilaista kulttuuria, jossa on paljonkin naista koskevia asioita, joita voitaisiin soveltaa myös meillä. Ja se, että aikaisemmin tuomitut asiat kuten homoseksuaalisuus ja köyhyys ovat tänä päivänä hyväksyttyjä asioita, ei tarkoita silti sitä että lutkat pitäisi hyväksyä.

Vaikka huumeet laillistettaisiin ja homot pääsisivät arkkipiispoiksi, niin sekään ei tarkoita, että lutkat pitäisi hyväksyä. Mikään asia joka oli ennen toisin kuin nyt ei tarkoita sitä, että lutkat pitäisi hyväksyä. Älä siis enää vetoa siihen, että olihan se ja se asiakin ennen kielletty, mutta nyt eletään lukua Naisesi sattuu olemaan kiva ja nätti ja ihan vain sattumalta neitsyt.

Tottakai olisit voinut ottaa myös sen kymmenien miesten nussiman ihmisjätteen, vai mitä? Pillu on naisen kallein aarre jo siitä syystä, että kaikki elämä on sieltä tullut ja sillä on voimakas vaikutus miehiin. Se voi viedä naisen slummista kartanoon, se voi auttaa etenemään urallaan jne. Se on miesten haluama asia ja näin ollen se nousee arvoon arvaamattomaan, miehen muna lla ei tällaista vaikutusta ole. Naisen kuuluu varjella pilluaan se on hänen kaikkein pyhimpänsä.

Naisilla on hyvä olla itsemääräämisoikeus siinä mielessä, että nainen ei saa haluta jakaa pilluaan ja hänen täytyy saada vapaasti olla jakamatta sitä. Jos emme pääse asiasta yhteisymmärrykseen, voimme tiputtaa yhteiskunnan pätevistä perusteista. Aiemmin kuitenkin sanoit tietäväsi, nyt olet vain uskomassa. Sehän on selvää, että jotkut miehet karmistuvat kuullessaan, että naisella on enemmän kuin 0 seksikumppania tai jopa useampi kuin ko. Se ei kuitenkaan kerro miksi naisilla ja miehillä ei pitäisi olla tasaveroiset oikeudet asenteellisesti kuin laillisestikin kun puhutaan seksistä.

Paitsi jos tarkoitusperäsi on nimenomaan naisten alistaminen ja seksin harrastamisen etuoikeuttaminen miehelle. Jos näin on niin kerro toki miksi koet tarpeelliseksi kieltää naisilta asioita, jotka miehille sallisit. Tarkoitan tietenkin omaa, henkilökohtaista mielipidettäsi. Alasti olemisessa ei ole mitään ihmeellistä, paitsi ihmisten oma häveliäisyys. Jos alasti kulkeminen alkaisi olla Suomen kesässä yleistä, en vastustaisi. Maailmassa ei siis mielestäsi ole ollenkaan naisia päättävissä asemissa, niinkö?

Miten pillulla voi päästä slummista kartanoon ja miksi mies ei siihen pystyisi? Harvemmin se mies on se, joka seksillä mitään saavuttaa. No Prad Pitt voisi ehkä saavuttaa jos panisi vanhaa rikasta naista. Naisa on päättävässä asemassa, mutta tuskin niitä alaistensa mulkku kiinnostaa. Ja nainen voi päätyä pillulla slummista kartanoon, antamalla kalleinta aarrettaan rikkaalle vanhalle kartanon herralle. Monet nuoret naiset Thaimaassa harrastavat juuri sitä.

Miksi aiemmin tarjoamani lämpimien maiden pienkylien vapaa seksikulttuuri kelpaa sinulle? Missä menee raja, että mistä kulttuurista voimme ottaa mallia naisten seksuaalisen käytöksen suhteen? Ainakin aiemmin sanoit tietäväsi olevasi oikeassa ja sitä ennen, että yhteiskunta on puolellasi, mikä sitten loppujen lopuksi on kyseessä?

Etkö koe ongelmaksi sitä, että yrität kieltää naisilta jotain, minkä kanssa he syntyvät - aivan kuten me miehetkin. Kyseessä on suhteellisen kunnollinen nainen. Hän on antanut vain avioliitossa ja yksi yhden yön suhde voidaan katsoa läpi sormien. Sanoit kuitenkin, että seksikumppaneita on ollut 3 ja avioliittoja kolme. Eikö hän siis ole antanut yhden yön suhteessa? Herää kuitenkin kysymys, siitä miksi avioliitot ovat menneet karille.

Tutkimuksia näistä asioista löytyy paljonkin. Siksi kehotinkin sinua kipaisemaan sinne kirjastoon. Jonkun sanan olemassa olo ei ole peruste. Miehistä on vastaava sana eli huorapukki. Eikä naisetkaan sellaista miestä valitse. Kyllä lutka sanan jokainen tuntee ja tulkitsee tavallaan. Sinun tulkintasi sisäpuolelle vaan jää suurin osa maailman naisista. Jos sinä itse pidät ns. Meillä normaaleilla enemmistöllä on taas lupa tehdä niin, kuin hyväksi näemme.

Mutta miksi nainen ei saa tuntea halua? Se on meissä syntymässä tuleva biologinen asia, jota ei voi poistaa edes pakotettuna. Tästäkin voit löytää ihan tutkimus tuloksia, homma ei ole onnistunut missään.

Jokaisessa maailman kulttuurissa on nainen tuntee näin - he kyllä ovat oppineet löytämään keinot joilla toteuttaa haluamansa. Se vain tehdään salaa, niin että miehet saavat pitää kuvitelmansa.

Mikä naisessa on sellaista että sen pitää olla alempana miestä? Miehille on eri säännöt ja naisille eri säännöt.

Puhutaan siis kaksinaismoraalista, jossa kuitenkin kumpikin tekee kiellettyjä asioita, mutta julkisesti kieltää. Miksi miehiltä ei voi samalla tavalla kieltää nautintoa? Ihan samoilla perusteilla - sillä silloin ei olisi huoria eikä lutkia, koska ei olisi tarvetta sellaiseen????

