Kaunis kalu miehen homoseksuaaliseen orgasmi

Toinen antaa jotain sellaista, jota en aiemmassa elämässä ole saanut kokea ja se tuntuu näin parin vuoden yhdessäolon jälkeenkin "harvinaiselta", vaikka seksi onkin tässä suhteessa mahtavaa joka kerta. Arvostus toista ihmistä kohtaan on todella korkealla, kun on ollut epätyydyttävässä suhteessa aiemmin.

En kiitä, ei tulisi mieleenkään. Kehun kylläkin ja kerro miten ihanaa oli jne. Minustakin on omituista kiittää tilanteessa, jossa kaksi tasavertaista ihmistä tekee jotakin yhdessä panostaen molemmat siihen aktiviteettiin. Sama jos lähtisin miehen kanssa lenkille, niin en mä lenkin jälkeen kiittäisi miestä.

D Saattaisin sanoa, että olipa mukavaa, jos oli kiva lenkki. Seksin jälkeen kiittäminen saattaa lähteä siitäkin, että mieleen on iskostunut käsitys, että mies antaa naiselle orgasmin. Olen tästä niin eri mieltä! Kaikki ovat vastuussa omasta orgasmistaan. Tämän tajuaminen teki seksistä paljon rennompaa, spontaanimpaa, kokeilevaa, kivempaa. Minun ei tarvitse stressata, että apua pakko tulla. Ja mies ei tunne epäonnistuneensa jos en tulekaan. Joo, noin se meilläkin menee ja monesti tosiaan itse tuo vastuu otetaankin, eikä siinä mitään: Olisihan se nyt aika karmeaa, jos joka kerta pitäisi melkein väkisin autella se toinen huipulle ja sitten sille toiselle tulisi siitä paineita, ja sittenhän se ei onnistu mitenkään.

Meillä saattaa muutenkin olla seksiä, joka ei edes pääty orgasmiin, siitä keskeisyydestä ollaan onneksi opittu pois. Miksei voisi kiittää yhteisen lenkinkin jälkeen ihan arkisesti, että kiitos lenkkiseurasta? Ja toinenkin voi siihen vastata, että kiitos itsellesi, onpa ollut mukavaa tehdä tätä yhdessä. Mulla on monesti, lähes päivittäin, tapana ainakin töissä kiittää seuralaista lounasseurasta.

Siitä että, molemmat vietiin toisemme hetkeksi muualle työympäristöstä ja juteltiin niitä näitä. Mun mielestä on eri asia kiittää seurasta kuin kiittää orgasmista. Jos kiittää orgasmista jää sellainen olo että naisen orgasmi on miehen vastuulla ja tulee ehkä turhia paineita miehelle.

Mä saatan kiittää, varsinkin sellaisissa tilanteissa jos mulla on vaikka ihan karmea stressi päällä ja sit mies tulee, että tuus nyt tänne, ota breikki, sä saat nyt vain maata silmät kiinni ja mä nuolen sulle ihanan rentouttavan orgasmin: Mä kiitän sitä siitä että se tajusi antaa mulle just sitä mitä sillä hetkellä tarvitsin. Olen ollut itse samanlaisessa tilanteessa. Sitten olen lähinnä kehunut, kuinka uskomaton mies on. Oon niin uusi näissä blogi-jutuissa, että tulee varmaan muitakin sähläyksiä vielä eteen.

Koin edellisen blogialustan hankalaksi, vaikkakin mahdollisti monia juttuja. Siirsin blogin tänne, koska täällä oon lukenu blogeja eniten ja tämä tuntuu tutuimmalta. Siispä samat jorinat löytyy nyt täältä:.

Ja sorry kuokkiminen sun kommenttikentässä! Kiitoksen sijaan olen opettellut sanomaan: Lisäksi huokailen, paijaan ja osoitan läsnäolollani, että olen onnellinen ja tyydytetty. Joskus toimii vain hiljaisuus ja iho ihoa vasten oleminen. Vaipuminen hiljaiseen nirvanaan ja kuunnella siten tyyntyvää sydämen sykettä.

Mutta ymmärrän tunteen kiitollisuudesta siitä, että toinen tuottaa mielihyvää. Miksi kiitos sitten tässä asiayhteydessä on huono. Ehkä siksi, että tulee tunne siitä, ettei olisi toisen kanssa tasavertainen vaan tuntisi olevan alempana kuin toinen ja pitäisi kiittää, jotta teksi selväksi, että tajuan pienuuteni.

Ehkä kiitoksen antaja olisi ikään kuin alisteinen ja toinen suuressa hienoudessaan antaisi armollisesti sinulle mielihyvää.

