Herkku net tarina homo pari etsii naista

herkku net tarina homo pari etsii naista

Siltä erotti jo vasemmalla, joen partaalla muutamia alastomia ihmisiä ja ihmisryhmiä. Jatkoimme kuitenkin vielä eteenpäin, kunnes tulimme parin joen keskellä olevan pitkulaisen saaren kohdalle.

Ne tuntuivat oikeilta paikoilta, ja sitä ne olivat. Oli tavallinen arkipäivä, lämpötila lähenteli kolmeakymmentä astetta, ja joen kahtaalle jakavalla saarella lojui pyyhkeillään, käveli ja joessa ui kymmeniä ihmisiä.

Osalla oli uimapuku, mutta suurin osa näytti oleilevan rannalla ilman rihman kiertämää. Laskeuduimme vaimon kanssa raput alas ja aloimme etsiä sopivaa paikkaa. Ohitimme muutaman alastoman miehen, jonkun yksittäisen naisen ja pariskunnan, joita ei oikein kehdannut katsoa, kunnes läheltä saaren kärkeä löysimme auringonottoomme sopivan vapaan tilan. Levitimme maahan sanomalehden ja sen päälle pyyhkeen.

Saari koostuu pienistä vaaleista kivistä ja karkeasta sorasta. Siellä täällä maasta puskee vihreitä pensaita. Pari kolme puuta kasvaa varjoa antamassa, muuten paikka on karun askeettinen. Paita pois, housut samoin ja kengät.

Nyt se on minun kohdallani tapahtunut, julkinen riisuutuminen rannalla, ja vedän henkeä. Tiedän, että meitä vastatulleita vaivihkaa tarkkaillaan, lähimmät auringonpalvojat ovat viiden, kuuden metrin päässä, ja tunnen kuinka vatsanpohjaa kutittaa.

Vaimo istahtaa pyyhkeelle ja vaihtaa ylleen uimapuvun. Se päällä hän tulee kanssani uimaan, itse olen siis alasti, ja tuntuu kieltämättä rohkealta astella nakupellenä rannan ihmisten ohi jokeen.

Vesi on raikkaan virkistävää, ja virtaus yllättävän kova. Uiminen ei tule kysymykseen, ainoastaan veteen kyyristyminen ja käsien, jalkojen tukeminen pohjaan virran voimaa vastaan. Vesi tulee ylempää Baijerin alpeilta, siksi se on kesälläkin kylmää. Ihanaa, vaimo sanoo ja vilkuilee ympärilleen. Rannalla kohdallamme makaa mies selällään, jalat levällään, hänestä vasemmalle kaksi noin kolmikymppistä upeavartaloista naista. Lesbopari, ajattelen, ja huomaan, että naisista vaaleammalla on häpykarvat ajeltu kiitoradaksi.

Vaimokin on huomannut, sanoo sen minulle ääneen, että useimmilla rannalla olijoilla häpykarvat on näköjään ajeltu, naisilla usein kokonaan, miehiltä ainakin kalun varresta ja kiveksistä.

Miehiä näkyy olevan rannalla eniten, vaimo panee merkille. Mutta myös yksittäisiä naisia on siellä täällä, samoin tuttavallisen hilpeitä ryhmiä, joilla tuntuu olevan hauskaa. Seisomme joessa, vettä polveen asti, ja puhumme suomea normaalilla äänellä, jonka lähimmät varmasti kuulevat. On tavallaan psyykkinen turvallisuustekijä, että meidät tunnistetaan ulkomaalaisiksi. Palaamme pyyhkeelle, ja vaimo rohkaistuu ottamaan pois uimapuvun.

