Isoa munaa homo paljaita kaluja

isoa munaa homo paljaita kaluja

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Älä sinä pervo puutu heteroiden mieltymyksiin. Askon keskustelun taso näkyy tuossa Noh kyllähän sitä isoa siis tosi isoa olisi vaihtelun vuoksi mukava saada lähetyssaarnaaja asennossa ees kerran, paksua ja sopivan pitkää tahtoo, yli 20 sentikästä juomua Juu, loppuhan se Holmesin ura, mutta kyllä kerkesi saamaan pesää äijjä.

Itsellä myös melkoinen juokale puntissa ja onhan tuota tullut vitunlihoja sillä jynssättyä. Totta puhut tuosta seisokista, ei tahdo nousta enää aina vaakaankaan, toisaalta ei tuu vittuakaan nussittua enää kovin usein.

Lohtuna jatkossa on lahjana saatu bi taipumus, josta löytyy apua, miehet, kun ymmärtää toisiaan, homman voi hoitaa miesten kesken panemattakin, ja iso paksu kulli on hyvin kelvannut huonosti seisovanakin tässä pienessä piirissä missä vaikutan. On mukava katsoa kaverin ilmettä kun saa pidellä omaa isompaa kourassaan.

Pilkkua viilaten tämä mm. Uransa alkuvaiheissa miehen heppi seisoi vielä ilman piristeitä, mutta myöhemmässä vaiheessa piti vetää kokaa nokkaan, myöskään sen AIDS: Ehkä se tuli huumeidenkäytön ja miesten kaa sekstaamisten vanavedessä? Tuohon maailman aikaan kun oli tapana "vedellä" paljaalla, niin pornobusineksessä kävi pienoinen kuhina kun Johnnyn vastanäyttelijät kävivät ahkeraan testeissä, puhumattakaan sitten niistä monista muista, jotka olivat hoonanneet näitä Johnnyt kuksimia naisia.

Elokuva Boogie Nights tavallaan tekee tribuutin tälle iso heijariselle kikkarapäälle, joka tosiaankin narkkasi itsensä rahattomaksi kolumbialaisella marssipulverilla ja lopulta mullan alle. Val Kilmer näytteli leffassa Wonderland tätä melan mestaria, jossa JH kokkelihöyryissänsä suistuu pikkurikollisen uralle ja epämääräiseen seuraan.

Holmesilla oli 23cm, eli vähän isompi kuin tällä palstalla keskimäärin. Paksuutta oli joku 13cm hänellä. Ihailin tässä juuri yks päivä uimahallissa yhden isukin komeaa jästikkää, oli HK: Hän oli pitkään suihkussa, ihankuin olisi tietoisena siinä nauttinut huokailuistani. En malttanut lähteä suihkusta, pesin hiuksiani varmaan ainakin 5 kertaa, huh, oli hän komea näky, muutenkin niin miehekäs. Jossain vaiheessa siihen tuli hänen kolme poikaansa, 10 ikävuoden molemmin puolin.

Katsoin, että sillä meisselillä kyllä tekee vaikka kuinka monta poikaa lisää. Mahtaa vaimollakin olla iltaisin ja öisin aika täyteläinen olo pillussa, kun sitä lihaa saa sisäänsä. Oli se komea, voi että! Oispa saanut ottaa poskeen. Kyllä pyllyttely on ihanaa.

Nussikohan sekin isä poikiaan mekko päällä, niin kuin sinun isä teki sinulle, h-x? Oletko koskaan miettinyt kuinka paljon tuo katkeruutesi h-x: Anssi välillä työnsi kyrvän suoraan kurkkuuni niin että aloin kakoa. Nenäni upposi keskellä Anssin tuuheita tummia munakarvoja, jotka tuoksuivat miehekkäille. Sitten Janne alkoi imetään vuorostaan vielä hieman suurempaa kyrpää ja tekee minulle saman kuin Anssi.

Kyrpä työnnetään syvälle kurkkuuni ja nenäni päätyy taas keskellä munakarvoja, tällä kertaa Jannen karvoja. Karvat tuoksuivat miehekkäälle, hikiset ja hieman kusiset, samalla hänen paksu terskansa täyttää kurkkuni. Olin uskomattoman kiimaisella päälle, vaikka Jannen ja Anssin terskat saivat minut välillä kakomaan ja yökkäämään. Menetin lähes ajantajuni hommaillessani heidän kullien kanssa. Hetken päästä Janne kysyi. Vastasin suorastaan innoissani että kyllä.

