Homoseksuaaliseen bb ellinoora lemmenlaiva dvd

Helsingin Uutiset metropainos Lue ilmaiseksi! Ammatti- ja järjestölehdet Asuminen, rakentaminen ja puutarhanhoito Autot ja moottoriajoneuvot Metsästys, kalastus, aseet 7. Ruoka ja juoma Talouselämä ja yritystoiminta Tietotekniikka ja tietoliikenne Urheilu ja liikunta Rekisteröidy Tietoa palvelusta Asiakaspalvelu Kustantajille. Uusimmat lehdet   Ammatti- ja järjestölehdet 86   Asiakaslehdet 3   Asuminen, rakentaminen ja puutarhanhoito 24   Autot ja moottoriajoneuvot 56   Harrastukset 95   Ilmaiset lehdet   Kaupunkilehdet 79   Kirjat 2   Kulttuuri 38   Kuvastot 3   Lifestyle 9   Matkailu 21   Metsästys, kalastus, aseet 7   Musiikki Uusille valkolakeille luvassa YO-lahja Lynin lipunmyynnistä.

Torstaina, Itsenäisyyspäivänä, viihdytään Lynin yössä ja perjantaina koittaa Vegasin kantiksille se aiemmin mainitsemani Kantispikkujoulu. Ja lopuksi muistutan Turun Tähti –kilpailusta.

Suomen vanhimman amatöörien lavaviihteen monialakilpailun ilmoittautumisohjeet löydät osoitteesta http: Kaikki meistä eivät ole, eivätkä koskaan tule olemaan, vuoristokiipeilijöitä, naparetkeilijöitä tai avaruuslentäjiä. Tai nykypäivän Indiana Joneseja, jotka uhmaavat henkeään tutkimattomissa viidakoissa ja aavikoilla kadonneita kulttuureita etsien.

Tai James Bondimaisia, vauhdista ja vaarallisista tilanteista elantonsa sekä kicksinsä ammentavia tyyppejä. Tylsää meidän vähemmän jännittävää elämää elävien ja epähasardin arkemme ei suinkaan tarvitse olla, sillä rutiinien rikkoutuminen ei todellakaan vaadi hypotermiaa, vuoristotautia, eksoottista loiseläintä elimistöön tai olan yli vilkuilua kaikissa tilanteissa.

Yökerhomaailmassamme viikkojamme ja iltojamme kasaan kurovat tietyt rutiinit, joiden avulla voimme toimia niin, että sekä henkilökuntamme että asiakkaidemme öissä on tiettyä järjestelmällisyyttä, pysyvyyttä, turvallisuutta ja tunnistettavuutta, mutta jokainen ilta on kuitenkin tavallaan ensi-ilta.

Jo tämä yökerhoalaan liittyvä erikoisuus tekee jokaisesta illasta erilaisen ja esimerkiksi erilaiset pukeutumisteemaiset bileet antavat tylsistymiselle kyytiä. Viime viikolta kiitos arjen pukeutumiskoodien rikkomisesta Synapsille, Deltalle ja Nucleukselle, joiden Scifipikkujoulut saivat meistä kaikista esiin pienen Jedi-ritarin. ESN vaihto-opiskelijoiden järjestämä Thanksgiving oli konseptina puolestaan ensimmäinen laatuaan ja toi ilahduttavan kansainvälisen vivahteen viikkoomme.

Torstaiyössä opiskelijabileiden perinteisen haalarimeren tilalla nähtiin pikkujouluajan tyylikkäimpiä opiskelijoita, kun Pikkarit –juhlijat säkenöivät pikkumustissaan Opiskelijayhdistys Traden johdolla Lynissä ja Vegasissa. Upeasti hoidettu kokonaisuus, jälleen kerran.

Jos tulevana tiistaina pääset arkiaherruksen lomassa tuulettumaan, voit juhlistaa esimerkiksi Jimi Hendrixin syntymäpäivää. Uskoisin, että Purple Haze –biisin kaltaisia klassikoita loihtinut legenda viihtyisi Lynin Atlantiksessa, jos ei olisi keskuudestamme vuonna poistunut. Keskiviikkona koittavat AurasoutuAfterpartyt, jotka ovat bilemaailman spin-off. Spin-offit sijoittuvat usein tuttuun miljööseen ja osittain spin-off teoksen hahmot ovat samoja, kuin alkuperäisessä luomuksessa.

Suositut Aurasoudut rakensi syksyllä kylkeensä yleisön pyynnöstä AurasoutuAppron eli rastikierroksen ja luonnollisesti mekin olimme kyseistä proggista tukemassa kahden suorituspaikan voimin. Keskiviikolle rakenneltujen Aurasoutujen spin-off –bileisiin pääsee maksutta Aurasouduissa saadulla haalarimerkillä, ilman haalarimerkkiä sisäänpääsy kustantaa vain 2 Eukkaa ja sisältää tuon haalarimerkin.

Torstain Piparikinkerit ovat lähtöisin O’Diakon kaulimesta ja jos viime vuotiset merkit paikkansa pitävät, bileiden loihtimiseen käytetyt muotitkaan eivät ole mitään peruskuusia ja tähtiä. Mukana kinkereissä pukki sekä laumoittain tonttuja.

Ja perjantaina sitten mietitään, että miksi Korvatunturilla ei tapahdu mitään.. Eikä muuten tapahdu lauantainakaan, sillä perjantaina vietetään Night Club Marilynin Kantispikkujouluja ja pukki sekä tontut ovat ilmoittaneet osallistuvansa. Tervetulleita Korvatunturin väen kanssa heti kympiltä, ekan tunnin ajan, ovat kaikki VIP-kortin omistajat sekä ns.

Tämän jälkeen pikkujoulutunnelmaan ovat tervetulleita liittymään kaikki asiakkaamme! Suomeen avattiin ensimmäinen moottoritie vasta 50 vuotta sitten, tämä ihme tapahtui välillä Helsingin Munkkiniemi Espoon Bemböle. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että samaisena vuonna New Yorkissa otettiin käyttöön ensimmäinen metrolinja. Kekkonen aloitti toisen presidenttikautensa, Rollarit vetivät heinäkuussa ekan keikkansa, ensimmäinen James Bond –elokuva sai ensi-iltansa ja The Beatles levytti ensimmäisen singlensä.

Spider Man esiteltiin Marvel-sarjakuvissa, Marilyn Monroe löytyy menehtyneenä. Vieraiden kirjo oli mahtava ja tunnelma kupliva. Synttärilahjojen joukkoon mahtui viihdelahjojakin, sillä live-onnittelut paikalle toivat laulaen Kristiina Mäki, Jasmin Mikaela sekä Tanita. P-Klubin bileissä startattiin maailmanlopun odottelu, mutta kukaan ei käsittääkseni aloittanut kuitenkaan mitään aiheeseen liittyvää lahkoa. Bileet keskittyivät muistuttamaan mieliin sen, miten mahtavia tyyppejä meidän jokaisen ympärillä oikeasti on.

Lisäksi korostusväriä sai ajatus hetkessä elämisestä. Night Club Vegasissa oltiin puolestaan niin kuninkaallista, niin kuninkaallista.

Torstain bilejärjestäjien hymyt olivat herkässä, uutuuttaan hohtava, AMK: Tiistaina on Lapsen oikeuksien päivä, mutta myös Kansainvälinen ”World Hello Day”.

Päivän tarkoituksena on muistuttaa kaikkia maailman ihmisiä siitä, miten tärkeää kommunikaatio ihmisten välillä on rauhan säilyttämiseksi ja konfliktien välttämiseksi.

Jos maailmarauha tuntuu liian massiiviselle asialle, aloita omasta lähipiiristäsi. Monet vaikeatkin asiat kun selviävät, jos ihmiset vain muistaisivat kommunikoida keskenään.

World Hello Dayn kymmenen morotusta voit suorittaa helposti esimerkiksi Lynin Keittopäivässä, tervetuloa! Ikivanhoja Kiitospäiväperinteitä on monissa maailman maissa, tunnetuin lienee Yhdysvalloissa vietettävä Thanksgiving, jonka juuret ulottuvat eurooppalaisten siirtolaisten uuden elämän alkuun vieraalla maalla.

Kiitospäivä oli sekä sadonkorjuun juhla että kristillinen kiitosjuhla, joka sittemmin on muotoutunut kulttuuriset rajat ylittäväksi, maalliseksi kiitosjuhlaksi. Keskiviikon vaihtuessa torstaiksi siirrytään ihan kalenterin myötäkin Kiitospäivään. ESN Thanksgiving on bileyö, jonka myötä vaihtarit kiittävät ESN-aktiiveja vieraanvaraisuudesta sekä toisiaan ja kaikkia mukaan lähteviä bilettäjiä uusista ystävyyssuhteista. Tämä Thanksgiving kiittää Turkua, joka on Home away from Home.