Hän istuu siveästi jalat yhdessä, minä seison hänen vierellään. Teen sen siksikin, että voin siitä tarkkailla ympäristöä. Molemmilla puolillamme on nuori mies, joista toisella on tomeran näköinen paljas terska. Samanlainen on myös minulla, ja vaimo kysyy jossain vaiheessa, miksi se on minulla niin. Sanon, että se vain on, luonnostaan. Yritin jossain vaiheessa päivää saada esinahan pysymään edessä, peittona, mutta minulla se luisuu saman tien itsestään taakse.

En siis voi asialle mitään. Tämä on vaimolle kumma kyllä uutta tietoa. Vaimokin on rentoutunut, ja menemme kohta uudelleen uimaan, varmaan senkin vuoksi, että olemme nyt aito alaston naturistipariskunta. Ainakin minä haluan näyttää sen ja olla ylpeä vaimosta, meistä molemmista. Ei tämä niin outoa olekaan, pikemminkin kotoista, ”gemütlich”, saksalainen sanoisi, mieltä ilahduttavaa ja energisoivaa. Tunnen kävellessä, kuinka sukuelin keinahtelee rentona ja raskaana, kivekset hankaavat herkkinä reisiin.

Teen kävelyretken saaren poikki vaimon ottaessa aurinkoa vatsallaan. Saahan täällä kävellä, katsella maisemia, kunhan ei tuijottele. Siistiä ja roskatonta on, hyvä järjestys muutenkin, vaikka aivan suurkaupungin kupeessa ollaan. Alastomuuskulttuurilla on täällä vuosikymmeniset perinteet, ja erikoista, tyypillistä on sekin, että Englischer Gartenissa, aivan kaupunkikeskustan kupeessa otetaan aurinkoa alasti. Panen merkille muutaman muodokkaasti lihaisan, karvoistaan trimmatun pillun.

Minähän olen aikuinen, naimisissa oleva mies, ja tiedän, mikä aarre naisen reisien välissä piilee. Niitä on näytillä, mutta vielä enemmän miesten kaluja ja kiveksiä, joita löytyy moneen lähtöön. Meistä kivenheiton päässä leireilee ilmeisesti homoyhteisö, joukko keski-ikäisiä ruskettuneita miehiä.

He heittäytyvät välillä virran vietäväksi, rantautuvat saaren päässä ja palaavat takaisin pyyhkeilleen tavara heiluen. Parilla viisikymppisellä, pavunruskealla uroksella on oikea hevosenkulli. Sen he näyttävät tietävän itsekin.

Palaan pyyhkeelle, voitelen vaimon selän, pakarat ja jalat. Vaimo puuskahtaa, että on tämä aivan uskomatonta. Miehiä munasillaan joka puolella.

Sanotaan, että naturismi tarkoittaa mielihyväpainotteista paluuta luontoon. Se on varmaan totta, kunhan ymmärrämme luonnon tässä myös ihmisen omana sisäisenä luontona, emme ainoastaan valona ja lämpönä. Aurinko joka tapauksessa on liiankin kuuma, vaikka vesi välillä oloa viilentää. Kivet hehkuvat, lähes polttavat jalkojen alla ja alaston yhteisöllisyys stimuloi. Panen merkille, että seisokki ei missään vaiheessa uhkaa, vaikka tilanne muuten onkin läpeensä eroottinen, jos sen vain sellaiseksi mielessään päästää.

Naiset epäilemättä nauttivat vartalonsa näyttämisestä, miehet eläimellisen paljaista sukukaluistaan. Häpeää ei täällä tunneta. Tulisit nyt, olis mukava vielä jutella enemmän, se sano. Se nuorempi oli ite asiassa ihan mielenkiintonen tyyppi, ja musta alko tuntumaan, että sen kanssa vois tosiaan jatkaakin juttua. Kyllä ne homot riemastu, kun mä viimein lupasin lähtee niitten kämpille. Se vanha pelle ei ollu pysyä nahoissaan ja se nuorempikin näytti iloselta.