Mieskin joutuisi kärvöttelemään ja odottamaan sitä "oikiaa", eikä juoksisi "saastuttamassa" muiden naisia. Yhteiskunta olisi täynnä ns. No hyvä on, eihän sille mitään mahda, jos naisillakin haluja on, mutta naisilla ei siitä huolimatta ole mitään oikeutta jakaa pilluaan. Sinä siis väität, että te lutkat olette muka joku enemmistö? Veikkaampa, että kyllä ne kunnolliset naiset ovat se enemmistö.

Tälläkin palstalla löytyy naisia, jotka ovat kanssani täysin samaa mieltä tuosta kunnollisuudesta. Miehillä asia on eri jo pelkästään siitä syystä, että naisilla on valta seksin suhteen.

Näin ollen mies saa ja nainen antaa. Panohalut ovat miehekäs asia, ne ovat miehen ominaisuus, eivät suinkaan naisen. Mies haluaa paneskella ja saakin haluta, ja se huoripukki-nimitys koskee vain miestä, joka käy huorissa. Ja sekin on paljon ylempiarvoisempi kuin lutka. Nainen ja mies ovat seksuaalisesti täysin erilaisia, seksin saaminen nostaa miehen statusta ja sen antaminen laskee naisen arvoa.

Naisen kuuluu olla siveellinen ja passiivinen. Naisella ei saa olla seksielämää, seksi on miehen nautinto ja on myös aina ollut. Ja naiset ovat antaneet miehelle tätä nautintoa, että ovat saaneet mieheltä haluamansa. Miehellä ja naisella on todellakin seksissä eri säännöt ja niin sen kuuluu ollakin. Ei se järvi soutamalla kulu.. D Ei sillä oikeasti ole hirveesti väliä mulle mut mielummin enemmän kuin vähän ja kiinnostusta sekä kokeilunhalua seksiin pitää olla.

Seksiin liittyvistä asioista on usein helpompi keskustella sellaisen ihmisen kanssa jolla niitä kokemuksia riittää. Tämä siis minun mielipide. Mutta entä jos nainen on kiinnostunut seksistä ja haluaa sitten kun on vähän opeteltu kokeilla uusia juttuja, mutta ei ole kiinnostunut yhden yön suhteista ts.

Jos niitä kunnon suhteita ei ole ollut tai on ollut vain muutama suhteen alun yritys, niin eihän naisella silloin kokemusta ´kauheasti ole. No en nyt tarkoittanut sitä etteikö kokematon nainen voisi olla kiinnostunut seksistä, ehkäpä yleistin hieman liikaa.

Miksi muuten mielestäsi yhden yön suhteet tarkoittaa automaattisesti itsensä jakamista?? Jos seksiä tekee mieli niin miksi ei sitten voisi harrastaa yhden yön suhteita?? Tauditkin leviävät tällöin, sillä kondomihan ei suojaa prosenttisesti. Ikävintä on, että kunnon miehet ja kunnon naiset saattavat erehdyksessä olla ihastuneita tällaiseen itseään jakaneeseen ihmiseen ja saavat kärsiä siitä jos eivät heti tienneet että tällainen henkilö on jakanut itseään.

Ylipäätään jokin paneminen vain panemisen vuoksi kertoo ihmisen seksuaalisuudesta ja suhtautumisesta seksiin.

Ensinnäkin iällä on väliä, siis miehen. Nuoret miehet tuntuvat jakautuvan kahteen leiriin. Ne, jotka menevät rohkeasti kokeneenkin naisen mukaan, ja ne jotka mieluummin ovat kokemattomien kanssa.

VAnhemmat miehet eivät enää niinkään mieti koko asiaa - harvalla vanhemmalla naisella ei ole mitään kokemuksia. Moni on sitä mieltä, että vaatii hyvää itseluottamusta olla kokeneemman kanssa. On pelko tulla vertalluksi ja mitätöidyksi. Jotkut taas inhoavat ajatusta siitä, että joku naisen kanssa ollut mies tulee kertoilemaan kokemuksiaan. Jotkut miehet haluavat olla niitä naisen " voittamattomia urhoja". On vain naisen viisautta olla kertomatta ihan kaikkea miehelle.

Toki rehellinen tulee olla, mutta turhat yksityiskohdat on jätettävä omaan tietoon. Itse en naisena ikinä vertaile miehiä keskenään ääneen, koen sen hyvin loukkaavana. Olen jo sen ikäinen, että tavatessani nykyisen mieheni, päätimme että kun kerran on puhuttu, on mennyt mennyttä. Niihin ei ole palattu. Koska luonnollisesti molemmille on kertynyt erilaisia kokemuksia vuosien varrella. On ollut pitempää suhdetta ja lyhyempää viritelmää.

Sen verran omista kokemuksistani sanoisin, että kohdalleni sattui muutama ns. Ehkä he olisivat oppineet ajan myötä, mutta en kuulu niihin jotka enää jaksavat opettaa miestä joka asiassa. Ehkä nuoremmilla piisaa energiaa siihen. Että mies jättäisi minut, koska minulla on niin vähän kokemuksia ja en osaa Luulisi, että ne ensimmäiset kahdenkeskiset hetket olisivat ihanampia jos nainenkin tietäisi hommasta jotain Toivon silti tapaavani miehen, joka arvostaa kaltaistani naista ja joka ei painostaisi minua mihinkään.

Olet sellainen nainen, joka on ansainnut kunnon miehen ja itse ainakin arvostan kaltaisiasi naisia ja jaksan kyllä odottaa, että nainen oppii petipuuhat. Lisäisin vielä sellaisen pointin, että kyse ei välttämättä ole aina mistään kokeneiden pelkäämisestä tai itseluottamuksen puutteesta, vaan ihmisillä on erilaisia periaatteita asioiden suhteen. Jos mies ei itse koe saavansa mitään irti yhden illan suhteista eikä halua niitä harrastaa, niin minusta on melko luonnollista että haluaa myös kumppanin, jolla on samat periaatteet.