Night Club Marilyninissä on keskiviikkoiltaan mennessä auennut madonreikä rinnakkaistodellisuuteen ja Lynin avaruusasema valmistautuu vastaanottamaan sekä maan että vieraiden sivilisaatioiden edustajat Synapsin, Deltan ja Nucleuksen Scifipikkujouluihin.

Baareissamme teitä palvelevat humanoidit, robotit, androidit, mutantit ja muut aikamatkustajille tutut tyypit. Myös asiakkaiden teemapukeutuminen ilahduttaa! Atlantiksen viihdealukselta löytyy avaruuden parasta karaokeviihdettä ja tanssilattian musta aukko imaisee pikkujoulujen juhlijat syvyyksiinsä.

May the Force be With You! Torstain Pikkarit, nuo kuumat ja kiihkeät pikkujoulut ovat Opiskelijayhdistys Traden suurteos, vaikka julistekuvan stringeistä ei samaa voi sanoa.

Näihin Lyn-Vegas –akselille levittäytyviin muikeisiin kemuihin kannattaa ostaa ennakkolippu järjestävältä yhdistykseltä, sillä se on hieman ovelta ostettua edullisempi ja sillä voi varmistaa itselleen haalarimerkin! Lopuksi muistutus kaikille lavaviihteen maailmaan janoaville, osaamisensa esiin haluaville tyypeille: Turun Tähti -kisaan voi ilmoittautua, lue tarkemmat ohjeet http: Onnea vuotiaalle Turun Yliopiston Ylioppilaskunnalle, tiedeyhteisön yhteisöllisyyttä ja hienoa historiaa korostava juhlavuoden juhlaviikko toi esiin ylioppilaskunnan erilaisia toimintamuotoja sekä asiapitoisten että viihteellisempien tapahtumien muodossa.

Lynissä ja Vegasissakin viikkoon mahtui kolmet Turun Yliopiston erilaisten ainejärjestöjen bileet. Järjestyksessään kolmannet kaupungin suurimmat pyjamabileet houkuttelivat opiskelijat yön pyörteisiin flanelleissaan ja silkkiyöpaidoissaan, puputossuissaan ja unimaskeissaan. Turun Yliopiston luokanopettajaopiskelijat puolestaan virittivät Hyvä Meininki –moponsa 3. Perjantaina korkkasimme Vegasin Pikkujoulukauden, tradition mukaisesti Turun Seudun Tradenomit tiputtivat mantelit vuoden ensimmäisiin glögeihin ja herkuttelivat pipareilla, juustoilla ja hedelmillä.

Tradenomien glögijuhla osui Nenäpäivään, joten tokihan tämä muistettiin ottaa huomioon: Yes Sir, I Can Nenäpäivä! Illan aikana kerättiin varoja Ylen Nenäpäivään ja kukin lahjoittaja kantoi näin kortensa kekoon 2,2 miljoonaan nousseeseen, maailman köyhimmissä oloissa asuvien lasten auttamiseen kerättyyn pottiin. Tiistaina vietämme satavuotisjuhlaa Night Club Vegasissa. Tässä juhlassa tulee olemaan monen sorttista ohjelmaa ja epäilemättä melkoisesti tuttuja tyyppejä vuosien varrelta.

Näin erikoisia satavuotisjuhlia ei ihan juuri järjestetä, joten suosittelen ottamaan startin kohti Eerikinkatua ja Vegasia siten, että olet paikalla kymmeneltä. Keskiviikkona Turun Yliopiston P-Klubi aloittaa lähtölaskennan maailmanloppuun, joka ennusteiden mukaan koittaa Eri kulttuurien profetioiden mukaan Telluslainen maailma tällaisenaan päättyy tuolloin eli nyt on hieman yli kuukausi aikaa asennoitua asiaan. Maailmanloppu Night Club Marilynissä ei ota kantaa siihen, kenen ennusteet ovat paikkansapitävimpiä tai mitä ennusteiden maailmanloppu tarkoittaa, mutta perusvireenä on party like there’s no tomorrow!

Viikon kuninkaalliset juorut tulevat Vegasista, jossa Skandica ja Kritiikki kokoavat ylhäiset yhteen ja harjoittavat hovihuveja modernein maustein. Kenen kärpännahkajäljitelmäviitta on magein, minkä kruunun kristalllikivistä häikäistytään eniten ja ketkä voittavat hoviniiaus ja hovikumarrus kilpailuissa? Monarkistibileet kutsuvat juhlaan jokaisen, joka on aina tiennyt olevansa oikeasti jonkin kaukaisen maan prinssi tai prinsessa, joka kohtalon oikusta on joutunut Suomeen.

Torstaina Suuret Humanistibileet tuovat Lyniin Turun Yliopiston humanistiainejärjetöjen juhlijoita, jotka nostavat maljoja tieteelle, taiteelle, ystävyydelle ja elämälle.

Night Club Vegasin tärkein asuste torstaina on hymy, toivottavasti olette muistaneet harjata hampaat aamuin illoin ja uskallatte paljastaa valkoisen hammasrivistönne. White Smile Partyjen organisaattorit ovat suuhygienistiopiskelijoita Turun ammattikorkeakoulusta. Ja muistakaa, että huulilla voi tehdä hymyilyn lisäksi muutakin mukavaa ;.

Yökerhomaailmassa kaksikin vuotta on yritykselle pitkä aika, sillä ala on tuulinen ja yökerhomaailmamme olemassaolon ajan pian 21 vuotta kaupungin keskustassa on startannut yli sata iltaravintolaa, jotka ovat syystä tai toisesta kadonneet kuvioista. Syitä on monia, mutta kaksi isoa syytä lienee ylitse muiden: Moni on myös matkansa varrella unohtanut sen oleellisimman: Sitä emme tiedä, miksi toiminta loppui esimerkiksi Aurakadun ja Yliopistonkadun kulman iltaravintolakompleksissa, mutta kaupungin iltaravintolakartta näyttää taas erilaiselta.

Me lupaamme teille pitää henkilökunnastamme ja teistä, rakkaat asiakkaamme, hyvää huolta jatkossakin. Toimintamme on aina ollut ja tulee aina olemaan läpinäkyvää, me emme kikkaile lakien ja viranomaisohjeiden ollessa kyseessä. Pidämme arvossa palvelun korkeaa tasoa, monipuolisuutta ja henkilökuntamme ammattitaitoa.

Asiakkaanamme tiedät tukevasi suomalaista yrittäjyyttä ja tiedät myös mahdollistavasi osaltasi sen, että voimme työllistää yli 70 hengen henkilökuntamme jatkossakin. Opiskelijabileissä vieraillessasi tuet arvokasta ainejärjestöjen ja opiskelijayhdistysten toimintaa, lukemattomat Suomen tulevaisuuden ammattilaiset kasvavat turkulaisissa opinahjoissa ja kasvua matkalla luotsaavat eri alojen edunvalvontayhdistykset.

Jokusen päivän kuluttua tulee kuluneeksi neljäkymmentä vuotta siitä, kun vanhempani kohtasivat Turun yössä. Silloinkin opiskelijakaupunki Turussa osattiin lähteä viihteelle opiskelun vastapainona ja eräänä sellaisena yönä törmäsivät toisiinsa kielenkääntäjäksi opiskeleva, Hämeestä kaupunkiin päätynyt äitini ja insinööriksi opiskeleva, kainuulainen isäni.

Samankaltaisia kohtaamisia olemme voineet mahdollistaa Eerikinkadulla jo pian 21 vuotta, Night Club Marilyn on palvellut opiskelijoita alusta saakka ja Night Club Vegasin opiskelijaariemuja on koettu kuusi vuotta. Bilekonseptien kirjo on huima ja yli neljän vuoden ajan Vegasin bileiden yhteyteen on voitu järjestää myös sitsit.

Sitsikulttuurin historia on monipuolinen ja hyvinkin kansainvälinen, vaikutteita juhla on saanut mm. Erään version mukaan sitsit ovat saaneet alkunsa Britannian ratsuväen kirmailuista. Joka tapauksessa suomalaiset sitsit ovat oma, ainutlaatuinen ilmiönsä.

Osa sitseistä on vain yhden ainejärjestön opiskelijoista koostuvia, mutta suurimmaksi osaksi meillä Vegasissa on sitsattu poikkitieteellisesti kahden tai useamman yhdistyksen kimppana.