Omaan korvaani kuulostaa todella oudolta tämä asenne, että kiitoksen sanominen asettaisi kiittäjän jotenkin alempaan asemaan. Ihme valtapeliä, tai sellainen siitä tulee mieleen. Koskeeko tämä vain suhteessa sanottuja kiitoksia, vai onko teillä vaikeuksia kiittää myös työkavereita, ystäviä, vieraita yms.?

Olen itse kasvanut jopa stereotyyppisen ylikohteliaassa kultuurissa jossa pyydetään anteeksi ja kiitetään melkein kaikesta, ihan automaattisesti. Kiitin juuri aamulla miestäni myös kivasta viikonlopusta, vaikka täysin tasavertaisina sitä yhdessä vietettiin. Voitte siis varmaan kuvitella, etä hyvän seksin jälkeen kiitosvirtani on vuolas. Kiitos on yksi maailman kauneimmista sanoista.

En elä yhtäkään päivää sanomatta jollekin kiitos saati sitten tuntematta kiitollisuutta. Kommenttini koski ainoastaan sekasin yhteydessä annettua kiitosta. Tuolloin, ei mielestäni, tarvitse kiittää orgasmista vaan hiljainen läheisyys, paijaaminen ja silittely kertovat enemmän kuin sana Kiitos. Kyllä minä myöskin kiitän tietysti työkavereita, tavarantoimittajia, sukulaisia, naapureita ja vieraitakin. Suhteessakin kiitän, jos toinen tuo kupin kahvia tai lämmittää saunan, tai antaa hieronnan tai taluttaa koiran.

Tässä kontekstissa oli kyse orgasmista kiittämisestä, joka siis saattaa tuntua joillekin oudolta. Sä tässä aika hyvin puit sanoiksi, mitä mä luulen, että Mosse tarkoitti kun sanoi, ettei saa kiittää. Yksi vastasi sanoneensa seksin jälkeen "kiitos", mihin toinen heti kommentoi "en kiittänyt". Jälkimmäinen oli siis Mossen linjoilla. Enkä tosiaankaan muista, ketkä vastaajat olivat ja mikä tarkka kysymys oli jne, tosta on vuosia.

Ihan vähän aikaa sitten lukemani teksti, jossa 3 miestä paneskeli keskenään ja kiittelivät toisiaan vähän väliä refleksinomaisesti, mikä nostettiin dialogissa koomiseksi elementiksi tekemällä siitä erikseen numeroa. You know what that does to his ego. Tää johti mut jotenkin ajattelemaan, että jos tuo on joku miesjuttu, että kiittäminen seksin yhteydessä tosiaan saa vähän kuin sellaisen palveluksesta kiittämisen sävyn?

Kiitos ei ole ruma sana, mutta tykkään paljon siitä miksi ja miten Mosse ilmaisi ettei halua tuossa tilanteessa niin sanottavan. Ja joskus voi olla tarpeen oikeasti kertoa ettei anna toiselle mielihyvää saadakseen jotain itselleen tai koska tuntee velvollisuuden siihen. Jos ei ole koskaan kohdannut seksikumppania joka käy seksissä kuten oma Talviheilani jonkin ajan takaa sanoen "jos annat mulle suuseksiä mäkin voin antaa sulle" , niin hyvä, mutta on ihmisiä jotka ihan oikeasti kaipaavat ehkä tietämättäänkin vakuutusta siitä, että seksikumppani todella tekee asioita vain välittämisestä ja antamisen ilosta.

Mä en tiiä mistä kuulin ekaa kerran sanonnan että seksistä ja viinasta ei saa kiittää.. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä.

Vähän niin kuin ansiotöitä. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Tosi useasti ainakin tulee olo, että haluaisi kiittää miestä. Seksin jälkeen yleensä sitten kerron kuinka hyvältä on tuntunut ja sanon rakastavani. Mutta aina välillä tekisi mieli kiittää: Heh, mä en oikein voi sanoa rakastavani, ehkä siksi tuli tarve "edes" kiittää.. Mä olen itsekseni päättänyt, että rakastamisen sanallinen ilmaisu ei kuulu tähän suhteeseen.

D No ei se nyt suoranaisesti "moittinut" sentään.. D  Mutta kyllä tossa joku kulttuuriaspekti voi tosiaan olla. Öhöm, eikö sulla sitten ole vahvoja tunteita häntä kohtaan? Riippuu kai siitä, miten "vahvat tunteet" määritellään. No tämähän se varmaan kaikessa yksinkertaisuudessaan onkin!

Ooh, mikä mies sulla! Seksi on ainoa asia, jossa tyydyttävä on parempi kuin kiitettävä ; Olen ollut itse samanlaisessa tilanteessa.

Siispä samat jorinat löytyy nyt täältä: Valitettavasti näin ei kertomasi mukaan ole Pillu navan paikalla , Se voi olla miehen itsetunnolle myös kova paikka jos naisella on pitempi penis.