Kyllä se mies voi olla silti mahtava rakastaja ja osata hommansa sängyssä, vaikka ei suhteen ulkopuolella kaikkien naisten kanssa pelehtisikään. Sellaisen ihmisen olisi varmasti hiukan vaikea suhtautua ihmiseen, joka ylistäisi yhden illan juttuja ja olisi satojen ihmisten kanssa pannut.

Tuosta kokemuksesta on vielä ihan pakko sanoa, että on jotenkin hullua, että kokemuksen mittarina käytetään kumppanien lukumäärää. Vai onko kokemuksen mittari pelkästään se, että kuinka monta erilaista "vehjettä" on nähnyt ja kokeillut? Eihän 30 eri panokumppania vuodessa takaa edes sitä, että tyyppi olisi hyvä sängyssä.

Se on huono mies se, joka jättää naisen sen takia, ettei ekoilla kerroilla ole tajunnan räjäyttävää seksiä. Jos seurustelu on mielessä niin pitäisi olla kärsivällisyyttä edes sen verran. Eihän ihmiset suutelekaan täydellisesti heti ensimmäisellä yhteisellä kerralla, kyllä toista pitää opetella suutelemaan, sama pätee seksiin.

Itse nyt kahdelle naiselle olen "opettanut" seksiä. Tämä on väärä ilmaus, mutta siis olen seurustellut pitkään kahden naisen kanssa, joille olin ensimmäinen.

Tärkeintä on, että otat rennosti ja ole innostunut. Mutta syljenerityksestä ei ole haittaa, liukkaus on valttia Oletko täysin kokematon vai onko kyse vain muutamista kerroista? Jos olet kokeneen miehen kanssa niin hän saattaa vaikuttaa liian rohkealta, mutta hän tietää, ettei se ole niin suuri asia ja kannattaa luottaa häneen omien rajojesi lomassa. Tämähän on irtokarkkiseksi-palsta, joten sellaisessa tilanteessa kokemattomuus ei ole niin hyväksi.

Kukkaan puhkeavassa parisuhteessa kuka tahansa mies antaa aikaa ja sitten vain antaa vitsi, huomasitko? Uskoisin, että tässä on takana meidän miesten geneettinen tarve kylvää siementä niin moneen eri naaraaseen kuin mahdollista ja siksi meille herää sellainen vaistomainen ärsyyntyminen kun joku nainen onkin harrastanut seksiä useamman kanssa tai kateus kun joku toinen mies saa helposti naisia petiseuraksi.

Mielestäni tuo on perusteltu ajatus. Onhan parisuhteessa elänyt aivan selkeästi kokeneempi seksissä riippuen tietysti hänen tästä kumppanistaan kuin joku, joka on harrastanut seksiä vain satunnaisesti, vaikkakin usean eri ihmisen kanssa.

Toisaalta taas tämä kylvökone tai joka mehiläisen kukkanen on päässyt kokemaan monta erilaista seksin harrastajaa ja osaa ehkä katsella ihmisten samankaltaisuuksia ja eroavaisuuksia seksissä. Haluan vielä mainita yhden asian, joka toisaalta on hieman itsestäänselvä, mutta kaikki eivät sitä tule ajatelleeksi.

Seksuaalinen käyttäytyminen ei ole lokerikko, jossa toisessa päässä on avioliittoon saakka odottaminen ja toisessa himo nussinta, vaan kyseessä on jana, jossa voi asettua mihin kohtaan vain ja oma paikka voi helposti muuttua vaikka viikoittain tai vuosittain.

Kun kyse on rakkaudesta, tottahan sitä voi yhdessä opetella. Nuorena on vielä kuitenkin sen verran joustava, että kykenee ottamaan vastaan enemmän eri vaihtoehtoja. On vain asioita joita toisessa ei voi muuttaa, kuten temperamentti. Ja kun ikää tulee, niin arvojen ja asenteiden muuttaminen käy vaikeaksi.

Arvostaa naista Älykäs mies pitää urbaania kotikylän tyttöä sellaisen löydettyään arvossa, tietäen ettei sellaista naista, joka tekee loistavaa mustikkapiirakkaa siinä missä nauttii meksikolaisesta nykyelokuvasta, löydy joka heinäpaalin tai ravintolan oven takaa - eikä varsinkaan sellaista, joka on valmis panostamaan näyttääkseen mukavalta kaikkea edellä mainittua touhutessaan.

Pariskunnasta saa vain toisella mennä hiukset kunnolla kiinni. Pienikasvuisille on sanottava valitettavasti ei. Tytön täytyy saada pitää korkkareita. Monien miesten omasta mielestä "rento" pukeutuminen on paremmin luonnehdittava pelottavaksi. Vuoromestari, kokki Mikko, 25 vuotta. Ulkonäkö Hyvä takapuoli eli latinonaisille tyypillinen muoto.

Hyvät rinnat eli kouraan sopivat ja luonnolliset. Nätit silmät ja söpöt huulet. Pituudeltaan mitä tahansa cm: Fiksu pukeutuja eli nainen, joka pukeutuu rennon tyylikkäästi ja tilanteen mukaan. Ei siis mitään goottiasuja. Itsestään huolta pitävä ja menevä, ei siis mikään sohvaperuna. Sosiaalinen Ammatiltaan mieluiten ison firman henkilöstöpäällikkö, sillä ko ammatinharjoittaja tulisi varmaankin hyvin toimeen kanssani.

Mutta nätti kahvilatyöntekijäkin kelpaa! Yli ihmistä vastasi Cityn kyselyyn, jossa viidestäkymmenestä Deitti. Kuinka usein ison firman henkilöstöpäällikkö on luonteeltaan menninkäinen? Ei se mitään, että on täysin käsittämätön määrä kummallisia toiveita.

Mutta jos tässä toivelistassa on vielä vastakohtia niin silloin menee todella vaikeaksi. Heh, eivätpä ole tainneet tytöt olla rehellisiä tuossa 'Mitä odotat kumppaniltasi? Pituus kuuluu kokemukseni mukaan kärkikolmikkoon, ellei jopa kärkeen.