Tämä akateeminen pöytäjuhla on omiaan tutustuttamaan opiskelijoita toisiinsa, sillä pyrkimys on järjestää osallistujat pöytiin siten, että joka toinen on nainen ja joka toinen mies ja jos mahdollista, vastakkaiset henkilöt edustavat eri sukupuolia. Sitsiperinteet vaihtelevat korkeakoujen ja ainejärjestöjen välillä, mutta tiettyjä perusperiaatteita noudatetaan kaikissa perinteisellä kaavalla etenevillä sitseillä.

Sitsijärjestäjät plaseeraavat pöydät valmiiksi ennakkoon ja asettelevat mahdolliset koristelut paikoilleen. Puheiden, laulujen ja muun ohjelman täyteisessä juhlassa on monesti tarjolla kolmen tai useammankin ruokalajin ateria juomineen. Laulunjohtajat kertovat sitsien alkuun säännöt, joita kyseisillä sitseillä noudatetaan.

Pöydistä ei esimerkiksi poistuta ilman lupaa, häiritsevä lörpöttely ja toisten päälle puhuminen ei ole suotavaa, ruokaan isketään kiinni vasta, kun siihen on lupa, ohjelman aikana ei saa syödä jne. Rikkureille voidaan langettaa eri asteisia rangaistuksia. Pöydistä löytyy tavallisesti lauluvihot, jotta yhteislaulu sujuisi.

Osa perinteisistä sitsilauluista siirtyy ns. Sitsilauluperinteeseen kuuluu kuitenkin myös biisien uudelleensanoitusta eli lauluvihosta saattaa löytyä juuri tiettyä sitsiteemaa varten loihdittuja, tuttujen kappaleiden uudelleensanoituksia. Kuka tahansa voi ehdottaa yhteislaulua, yleensä mahdollista on myös tarjoutua spontaanisti esiintymään. Interaktiivisuus on sitsien kantava voima. Etenkin laulujen päätteksi skoolataan. Maljoja nostettaessa maljaa nostetaan ensin pöytäseuralaisen kanssa naiset vasemmalle ja miehet oikealle , sitten vierustoverin kanssa ja lopuksi vastakkaisen istuvan sitsaajan kanssa.

Viime viikolla sitsattiin peräti kahtena iltana. Lööppijulkkisbileisiin virtasi sitsien jälkeen huima määrä erinäisiä tuttuja ja tuntemattomia paparrazzien lemmikkejä, joiden yön kohokohta oli Tauskin energinen livekeikka. Torstaina sitsikulttuuriin sukelsivat viikset viuhuen Delta, Akateeminen Viiksiseura, Asteriski ja Kanta. Viikset olivat must sukupuolesta riippumatta. Viiksisitsit jatkuivat mahtavilla Viiksibileillä, joiden lipputuotoista osa lahjoitettiin Suomen Movember-säätiölle miesterveyden edistämiseen.

Marilynin keskiviikossa bailasivat Turun Yliopiston matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan ainejärjestöt tiedekuntaolympialaistensa jatkoilla, Bar-A-Lympics olikin oikein paikallaan fyysisemmän mittelön päätteeksi. Torstaina avasimme pikkujoulukauden, kun Turun AMK: Itse Joulupukkikin vieraili näissä bileissä ja jakoi mukavia paketteja kaikille AMK: Myös me olemme olleet ilmeisen kilttejä, sillä pukki antoi meille jonkun TSTS: Pyhäinpäivän aattoomme kuului Turku Fashion, upea show marssitti yleisön eteen talven ja pikkujouluajan muotia sekä henkeäsalpaavan taitavasti toteutettuja body painting –tuotoksia taitavasti valitun musiikin siivittämänä.

Maailman köyhimpien maiden lasten hyväksi järjestettävään Nenäpäivään varoja keräävän hyväntekeväisyystapahtuman catwalk-malleiksi olivat rohkeasti lähteneet myös Kike Elomaa sekä Janina Andersson.

Tsekkaa upeita kuvia Vegasin FB-saitilta! Veljekset Grimmin kammottavuuksia, makaabereja yksityiskohtia ja julmuutta pursuavien satujen ensijulkaisusta tulee kuluneeksi tänä syksynä vuotta. Grimmit eivät itse kirjoittaneet satuja, vaan keräsivät kansansatuja ja muokkasivat niistä myyvempiä versioita. Alkuaan nämä kokoelmaan päätyneet kansansadut oli suunnattu aikuisille, sillä ne sisälsivät melkoisesti raakuuksia, karkeuksia, seksiä ja säädyttömyyttä.

K iltasatuja ja muita yön odotukseen kuuluvia rituaaleja löydätte keskiviikkona Marilynistä, kun kaupungin suurimmat pyjamabileet eli Bedtime Stories valtaa yökerhomme. Puputossuissa ja yöpaidassa haahuilu ei ole koskaan ollut näin hauskaa, lakanoiden ja tyynyliinojen somistamaan yöhön teidät johdattelevat Kanta, Kompleksi ja SKlubi.

Nopeimmat yökukkujat saavat haalarimerkin! Suvaitsevaisuuden lippua liehuttava Vähän Vinommat Liikennevalobileet -bilesetti oli viime vuonna menestys kaikenlaisten bilettäjien keskuudessa. Värikoodeilla pääset näyttämään, oletko varattu, vapaa vai enmävaantiedä sekä tarkentamaan, kiinnostavatko tytöt, pojat vai molemmat. Let the rainbow games begin! Lynin tiistaiyössä rentoutuminen koitoksen jälkeen oli lääkisläisille siis enemmän kuin paikallaan. Ilmeisesti jännitys purkautui erityisesti musiikillisessa muodossa, sillä karaokeisäntämme Jaksu pyysi erikseen antamaaan täyden kympin illan karaokesessioinneille.

Turku Students keskiviikkona ja torstaina helpotti opintotukea odottavien budjettituskaa, sillä haalareissa tai opiskelijakortilla sisäänpääsymaksun saattoi totuttuun tapaan sujuvasti ohittaa ja nopeimpia ilahdutettiin myös haalarimerkillä. Torstaiyössä Vegasin tiloista kuului ihmissusien ulvontaa, monsterien karjuntaa ja luiden kolinaa – ESN aloitti piinaavan, kolmipäiväisen Halloweenimme kauhistuttavilla sitseillä ja veret seisauttavilla bileillään.

Kansainväliset vaihto-opiskelijat olivat muuttuneet zombieiksi, voodoo-papeiksi, noidiksi, muumioiksi ja erinäisiksi populaarikulttuurin kauhun sanansaattajiksi. Piinaavasta tunnelmasta omalta osaltaan huolen piti kammottava henkilökuntamme, joille annettakoon high five esimerkillisestä teemaan uppoutumisesta.

Esikouluikään ehtinyt Vegas oli kutsunut pahaa-aavistamattomat syntymäpäivävieraat juhlaan, jossa kauhu kyti kaikkialla. Suuren kurpitsajuhlan makuun päästiin myös Lynissä, night of the living dead keräsi laumoittain yön olentoja ja bileet jatkuivat aamun sarastukseen. Kauhukammiot aukesivat lauantaina uudelleen, tällöin piinaa jatkettiin kellojen siirtyessä tuntia tavallista pidempään. Vuoden kauheimmat kolmipäiväiset ikuistettiin manalan paparazzien toimesta ja kuvia näette ainakin tässä diaryssä että Facebookissa.

Eräs tämän viikon diarykuvista ei liity lainkaan kauhuun, vaan siihen, että pitkäaikainen DJ: Tila kuulemma toimi mainiosti tämän tyyppisessäkin juhlassa eli ei kun varailemaan – viikonloppuisin kympistä puoli kahteentoista on tilan varaus yli kahdenkymmenen hengen seurueille maksutonta. Halloweenfanaatikot toki jatkavat juhlaansa koko ensi viikonkin, varsinainen Halloween päivä on lokakuun viimeinen ja Day of the Dead eli meksikolainen kuolleiden päivä toinen marraskuuta.

Me sen sijaan siirrymme muun tyyppisten teemojen pariin, Lyn auki ti-la ja Vegaskin ke-la eli vauhtia piisaa. Keittopäivän jälkeisessä keskiviikossa Bar-O-Lympics valtaa Lynin, matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan ainejärjestöt eli odotettavissa on mahtavat olympiaadit. Vegasissa alkuilta starttaa Lööppijulkkissitseillä, joiden jälkeen keltaisenlehdistön suosikit läheltä ja kaukaa ovat tervetulleita Lööppijulkkisbileisiin kymmestä eteenpäin.