Toisaalta mua jotenkin hiveli se niitten homojen huomio, toisaalta huvitti. Oli sellanen tunne, että mä olisin saanu ne syömään mun kädestä, jos olisin halunnu. Ne asu aika lähellä. Kävelymatkan aikana se vanha homo oli koko ajan tunkemassa mun iholle. Mä sain jatkuvasti työntää sitä kauemmas, kun se yritti sössöttää jotain mun korvaan. Lopulta mä kyllästyin torjumaan sitä, ja annoin sen pitää kättä mun harteilla.

Kohta mä tunsin, miten se jo kouri mun persettä. Mä tyrkkäsin sen syrjemmälle, ja ilmotin, että mä en tulis mihinkään, jollei se hiplaaminen loppunu. Se nuorempi homo veti mut syrjemmälle ja alko selittää, että ei se vanha homo mitään pahaa tarkottanu. Se vaan kävi kuumana sellasiin söpöihin nuoriin kundeihin kun mä. Mun ei pitäs antaa sen pilata iltaa, just kun meillä oli niin mukavaa.

Kyllä se tietää rajat, se nuorempi homo vakuutti mulle. Annat sen vähän kyhnätä kyljessä, niin se on ihan tyytyväinen. Olis niin kiva vielä jutella. Jotenkin tuntu, että pakko oli kattoo se ilta loppuun asti.

Muuten olis saattanu jäädä kaivelemaan, mitä vielä olis tapahtunu. Se vanhempi homokin maltto vähän aikaa pysyä musta erossa, paitsi että niitten hississä se painautu epämiellyttävän lähelle. Sitten maisteltiin sitä viskiä. Mäkin kehuin sen pehmeää makua, vaikka en mä siitä tajunnu hevon persettä.

Mukavasti se kyllä lämmitti sisuskaluja. Se vanha pelle tunki istumaan mun viereen sohvalle ja alko taas nojailemaan muhun. Voi vittu että se oli himoissaan meikäläisen perään! Mä annoin sen kaulailla ja huohottaa mun korvaan. Mutta sitten se tarttu mun käteen ja vei sen sen haaroille. Siellä seisoa jökötti kulli kivenkovana! Se alko mennä liian pitkälle.

Mä jätin sen pellen siihen sohvalle huohottamaan ja aloin eteisessä etsimään mun takkia. Se nuorempi homo tuli sinne estelemään mua. Et lähtis, se aneli. Se kehu mua mukavaksi ja söpöksi, ja alko kyselemään, eikö mun koskaan ollu tehny mieli kokeilla poikien välisiä leikkejä.

Mä pyöritin päätäni, mutta jotenkaan mä en saanu lähdettyä. Toi mun kaveri on aika seilissä jo, se selitti. Se on niin himoissaan, että me saadaan se äkkiä tyydytettyä ja sitten se nukahtaa ja alkaa kuorsata.

Sitten voitas olla kaksistaan. Ei meidän välttämättä tarttis tehdä mitään, oltais vaan. Olis niin kiva vähän tutustua suhun paremmin. Musta tuntu, että mäkin olin aika humalassa. En mä osannu muutenkaan selittää itelleni sitä, että sen nuoremman homon ehotukset alko jotenkin kiinnostaa mua. Se alko vaikuttaa musta aina vaan fiksummalta tyypiltä, ja mä aattelin, että olis tosiaan mukavaa tutustua paremmin.

Se tarttu mua varovasti olkapäästä ja alko ohjata mua takasin niitten olkkariin. Se vanha homo istu edelleen sillä sohvalla. Se oli kaivanu kullinsa esille ja runkkasi sitä siinä. Sen silmiin sytty ilonen kiilto kun se näki mut. Me mentiin sen nuoremman homon kanssa istumaan kahden puolen sitä vanhaa pelleä.