Eeva on muuten hyvillä jäljillä, mutta työtä jossa viihtyy noin erinomaisesti ei ole vielä keksitty. Taitaapa Mikko ainakin olla stadin asukkeja. Onhan se toki tärkeämpää että kouraan sopivat rinnat ja latinopeppu ovat tärkeämpää mainita kuin vaikkapa älykkyys. Tosin, kaipa sitä vertaistaan hakee.. Ihan idioottia ylipäätään laittaa mitään tarkkoja ulkonäkövaatimuksia, esim. Vivin luettelemat unelmamiehet ovat muutenkin loppuneet varastosta, tai sanoisin ehkä pikemminkin niin että ovat alkaneet tiedostaa olevansa unelmamiehiä, jonka jälkeen eivät enää ole.

Itseäni ei ainakaan kiinnosta miehet jotka joka väliin ovat kertomassa miten tavoiteltuja ovat. Tulee tunne, että tuota miestä on mahdoton pitää itsellä ja että ei koskaan riittäisi omana itsenään. Koska mies tietää lue: Ja täydellisiä ihmisiä ei valitettavasti ole olemassa. Monesti myös tuntuu että varsinkin naiset vaativat aivan mahdottomia koska eivät halua nähdä sitä miltä itse peilissä näyttää. Onko tämä silti mikään ihme kun 4 kanavalta tulee samanaikaisesti ohjelmaa jossa kauniit ihmiset ratkovat ihmissuhde ongelmiaan ja ryntäilevät tunnemyrskystä toiseen.

Jep, tuo pitää paikkansa. Varsinkin itselle tuo pituus on tärkeä ominaisuus miehessä, mutta olenkin cm. Sitävastoin en ymmärrä miksi joku senttinen nainen etsii senttistä miestä, kun lyhyempikin sopisi. Sangen hupaisia ja moninaisia ovat todellakin nuo vaatimukset. Oman tulkintani mukaan monet vaatimuksista ovat kiertoilmaisuja, joita käytetään, koska ihmiset eivät pysty olemaan itselleen ja muille rehellisiä.

Kukapa realistista arviota omista heikkouksista ja vahvuuksista arvostaisi. Miesten anoreksia -artikkelissa olikin paljon todellisempi näkymys ulkonäön merkityksestä. Ilmoituksia selailemalla todelliset pääkriteerit tuntuvat naisten vaatimuksissa olevan 1 pitkä ja komea tai edes isokaluinen ja jos tämä ei toteudu, niin 2 rikas tai kuuluisa ainahan tällaista elättäjää voi sitten pettää pitkän ja komean kanssa. Muut ominaisuudet taitavat useimmille olla vain näihin luokkiin kuuluvien ihmisten lajittelua varten.

Näyttäisivät kamalalta silikonitäydennetyn six-packin yläpuolella. Sellainen vetoaa minuun, jota ei pidetä yleisesti kauniina. Ulkonäön merkitys karisee, jollei sen alta löydy jotain top 5 ominaisuuksista. Aivan sama missä sitä on ja miten paljon. Lihavuus kertoo ihmisestä sittenkin liian usein liikaa. Ihmisen henkiset ominaisuudet eivät edes ole mitattavissa. Sitä voi olla niin monella tavalla esim. Kummalista on se, että miksi naisilla tuntuu olevan paljon enemmän vaatimuksia kumppanin suhteen kuin miehillä.

Miehille tuntuu olevan lähinnä tärkeää, että nainen on hoikka, kaunis ja kiltti. Ehkä miesten olisi aika rynniä korkeakouluihin, niin naiset saisivat haluamiaan vertaisiaan kumppaneita ja miehetkin alkaisivat ehkä vaatia muuta kuin hoikkuutta ja kiltteyttä. Ei pidä vaatia mahdottomia, kiva peppu ja rinnat löytyy taatusti helpommin kuin älyä.

Kumppanin kivasta pepusta ja rinnoista on myös useimmille miehille enemmän iloa kuin hänen älystään. Edelleen näistä miellyttävistä ruumiinosista on apua suhteen pitämisessä tasapainoisena ja onnellisena; niin on toki älystäkin. Kukahan lihava on pissannut trewin ja muitten vastaavaa kirjoittavien muroihin. Oikeasti, miten kukaan voi oikeasti olettaa, että se ruumiinrakenne automaattisesti kertoo jotain todellista luonteenlaadusta tai vastaavista asioista.

Kuulostaa enemmän siltä, että omasta henkilökohtaisesta huonosta kokemuksesta on epätoivoisesti yritetty muodostaa yleispätevä sääntö. Ja tuohon pituuskeskusteluun yleensäkin liittyen, mukava huomata, että on olemassa muitakin ihmisiä, jopa tyttöjä, jotka näkevät tän pituuden ihannoinnin tekopyhyyden läpi.

Itselläni tuo pituus on ainoa ulkonäkövaatimus miehessä. Muita ulkonäkötoiveita on vaikea määritellä, sillä niin monella tavalla voi olla hyvän näköinen. Persoonallisuus ratkaisee kuitenkin pelin loppu vaiheessa. Olen seurustellut pari kertaa itseäni lyhyemmän miehen kanssa.

Molemmilla kerroilla juttu kaatui miehen huonoon itsetuntoon. Ensimmäinen mies yritti todistella miehuuttaan riehumisella ja matcoilulla. Ei se uskonut, että olisin itseäni pienemmän miehen kanssa halunnut olla. Loppujen lopuksi en sitten jaksanutkaan enää sitä aggressiivista käytöstä. Toinen mies häpesi mun isoa kokoani. Ei se kehdannut edes liikkua mun kanssa missään julkisesti. Neljän seinän sisällä olisi vain pitänyt olla ja ihmetellä.

Eihän semmoinen suhde voinut mitenkään toimia. Ehkä noiden huonojen kokemusten takia haluaisin että mies on pidempi. En halua kokea itseäni miksikään jättiläismäiseksi norsuksi, jota toisen pitää hävetä. Pidemmän miehen kanssa voin olla naisellisempi ja olo on turvallisempi. Ehkä sitten minullakin on huono itsetunto jos tällaista toivon? Tietenkin idiootteja löytyy kaiken kokoisista, ei se pituus tee kenestäkään fiksumpaa. Tällaisen kanssa seurustelin 3 vuotta, oli myös korkeasti koulutettu, älykäs, kunnianhimoinen ja sosiaalisesti lahjakas.