Forum Romanumin ja PuTexin juonimissa kekkereissä parhaat lööppijulkkiskopiot palkitaaan ja live-esiintymisestä vastaa Tauski – ihan se oikea Tauski, nimittäin! Marraskuun ensimmäinen aloittaa Pikkujoulukauden Lynissä, illan vetovastuussa ammattikorkean terveysalan opiskelijayhdistys TSTS ja bilelegendan nimi on tietenkin Bongaa Tonttu.

Pukit, tontut ja porot ovat kaikki lämpimästi tervetulleita. Marraskuun eka aloittaa myös miesterveyden puolesta liputtavan, kansainvälisen Movemberin, johon kuuluu kaikenlainen viiksien kasvattelu ja viiksiin liittyvä hassuttelu. Jos teema on vähääkään vieras, tsekkaa http: Naispuoliset bilettäjät ovat mitä tervetulleimpia ja sitä paitsi kaikille jaetaan arkillinen viiksiä!

Viikonloppuummekin on istutettu tärkeää asiaa tukeva tapahtuma. Viikko vierähti syysloman imussa, onnelliset vapaan viettäjät viihtyivät niin Lynissä kuin Vegasissakin. Kaksipäiväinen Kaljaviestimaraton sopi syysloimaviikkoon kuin nenä päähän ja joukkoon sulautuivat oivasti myös kunnallisvaaleista viihteen varjolla muistuttavat Muutosbileet.

Nämä bileet järjestivät siis Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret ja Turun Yliopiston Kokoomusopiskelijat, mutta jokasen äänioikeutetun kannattaa ehdottomasti tsekkailla ajan kanssa kunnallisvaaleissa olevia ehdokkaita ja eri puolueita, verrata ja punnita: On mahtavaa, että me Suomessa saamme äänestää, monessa maassa kansalaisilla ei tätä mahdollisuutta ei ole.

Ennakkoäänestys starttasi viime viikolla ja varsinainen vaalipäivä on tulevana sunnuntaina. Solutasoon pureutuva tentti on ensimmäinen varsinainen koitos pääsykokeiden jälkeen ja tästä se sitten alkaa. Tenteistä eivät lääkisopiskelijat pääse kiemurtelemaan, niitä tulee piisaamaan lukematon määrä ennen tutkinnon loppumetrejä. Sisäänpääsy lääkärileikkijuhliin on maksuton ja Lynin Keittopäivähän osuu tiistaille.

Keskiviikkona ja torstaina kutsumme kaikki poikkitieteellisiin Turku Students –bileisiin, joihin opiskelijakortilla pääsee maksutta, maksuttomuus sisäänpääsyssä suodaan myös haalareihin sonnustautuneille. Haalarimerkit luvassa kumpaisenkin illan nopeimmille bilehileille! Vegasin torstain bilemaasto on vuoden pelottavin, sillä vaihto-opiskelijoita houstaava ESN järkyttää juhlakansaa legendaarisissa Halloween bileissään.

Elävien kuolleiden, piinattujen sielujen, manattujen yön eläjien ja vastenmielisten otusten kokoontumisjoissa hurmetta ja höttöä riittää. Turhaan huudatte kauhusta, kukaan ei kuule! Vuoden kauhein viikonloppu levittäytyy kahteen kerrokseen, valtakunnan mieleenpainuvimmat Halloween lavasteet ja koristeet sekä teemaan järkyttävällä vimmalla heittäytyvä henkilökuntamme saavat teidät näkemään painajaisia vielä viikkoja näiden pirskeiden jälkeen.

Perjantaina vietämme perinteisesti Vegasin syntymäpäiviä, kuusivuotias yökerhomme hotkaisee vieraat maanalaisiin uumeniinsa ja pitää kauhua yllä aamuun saakka, syntymäpäiväperjantain ensimmäinen tunti on varattu kutsuvieraille sekä vip- ja kanta-asiakkaille. On taas se aika vuodesta, kun jälkikasvua hankkineiden perheissä luetaan lelukuvastoja vähän turhankin tiiviisti ja joulupukille kirjoitetaan ainakin joka toinen päivä.

Onneksi joulupukki on ulkoistanut kirjeiden lukemisen pikku apureilleen, niille tontuille. Tai näin mina ainakin oletan, sillä eihän Joulupukin muista hommista tule mitään, jos päivät menevät kirjekuoria aukoessa. Toisaalta, missä välissä ne tontut kurkkivat ikkunoista, täytyyhän tuon kirjerumban niidenkin aikatauluja sekoittaa?

Meille tämä vuodenaika merkitsee pikkujoulukautta etenkin Night Club Vegasissa. Hyvä duuniporukka pitää kuitenkin yhtä ja koko konkkaronkan yhteinen pikkujouluilu on hyvin helppo toteuttaa ilman suureellisia järjestelyjä.

Yli 20 henegen pikkujouluseurue voi varata Back Stagen tai Nevadan maksutta käyttöön Jos erilliseen tilaan ei ole tarvetta, on näppärää tehdä seurueelle pöytävaraus ja pikkujouluilla kimpassa Vegasin yössä. Näitä kaupungin parhaita Pikkujoulujen jatkoiluja voivat helposti viettää yritysryhmät, yhdistysseurueet, harrastusporukat tai vaikkapa kaveruksista koostuvat pikkujouluilijajoukkiot.

Ennakkoon sopien seurueiden on mahdollista päästa sujuvasti sisään ilman jonottelua. Kysy lisää ravintolapäälliköltä tai soita ! Väkijuomalaki määritteli tuolloin anniskelevan tarjoilijan alaikärajaksi 21 vuotta.

Käytännön ongelmaksi oli muodostunut se, ettei osaavia yli kaksykkösiä riittänyt ja artikkeli peräänkuulutti anniskeljaksi hyväksyttävien ikärajan laskemista kahdeksaantoista vuoteen. Ymmärtääkseni tämä muutos saatiin vasta , kun väkijuomalaki muutettiin alkoholilaiksi ja laki keskioluesta astui voimaan. Tuolloin myös vähittäismyynnissä mietojen juomien ostoikärajaa tiputettiin 18 ikävuoteen ja väkevien 20 vuoteen.

Me lienemme sinänsä harvinainen yökerhoalan yritys, että anniskelusta vastaavat tarjoilijamme olisivat pääsääntöisesti jopa tuon viisikymmentä vuotta sitten voimassa olleen lain mukaan anniskelijoiksi kelpuutettavia. Jos rekrytoimme anniskelutehtäviin henkilön yökerhohenkilökuntamme ulkopuolelta, edellytämme jo pidempää anniskelukokemusta mielellään myös nimenomaan iltaravintoloista ja tiettyä määrää mara-alan koulutustaustaa.

Yökerhomme omassa koulutusjärjestelmässä anniskelutehtäviin koulutettujen työura on alkanut esim. Vaadimme jokaiselta anniskelua hoitavalta tarjoilijaltamme myös anniskelupassin suorituksen, vaikka anniskelulainsäädäntö ei sitä vaadi. Järjestyksenvalvojiksi emme rektytoi vastikään kortin saaneita henkilöitä, vaan työn iltaravintolan järjestyksenvalvonnassa tulee olla tuttua ja asiakaspalvelullisuuden sekä jämptiyden suhde kohdillaan.

Pidämme jatkuvasti yllä keskustelua hyvistä toimintatavoista ja siitä, miten koko orkesterin yhteen soittaminen onnistuu. Oma poppoomme ymmärtää yhteisen vastuumme anniskeluravintolan käytäntöihin liittyvissä kysymyksissä, K yökerhona olemme hyvin ymmärrettävästi suurennuslasin alla jatkuvasti niin anniskeluun kuin järjestyksenpitoonkin liittyen, mutta yhteisiä pelisääntöjä noudattamalla olemme pystyneet olemaan esimerkkinä niille, jotka ovat toimintatavoissaan lepsuilleet.

Tiedämme kuitenkin, että mokasipa iltaravintoloista kuka tahansa, luo se varjoja koko alan ylle ja toivommekin kaikkien toimijoiden ryhdistäytyvän. Ja kyllä, tässä viittaan nyt esimerkiksi A-Studion viime maanantain jaksoon, jossa kolme alaikäistä pääsi häpeällisen helposti sisään erinäisiin iltaravintoloihin ja juomien ostokaan ei ollut ongelma.

Neliosaisen Palapelibilesarjan jokainen osa koostuu pienistä palapelinpaloista eli bilettäjistä, ensimmäinen osa keskiviikkona saavutti hienot ja riemunkirjavat mittasuhteet. Ensimmäinen neljästä haalarimerkistä pääsi niille onnellisille palapelin kokoajille, jotka muistivat tulla ajoissa tähän öiseen pelitilaisuuteen. Seuraavana yönä Tuore ry eli restonomiopiskelijat järjestivät jälleen synttäriensä kunniaksi Lastenjuhlat.