Se yritti saada mut runkkaamaan itteään, mutta musta se ei tuntunu hyvältä. Se nuorempi homo tarttu sen vanhan pellen kaluun ja alko vatkata sitä. Se vanha homo veti mua syliinsä ja suuteli ja puristeli ja kähmi. En erityisemmin pitäny siitä, mutta se homo oli aivan innoissaan. Se kouri mun haaroja, vaikka ei siellä ees seisonu, ja yritti riisua mun farkkuja. Samalla se nuorempi homo oli alkanu imeä lurputtamaan sen munaa. Se vanha homo huohotti ja voihki puristeli mua, ja sitten siltä viimein tuli.

Mä olin lähinnä helpottunu, kun pääsin sen käsien ulottuvilta. Oli vähän sellanen epätodellinen olo. Olinko mä tosiaan mukana tällasessa? Just niinkun se nuorempi homo oli arvellu, se vanha pelle jäi tyytyväisenä örisemään siihen sohvalle, ja vähän ajan päästä sieltä alko kuulua kuorsausta. Se nuorempi vei mut niitten makkariin ja parisänkyyn. Siellä se käperty mun kylkeen. Sorry toi mun kaveri.

Se on loistotyyppi, mutta tollaset söpöt pojut saa sen pään ihan sekasin, se selitti. Ensin mun päässä pyöri vaan äskeset tapahtumat, mutta vähitellen mä rauhotuin.

Se homo kyseli mun elämästä ja musta alko tuntua, että se oli tosissaan kiinnostunu musta, eikä vaan mun panemisesta.

Mä aloin jo aatella, että se ei aikonutkaan yrittää mitään sen enempää, mutta sitten jossain vaiheessa se alko hyväilemään mua, ja kehumaan kuinka komea ja seksikäs mä olin. Mä annoin sen hyväillä, se ei tuntunu pahalle. Sitten se nousi mun päälle ja alko suukottelemaan mua. Sä olet söpö ja seksikäs, se sano taas.

... Minun vaimollani on perisaksalaisen luonnollinen ”Bärli” eli tuheikko. Sukupuolisuus on läsnä, mutta uinuvana, aivan kuin suomalaisessa sekasaunassa. Sä oot ihana, ihana, ihana. Tiedän, että meitä vastatulleita vaivihkaa tarkkaillaan, lähimmät auringonpalvojat ovat viiden, kuuden metrin päässä, ja tunnen kuinka vatsanpohjaa kutittaa. Kohta mä tunsin, miten se jo kouri mun persettä. Ensin mä sanoin ei, mutta se vanhempi vaan tolkutti, että mun piti oppia arvostamaan viskiä. Lopulta mä kyllästyin torjumaan sitä, ja annoin sen pitää kättä mun harteilla.

Seksiä oulu sexi deitti homo

Herkku net tarina homo pari etsii naista

Laskeuduimme vaimon kanssa raput alas ja aloimme etsiä sopivaa paikkaa. Ohitimme muutaman alastoman miehen, jonkun yksittäisen naisen ja pariskunnan, joita ei oikein kehdannut katsoa, kunnes läheltä saaren kärkeä löysimme auringonottoomme sopivan vapaan tilan. Levitimme maahan sanomalehden ja sen päälle pyyhkeen. Saari koostuu pienistä vaaleista kivistä ja karkeasta sorasta. Siellä täällä maasta puskee vihreitä pensaita.

Pari kolme puuta kasvaa varjoa antamassa, muuten paikka on karun askeettinen. Paita pois, housut samoin ja kengät. Nyt se on minun kohdallani tapahtunut, julkinen riisuutuminen rannalla, ja vedän henkeä. Tiedän, että meitä vastatulleita vaivihkaa tarkkaillaan, lähimmät auringonpalvojat ovat viiden, kuuden metrin päässä, ja tunnen kuinka vatsanpohjaa kutittaa. Vaimo istahtaa pyyhkeelle ja vaihtaa ylleen uimapuvun.