Joku vaan ei napannut, kun suhde kariutui. Nyt sitä aidosti tietää, ettei suhteessa tule onnelliseksi vaikka unelmamieskriteeritaulukossa kaikki kodat olisi ruksittu. Nykyään en enää moisten listojen kanssa kierrä.

Katson jokaisen yksilönä ja arvioin tämän yksilölliset vahvuudet. Voisitko lähettää äksällesi yhteystietoni?! Eihän ne listat mitään takaa - kemiasta kaikki on loppujen lopuksi kyse, mutta en panisi pahitteeksi kokeilla itsekin Ylipaino on epäterveellistä, joten ihmisellä ei selvästikään ole itsekuria edes tärkeissä asioissa.

Sitäpaitsi se on rumaa. Pituudesta sen verran, että ottaen huomioon, kuinka tärkeää naisen kauneus on miehille, on aika hassua väittää tekopyhäksi sitä, että naisia viehättää pitkä mies. Minkäs sille voi, mitä pitää puoleensavetävänä? Huvittavinta koko aiheessa on se, että moni nainen edellyttää mieheltä sporttisuutta ja ulkonäköä mutta itse ei omaa niitä. Rölliä ja persettä on mutta se ei haittaa menoa ja mies on pinnallinen idiootti jos ei hyväksy sanotunlaista naista sellaisenaan.

Miehet eivät syyllisty samaan vastaavassa määrin, se herättäisi taatusti vain hilpeyttä kaikissa. Kuulun itse porukkaan jossa on tapana etsiä ainaisesti sitä "täydellisyyttä". Komea ulkokuori on vähimmäiskriteeri, tyylin ja asenteen lisäksi. Sitten tulevat käyttäytyminen ja sosiaaliset taidot. Ensimmäisenä kahtena viikkona ehtii löytää toisesta pitkän listan vikoja.

Ja vikahan taitaa olla sittenkin oman pääni sisässä. Tunnen kyllä henkilön, joka on mielestäni täydellinen. Naimisissa olo tosin haittaa asiaa. Ehkä tieto siitä, etten voi saada häntä omakseni nostaakin hänet kaikkien muiden yläpuolelle. Eihän kyse ollutkaan sinänsä siitä, mikä on puoleensavetävää ja mikä ei. Pointti oli kuitenkin se, että luonteesta ei voi sanoa mitään ruumiinrakentene perusteella.

Joo, on lihavia, joilla ei ole itsekuria, ja jotka ovat sen takia lihavia. On esimerkiksi aineenvaihdunnallisista syistä lihavia.

Aivan samaan tapaan hoikista ihmisistä voisi sanoa tuolla perusteella, että kaikki laihat ovat sairraalloisen kalpeita nipoja, joille ei elämä maistu. Kyllähän moni nainen avoimesti myöntääkin pitävänsä sanotaan nyt pitkistä miehistä.

Siinä ei ole tekopyhää. Kun taas puhutaan joistain toiveominaisuuksista kuten itsevarmuus, luotettavuus yms. Eli tämä pitkä juuri sellaisena kun itse halutaan nähdä ja sitten vielä väitetään, että on valinnut kyseisen miehen näitten henkisten ominaisuuksien takia, eikä sen takia että tämä on pitkä.

Ja sen takia minua ainakin ärsyttää kaikenlaiset yleistykset, tavallaan vain tummilla, pitkillä ja lihaksikkailla on oikeus elää onnellisena, muuthan on moniongelmaisia ja kuinka ne kehtaavat toivoa että niille joku puhuiskin. Hyi saatana, sehän saattaa tarttua? Tulee kummasti mieleen muuan Keski-Euroopan maa, muutama vuosikymmen sitten? Toinen tykkää äidistä, toinen tyttärestä Vai kunkas se menikään Pyöreät muodot ovat merkinneet hedelmällisyyttä ja vaurautta.

Nykyään nämä laitetaan laiksuuden ja typeryyden piikkiin. Laihuutta puolestaan pidettiin sairaan, köyhän ja heikon ihmisen merkkinä. Nyt se keikistelee parrasvaloissa. Se mitä pidetään kauniina ja haluttavana on harvoin kiinni yksilön omasta mielipiteestä. Halutun kohteen ominaisuuden määrittyvät kulttuurissosiaalisin perustein. Taustalla vaikuttavat myös primitiiviset selviytymismekanismit, jotka juoksevat aina näennäisesti vahvimman selviytyjän perässä. Tässä on hyvä esimerkki huumorintajuttomuudesta ja tosikkomaisuudesta.

Uskomaton napina ja faktojen luettelu vastauksena varsin harmittomaan ja lähinnä huvittavaan Perakammarin kommenttiin. Lyhyet miehet ovat seksikkäitä! Etenkin sellaiset, jotka eivät voi eivätkä halua päteä tai uhata lihaksillaan tms.

Voin vallan mainiosti olla suhteessa se pidempi ja vaikka voimakkaampikin ja se, joka vie, vaikka naisellinenkin olen. En löydä yhtään syytä, miksi haluaisin rinnalleni urahtelevan alfauroksen, joka ei ymmärrä minua eikä minun tunteitani ja ajatuksiani, saati sitten omiaan. Ja ei, tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että kaikki suurikokoiset miehet ovat kamalia pökkelöitä. Ja että pienikokoiset ihania tunneälykköjä.

Suomessa pariutumista estää ja hidastaa varmaan myös se, että olemme geneettisesti niin homogeenistä sakkia. Nainen viehättyy miehistä, joiden immuniteetistä vastaavat geenit ovat tarpeeksi erilaisia kuin hänen omansa tosin tämä kyky löytää paras isä lapsilleen miehen tuoksun perusteella heikkenee, kun nainen syö e-pillereitä tai on raskaana.