Ongintaa, kasvomaalausta, aasin hännän kiinnitystä, sekä Yammu and the Boys –orkesterin humppailuja. Torstaista sunnuntaiaamun tunteihin vietimme perinteistä pretzel-festivaalia eli Oktoberfestiä. Jo hieman aiemmin päättyneillä Oktoberfesteillä Saksan Munchenissä vieraili n. Maailman suurimman olutfestivaalin mittakaava on käsittämätön, mutta aivan loistobileet olivat Oktoberit täälläkin. Torstaina jodlattiin OpiskelijaOktobereilla Germanican ja Kääntöpiirin johdolla, viikonloppuna oluttupatunnelmaan pääsivät viikonloppuasiakkaammekin.

Perjantaina Oktoberfest-teemalla kaupunkilaisia Nevadan yössä kohtasivat kunnallisvaalikampanjansa aloittaneet kaupunginvaltuutettu, jo opiskeluaikanaan meillä tapahtumia järkkäillyt Niko Aaltonen sekä Turun kaupunginhallituksen puheenjohtaja Minna Arve. Muistattehan, että sunnuntaina Perunannostolomaksi sitä aikanaan kutsuttiin ja maatalojen lapset valjastettiin sadonkorjuuhommiin, nykyään juurikkaat sun muut taitavat nousta pääsääntöisesti koneellisesti ja syyslomaa vietetään rentoutuen.

Osa kouluista antaa koko viikon lomaa, osa vain pari päivää, mutta loma se on kaksikin vapaapäivää. Keskiviikkona Varsinais-Suomen Kokoomuksen opiskelevat jäsenet, mm. Turun Yliopiston Kokoomusopiskelijat, järkkäävät bileet kaikille oman kaupunkinsa tulevaisuudesta kiinnostuneille. Samaisena päivänä starttaa ennakkoäänestys. Jos päättäjäkuntaan halutaan nuorennusta, ovat nämä poikkitieteelliset vaikuttajat yksi hyvin varteenotettava vaihtoehto.

Kaupunkimme asukkaista joka neljäs on kuulkaas opiskelija ja lähes joka viides korkeakouluopiskelija. Ei ole samantekevää, kuka niitä päätöksiä opiskelijakaupungissa tekee. Muutosbileet biletetään Lynissä keskiviikkona. Samaisena iltana Delta ry hippaa kanssanne Kaljaviestin merkeissä Vegasissa. Ja jos keskiviikko väliin tai jäi jotenkin kesken, pelastavat Turun Yliopiston Kemistit torstaiyön tuomalla Kaljaviestin Titraukset Lyniin.

Ja lopuksi iloisia perheuutisia: Kahdeksantoista vuoden kuluttua neiti on tervetullut tänne sitten asiakkaana, jos käytös pysyy yhtä aurinkoisena! Syyskuun lopulla TS uutisoi, että opiskelijoiden masentuneisuus on laskussa. YTHS eli Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö selvittää nyt jo neljättä kertaa opiskelijoiden terveydentilaa laidasta laitaan ja nyt meneillään olevan tutkimuksen mukaan näyttää siltä, että ankeuteen ajautumista tapahtuu aiempaa vähemmän ja sehän on hieno asia.

Ainejärjestöt ja opiskelijayhdistykset ovat tärkeässä asemassa siinä, että opiskelija kokee kuuluvansa joukkoon ja että opiskeluajasta jää mieleen muutakin, kuin tenttikirjoja. Edunvalvonta-asiat ovat nekin oleellinen osa alayhdistysten toimintaa. Jokainen meidän yökerhojemme ovelta ostettu opiskelijabilelippu mahdollistaa ainejärjestöille ja opiskelijayhdistyksille leipää ja sirkushuveja –kokonaisuudesta sen leivän leipomisen.

Opiskelijabileiden järkkääminen takaa opiskelijoille esimerkiksi maksuttomia linja-autokuljetuksia yhdistysten järjestämille ekskursioille sekä edullisempia virkistys- ja opintomatkoja. Edunvalvontaa harjoittavat yhdistykset myös kouluttavat jäsenistöään yhdistystehtäviin ja niin edelleen. Kaikin puolin hyvin pyörivät edunvalvontayhdistykset voivat pitää huolta jäsentensä hyvinvoinnista, liittyipä se sitten suoraan tai epäsuorasti opintoihin.

Ja kun hommat rullaavat mukavasti, on riski sairastua masennukseen pienempi. Osta opiskelijabilelippu mihin tahansa bileisiin Night Club Marilynissä tai Night Club Vegasissa ja tiedät tukevasi turkulaista, upeaa edunvalvontatoimintaa! Norjalaisen viikinkipäällikkö Erik Punaisen saagan mukaan hänen poikansa Leif Eriksson eli Leif Eerikinpoika oli ensimmäinen Eurooppalainen, joka astui Pohjois-Amerikan mantereelle. Jos sille tuntuu, tulehan viettämään kyseistä juhlaa Keittopäivän merkeissä.

Suurjuhlien kausi jatkuu keskiiviikkoyössä, kun odotettu Palapelibileiden sarja I-IV pyörähtää käyntiin Lynissä ja Vegasissa. Homman nimihän on se, että Palapelibileiden kustakin bileyöstä on mahdollisuus saada itselleen upea haalarimerkki, kaikkien neljän merkin kerääjä koostaa niistä ensi keväänä haalarinlahkeeseen haluamansalaisen ja vajaapalaisten kahdehtiman kuvion. Torstaina Night Club Marilyniin teitä kutsuu Tuore ry eli restonomiopiskelijoiden yhdistys.

Yhdistyksen yhdeksänvuotissynttärit ovat Lastenkutsut vailla vertaa. Kolmasluokkalaisen ikään ehtineen yhdistyksen synttäriorkesterina esiintyy Yammu and the Boys, lastenlaulut ovat ymmärtääkseni astetta tuhmempia. Maailman suurin ravintola-alan festivaali Oktoberfest päättyi Saksassa virallisesti tähän viikonloppuun, mutta tapojemme mukaisesti me venytämme Oktoberkautta ja pidämme kolmipäiväiset saksalaisen kulttuurin riemujuhlat Vegasissa torstaista lauantaihin.

Torstain Oktoberfest-juhla on yhteistyöprojekti saksankielen lukijoiden Germanica ry: Perjantiana ja lauantaina baijerilaistunnelmat jatkuvat sinivalkoisten koristeiden keskellä viikonlopunviettäjien seurassa. Syksyn säätilavaihteluitakaan ei tarvitse meille bilettämään saapuessaan surra, sillä yökerhoihimme jonotetaan kuivin jaloin koko jalkakäytävän levyisen katoksen alla. Toisin kuin monien muiden iltapaikkojen, ei meidän tarvitse siis suositella sateenvarjoa bilevarusteeksi kaatosateessa tapahtuvan jonotuksen takia.

Turun Tähti ilmoittautuminen on alkanut, tsekkaa Tähtiblogi osoitteesta http: Reilu viikko sitten Aamulehti uutisoi otsikolla ”Enää kymmenesosa viinasta juodaan ravintolassa”. Olen joskus aiemminkin kirjoittanut aiheesta, mutta kirjoitan nyt uudelleen. Maassammehan on aina ollut henkilöitä, joiden mielestä anniskeluravintolat ovat kaiken pahan alku ja juuri, nämä henkilöt eivät valitettavasti tiedä, mistä puhuvat.

Kuten Aamulehti osaa kertoa, Virosta tuodaan jo ainakin puolitoista kertaa enemmän alkoholia, kuin mitä ravintoloissa kulutetaan ja lähes puolet tuoduista tuotteista on väkevää alkoholia. On oikein kohtuullista, että Majoitus- ja Ravintolapalvelualan liitto vaatii, että alkoholisääntelyn tulisi myös risteilijöillä olla yhtä tiukkaa kuin meillä ravintoloilla maissa ja ylimääräisiä henkilöstötukia saisi myös leikata.

Eihän meitäkään kukaan tue. On nimittäin niin, että jos viinaralli lahden yli vähenisi ja kulutusta kotoa saataisiin siirrettyä valvottuihin oloihin vaikka sen verran, että viidesosa maamme kulutetusta alkoholista nautittaisiin ravintoloissa, synnytettäisiin jopa 20 uutta työpaikkaa!

Myös valtio hyötyisi tästä: Myös alkoholiannoksen myyvästä työntekijästä kilahtaa erilaisia suoritteita valtion kassaan. Virosta tuodusta alkoholista valtio ei hyödy lainkaan.