Kuinka sinua ei ole vauvana "leikattu naiseksi"? Oletko nyt aikuisena tyytyväinen tilanteeseen, vai oletko aikonut mennä leikkaukseen nyt, se ei varmasti olisi mahdoton operaatio ollenkaan, kun tehdäänhän sitä ihan täysistä miehistäkin naisia ja päin vastoin. Samalla kun mies nai sinua takaapäin ja jos olet niin kumpi sai orkun nopeammin? Olen runkannut itse, tai mies on runkannut minua naidessaan takaapäin, tai sitten olen nainut miestä takaa ja runkannut samalla häntä.

Ja nainenkin on runkannut samalla kun on takaapäin hihnadildolla nainut minua. Orgasmin saanti riippuu monesta asiasta, mutta yleisesti kestää hieman kauemmin ensimmäinen kuin miehellä, tosin voin saada monia orgasmeja yhdynnän- tai seksin aikana kuten naiset yleensäkin. Kun sinulla on tuommoset pelit ja pensselit Niin ja en todellakaan ole mikään seksihullu, vaan minulla on ihan tavallisen naisen halut.

Seksisuhteitakin on ollut alle kymmenen, joista neljä naisen kanssa. Etkö ole pikemminkin intersukupuolinen kuin hermafrodiitti?

Hermafrodiittinahan sinun pitäisi pystyä tuottamaan myös miehen sukusoluja. Sorry tällainen lisäkysymys, joka ei liity erotiikkaan yhtään. Onko tuo iso 18 senttinen penis paksukin? Kun siinä on kerran esinahkakin, niin onko se kunnon miehen kyrpä vai naisellinen kuten muuten olet? Ilmeisesti kullin runkkaaminen antaa aivan samat tuntemukset kuin miehelle vastaavan tekeminen, jos kerran kullin anatomiakin on sama, mutta miltä tuntuu saada orgasmi kullin runkkaamisesta jos kerran spermaa ei tule ja saat naisen orgasmin?

Onko kulliorgasmi voimakas, voimakkaampi kuin pilluorgasmi? Entä tuleeko ejakulaatiomäihä aina kulliorgasmin aikana, vai koska sattuu? Entä antaako kulli ejakulaationesteet myös pilluorgasmin jälkeen? Kromosomisi, eli ovatko ne naisen, miehen tai jotain välimuotoa? Eli penis on 13, cm ympärysmitaltaan, eli sellainen kohtuu tavallisen kokoinen.

Penis näyttää samanlaiselta kuin miesten, joten ihan tavallisen näköinen hieman runsaamman varren paksuisella terskalla. Orgasmi on voimakas sekä peniksellä että pimpalla, ja molemmissa se tuntuu. Uskoisin että samantasoinen orgasmi kuin miehillä.

Ejakulaatio tulee orgasmin yhteydessä molemmissa tapauksissa peniksen tai pimpin kautta aiheutettuna, ja myös silloin kun voimakkaasti kiihottuneena saan orgasmin puhtaasti ajattelemalla. Ja kromosomini on tutkittu ja ne eivät ole poikkeavat, vaan naisen.

Millaisia reaktioita sait muilta lapsilta? Naistensaunassa tai tissit kun saunöt äijien kanssa? Mutta en sen takia pelkästään mitä sinulla on jalkojenvälissä. Se ei kuitenkaan olisi este, päinvastoin. Olen vuotias heteromies, avoliitossa.

Olen aiemmin ymmärtänyt, että hermafrodiittien penikset olisivat lähinnä poikkeuksellisen suuria klitoriksia tai surkastuneita peniksiä. Väitteesi suuresta senttisestä peniksestä on siis yllättävä. Kirjoituksesi vaikuttaa kuitenkin aidolta. En ole lääketieteen asiantuntija, enkä siten pysty arvioimaan kirjoituksesi uskottavuutta faktojen pohjalta.

... Nykyään näytän pukeutumiseni ja hiustyylini takia pojalta ja kun ihmiset luulevat, että olen poika tai viittaavat siihen että olisin poika niin se saa minut jotenkin iloiseksi. Miksei voisi kiittää yhteisen lenkinkin jälkeen ihan arkisesti, että kiitos lenkkiseurasta? Ei siis tehdä tästä mitään friikkishow'ta, muut keskusteluun osallistuja! D oli viikonloppuvierailulla, hän onnistui johdattelemaan minut sellaisiin sfääreihin, että menetin ajan ja paikan tajun, ja vain makasin tärisevänä myttynä keho niin täynnä mielihyvähormoneja, että teki mieli itkeä ja nauraa yhtäaikaa. Olen kuitenkin jo niin tehnyt.

VAIMO LUVALLA VIERAISSA PORNO HOMO POJAT

Kaunis kalu miehen homoseksuaaliseen orgasmi