Näin tulee terveitä lapsosia. Ja siihenhän se himo perustuu. Miehet eivät aina tätä tajua ja syyttävät naisia nirsoiksi, kun kaikki miehet eivät kelpaa. Ei vaikka olisivat kuinka mukavia, kunnollisia, kilttejä ja sitä ja tätä ja tota. Mutta kun on miehiä, joita haluaa rynkyttää koko ajan ja sitten on miehiä, joihin ei halua koskea kepilläkään, siis seksuaalisessa mielessä. Itse valitsen kyllä mieheni edellisten joukosta. Ja sitten on vielä ne henkiset asiat, jotka ovat yhtä tärkeitä kuin ne fyysiset Tupakointi ja ylipaino ovat kaksi suurinta elinajan lyhentäjää.

En suvaitse kumppanissa kumpaakaan. Alkoholia voi käyttää silloin tällöin ja syödä roskaruokaa toisinaan, mutta jos hankkii niillä itselleen maksakirroosin tai diabeteksen, se onkin toinen juttu. Ylipainosta häviävän pieni osa on sellaista esim. Ethän itsekään varmaan huolisi susirumaa naista, jolla kuitnkin on hyvä huumorintaju? Kyllä nainen, joka tykkää pitkistä miehistä, varmasti huomaa itsevarmuuden ym. Eikä toisaalta varmasti kiinnostu tosikosta pitkästä miehestä, jos huumorintaju on tärkeää.

Tai ehkä naisten pitäisi alkaa laiduttaa ja hyväksyä vähemmän koulutettu mies: Olin tänään treffeillä kiltin, mukavan, söpön ja aikasta samanlaisista asioista pitävän pojan kanssa.

Sillä ei ole mitään tekemistä pituuden, ulkonäön tai koulutuksen kanssa. Mikä se joku muu on joka saa mielen muuttumaan ja sydämen heittämään volttia? Sen kun tiedän, hankin sen ja olen onnellinen lopun elämääni!! Ja kaikkille pojille jotka listaavat täällä tyttöjen epäreiluja toiveita ja listoja suosittelen Keskustelut palstalla Suhteet-osastoa ja siellä PeraE: Ilmoittakaa minulle ruususen linnaan kun yllä mainitut asiat on ratkaistu niin annan uusia keskustelun aiheita lisää!

Naiset kyllä laihduttavat niin perkeleesti, olen tehnyt melkein 15 vuotta vapaaehtoistyötä syömishäiriöisten parissa, suurin osa on oli nuoria naisia nyt myös nuoria miehiä. Ulkonäkövaatimuksilla länsimaissa ei ole mitään tolkkua eikä rajaa. Vitsi vitsinä, se omasi, mutta ärsyttää kun naisilta aina vaaditaan hoikkuutta, kauneutta ja kiltteyttä.

Sielun sivistystä voi hankkia muualtakin kuin koulunpenkiltä mutta ihmetyttää nää persjalkaiset autoilevat "äijät" jotka lataavat vaatimuksiaan ilmoituksiin. Naisten kauneusihanne on monimutkaistunut aiemmilta vuosikymmeniltä siten, että enää ei riitä että on hoikka, vaan lisäksi pitää olla treenattu ja kurvikas oikeista kohdista ja silti solakka. Se mun viesti oli vaan semmonen heitto tohon Lauran kommenttiin, joka on niin surullisen yleinen.

Lisäksi vastakkaisen sukupuolen tulee muuttaa omaa käsitystään unelma kumppanista vastaamaan sitä itse on. Vai että ollaan tästä viimein alettu keskustelemaan. Hyvä niin, sillä niin monella meistä on opittavaa itseni mukaan lukien. Olen elänyt erilaisissa parisuhteissa noin 13 vuotta ja tällä hetkellä olen avoliitossa.

Ajan myötä olen huomannut sen, että toki moni ottaisi itselleen kumppaniksi kiltin ja huumorintajuisen ihmisen. Tekstiä lukiessani mietin, että esim. Ajattelevatko vastaajat koskaan, että ilmoituksen jättäjä on mitä todennäköisimmin näitä ominaisuuksia tavalla tai toisella hyväksi käyttävä. Esim jos mies etsii kilttiä tyttöä, niin tämä valitettavan usein osoittautuu sellaiseksi tyypiksi, joka on omalla kontollaan heikkosieluinen ja haluaa, että saa antaa pahassa tilanteessa vähän kiltin sormille, koska tämä on helppoa.

Tilanne on sama myös sellaisilla naisilla, joilla on tapana ihastua hakkaajiin tai juoppoihin. Näistä hakkaajista kun löytyy jotain sitä ihanaa särmää, joka osoittautuu lähes aina uppoutuvaksi rystyseksi poskessa tai silmäkulmassa. En halua loukata ketään, mutta sivusta olen tällaista joutunut katsomaan surullisen usein. Tää menee kyllä jo vähän liian pitkälle. Siis toista sukupuolta syyllistetään näistä kohtuuttomista vaatimuslistoista.. Ulkonäköasioissa mä ymmärränkin sen, mua itseäni ärsyttää naisten listoissa tietyt kohdat paljon.

Ja voin kuvitella, että naisia ärsyttää tietyt miesten "fantasiat", jotka on puettu deitti-ilmojen vaatimusten muotoon. Mutta se missä mennään liian pitkälle on mulle se, että ei "saisi" enää toivoa kilttiä tyttöäkään.

Mun kohdalla tää vaatimus ei tarkoita suinkaan sitä, että sitähän ois sitten helppo pompottaa kun tulee ongelmia.

Mä en vaan satu pitämään näistä tv: Älköön kukaan ymmärtäkö tota edellistä lausetta tasa-arvovastaiseksi, kiitos. Mukava että keskusteluun tulee vihdoin sävy, jossa keskustellaan tavoiteltavan deitin henkisistä ominaisuuksista.

Kiltteys tuntuu ominaisuutena olevan nykyaikana aliarvostettu. Maailma on kyllä aika kova paikka, joten kyllä kiltteydellä kysyntää riittää. Kiltteys on myös tahdon asia, on niin helvetin helppoa käyttää kyynärpäitään tai olla julma. Hyvin harvasta enää löytyy minä en tunne yhtäkään sellaista vanhanaikaista kilttiä tyttöä, joka ei halua kouluttautua, tehdä uraa ja ansaita omaa rahaa eli olla itsenäinen ja sitä myöten vahva.