Mitätön asia ei ole sekään, että valvotuissa olosuhteissa alkoholin määrällistä kulutusta nimenomaan valvotaan. Minä kiitän jokaista teitä, jotka käytätte ravintolapalveluita ja olette omalta osaltanne työllistämässä esimerkiksi meidän mahtavaa, täysin omaa henkilökuntaamme. Sen verran mahtavaa se nimittäin on, että Turkulainen-lehden www. Mikäpä siinä oli viime viikolla Girl Powereita viettäessä, tuo Turkulaisen uutinen piti koko porukan tavallistakin hilpeämmällä tuulella. Alkuillan Girl Talk Nevadassa tarjosi ennakkoilmoittautuneille hieman extraa, kuten tyylikkäästi vaatteistaan eroon päässeen miestanssijan.

Tästä riemusta tietämättömätkin pääsivät treenaamaan hot salsaa ja reggaetonia kuumaverisen tanssija-tanssinopettaja Raynierin johdolla Lynissä.

Komeimmat kruunut palkittiin suuressa kruunajaisjuhlassa ja live dj: Torstain Turku Students oli poikkitieteellinen sekoitus yöjalkaan lähteneitä haalari-ihmisiä. Perjantaina alkuillasta astuimme sisään satukirjaan, jossa tuuheat tekoripset, valtavat tukkalaitteet, turnyyrit, vannehameet, korsetit, verkkosukat, pikkuhatut, silkkihansikkaat ja muut omalaatuiset asusteet olivat enemmän sääntö kuin poikkeus.

Turku Burlequen Turku Burleque Weekend alkoi Vegasista kutkuttavalla spektaakkelilla, joka jäi taatusti sekä esiintyjien että yleisön mieleen.

Turku Burlequen äiti, Kiki Hawaii, on säihkyvä keulakuva tälle omintakeiselle taiteenlajille ja tulemme tekemään yhteistyötä jatkossakin! Vegasin FB-sivuilla on hienoja otoksia sekä video yön tunnelmista.

Lauantaina ilmassa oli, jos mahdollista, ehkä tavallistakin enemmän euforiaa. Peräti kolmien häiden jatkoilijat saapuivat Vegasin yöhön. Eräissä häissä hääparin onnea olivat jakamassa myös useat henkilökuntamme konkarijäsenet, sillä yksi pitkäaikaisimmista dj-ammattilaisistamme, Jussi Kallio, oli häiden sulhanen ja henkilökuntamme kanssa hän on kokenut monta ikimuistoista hetkeä.

Jussi ja hänen sydämensä valittu Jonna hehkuivat onnea, sulhanen oli komea ja morsian kaunis. Lokakuu alkaa maanantaina ja heti tiistaina kutsumme teidät lokakuun ekaan Keittopäivään, totta kai! Viikon ensimmäiset opiskelijabilekoitokset parkkeerataan keskiviikolle, Lynissä vietetään Kostajaisia, joissa opettajaopiskelijoiden ensimmäinen vuosikurssi piinaa vanhempia kostona siitä, mitä he itse joutuivat Kastajaisissaan kokemaan.

Bileet ovat osuvasti nimeltään License to Party. Pukeutumissuositus on Bond ja bileet ovat todellakin shaken, not stirred. Ohjelmassa on pukukisaa, agenttikykykisaa ja dj on luvannut antaa flashbackkejä Bondleffojen tunnareilla. Viikonloppuna tulee muuten kuluneeksi jo 50 vuotta ensimmäisen Bondin julkaisusta! Tyylikkyyden puutteesta ei voi moittia torstain bilejärjestäjääkään, sillä kymmenennet ALV-bileet kutsuvat niin tradenomit kuin muutkin juhlijat yöhön dresscodena business.

Kahteen kerrokseen levittäytyvät bileet ovat niin legendaariset, että niihin saapuu aina myös runsaasti jo valmistuneita tyyppejä. Voi olla, että perjantaina aamupalaverissa vähän väsyttää, mutta joitain asioita ei vain voi jättää väliin. Eli ALV-meininkeihin vaan kaikki, siellä ne muutkin on! Maailma pelastui jälleen kerran keskiviikkona, Gotham Cityn oma kasvatti Batman kavereineen toi homman kotiin. Kiitos Elba, Biosfääriä kannattaa aina odottaa!

Opettajauralle lähteneitä kastettiin samaisena iltana ja jatkot löytivät Vegasista – erityisen hypnotisoituja opetyypit olivat PIANOWAR pianisteihin tutustuessaan, opettajaopintoihinhan kuuluu luonnollisesti paljon myös leikkiä ja laulua, joten tämä viihdemuoto on omiaan juuri tälle porukalle.

Mitä yhteistä on TIO ry: Yhteistä on ainakin se, että tekemisen meininki bileitä järjestettäessä on aivan huippuluokkaa ja Tursajaiset ovat kerta toisensa jälkeen huiman upeita kokonaisuuksia. Ja siksihän kaikki haluavatkin osallistua Tursajaisiin taas ja taas ja taas. Seuraava himoittu Tursajais-merkki on jaossa tammikuun lopulla! Tähtitieteellinen syksy osui viikonlopulle, lauantain syyspäiväntasauksen jälkeen aurinko siirtyi taivaan pohjoiselta pallonpuoliskolta eteläiselle. City Karaoken stage kutsuu laulajia keskiviikosta lauantaihin, pianohurvitteluja tarjoillaan viikonloppujen lisäksi usein myös arkipäivisin silloin, kun luvassa on isoja opiskelijabileitä.

Kissojen kissat ovat lähteneet tuunaamaan klassikkoprinsessoja luvulle, Lynin ja Vegasin kuumiin öihin suuntaavat rokkiakin rokimmat Ruususet, tajunnanräjäyttävät Tuhkimot, auliit Arielit sekä lemmekkäät Lumikit, joiden kanssa vietettyjä bilehetkiä ei voi sanoin kuvata.

Ja kun on prinsessoja, niin tietenkin prinssit sekä sammakot seuraavat perässä. Suuri Prinsessaraati palkitsee kruunajaistilaisuudessa komeimmat kruunut ja luvassa on myös ylläriohjelmaa! Girl Powerien uniikin Prinsessahaalarimerkin saavat vain nopeimmat! Pari vuotta sitten alkanut yhteistyömme Turku Burlesquen mahtavien tyyppien kanssa saa jatkoa perjantaina Night Club Vegasissa.

Vegasin lavalle nousevat klo Illan seremonimestarina toimii häpeämätön Lamey Crackhouse ja musiikista vastaa ainutkertainen Fiona Timantti! Käy tsekkaamassa tarkempia ennakkolippu- ja ohjelmainfoja sekä pukeutumisvinkkejä sivulta www. Perjantaiyön maksuton sisäänpääsy alkaa poikkeuksellisesti vasta klo Olemme seuranneet mielenkiinnolla keskustelua pari viikkoa sitten uutisoidun “alaikäiset turkulaisessa anniskeluravintolassa” –tapauksen ympärillä.

Kissan pöydälle nostanut isä ansaitsee hatun noston, lapset eivät todellakaan anniskeluravintoloihin kuulu. Se ovipalvelu, jossa portsarit ohjeistetaan päästämään asiakkaita sisään “lupaavilla papereilla” ja ne anniskelusta vastaavat henkilöt, jotka katsovat alaikäisten illanviettoa läpi sormien, sietäisi ampua kuuta kiertävälle radalle.

Itse fasiliteetin anniskelulupiin viranomaiset toivottavasti rikkomuksia käsitellessään puuttuvat. Todella väärässä paikassa ovat nekin alaikäiset, jotka tuhmailevat netissä tajuamatta, että vaarantavat turvallisuutensa ja että matsku säilyy verkossa aina. Kuluneella viikolla julkaistu Poliisin ja Pelastakaa Lapset ry: Nuorten kokemuksia internetissä – laillista, laitonta vai häirintää?

Kaikki vastaajat olivat yli vuotiaita – ikänsä puolesta siis vapaita päättämään seksuaalisesta käyttäytymisestään itse. Nuoret, tai sitä paremmin aikuisetkaan, eivät kuitenkaan raportin vastausten perusteella ole ymmärtäneet lain erityistä suojaa alle vuotiaiden ollessa kyseessä. Alle vuotias on lain edessä edelleen lapsi, ei “vapaata riistaa”.

Kaikenlaista typerää tekevät netissä silti sekä alle vuotiaat nuoret että eri ikäiset aikuiset, arkaluontoisen materiaalin nettiin lataamista ei mietitä loppuun asti.