Menin siis kontalleni maahan ja Anssi jatkoi imettämistä. Janne hetken aikaa etsi liukkaria ja sen löydettyään alkoi liukastaa minun kiimaista peppua. Kun sain ison kullin sisään, mielessäni ei pyörinyt mitään, paitsi ajatus siitä, että saan spermaa sisääni, ehkä molempiin aukkoihin. Jannen iso kyrpä upposi vähitellen kokeneeseen ja sopivan tiukkaan reikääni. Se sattui aluksi hiukan, mutta kokeneena tiedän, ettei se kestä kauan.

Janne alkoi työnnellä ihanaa kaluaan rytmikkäästi sisääni, tunsin olevani täynnä, miehen isoa ja kiimaista kalua himokkaassa perseessäni.

Anssi alkoi nussia minua rajummin ja tarttui minua takaraivosta vahvistaakseen voimaansa minun suutani kohtaan. Yleensä huudan nautinnosta ja kiimasta tässä vaiheessa, mutta iso kyrpä suussani vaimentaa minut. Vain kiimainen yninä tukahdutetusta suustani kertoo kuinka nautin kahden miehen elimistä.

Litinä vain kuuluu, kun jätkä pyllistää ja ottaa kyrpää sisäänsä. Oikein näkee kilometrien päähän, että himoaa miehen nesteitä. Miehinen kiimapuhe sai minutkin aika kiimaan. Etenkin kun ajatus siitä, että minua naidaan paljaalla suoleen on aivan upea, mutta kun saa oikeasti isoa paljasta suoleen on parasta mitä voi olla. Janne alkoi painaa entistä rankemmin ja Anssi kertoi, että laukeaminen ei ole enää kaukana. Anssi alkoi ähisemään kovemmin, lopulta hän karjaisee ja kyrpä alkaa sykkiä suussani.

Suuni alkaa täyttyä spermalla. Useiden sykäyksien voimalla kurkkuuni lensi valtava spermalasti. Melkein tukehduin mutta suuni oli tarpeeksi ottamaan koko lastin vastaan. Mälli oli paksua, hieman suolaista ja makeaa samalla. Se että nielaisin sen lastin kokonaan ilman vastustusta sai molemmat kehumaan minua. Sain vielä nuolla kullin puhtaaksi viimeisistä spermatipoista. Samaan aikaan Janne alkoi tärisemään ja ja karjaisi. Kyrpä alkoi sykkiä reiässäni ja tajusin heti mitä tapahtuu.

Jannen kulli alkaa singota suuren lastin sisääni samalla kun hän alkoi kiihdyttää ja hänen kiveksensä alkoi hakata entistä kovemmin persettäni vasten. Lopuksi vielä Janne nuoletti kyrpänsä puhtaaki suussani. Kyrpä maistui spermallle ja hieman perseelle. Perseestäni valui mälliä, mitä jätkän pyyhki sormillensa ja laittoivat minut nuolemaan ne puhtaaksi. Jäin vielä hetkeksi uimaan kavereiden kanssa, jonka jälkeen vaihdettiin puhelinnumeroita, eli siis tapaamme uudelleen.

Janne vielä imi minulta pallit tyhjäksi kiitokseksi siitä että tyydytin heidät. Lopuksi tiemme erkanivat ja jäin miettimään että tuleeko uutta tapaamista. Olin joka tapauksessa onnellinen, että kävi näin. Sain munaa ja spermaa kunnolla ja sain omat paineet samalla tyhjäksi. Kului viikko ja jatkoin elämääni, välillä runkaten miettien kokemuksiani uimarannalla kahden miehen kanssa, välillä imien ja nussien satunnaisten kanssa.

Sitten sain tekstarin, jossa kerrottiin, että Janne ja Anssi haluavat ottaa uusiksi, mutta tällä kertaa mukana olisi uusi kyrpä. Millaiset panot mahtavat nyt olla kyseessä…. Tagit gay novelli Gay Gayseksiä uimarannalla Homo gootti homo novelli Homo pano Homo seksiä Kiimainen peppu Kiimaiset homomiehet kolmen kimppa Nuoret homot Paljaalla suoleen Panna paljaalla Rankkaa homoseksiä Spermaa uimarannalla tiukka anaali.

Heräsin ja katsoin kelloa ärtyneenä. Totesin olevani myöhässä koulusta ja nousin …. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten. Spermaa uimarannalla marraskuu 24, Anaaliseksi , Gay Jätä kommentti 14, Näyttöä.

Ota lasti vastaan horo!

Isoa munaa homo paljaita kaluja

Isoa munaa homo paljaita kaluja

Isoa munaa homo paljaita kaluja