Eli ei miehestä riippuvainen ja sitähän sinä tarkoitat. Siinä taitaa olla Robbiella ja Kerrillä molemmilla ääripäät kehissä. Kyllä nainen voi olla kiltti myös kouluttautuneena, oman rahansa ansaitsevana ja muuten vahvana. Näissä suosituissa televisio-ohjelmissa se ei ehkä toteudu, mutta toivottavasti kukaan ei niistä omi maailmankuvaansa. Kiltteys ei ole sama asia kuin alistuvaisuus. Olen kiltti, avoin, ystävällinen, huumorintajultani ja luonteeltani jokseenkin erikoinen, älykäs ja nokkela ja erittäin uskollinen.

Olen intohimoinen, helposti innostuva ja pidän ja nautin seksistä todella paljon, mutta ainoastaan vakituisen kumppanin kanssa uskollisuus, uskollisuus Minulla on kiinteät, käteensopivat rinnat, pienehkö, kiinteä, pyöreä peppu ja siro, normaalipituinen ennemmin pitkä kuin lyhyt vartalo. Mutta naama on kuin Eihän kiltti tosiaankaan tarkoita semmoista ilman omaa tahtoa olevaa alistujaa. Eli nyt kyllä lokeroit mut väärään stereotypiaan tolla oletuksellasi. Päinvastoin, mun "unelmatytöllä" juurikin olisi oma ura, omia ajatuksia ja omaa rahaa.

TV-sarjavertaus ja tää fraasi "vahva itsenäinen nainen" tuli sellaisesta nykyään valitettavan yleisestä naistyypistä, jotka itsekin etsii sellaisia lievästi kusipäisiä miehiä, joissa on "särmää" ja joiden kanssa mitellä pikkuilkeydessä siitä kumpi on suhteessa niskan päällä.

Ja samalla sitten naureskellaan tavallisille, ns. Tietysti naiivia mun puolelta perustaa tää johonkin televisioon, mutta ei oo kerta tai kaks, kun just jossain Sinkkuelämää-sarjassa nää itsenäiset naiset naureskelee pahansuovasti "tylsille nössömiehille". Ja eihän tuollaista ilmiötä ihan tuulesta temmattu siihen sarjaan ole.

Jos haluaa "pelata pelejä" suhteissa ja sen sellaisissa asioisssa, niin be my guest, mutta silloin pitää pitää huoli, että kaikki tietävät, mistä pelissä on kysymys.

Jos kohta on olemassa ns. Pelimiehet ja pelinaiset pelatkoon keskenään. Kiltin vastakohta on mun sanakirjassa "kusipää". Kiltti ihminen ei tahallaan loukkaa toista, osaa asettua toisen asemaan eli on empaattinen, kuuntelee ja ymmärtää myös toisen mielipidettä.

Siis nimenomaan kuuntelee sen ajatuksen kanssa, ei suinkaan ole automaattisesti samaa mieltä, saati sitten kokonaan jätä huomiotta. No tästä voisi jauhaa vaikka maailman tappiin, mutta muuta en enää sano kuin sen, että ainakaan kaikki miehet eivät etsi "kilttejä" naisia saadakseen tahdottoman kotiorjan, vaan rehellisyyteen pohjautuvan, kaksisuuntaisen, mukavan suhteen, jossa molemmat osapuolet viihtyvät.

Siideriturvotus on tupakoinnin ohella niitä heikoimpia lenkkejä naisen viehättävyydessä. Oukei, ymmärsin sanan "kiltti" väärin. Meillä naisilla sillä on hieman sellainen "tahdottoman" ja "avuttoman riippujan" kaiku. Ja mitä tulee tollasen shitti-sarjan kuin Sex and the City jo nimen pitäisi kertoa älykkäille ihmisille mitä tuubaa sarja on niin todella sääliksi käy niitä naisia jotka sieltä roolimallia ottavat. Ne naiset siellä on henkisiä kynnysmattoja vaikka ns.

Eli olen samaa mieltä kanssasi millainen on kiltti ihminen, oli hän mies tai nainen. Miehen taas on oltava pitkä, itsevarma, kunnianhimoinen, urheilullinen, energinen, huumorintajuinen ymsymsyms.

Näyttikö keltään muulta siltä että lähes järjestään paitsi kauneus, hoikkuus listatut kriteerit olivat tärkeämpiä naisille kuin miehille?

Kyllä mä ainakin voin myöntää, että on se ihanaa kulkea komean miehen seurassa, miehen,josta todella pitää ei-ulkonäollisistäkin syistä. Todellisuudessa en voisi deittailla henkilön kanssa, joka olisi hyvännäköinen, mutta täysi kusipää. Uskon, että jokaisen "kovankin" naisen sisällä asuu kiltti nainen, jota ei kuitenkaan kaikille haluta näyttää ja paljastaa.

Mulla on miehelle vain kaksi vaatimusta: Liha näyttää paremmalle pitkässä vartaassa. Jos mulla on tällä määritelmällä huono itsetunto, niin sitten mulla on huono itsetunto. Omat hiukset pysyvästi päässä. Ei haittais, kun ois vaan näitä, vaikka ois vähän tyhmäkin. Mutta kun edes noiden kahden "vaatimuksen" täyttyminen tekee niin monille tiukkaa.

Harmittaa kun aina joutuu tyytymään huonoon. Se, etta kauneusihanteet vaihtelevat - tai ennen kaikkea ovat muuttuneet vuosisatojen saatossa - ei edelleenkaan muuta antiikin kreikkalaisten mies-naisihanteita, joita jalleen ollaan lahestymassa. Turha vaittaa, ettei absoluuttista vartaloa olisi olemassa, tai ettei sita olisi ollut. Rubenslaisuus oli vaaristyma ideaalista. Tata keskustelua on kayty aina ja aina loytyy kommenttia suuntaan tai toiseen.

Ihmiset on erilaisia ja ajatukset on erilaisia ja vaatimuksetkin onneks erilaisia. Eihan kukaan oo sellanen jonka kaikki haluais, ei ees ne taydellisyydet.