Netissä antaudutaan vähäpukeisuudesta nakuiluun ja hups vaan, äkkiä meno onkin kuin aikuisviihteen tuotannoissa ikään. Noin viidennes vastaajista oli esiintynyt vähäpukeisena tai alastomana webkameralle. Iästä riippumatta arkaluonteisen tiedon, kuvamateriaalin tai väitteiden levittelijä saattaa syyllistyä rangaistaviin tekoihin, mutta jos mukana seksuaalisessa toiminnassa on alle vuotias, syyllistyvät kuvamateriaalin tallentaja ja levittäjä aina rikokseen.

Raportin mukaan arkaluontoisia kuvia käytetään lyömämiekkana usein seurustelusuhteen kariuduttua, intiimejä otoksia ex-kumppanista julkaistaan kostona mielipahan ja hankaluuksien aiheuttamiseksi. Kuvakostaja saattaa samalla syyllistyä rikoksiin, tietoisesti tai typeryyttään. Vanhempien ja muiden aikuisten ei pidä antaa alaikäisten leikkiä aikuisten hiekkalaatikoilla – lapsi on lapsi. Lapsenmielisyyttä tosin ei tarvitse missään nimessä aikuisenakaan kadottaa, normiarjen värittämisen ammattilaisina me tiedämme sen.

Katkon Kastajaiset tiistaina starttasivat bileviikon, Lynin yössä kasvatustieteilijäpiltit vihittiin oman ainejärjestönsä saloihin.

Harry Potter, Smurffit, keijukaiset, prinsessat ja muut omituiset otukset nostivat satumaiset kätensä ilmaan ja bilettivät villisti värivalojen, lumisateen ja usvan keskellä.

Äyskäri Day Club debytoi AurasoutuApprobatur torstaissa iltapäivä kahdesta alkaen, Lynin ja Vegasin suorituspisteillä pääsi jamittelemaan dj: Iltakympiltä sisään virtasi Turun Lääketieteen Kandidaattiseuran jäsenistö Hampaan opiskelijoiden keralla, vuorossa oli tietenkin legendaarinen Showtime! Toinen toistaan hulvattomammat näytelmät olivat osoitus lekuriopinnot aloittaneiden upeasta luovuudesta sekä tavallisuudesta poikkeava tapa esittäytyä vanhemmille vuosikursseille.

Seuraavana päivänä löytötavaroista noudettiin mm. Gotham Cityn yössä seikkaillaan puolestaan Lynissä, Elban eli bioalan inssiopiskelijoiden jokasyksyinen Biosfääri tuo bileisiin Bruce Waynen ja tietenkin tämän superpersoonan eli Batmanin. Lyniin päätyvät Lepakkomiehen seurana myös Batgirl, Jokeri, Robin, Catwoman ja ties ketkä supertyypit.

Ja torstai on sitten Tursajaisten, kahdessa kerroksessa. Hoitsut TSTS ja insinöörit TIO ottavat mittaa bilekyvyistään näissä legendan maineessa paistattelevissa suurkarkeloissa, joiden ohittaminen on tässä kaupungissa suuri virhe. Tervetulleita ovat siis kaikkien alojen kaikki opiskelijat – haalareissa tai ilman. Himoittu keräilymerkki haalareihin irtoaa vain nopeimmille, mutta kaiken sorttista aktiviteettia on luvassa kahdessa kerroksessa kaikelle kansalle.

Tursajaisvala puoliltaöin liittää uudet opiskelijat Lynin stagella Tursajaiskelpoisten sankkaan ja uskolliseen bilettäjäjoukkoon. Turun Sanomat uutisoi perjantaina EU: Turku on onneksi korkeakoulukaupunki ja noissa opinahjoissa luku- ja kirjoitustaidottomuus eivät liene suuren suuria ongelmia. Tämä ilmenee siitäkin, että bilemainontaa on osattu ainejärjestöissä ja opiskelijayhdistyksissä onnistuneesti sekä tuottaa että lukea.

Tiistaista alkanut, vauhdikas bileviikkomme keräsi jälleen kiitosta, joka kuuluu sekä järjestäville yhdistyksille että lämpimästi kaikki juhlijat vastaanottaneelle henkilökunnallemme. Jos Turkuun viikonlopuksi saapuneelle Kaarle Kustaalle olisi halunnut näyttää jotain erikoista, olisi hänet kannattanut tuoda suoraan lentokentältä torstai yönä PIANOWARiin insinöörien kanssa viihtymään. Voi Kaarle, et tiedä mitä missasit! Eipä ole tulevallakaan viikolla todellakaan mitään diibadaabaa, haalarit saavat ansaitsemaansa ulkoilutusta ja naamioitumisen ystävät riemastuvat teemabileilystä.

Tiistaina uudet opiskelijansa kastavat kasvatustieteenopiskelijat eli Katko Turun Yliopistolta. Kansainvälisen satumaailman huipentuma on keskiviikko, International Fairytale Party kutsuu tarujen ja satujen ihmeelliset hahmot öiseen unelmaan ESN Uni Turun johdolla. Vaihtareita on kymmenistä maista ja eri kulttuurien tunnetuimmat satujen sankarit kohtaavat bileissä, jotka ovat perinteisesti olleet yksi vaihto-opiskelijoiden vuoden huippukohdista. Aivan loistotilaisuus vieraiden kielten käytännön kielitaidon vahvistamiseen, halusitpa sitten treenailla ruotsia, englantia, saksaa, ranskaa, espanjaa, venäjää, portugalia, kiinaa, hindiä tai japania.

Torstaina Aurajoella otetaan mallia Thames-joen varren huippuyliopistojen soutujoukkueista, tervetuloa jännittämään Aurasoudut –tapahtumaan. Toisistaan mittaa ottavat jo Uutuussarjana kisataan kolmen yliopistokaupungin, Turun, Tampereen ja Helsingin, välinen metrin kilpailu.

Ensi kertaa soututapahtumaan on liitetty AurasoutuAppro, eli viihdyttävä rastikierros, joka starttaa klo Me tarjoamme kaksi tutkintopaikkaa, Lynistä ja Vegasista saa erilaisen suoritusmerkinnän AurasoutuAppron karttaansa. Sisäänpääsymaksuton Äyskäri Day Club viihdyttää kumpaisessakin kerroksessa iltaan saakka. Molemmissa suorituskerroksissa voi bilettää tanssilattialla ja Marilynin Atlantiksessa soutukannustuksesta väsyneitä äänijänteitään voi rassata laulamalla Aurasoutukaraokessa.

Raha-automaattiyhdistys on mukana Aurasoutumeiningeissä mahdollistamalla tietenkin kasinopöydissä pelailun ja automaattien parissa viihtymisen, mutta myös tarjoamalla tilaisuuden liittyä RAY: Etuasiakkaat saavat nettiin kirjautuessaan käyttöönsä vain Etuasiakkaille tarkoitettuja pelejä ainutlaatuisessa Pelimaailmassa, asiakasarvontoihin osallistumalla saattaa voittaa esim. Kirsikkana kakussa ovat Onnenpotit, jotka ovat satunnaisesti laukeavia, 10 tai Euron arvoisia jackpot-lisävoittoja niissä automaateissa, joissa Etuasiakkaana debit-kortilla pelaaminen on mahdollista.

Soutelusta siirrytään showmaailmaan Eli ei muuta, kuin valmistautumaan jälleen yhteen mahtavaan viikkoon Eerikinkadulla! Viikko sitten sunnuntain ja maanantain välisenä yönä monen muun kiinteistön tavoin myös Centrumin korttelia koetteli suuri vedenpaisumus, josta me onneksi säästyimme kuivin jaloin. Nooan samaistuminen ihan ilman vedenpaisumustakin onnistuu: Nooa rakensi Arkin ja keräsi sinne eri lajien edustajia, kumpaakin sukupuolta.

Meillä ei ole Arkkia, mutta on kaksinkappalein yökerhoja ja meneillään on eri lajien eli eri alojen opiskelijoiden keräily. Valikoimassa on sopivasti kumpaakin sukupuolta. Tiistaina starttasi pupunmetsästyskausi, kun Turun Kauppakorkeakoulu järkkäsi Lynissä jo legendaariseksi muodostuneet Ekan IIllan Bileet.

Bilettäjiä saapui jatkuvana virtana ja hämmentävä ihmismeri velloi Eerikinkadulla niin aavana, että yhdentoista jälkeen teimme pikaratkaisun: Soittokierroksen alusta 20 minuutin päästä avasimme Night Club Vegasin ja takasimme sujuvan bileyön kaikelle juhlakansalle!