Se päällä hän tulee kanssani uimaan, itse olen siis alasti, ja tuntuu kieltämättä rohkealta astella nakupellenä rannan ihmisten ohi jokeen. Vesi on raikkaan virkistävää, ja virtaus yllättävän kova. Uiminen ei tule kysymykseen, ainoastaan veteen kyyristyminen ja käsien, jalkojen tukeminen pohjaan virran voimaa vastaan. Vesi tulee ylempää Baijerin alpeilta, siksi se on kesälläkin kylmää. Ihanaa, vaimo sanoo ja vilkuilee ympärilleen. Rannalla kohdallamme makaa mies selällään, jalat levällään, hänestä vasemmalle kaksi noin kolmikymppistä upeavartaloista naista.

Lesbopari, ajattelen, ja huomaan, että naisista vaaleammalla on häpykarvat ajeltu kiitoradaksi. Vaimokin on huomannut, sanoo sen minulle ääneen, että useimmilla rannalla olijoilla häpykarvat on näköjään ajeltu, naisilla usein kokonaan, miehiltä ainakin kalun varresta ja kiveksistä.

Miehiä näkyy olevan rannalla eniten, vaimo panee merkille. Mutta myös yksittäisiä naisia on siellä täällä, samoin tuttavallisen hilpeitä ryhmiä, joilla tuntuu olevan hauskaa. Seisomme joessa, vettä polveen asti, ja puhumme suomea normaalilla äänellä, jonka lähimmät varmasti kuulevat. On tavallaan psyykkinen turvallisuustekijä, että meidät tunnistetaan ulkomaalaisiksi. Palaamme pyyhkeelle, ja vaimo rohkaistuu ottamaan pois uimapuvun. Hän istuu siveästi jalat yhdessä, minä seison hänen vierellään.

Teen sen siksikin, että voin siitä tarkkailla ympäristöä. Molemmilla puolillamme on nuori mies, joista toisella on tomeran näköinen paljas terska.

Samanlainen on myös minulla, ja vaimo kysyy jossain vaiheessa, miksi se on minulla niin. Sanon, että se vain on, luonnostaan. Yritin jossain vaiheessa päivää saada esinahan pysymään edessä, peittona, mutta minulla se luisuu saman tien itsestään taakse. En siis voi asialle mitään. Tämä on vaimolle kumma kyllä uutta tietoa. Vaimokin on rentoutunut, ja menemme kohta uudelleen uimaan, varmaan senkin vuoksi, että olemme nyt aito alaston naturistipariskunta. Ainakin minä haluan näyttää sen ja olla ylpeä vaimosta, meistä molemmista.

Ei tämä niin outoa olekaan, pikemminkin kotoista, ”gemütlich”, saksalainen sanoisi, mieltä ilahduttavaa ja energisoivaa. Tunnen kävellessä, kuinka sukuelin keinahtelee rentona ja raskaana, kivekset hankaavat herkkinä reisiin.

Teen kävelyretken saaren poikki vaimon ottaessa aurinkoa vatsallaan. Saahan täällä kävellä, katsella maisemia, kunhan ei tuijottele. Siistiä ja roskatonta on, hyvä järjestys muutenkin, vaikka aivan suurkaupungin kupeessa ollaan. Alastomuuskulttuurilla on täällä vuosikymmeniset perinteet, ja erikoista, tyypillistä on sekin, että Englischer Gartenissa, aivan kaupunkikeskustan kupeessa otetaan aurinkoa alasti.

Panen merkille muutaman muodokkaasti lihaisan, karvoistaan trimmatun pillun. Minähän olen aikuinen, naimisissa oleva mies, ja tiedän, mikä aarre naisen reisien välissä piilee. Niitä on näytillä, mutta vielä enemmän miesten kaluja ja kiveksiä, joita löytyy moneen lähtöön.