Omalla kohallani tilanne on seuraava: Tiian mita tulevaisuudeltani haluan. Elamani rakkaus on tatuointeja taynna oleva masennuslaakkeita syova, kuivilla oleva alkoholisti, joka on alkamassa saamaan elamaansa kasaan.

Ja silti niin taydellinen!!! En varmasti kuvitellu elamani miesta tallaiseksi, mutta minkas teet. Listat roskiin ja tunteet peliin! Lista syntyi kahden naisen aivoriihen tuloksena ja tämän keskustelun innoittamana. Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat lähdetään lennolle?

Näytä mulle missä sul on rusketusraidat piirrä ne kartalle. Niin siis kyl mä luotan aikas kovin siihen ekaan vaikutelmaan, mikä naisesta tulee, kun ekaa kertaa jutskailen sen naisen kanssa. Joko kiinnostaa tai sitten ei yhtään. Tunne ratkaisee, ei listat. Miehet ovat Suomessa lihavampia kuin naiset. Miksi täällä arvostellaan vain naisten läskejä?

Ilmeisesti mies saa olla lihava, ketään ei haittaa. Nyt se on selvitetty miksi pääkaupunkiseudulla on enempi kusipäämiehiä! Se johtuu yksinkertaisesti siitä että tällä alueella naiset ovat aggressiivisempia ja tulevat suoraan tekemään seksi-ehdotuksia ja muutenkin tekevät alotteen.

Tottakai sitä hyvännäköisellä miehellä nousee kusi päähän, jonka seurauksena kunnon miehet muuttuvat omahyväisiksi paskiaiseksi. Tutkimuksen tarjosi Helsingin yliopisto. Joten naiset turha valittaa sitä miten miehet siellä ovat niiiin itseään täynnä. Teidän tarvitsee tehdä vähemmän alotteita eikä koskaan antaa miehen ymmärtää että sinä jotenkin palvot häntä. Koskaan ei saa näyttää millainen voima jollain henkilöllä on sinuun itseesi.

Naiset, oppikaa vaatimaan laatua! Miehellä läski on usein statussymboli as elintasomaha. Mieheltä haetaan statusta, lompsaa ja ehkä hieman ulkonäköä. Naisilla läski vain rumentaa.

Naiset voivat päteä markkinoilla vain ulkonäöllään joten sitä ei kannata läskillä ruveta pilaamaan. Naisilta haetaan vain ulkonäköä. Kumpa -kkk antaisi jonkun pirun linkin tutkimuksesta, että tuota jopa voisi uskoa.

Amatööri gay alastonkuvat rakennekynnet myyrmäki

Tässä on hyvä esimerkki huumorintajuttomuudesta ja tosikkomaisuudesta. Omat hiukset pysyvästi päässä. Pulleat miehet rakastelevat paremmin kuin treenatut Ei, vaan mikä ei tapa, jättää haavat Myöhemmin aloin "leikitellä" ajatuksella, että olisinkin oikeasti poika enkä tyttö, mutten moneen vuoteen kuitenkaan tehnyt asialle mitään. Omiin ongelmiinsa yleensä ja hyväksytyksi tulemisen tarpeeseensa? Onko teillä hyviä käytännön vinkkejä ja miten uskallan toteuttaa itseäni.

: Mies etsii läski kalu homoseksuaaliseen

Joensuu seksi gay gratis webcam sex Tää tyttö on kattonu mua useesti siellä harrastuksessa, enkä tiiä mitä se merkitsee. Hyi saatana, sehän saattaa tarttua? Ja jos hän tuntee samoin, pelkään että tämän tytön ja hänen kämppiksensä "side" heikkenee, jos alamme seurustelemaan tämä tyttö on pojan kämppis ja paras ystävä, he ovat todella läheisiä. Haluan olla nainen enemmän kuin mitä nyt pystyn. Tässä vanhempani ovat sisarteni kohdalla onnistuneet. Minusta on uskomatonta, että sanot olevasi uskovainen ja puolustat silti lutkia. En osaa oikein selittää.
Homo ilmainen seksi videot seksitreffit kuopio Ja vielä pari aiheeseen ehkä suoraan liittymätöntä kysymystä: Trojen mukaan kyky erottaa teeskentely todellisesta on peräisin jo luolamiesten ajoilta, jolloin sitä käytettiin aivan toiseen tarkoitukseen - erottamaan helposti metsästettävät heikot yksilöt tai haavoittuneet saaliseläimet terveistä ja voimakkaista. Mutta ongelma onkin siinä, että en usko olevani qun tele homoseksuaaliseen citysauna jyväskylä pohjimmiltani tällainen. Väestöliiton poikia tukevaan anonyymiin puhelinpalveluun tuli viime vuonna peräti puhelua, joiden aiheena oli omat sukupuolielimet. Yhtä hyvin voisit väittää, että ihmisten pitäisi saada kulkea alasti joka paikassa näin halutessaan, eihän siinäkään ole mitään vahinkoa kellekkään. Miten kuuluu varautua tilanteeseen, mies etsii läski kalu homoseksuaaliseen, että jossain vaiheessa kaikki tekemäni paljastuu? Vanhempani laittoivat koko ajan viestiä kotiin tulemisesta, siitä että he ovat huolissaan, yms.
Aikuislukio pori sex work homoseksuaaliseen oulu 521
SARITA PORNO PK-SEURAA HOMO OULU Mies saksi kilpakosijan peniksen ja huuhteli sen vessanpönttöön Taistelu samasta naisesta johti veriseen pahoinpitelyyn Japanissa. Mieheni yrittää aina lähestyä minua hellästija toivoen, että sattuisin kinnostumaan seksistä, mutta aina joudun kieltäytymään, ja se sattuu meitä molempia. Hän varmaan hoitelee itsensä usein koska sitten SAA. Mies on se joka haluaa ja saa haluta panna. Meitä on mantereella moneen junaan ja kokoon, etsiköön jokainen itselleen sopivan kokoisen parin jonka kanssa todella tuntuu kuuluvansa yhteen. Kenttämatkoja tehtiin muun muassa Argentiinaan, Hongkongiin, Norjaan ja Papualle.