Suurkiitos onnistumisesta kuuluu lojaalille ja yrittäjähenkiselle henkilökunnallemme, tällainen pikahälytys ei ihan missä tahansa onnistuisi! Yöelämän ja tapahtumajärjestämisen ammattilaisina sekä yhteistyöainejärjestöjen bileiden historian tuntevina osaamme pääsääntöisesti ennakoida ja arvioida niin tila- kuin henkilökuntatarpeetkin nappiin, mutta kuten tämä tiistain case osoitti, emme jäädy poikkeustilanteissakaan!

Keskiviikon bileille oli jo aiempien vuosien perusteella buukattu onneksi kaksi kerrosta, Pilttibileet by Delta ja Synapsi sulautuivat saumattomasti Elba ry: Vauhti ei laantunut lainkaan torstaihin tultaessa, päin vastoin. Eräs tutor ilmaisi aloitusviikon olleen sen verran onnistunut setti opiskelijanäkökulmasta, että “meidän piltit tiedustelevat, voisivatko he muuttaa teille tänne pysyvästi asumaan”.

Viikonloppuun osan yöreippailuistaan säästi TIO ry, insinöörien perinteiset Beach Partyt jatkoiltiin yökerhoissamme lauantaina. Pari päivää hengähdetään ja sitten jatketaan. Tiistain Keittopäivässä hurvittelevat P-klubilaiset, jotka saapuvat sankoin joukoin syksyn ekojen suursitsiensa jatkoille Night Club Marilyniin.

Tämä on yksi vuosikausia pitkä perinne, josta poliittisen historian ja valtiotieteen lukijat ovat pitäneet yhtä tiukasti kiinni, kuin Kekkonen aikanaan omasta presidenttipaikastaan. Nopeimmille on luvassa haalarimerkki! Niin ikään jo perinteeksi muodostuneista Tuopin Kaatajaisista Vegasissa vastaa Diakonia ammattikorkeakoulun Turun yksikön opiskelijayhdistyksen, O’Diakon rytmiryhmä.

Ja täältäkin on nopeimmille jaossa haalarimerkki! Torstain Lynibileet loihtii Opex, Tunnusta Väriä on tulevien kansankynttilöiden eli opettajafuksien ensimmäinen yökerhokoitos. Värikartan mukaan ryhmiin jaetut opettaja-alkiot suorittavat ensin älypelejä ja kummallisia koetehtäviä pitkin kaupunkia ja ilmaantuvat sitten tutorryhmittäin bilettämään.

Turun Insinööriopiskelijoiden aka TIO ry: Muistattehan, että Lynistä ja Vegasista voi varailla maksutta tiloja ympäri vuoden. Lynin Atlantiksen yläkorokkeen varus Vegasin asiakkaat voivat varata yli 20 hengen seurueina maksutta käyttöönsä Back Stagea tai Nevadaa Vegasista voi varata maksutta myös pöytiä.

Varaaminen on helppoa kuin heinän teko: Lisää tietoa antavat ja varauksia vastaanottavat myös ravintolapäällikkömme! Ja lopuksi viihteelliseen osaamiseen liittyvää informaatiota. Hesarin NYT-liite osasi kertoa, että vuoden parhaan hypnoottis-magneettisen katseen taitajan etsintä on meneillään.

Googlaamalla “hypnoottis-magneettinen katse” löytää tiensä kisaa houstaavaan Mesikämmen blogiin, joka selventää tämän mystisen katseen taustaa ja kilpailun kulkua. Hypnoottis-magneettista katsettaan voisi ehkä testata esimerkiksi baaritiskillä kurkun kostuketta tilatessaan tai uusiin ihmisiin tutustuessaan. Turun Tähti –kilpailuun en ehkä ainoastaan kyseisellä kyvyllä ilmoittautuisi, mutta Suomen vanhimmassa amatöörien lavaviihteen monialakilpailussa on vuosien varrella nähty hyvinkin erikoisia kykyjä.

Elokuun alussa Viihdeohjelmien SM-kisan voittajaksi noussut drag artisti Miss Divet on yksi niistä lukuisista viihdealan nykyisistä ammattilaisista, joiden ura on saanut rakettimoottorin Night Club Marilynin lavalta Turun Tähti –tittelin voiton myötä. Huhtikuussa järjestettävä kilpailu koostuu kahdesta osakilpailusta ja finaalista, johon poimitaan osakilpailujen parhaat esitykset. Kilpailuun voivat ilmoittautua lavalle janoavat taikurit, tanssijat, akrobaatit, klovnit, koomikot ja muut tricksterit soolona, parina tai ryhmänä , jotka haluavat mm.

Turun Tähti voittaja tulee saamaan uraa edistävän, Euromääräisesti moniin ammattilaiskisoihinkin verrattuna merkittävän palkinnon. Lisätietoa on tulossa lähiaikoina, mutta allekirjoittaneeltakin saa jo infoa mikaela at clubmarilyn. Turun Linnan Juhlien tiistain pääesiintyjänä ihastutti naapurimaan kestosuosikki Kent. Ja keikkansa jälkeen kundit olikin sitten ohjattu kaupungin yön epäilemättä parhaisiin bileisiin, Lynin Keittopäivään.

Kanssajuhlijoiden mukaan välitön tunnelma ja hyvä palvelu tekivät bändiin säväyksen. Seuraavana iltana palkitusta ja legendaarisesta konseptistamme ensisiivun haukkasivat tuoreet oikeustieteen fuksit, jotka olivat kaatosateessa ja ukkosmyrskyssä suunnistetun kaupunkihupailun jälkeen kuin uitettuja koiria. Aarteenmetsästys loppubileineen on kuitenkin vuodesta toiseen, säästä riippumatta, onnistunut jäämään oikislaisten mieliin fuksiviikon huippuepisodina.

Enkä minä sitä ihmettele, sen verran hienosti tutorit uusista suojateistaan pitivät jälleen huolta – hienoa LEX! Lippu korkealla mennään taas elokuun lopusta joulun alusviikolle – rock’n roll! Jenkkiviikot otsikon alla kulkevat torstai ja perjantai juhlistivat Uutta Mannerta, jonka populaarikulttuurilla on paljon tekemistä sen kanssa, mitä me olemme.

Tai jopa sen kanssa, että ylipäätään olemme ja olemme olleet yli 20 vuotta. Ei, emme ole sinisilmäisiä ja kritiikittömiä, tiedämme tuon valtaisan mantereen nurjalla puolella olevan asioita, joita tähän maailmaan ei kukaan toivoisi.

Fakta on kuitenkin se, että iso osa vaikkapa viihdeteollisuuden ja yökerhomaailman uusista jutuista näkee päivänvalon ensi kertaa juuri Atlantin takana. Musiikkia, muotia, arkkitehtuuria, sisustusta, ravintoloita, baareja, elokuvia, tv-sarjoja, ilmiöitä, ihmisiä..

Tarinankerronnan mestareiden mantereelta palaamme aina uusien ideoiden vallassa. Yhdysvalloissa yrittäjyys on myös aivan omaa luokkaansa, tekemisen meininki on kohdallaan niin yrittäjillä kuin yrittäjähenkeen kasvaneilla työntekijöilläkin. Tämän huippuunsa hiotun palvelukulttuurin oivalluksia viemme saamaan myös henkilökuntaamme vuosittain.

Big cock homo hieroja oulu kaakkuri

Homoseksuaaliseen bb ellinoora lemmenlaiva dvd

Sotien jälkeen homoseksuaalisuus oli Suomessa rikos, ja kohtaaminen tapahtui Freeman Duo, Leo, Hurma, Lemmenlautta Pe Ellinoora, Matti ja musiikki on tyylillisesti sekoitus Chuck Berryä, James Brownia, BB Kingiä ja on julkaissut seitsemän studioalbumia, yhden kokoelman ja kaksi live-dvd:tä. marraskuu chat treffihaku etsin ystävää kahlil gibran runoja rintaiset naiset bb niko blogi d kupin rinnat naisen .. Lemmenlaiva vimma risteily Lippulaiva. Www sex . Sen jälkeen tulivat dvd-soittimet, internet ja älypuhelimet. Homoseksuaalisuus Suomen sisällissodassa Tutustu Kirjojen Suomen vuoden teokseen. Kirjan mukaan homoseksuaalisuus on sairaus, josta voidaan parantaa. . tulivat kesälomilla jo koirankorville kahlatut pokkarit ja sadepäivinä dvd-soittimessa palveli erehdyttävästi Lemmenlaivan näyttelijäkaartia muistuttava henkilökuntamme BB-elämää seuranneille vuotias myyntipäällikkökomistus saattaa olla.