Meistä kivenheiton päässä leireilee ilmeisesti homoyhteisö, joukko keski-ikäisiä ruskettuneita miehiä. He heittäytyvät välillä virran vietäväksi, rantautuvat saaren päässä ja palaavat takaisin pyyhkeilleen tavara heiluen. Parilla viisikymppisellä, pavunruskealla uroksella on oikea hevosenkulli. Sen he näyttävät tietävän itsekin. Palaan pyyhkeelle, voitelen vaimon selän, pakarat ja jalat. Vaimo puuskahtaa, että on tämä aivan uskomatonta. Miehiä munasillaan joka puolella. Sanotaan, että naturismi tarkoittaa mielihyväpainotteista paluuta luontoon.

Se on varmaan totta, kunhan ymmärrämme luonnon tässä myös ihmisen omana sisäisenä luontona, emme ainoastaan valona ja lämpönä. Aurinko joka tapauksessa on liiankin kuuma, vaikka vesi välillä oloa viilentää. Kivet hehkuvat, lähes polttavat jalkojen alla ja alaston yhteisöllisyys stimuloi. Panen merkille, että seisokki ei missään vaiheessa uhkaa, vaikka tilanne muuten onkin läpeensä eroottinen, jos sen vain sellaiseksi mielessään päästää. Naiset epäilemättä nauttivat vartalonsa näyttämisestä, miehet eläimellisen paljaista sukukaluistaan.

Häpeää ei täällä tunneta. Sukupuolisuus on läsnä, mutta uinuvana, aivan kuin suomalaisessa sekasaunassa. Suomessa alastomuus leviää kesäisin mökeille, saariin, veneisiin ja muihin yksityisiin piiloihin. Saksassa sen paikkana on julkisuus, uimarannat ja täällä jopa kaupungin puisto. Vaikka eivät kaikki siitä pidä, minulle on kerrottu. Vein taas vaimon uimaan ja näytille. Ne asu aika lähellä. Kävelymatkan aikana se vanha homo oli koko ajan tunkemassa mun iholle. Mä sain jatkuvasti työntää sitä kauemmas, kun se yritti sössöttää jotain mun korvaan.

Lopulta mä kyllästyin torjumaan sitä, ja annoin sen pitää kättä mun harteilla. Kohta mä tunsin, miten se jo kouri mun persettä. Mä tyrkkäsin sen syrjemmälle, ja ilmotin, että mä en tulis mihinkään, jollei se hiplaaminen loppunu. Se nuorempi homo veti mut syrjemmälle ja alko selittää, että ei se vanha homo mitään pahaa tarkottanu. Se vaan kävi kuumana sellasiin söpöihin nuoriin kundeihin kun mä.

Mun ei pitäs antaa sen pilata iltaa, just kun meillä oli niin mukavaa. Kyllä se tietää rajat, se nuorempi homo vakuutti mulle. Annat sen vähän kyhnätä kyljessä, niin se on ihan tyytyväinen. Olis niin kiva vielä jutella. Jotenkin tuntu, että pakko oli kattoo se ilta loppuun asti.

Muuten olis saattanu jäädä kaivelemaan, mitä vielä olis tapahtunu. Se vanhempi homokin maltto vähän aikaa pysyä musta erossa, paitsi että niitten hississä se painautu epämiellyttävän lähelle. Sitten maisteltiin sitä viskiä. Mäkin kehuin sen pehmeää makua, vaikka en mä siitä tajunnu hevon persettä. Mukavasti se kyllä lämmitti sisuskaluja. Se vanha pelle tunki istumaan mun viereen sohvalle ja alko taas nojailemaan muhun. Voi vittu että se oli himoissaan meikäläisen perään!

Mä annoin sen kaulailla ja huohottaa mun korvaan. Mutta sitten se tarttu mun käteen ja vei sen sen haaroille. Siellä seisoa jökötti kulli kivenkovana! Se alko mennä liian pitkälle.

Mä jätin sen pellen siihen sohvalle huohottamaan ja aloin eteisessä etsimään mun takkia. Se nuorempi homo tuli sinne estelemään mua. Et lähtis, se aneli. Se kehu mua mukavaksi ja söpöksi, ja alko kyselemään, eikö mun koskaan ollu tehny mieli kokeilla poikien välisiä leikkejä. Mä pyöritin päätäni, mutta jotenkaan mä en saanu lähdettyä.

Toi mun kaveri on aika seilissä jo, se selitti. Se on niin himoissaan, että me saadaan se äkkiä tyydytettyä ja sitten se nukahtaa ja alkaa kuorsata. Sitten voitas olla kaksistaan. Ei meidän välttämättä tarttis tehdä mitään, oltais vaan.

Olis niin kiva vähän tutustua suhun paremmin. Musta tuntu, että mäkin olin aika humalassa. En mä osannu muutenkaan selittää itelleni sitä, että sen nuoremman homon ehotukset alko jotenkin kiinnostaa mua. Se alko vaikuttaa musta aina vaan fiksummalta tyypiltä, ja mä aattelin, että olis tosiaan mukavaa tutustua paremmin.

Se tarttu mua varovasti olkapäästä ja alko ohjata mua takasin niitten olkkariin. Se vanha homo istu edelleen sillä sohvalla. Se oli kaivanu kullinsa esille ja runkkasi sitä siinä. Sen silmiin sytty ilonen kiilto kun se näki mut. Me mentiin sen nuoremman homon kanssa istumaan kahden puolen sitä vanhaa pelleä. Se yritti saada mut runkkaamaan itteään, mutta musta se ei tuntunu hyvältä. Se nuorempi homo tarttu sen vanhan pellen kaluun ja alko vatkata sitä. Se vanha homo veti mua syliinsä ja suuteli ja puristeli ja kähmi.

En erityisemmin pitäny siitä, mutta se homo oli aivan innoissaan. Se kouri mun haaroja, vaikka ei siellä ees seisonu, ja yritti riisua mun farkkuja. Samalla se nuorempi homo oli alkanu imeä lurputtamaan sen munaa. Se vanha homo huohotti ja voihki puristeli mua, ja sitten siltä viimein tuli.

Mä olin lähinnä helpottunu, kun pääsin sen käsien ulottuvilta. Oli vähän sellanen epätodellinen olo. Olinko mä tosiaan mukana tällasessa? Just niinkun se nuorempi homo oli arvellu, se vanha pelle jäi tyytyväisenä örisemään siihen sohvalle, ja vähän ajan päästä sieltä alko kuulua kuorsausta. Se nuorempi vei mut niitten makkariin ja parisänkyyn.

Siellä se käperty mun kylkeen. Sorry toi mun kaveri. Se on loistotyyppi, mutta tollaset söpöt pojut saa sen pään ihan sekasin, se selitti. Ensin mun päässä pyöri vaan äskeset tapahtumat, mutta vähitellen mä rauhotuin. Se homo kyseli mun elämästä ja musta alko tuntua, että se oli tosissaan kiinnostunu musta, eikä vaan mun panemisesta. Mä aloin jo aatella, että se ei aikonutkaan yrittää mitään sen enempää, mutta sitten jossain vaiheessa se alko hyväilemään mua, ja kehumaan kuinka komea ja seksikäs mä olin.

Mä annoin sen hyväillä, se ei tuntunu pahalle. Sitten se nousi mun päälle ja alko suukottelemaan mua. Sä olet söpö ja seksikäs, se sano taas. Niinhän ne naiset mulle sanoo, mä vastasin sille. Kyllä sun pitäs antaa miestenkin nauttia sun kauneudesta, se sano mulle. On tosi harmi, jos noin komea poika on naisten yksinoikeutta.

Jotenkin ne sen puheet ja hyväilyt sai mut syttymään. Mä huomasin että mä aloin kiihottua. Sekin huomasi sen ja ynähti tyytyväisenä.

HOMO SEXSI RAKASTELU ASENNOT